pepperkaker, blåmuggost og årets første julefilm

Endelig var det på tide å slappe av med årets første julefilm! Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at det måtte bli Home Alone – det føles alltid riktig å starte der 😉 Pepperkaker med blåmuggost, gløgg (helst type rødvin) og mitt favoritt-juleantrekk, som består av en pysjamas med ansiktet til sjarmerende Kevin som skriker av fulle lunger, er en selvfølge!

Jeg fant den på New Look i fjor. Perfekt i juletiden! Har klødd i hele kroppen etter å bruke den igjen – haha! Da vet du at du har gjort et riktig kjøp 😉 

Mmmm… Dersom du fortsatt ikke har prøvd pepperkaker med blåmuggost er julen 2017 året du MÅ prøve! Du bare må! Det er en perfekt match på så mange måter. Kjempepopulært å servere som en liten canapé før for eksempel julemiddagen eller nyttårsmiddagen – eller en av de mange andre middagene i løpet av julen og romjulen. Bare pass på å ikke smøre på osten for tidlig, da blir pepperkakene fort myke! Og akkurat det er ikke like godt 😉 

Hugogutt har funnet julestemningen 😉 

… og Lars-Kristian. Han elsker faktisk julen like mye som meg! Trodde ikke det var mulig å finne en mann på samme nivå 😉 


Vi har brukt deler av kvelden på å fotografere til årets julekort også – begge jentene i skjønn forening. De er så herlige at jeg ikke har ord. Gleder meg til å se resultatet, tror vi fikk noen blinkskudd, selv om det tross alt er vanskelig etter en dag i barnehagen – selv med magene fulle av middag. Tålmodigheten til Naia var i hvert fall slutt etter at vi hadde trykket på utløseren to-tre ganger 😉 Men likevel – jeg tror det blir kjempefint! Vi må få ut fingeren om de skal nå ut til alle sammen før julaften 🙂 Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

20 kommentarer

 1. Dere er såå søte sammen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 2. Vakre Caroline, hvor er det fine marmor brettet fra?
  Håper dere fikk en koselig aften <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Ellos 🙂 Kjempefint! Tusen takk, Mona <3

 3. smrijack

  Hi, where did you buy your lion crest cushions please? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Classic Living 🙂

 4. Det er voooldsomt mange «;)» i tekstene dine for tiden. Én smiley her og der i ny og ne går liksom fint. Men du har virkelig steppet opp med denne blunkefjes smileyen i det siste. Utrolig merkelig bruk av den…

 5. Dere er så herlig søte i sammen 🙂 Perfekt match dere to altså 🙂 Takk igjen for tips, aldri spist pepperkaker sammens med muggost, må testes ut!

 6. Kristin

  Er det ikke veldig rart for dere når dere skal se en film som i kveld, men så skal det dokumenteres først? Tenker; rigge opp lys, kamerautstyr, justere, ta prøvebilder, justere på nytt…..klær skal på, hår og sminke skal sitte, gløgg og ost må lages og danderes pent…bildene må tas-selvutløser på, dandere seg henslengt og uanstrengt i sofaen mens man venter (hunden skal med! Kanskje han kom tilfeldig og det ble et ekstra pluss:D ) – tekst skal skrives, bilder må lastes inn, redigeres, bloggen skal oppdateres. Utstyr pakkes ned og voila (puuuh) endelig kan man sette seg ned og slappe av med filmen. Jeg skriver dette med et glimt i øyet, det er ikke alltid like lett og få frem med tekst, så må påpeke det før jeg fortsetter:) Poenget mitt er; jeg hadde vært totalt utslitt når filmen endelig kom på. Mest sannsynlig sovna eller bare droppa det :p
  Er det virkelig slik det foregår? Hvis ikke; hvordan foregår det? Hvor lang tid bruker dere på et slikt innlegg med alle forberedelser og frem til innlegget er publisert?

 7. Det første bildet er verdens søteste bilde av dere. Virkelig smelt.
  #Couplegoals <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 8. Søte bilder av dere 🙂 men jeg må si det høyt….den filmen er så klein :);)

 9. Pepperkake og blåmuggost er så utrolig godt!
  Anbefaler å prøve med multesyltetøy på, ikke mye, bare en liten dært

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 10. Så fine bilder, det ser kjempekoselig ut hos dere! Men hvor er t-skjorten til Lars-Kristian fra?

 11. Sunniva

  Hvor er hårbåndet ditt fra? Så fint

 12. hugo headband

  1. Caroline Berg Eriksen

   Accessories 🙂

 13. Margaretha

  Hei,
  Finner ikke innlegget med det fine smijerns «innretningen» på peisen din. Hadde så lyst å få laget noe tilsvarende til julestrømper

 14. Benedicte

  GØY med levende bilder!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *