julegavetips + rabattkode til den sporty jenta

reklame: get inspired 

Ho ho ho! Det er bare 17 dager igjen til julaften! Ja, jeg har en nedtellingskalender printet inn i hjernebarken, jeg teller jo ned minst fem ganger om dagen sammen med Nelia 😉 Så altså, julaften nærmer seg med stormskritt og det er på tide å tenke på julegaver til dine nære og kjære. Dersom du har en sporty jente som du har lyst til å gi noe fint til, har jeg har laget en helt egen side hos Get Inspired med mine julegavetips! Den kan du sjekke ut HER! Du får til og med 25 prosent avslag på alt som finnes der, dersom du bruker koden CARO25! Denne gjelder på ordinære varer frem til 14. desember. 

Det er så mye fint, så tipsene ble etter hvert ganske mange, men det skal være noe for enhver smak – alt fra tøfler og vannflasker til goggles og kosedresser. Noe av innholdet på siden ser du under her 🙂 Settet jeg har på meg heter Åkle og kommer fra Kari Traa, det finner du HER og HER


blant mine julegavetips  

roseull fra kari traa HER og HER / tøfler fra ugg HER / tøfler fra kari traa HER / superundertøy fra eivy (i nyydelig mønster) HER / google fra oakley HER / joggedress fra nike HER og HER / åkle fra kari traa HER og HER / ullgenser fra twenty four HER / joggesko fra arkk HER / drikkeflaske fra casall HER / parkas fra kari traa HER / joggesko fra nike HER / treningsmatte fra casall HER / treningsstrikk fra casall HER / boblejakke fra peak performance HER / timberlands i sort HER 


Håper du finner noe du tror en annen vil bli glad for – eventuelt en førjulsgave til deg selv 😉 

44 kommentarer

 1. Rabattkode virker ikke..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har gitt beskjed, fikses ASAP 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Da skal det være ordnet 🙂

 2. Ann-Christin

  Kan du lage et innlegg med julestrømper? Det er så utrolig vanskelig å finne en fin julestrømpe! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har kjøpt våre på Etsy, de er kjempefine, med inngraverte navn 🙂 Her er en link til et innlegg om dem fra i fjor: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/12/15/den-siste-vennemiddagen-opdalsveien/

   Klem!

   1. Men kan du linke til selve julestrømpene? Leste gjennom alle kommentarene på innlegget du har linket til men heller ikke her gir du noe svar? De var superfine så ønsker veldig gjerne en link

 3. Hilde Marie

  Hei Caroline 🙂 Kan du ikke komme med noen julegavetips til pappa!? Det ER så vanskelig å finne gave til ham -samme problemet hvert år…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, det kan jeg 😀

 4. Så mye fint! Du er vel den eneste av ‘topp bloggerne’ som ikke har reklamert for DW klokker denne julen – er så kjedelig når alle reklamerer for det samme

 5. Har du fylt på leppene igjen? De ble i så fall veldig fine, og akkurat ikke for mye av det gode 🙂

 6. Rabattkode virker fortsatt ikke.!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart :/ Har testet den fra 4 forskjellige enheter her i huset, samt at Get Inspired har testet den, og den fungerer alle steder :/

 7. rabattkoden virker fremdeles ikke.

 8. Elisabeth L

  Dette tilbudet kom perfekt, blir det julegave til meg selv 🙂 husker ikke om du skrev noe om det, men lurer på hva Nelia fikk i bursdagsgave av dere? Har en niese som er på samme alder, så tenkte på miss mini me, men det har foreldrene allerede kjøpt, hehe, så setter pris på noen tips <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig, Elisabeth! 🙂 Hun fikk Vaiana-dukken som baby, en ganske stor utgave som hun ønsket seg veldig 🙂 Så fikk hun smykket til Vaiana med hjertet til Te Fiti inni, som lyser i mørket 🙂

   1. Elisabeth L

    Tusen takk for svar! Moana ja<3 det tror jeg blir super godt likt av lille jenta:)

 9. Where is your office chair from please??

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from TM Design 🙂

 10. Virkeligheten kaller

  Vet du… jeg har alltid elsket julen, virkelig! Men i år syns jeg bare det er et ork.. Alle har alt de trenger og enda mye mer, ingen ønsker seg noe. Skulle de ønske seg noe så er det så dyrt at du bare kan glemme det…

  Det er ganske rart å glede seg til jula er over Det har ALDRI skjedd før.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er kjempefint å ikke ønske seg noe, jeg er blant dem selv, så jeg er utrolig takknemlig for en fredelig julekveld med familien min 🙂 Jeg trenger ikke noe annet. Så synd at du føler det sånn! Og veldig synd om noen ønsker seg uoppnåelige ting, det er jo unødvendig. Håper likevel du får en god og fredelig juletid og klarer å glede deg over alt som skjer før julaften 🙂

 11. Ønsker at du snart endrer bildet på toppen av bloggen. Det bilde gir ikke ett riktig bilde av bloggen din.Bildet gjør meg trist og bloggen din er så mye kosligere og lys. Det er grunnen til at jeg sjeldent går inn på bloggen via pc. Bare på mobil.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katrin! Det skal byttes ut 🙂

 12. Hei! La nettopp inn en del varer i handlekurven, men koden din gir bare 10% avslag.. :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart! Den gjelder kun ordinære varer, har du noen salgsvarer i kurven din? 🙂

 13. Er rabatten kun på de produktene du reklamerer for eller hele Get Inspired? Rabatten virker ikke på et par øreklokker jeg hadde tenkt meg:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den virker kun på ordinære varer og på varer som er mine tips, altså på varer på denne siden https://www.getinspired.no/carolines-favoritter 🙂

 14. Rabattkoden fungerer ikke.
  Skal det være utropstegn til slutt eller ikke? Har forsåvidt forsøkt begge, uten at det hjelper.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bruker du den på varer som er på siden jeg linker til? Mine tips til julegaver? 🙂 Den skal virke der, jeg har mailet med Get Inspired og de finner ikke noe galt :/ Kan gjerne si ifra igjen, i tilfelle noe skulle ha hendt. Men koden er CARO25 – bare det 🙂

   Klem!

   1. Tror jeg har misforstått innlegget ditt. Trodde det var på alle produktene…. 🙁

   2. Caroline Berg Eriksen

    Uff, beklager Stina :/

 15. Hei Caroline
  Jeg håper i disse juletider du er villig til å gjøre meg en liten tjeneste. Jeg prøver å hjelpe søsteren min med en vanskelig sak, og prøver å nå ut til så mange som mulig. Hvis du lar meg poste denne kommentaren på bloggen din gjør du oss en stor tjeneste. Jeg vet også at du har et stort hjerte for dyr. Les her: https://www.spleis.no/project/25042
  All støtte blir mottatt med stor takknemmelighet !!

 16. Altså, du sitter seriøst og oppfordrer til enda mer kjøp/kast med en Feminism-plakat bakom? Du bør lese deg opp litt på hva feminisme står for. Kommersialisme og overforbruk inngår ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hvis man shopper og er glad i det så kan man ikke være feminist? Takk for dagens latter 🙂

   At noe ikke inngår i din versjon av feminisme, betyr ikke at man ikke er feminist om man gjør det. Inngår det i din versjon av feminisme å trolle i kommentarfeltet til diverse bloggere?

   1. For det første, jeg kalte aldri meg selv feminist, så den standard-kommentaren din med å bare svare at «syns du som kommer med kritikk av bloggen min at det er feminisme» kan du spare deg.

    Materialisme ødelegger jorda, det er stikk i strid med grunnprinsippet i feminismen. Du kan ikke bare velge å kalle deg feminist fordi du syns det høres kult ut. Du oppfordrer til og lever av (!) at andre kjøper, kjøper og kjøper enda mer i tillegg til å legge ut bilder fra ditt eget liv som oser av overforbruk.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Overbefolkning ødelegger ødelegger jorden, kan kvinner som får barn ikke kalle seg feminister? Hjelpe meg for en logikk. Og hva med kvinner som jobber innenfor markedsføring? De kan jo i hvert fall ikke kalle seg feminister..

    Beklager, men den argumentasjonen du kommer med nå blir for dum.

 17. Lurte på om du ville dele hva dere skal gi i julegave til Nelia og Naia?:-) og hva dere evnt ønsker dere til dem:-) har jenter på samme alder, hadde vært kjekt med litt tips og ideer som jeg kanskje ikke har tenkt på selv!:-p

 18. Håper du ikke synes det er frekt at jeg spør, men har du tatt fillers i kinnbena? Hvis du ikke har det, men bare sminker deg så kom gjerne med tips til hvordan du gjør det 🙂 Leppene dine synes jeg har litt mye nå for å være helt ærlig, men synes så å si alle er finere uten Restylane jeg da. Det er noe med den «vippen» man får på overleppa. Mener ikke å være stygg, men håper bare ikke du blir blind og fyller på mer og mer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke! Jeg bruker som regel rouge og highligther 🙂

 19. Tror mange har misforstått dette innlegget og hva de 25% gjelder på. Du skriver i innlegget at man får 25% avslag på alt som finnes på der, ikke at det kun gjelder for det du har lagt ut. Dette var utrolig skuffende og misvisende.
  Hadde tenkt til og handle mange ting, men ingen av tingene du har lagt ut. Men da vet man jo hvordan dette virker til en annen gang 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, det burde jeg selvsagt formidlet på en bedre måte! Lover at det ikke skal skje igjen 🙂

 20. Hei! Fine julegavetips! Lurte på hvor du har fått tak i den globusen i sølv? Den var utrolig stilig! 😀

 21. Lurer på det samme som Hege!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *