video: slik setter du opp håret enkelt og classy

Hei fra Gøteborg! Vi har sjekket inn på et utrolig kult hotell og skal være her hele helgen – mer om det i morgen 🙂 I kveld vil jeg dele en av de siste hårvideoene med dere – denne sveisen er så enkel, men likevel utrolig klassisk. Passer perfekt om du skal på ball eller julebord med en litt finere dresskode. Håper du tester den ut! Så vil jeg bare ønske dere en god helg ♥ 

12 kommentarer

 1. Nydelige Caroline <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 2. Välkomna till Göteborg! 😀

 3. Ellen Marie

  Så stilig!!

 4. Camilla

  Kan du skrive hvilke sanger som brukes i videoene når de legges ut?:)

 5. En proff frisør får jo til alt mulig, litt verre når man skal prøve seg selv 😛

 6. Flott innlegg! Det vil jeg prøve:-) Du kler det veldig godt- perfekt frisyre når du tar i mot til fint selskap i det vakre, herskapelige huset<3 Gjerne mer av denne type tips. Kos dere i helgen!

 7. Krystle Carrington ❤️

 8. Lurer på hvorfor du så sjeldent svarer på spørsmål og kommentarer på overforbruket ditt/deres og dine oppfordinger til mer kjøp? Har sett det en del gjennom kommentarfeltet og som oftest forbli de ubesvart, eller du svarer på en annen del av kommentaren. Dette er ikke et kritisk spørsmål, men jeg lurer – overforbruk ødelegger jo faktisk jorda vår, og du oppfordrer jo til så mye annet godt (som vegetarmat). Nå mener ikke jeg at du skal redde jorda alene og at folk ikke har ansvar selv, og jeg vet du ofte sammenligner bloggen med et moteblad, men personlig blir jeg sjeldent inspirert på klesfronten fordi jeg rett og slett ikke har mulighet til å kjøpe det du viser. Det blir på en måte kun slik vi lesere kan oppnå effekten du reklamerer for – ved å kjøpe. Tror en mer bærekraftig og inspirerende måte for de fleste ville vært om du viste hvilke fargekombinasjoner som passet sammen, hvilke lengder eller mønster osv 🙂 (men nå er jeg langt utenfor spøsmålt mitt egentlig 🙂 )

 9. susanne

  nydelig!! <3

 10. Det där är ju en vanlig ”svinrygg” som det heter på svenska. På 60-talet hade alla svinrygg….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *