ansvarsløs helg vol. II

Denne helgen har vi hatt julebord med to av våre beste vennepar og det har vært så utrolig hyggelig! Vi har ikke vært samlet siden første helgen i mai og da planla vi denne turen. Vi har hatt masse å ta igjen! Katrine har vært reiseleder og hadde fullt program fra fredag klokken åtte på kvelden, da møttes vi i baren på Hotell Post, som hadde en fantastisk fin julepyntet fasade, før vi hadde bordreservasjon på Barabicu. Helt topp sted, men menyen var litt snever for min smak. Jeg elsker muligheten til å spise fisk når jeg er ute og her hadde de ingenting. Men veldig fin stemning og god vin 🙂 

I går hadde vi ikke bordsetting før halv elleve på kvelden, men vi måtte bare teste ut Toso, ettersom det skal være et av de beste stedene for asian fusion i Gøteborg, og da endte vi opp med 8-retter i tillegg. Jeg er mett fortsatt – haha 🙂 Stedet var helt fantastisk! Litt for høy musikk og den ene retten kom etter den andre så fort at jeg ikke rakk i fordøye alt mellom slagene, men jeg mistenker at det har noe å gjøre med at vi kom så seint.  Likevel har de jo åpent så lenge, så da bør det jo ikke ha noe å si. Uansett! Toso anbefales! Maten var helt nydelig 🙂 I dag var det utrolig deilig å våkne opp til at det banket på døren da frokosten var klar – kaffe stod øverst på ønskelisten! 


Formen i dag er bare _litt_  frynsete, kan du si.. Men det er helt innafor og det veier opp for noen fantastiske døgn med venner som vi er så glad i! Håper dere også har hatt en fin helg 🙂 Nå skal vi pakke sammen og komme oss hjemover – blogges senere 😉 

16 kommentarer

 1. Hei Caroline! Nå har jeg ikke lest bloggen din på lang lang tid, har savnet det for jeg har vært fast leser i mange år! Falt av under oppussingen av huset, merkelig nok, siden jeg er veldig interiørinteressert selv, men vi har veldig ulik stil så da ble det ikke så mye jeg leste. Har vært vekke et halvt års tid tror jeg, men i dag klikket jeg meg inn mens vesla sov og jeg hadde meg litt te fra tekalenderen min FOR et herlig avbrekk! Bladde meg langt tilbake og leste flere innlegg, og gjett om jeg koste meg! I’m back! Takk for fin blogg med masser av inspirasjon! Elsker btw treningsinspirasjon innleggene dine, og skulle gjerne ønsket meg en repetisjon! Hardt å komme seg ut i vinterkulda når varme og gløgg lokker inne, så gravidkiloene er stuck Jepp, var bare det jeg ville si! God søndag til deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så koselig å høre 🙂

 2. Hei caroline , Hvilket hotell bodde dere på? , så fantastisk koselig ut, Ønsker hele din familie en riktig god jul,,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hotel Pigalle 🙂

   En riktig god jul til deg også <3

 3. Høres ut som en herlig helg! Anbefaler du hotellet? Spør fordi jeg planlegger å overraske mannen med en helg i Gøteborg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kjempefint, og veldig sentralt! 🙂

 4. herregud så fine bilder. hva slags kamera/linse bruker du?

 5. Den frokosten da… gahhh- sulten bare av å se den 🙂 Gøy med venne- julebord da;)

  https://shoecarrie.com/2017/12/10/innsbruck-osterrike/

 6. Vel, litt skal man jo kose seg! 😉

  Bodde dere på forskjellige hotell (rom) – syntes bildene så forskjellige ut fra snap. Mulig jeg surrer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjorde vi 🙂

 7. Hei Caroline, dette blir et spørsmål som ikke er relatert til innlegget, beklager. Og kanskje kan du ikke svare meg for mest sannsynlig har du ikke hatt dette problemet. men du kan jo mye om hud og hår så spør allikevel. Jeg har ekstremt tørr hodebunn, jeg klør av meg STORE hvite flak hver dag, samt det drysser masse små flass. Har prøvd kjerring råd, og sånn sjampo fra blivakker som skal fjerne dette skallet, men Ingen nytte. Også en sånn fra apotek. Det er helt latterlig hvor mye flass jeg har og begynner påvirke alt nå.. har du noe tips her?? Jeg er også litt røde sår i hodet, tenkte kanskje eksem men bleket håret mye før i tiden. håret mitt masse da jeg var yngre og det kan jo gi sår og sånn. 🙂 HAr svart hår nå så flasset syns enda bedre og.. klem

 8. Elsker Hotell Post, men foretrekker rommene som ikke har goth-stil.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er hotell Pigalle 🙂

 9. Hva syntes du om å være nevnt i den nye sangen til Karpe Diem, Dup-i-dup? 🙂

 10. Hei!litt random spørsmål,men du vet ikke tilfeldigvis hva slags servise det på bildet med croisanten er?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/ Men det var utrolig lekkert! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *