mine hudpleierutiner

reklame: sponsede kremer fra zo skin care / hudhelse 

Jeg får daglig spørsmål om mine hudpleierutiner, så da tenkte jeg det var på tide med en liten update på den fronten! For det første: det er så viktig med daglig rens og pleie av huden! Virkelig! Du har bare en hud, den må du pleie deretter og jeg har funnet mine faste rutiner som beskytter, stabiliserer og vedlikeholder huden jeg allerede har. Det går aldri en eneste dag uten at huden min blir renset morgen og kveld, samme hvor trøtt jeg er om kvelden og hvor dårlig tid jeg har på morgen, er dette noe jeg alltid prioriterer. Jeg har sverget til samme rens, fukt og skrubb siden 2013 og det har ikke endret seg – jeg er avhengig av ZO Skin Health sine produkter! De er rett og slett fantastiske, og langvarig bruk har blant annet sørget for at hudtonen min er helt jevn og fin, uten rødheter. Nå som jeg har sluttet å amme, har de også hjulpet meg med å bli kvitt absolutt all pigmentering i pannen. 

Produktene som har hjulpet meg med sistnevnte må du få på resept, så dersom du for eksempel har pigmentering eller andre spesifikke hudproblemer, anbefaler jeg deg å kontakte Petra Eckmann hos Cocoon Skin. Hun er kosmetisk sykepleier og kan hjelpe deg å sette opp et hudpleieprogram med kremer fra ZO Medical. Hun holder til på deres avdeling både på Vinderen og på Skøyen. Petra er rett og slett fantastisk flink med alt som har med hud å gjøre og det var henne jeg henvendte meg til den gangen jeg var litt engstelig for å få utbrudd som følge av graviditeten i 2013. Den gangen anbefalte hun meg produkter fra Zo Skin Health og satt opp et hudpleieprogram til meg som jeg har fulgt siden. 


mine rutiner 

På morgen skrubber jeg ansiktet med ZO Skin Health Exfoliating Polish. Den etterlater huden min ren og frisk, og lukter som det gjør når du tar en hudbehandling i salong – nydelig. Det er lett å kjenne at denne skrubben tar skikkelig, og det er viktig, ellers føler jeg virkningen er deretter. Denne gir en renere, glattere og mer jevn hudtone og holder talg og urenheter helt borte. 

Etter skrubb, bruker jeg ZO Offects Te Pads for å unngå blank / oljete hud. Disse er så fantastiske at jeg ikke har ord for det – en uke uten disse og jeg merker stor forskjell, ettersom jeg har lett for å bli blank i pannen eller rundt nesevingene. De inneholder 2 prosent salisylsyre som fjerner talg og i tillegg inneholder de planteekstrakter som demper irritasjon. Disse må du prøve om du for eksempel merker at du er i ferd med å få en kvise – kan redde hele situasjonen 😉

Etter padsene bruker jeg ZO Ossential Daily Power Defence på ansikt og hals. Dette er en krem som består av retinol, enzymer og  antioksidanter. Denne inneholder blant annet ultrasomes som  aktiverer hudens egen evne til å reparere DNA-skader. Den inneholder ceramid 6 som gjenoppretter barrierefunksjonen og sørger for fuktbalanse, samt retinol som reduserer pigmentering, fine linjer og rynker. Kremen reduserer rødhet og beskytter cellene mot nye solskader. Jeg påfører alltid solfaktor 50 etterpå – Oclipse Daily Sheer. Den er super å bruke under makeup også! 

Om kvelden fjerner jeg makeup med sminkefjerner-servietter (gjerne fra simple) før jeg renser huden med Normal Cleanse for normal hud. Deretter bruker jeg Te Pads og samme krem som på dagtid. Øyekremen jeg bruker heter Olluminate Intense Eye Repair, og den bruker jeg morgen og kveld. 

Jeg anbefaler ZO Skin Care på det varmeste, det er seriøse og drøye produkter som virkelig gir resultater og som holder huden din i sjakk hver eneste dag – det er ikke for ingenting at jeg har holdt meg til disse i så mange år! De reduserer hudormer og minimerer sjansen for å i det hele tatt få utbrudd, så disse kan jeg aldri se for meg at jeg vil slutte å bruke. I tillegg er det helt supert at du kan ta en skikkelig peeling en gang i året for å renske opp i eventuelle problemer som for eksempel pigmentering. Da er ZO Medical et alternativ, men dette må du som sagt kontakte en hudpleier for.


Jeg har ikke fått disse kremene sponset hele veien, men det har jeg fått akkurat nå, og det er jeg selvfølgelig veldig takknemlig for 🙂 Det er ikke noe stress å ta ansiktsmasker eller andre engangsbehandlinger fra andre merker når du bruker ZO 🙂

118 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Jeg har samme padsene som du. Dem er veldig god. Nå bruker jeg vel og merke ikke hele serien, men kombinerer padsene med et hudpleiesett fra Forever Living (Sonya Skin Care Collection). Fungerer godt det.

  Et lite tips: Del opp padsene i to. Da har du dem enda lenger – noe som er en fordel da padsene aleine koster bortimot 700 kr. Det var et tips mamma fikk av hudpleieren da hu kjøpte padsene til meg i sommer. Har boksen fortsatt og den er ikke engang halvtom.

 2. Camilla

  Hva er full pris for alle disse produktene?

 3. Pernille

  Hei! Håper skrubben og de andre produktene du bruker og anbefaler er frie for mikroplast! Har du sjekket dette? Du har en stor påvirkning på mange, og marin forsøpling er et viktig tema. Jeg håper derfor ikke du anbefaler noe som er skadelig for livet i og rundt havet!

 4. Pernille

  Engasjerer du deg i miljøspørsmål utover dyrevelferd (som jeg minnes du har hatt noen innlegg om)? Det hadde vært supert om profiler som deg hadde satt større fokus på dette. Ved å vektlegge gjenbruk, lavere forbruk, miljøvennlige produkter og omlegging av adferd kan du bidra inn i et av samfunnets viktigste utfordring! Du er god på kjøttfrie middager, men jeg tror du har potensial for mer!!! Du når ut til så mange. En liten utfordring fra meg til deg der altså 😉 Håper det får deg til å tenke mer i den retningen!

  1. Det lurer jeg på også, siden du har såpass stor innflytelse på folk. Kan ikke huske å ha lest noe om at du engasjerer deg for det, men jeg har ikke lest bloggen så lenge. 🙂

 5. Disse produktene er jo nettopp for dere som sliter med kviser og urenheter:) Jo mer du bruker de, jo mer må fu bruke de, da de ødelegger en del og man blir avhengig.
  Forsøk Sisley❤️.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det stemmer overhodet ikke. Jeg har aldri i mitt liv slitt med huden min, det er jo bare å ta en titt på bloggen siden 2009 🙂 Forsøk å lese litt om produktene 😉

   1. Det er mulig det stemmer, men du redigerer jo huden din på nesten alle bilder. Det nytter altså ikke å sjekke bildearkivet ditt.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om du søker så finner du masse videoklipp av meg som er over 5 år gamle, det er ikke noe problem 🙂

   3. Emilie

    Jeg bruker flere av de samme produktene som deg, Caroline. Før jeg begynte å bruke de hadde jeg store problemer med acne rundt kjeveparti og i panne. Det er helt borte nå (selvfølgelig med en kvis i ny og ned, men ikke i samme grad)!
    Samboeren min sa senest i går kveld at han synes at huden min har blitt veldig fin etter at jeg begynte med disse produktene 🙂

   4. Caroline Berg Eriksen

    Produktene er helt fantastiske, både for dem med problemhud og for dem som bare ønsker en hud som ser frisk og sunn ut. Jeg er så fornøyd og kan ikke se for meg å bruke noe annet 🙂

   5. Er det ikke litt merkelig å redigere huden så voldsomt, hvis det er som du sier: Du har aldri hatt problemer med huden?
    Da lurer jeg også på hvorfor du må ha reseptbelagte hudprodukter og hvorfor du er så redd for utbrudd i forbindelse med graviditeten?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Les det her, Marie: https://www.carolinebergeriksen.no/2014/04/03/lesersporsmal-zo-skin/ 🙂

    Den reseptbelagte kremen er i forbindelse med pigmenteringen, og har ingenting med utbrudd å gjøre 🙂

    For øvrig så skjønner jeg ikke helt hva du mener med «redigere huden så voldsomt»? Se på youtubekanalen min, der er jeg 100 prosent uredigert.

    Her er link til den: https://www.youtube.com/channel/UCN9y3cgTjuWd1dsRy07bNAQ

    Det finnes også bilder av meg fra for eks. Vixen i fjor og året før, som jeg regner med ikke er redigert. Egentlig kan du bare google Caroline Berg Eriksen og trykke på «bilder» så kommer det opp masse bilder som pressen har tatt og som dermed er uredigert – både gamle og nye 🙂

   7. Du er redd for å få utbrudd og produktene minimerer sjansen for utbrudd. Utbrudd av hva, kviser? Snakk med hvilken som helst hudlege og de vil si at det er feil. Slike dyre produkter er bare for å loppe folk for penger. Kviser kommer innenfra. Her kan man se på kosthold ellers finnes det god hjelp å få hos hudlege.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har en sunn livsstil og et sunt kosthold 🙂 Jeg tok kontakt med Petra i 2013 for å få god hudpleie da jeg gikk gravid ettersom jeg den gangen hadde underliggende talg på hakepartiet som KUNNE blomstre opp pga. hormoner under svangerskap. Dette ville jeg unngå og derfor startet jeg med ZO fordi Petra generelt anbefalte dette. Om jeg ikke fikk utbruddene pga. kremer eller gener vet jeg ikke, men den underliggende talgen ble borte den gangen i hvert fall. Siden har jeg fortsatt med kremene fordi jeg synes huden min ble enda freshere og finere av disse.

    Da jeg fikk pigmentering i pannen sommeren 2015, startet jeg på en medisinsk krem for å bli kvitt dette problemet høsten etter. Det er også en del av hudprogrammet til ZO og har fjernet alt sammen hos meg. Det er jo helt fantastisk, spesielt for de som sliter med mye melasma.

    Jeg har vært hos en kosmetisk sykepleier som er autorisert, hun vet hva hun prater om 🙂 Produktene blir også ført av hudleger og du må til konsultasjon for å starte. Så nei, de er ikke for å loppe folk for penger. Jeg anbefaler deg å lese om ZO Skin Helath før du gjør deg opp en mening. Dette er ordentlige produkter som faktisk gjør noe for huden, selv om du ikke har problemhud.

   9. Det jeg mener er at alle blider på bloggen er voldsomt redigerte. At du viser til videoer og bilder tatt av andre endrer ikke det faktum at du redigerer huden din på så å si alle bilder du legger ut selv.

    «jeg var litt engstelig for å få utbrudd som følge av graviditeten i 2013.» – hvorfor var du engstelig for det hvis du alltid har hatt så fin hud? Du sier nå i kommentarfeltet at du både har hatt problemfri hud og at du har hatt underliggende talg? Jeg skjønner ikke,jeg…

   10. Caroline Berg Eriksen

    Bildene på bloggen er ikke «voldsomt redigerte», det er helt feil. Om du ser på youtubekanalen min, eller følger meg på snap så ser du at huden er helt fin, selv med null redigering. Det finnes faktisk en type redigering i mellom «ikke-redigert» og «voldsomt redigert». Klart, noen bilder redigeres mer enn andre, men det handler mer om uttrykket vi ønsker å skape i bildet, ikke fordi det er et problem.

    Den underliggende talgen jeg hadde var ikke et hudproblem, så ille var det ikke. Det var knapt synlig, med unntak hvis lyset falt i en spesiell vinkel på ansiktet. Etter at jeg begynte med produktene forsvant det helt. I forkant av graviditeten hadde jeg lest masse om kvinner som fikk hudproblemer og utbrudd i forbindelse med graviditet, derfor valgte jeg å være føre var og kontaktet Petra som anbefalte meg Zo. Det produktet som er reseptbelagt bruker jeg pga.melasmaen, IKKE fordi jeg har et akneproblem.

    For å være ærlig så skjønner jeg ikke helt hva du vil frem til? At jeg har problemhud og mye urenheter? For det er ikke tilfellet, og det har jeg også vist til i svaret mitt over her.

 6. Throwback til da helsekontrollen spurte deg om hudpleierutinene dine og du ble sur fordi de nevnte en du annonserte for

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helsekontrollen spurte om mitt beste skjønnhetstips, ikke mine hudpleierutiner.

 7. Hva er prisen på produktene ?

 8. Hva skjedde med produktene fra Swiss clinic som du anbefalte så varmt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener du ansiktsmasken og rolleren? Jeg har alltid skrevet at jeg bruker dette som et supplement til min daglige hudpleie 🙂 rolleren brukte jeg ved siden av disse produktene etter graviditeten og under amming. Rolleren hjalp på pigmentering, men det forsvant ikke hundre prosent. De medisinske kremene startet jeg på etter endt amming og de hjalp meg med å bli kvitt absolutt all pigmentering. Swiss sin roller er et godt produkt og det jeg har skrevet om den har ikke endret seg, da jeg alltid har skrevet at jeg har brukt det som et supplement 🙂 Hudpleierutinene mine har vært de samme siden 2013 hva gjelder rens, fukt og skrubb. Dette har jeg alltid presisert nettopp pga slike spørsmål som det du stiller 🙂

 9. Retinol i dagkremen? Retinol tåler vel ikke UV-stråling og bør derfor kun brukes i nattkrem, har jeg alltid hørt?

  1. AndrineK

   Det er ikke retinol i seg selv som ikke tåler UV-stråling, men huden blir mer solsensitiv når man bruker retinolholdige produkter. Er man påpasselig med solkrem og unngår direkte soleksponering så er det ingen problem å bruke det på dagtid. Det er også sånn at huden er solsensibel under hele perioden man bruker disse produktene, og ikke bare etter påføring, så krav til bruk av solkrem og forsiktighet med solen gjelder all den tid man bruker disse produktene (og ønsker å opprettholde resultatet av bruken ettersom solen er hudens verste fiende..)

   1. Så vidt meg bekjent, vil retinol, eller A-vitamin som det også kalles, miste sin effekt ved sollys. Det gjør altså ingen skade, men det gjør heller ingen gagn. Derfor er de fleste retinol-kremer av typen nattkrem.

 10. Hvor kjøper/bestiller man produktene hvis man bor utenfor østlandet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du må dra på konsultasjon, men du kan lese mer her https://ww3.hudhelse.com/nb/klinikker/ 🙂

 11. Her kunne du ha slengt med et bilde av ansiktet ditt usminket 🙂
  Da øker troverdigheten av reklamen 🙂
  Da er det lettere å se hvor godt produktet er, og kan da kanskje vurdere å investere i produktene 🙂
  Ikke ment som kritikk, bare et forslag for å bedre reklamen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 12. Skrubber du ansiktet hver morgen? det kan da ikke være bra i lengden? 🙂
  Har du ikke fått noen rabattkode til oss? kunne tenke meg å prøve dette selv <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg har gjort det når jeg har brukt de medisinske kremene, for å fjerne døde hudceller. Det er et program som gjør at du kan få en del tørr hud, så da lønner det seg å skrubbe. Utenom det, kan jeg bruke den 3 ganger i uken, men jeg synes likevel det er deilig hver dag 🙂 Ingen rabattkode dessverre :O Jeg kan jo høre om det kan være aktuelt en annen gang 🙂

 13. Herlighet!! Stakkars hud som aldri får fred?? Og du er jo ikke gammel, heller? Har du tenkt å hvordan huden vil bli når du blir godt voksen, om du fortsetter å rense ihjel den?
  Ta heller en runde rundt i samfunnet og prat med mennesker over 50 og se på huden dere. Tror ikke så mange har fordrevet livet sitt med å skrubbe/rense huden morgen og kveld, nei….
  Det er feil å sende ut disse signalene slik at kanskje visse ungdommer tror at de MÅÅÅ ha disse produktene daglig for at huden skal holde seg fin + at du skal tjene penger. Dessuten kan man se på den bittelille snutten du viser oss på snap av deg sminkefri…der glinser jo huden din, og så skriver du i dette innlegget at noe av det du bruker bidrar til å tone ned fet/glinsende hud.
  Det frister så veldig å legge ut bilde av en 61 år gammel slektning av meg som har kjempefin hud og aldri har brukt noe annet enn vann i ansiktet, med litt såpe i ny og ne, og hvit vaselin til såre lepper.
  Så det så!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du skal få lov å mene at det er unødvendig, og for mange er det sikkert tilfellet 🙂 At du kjenner noen som ikke har brukt noe og som har fin hud er ikke så veldig relevant. Jeg bruker disse kremene, og kjenner andre som gjør det som også har fin hud. Så da er vi vel like langt?

   Huden min glinser fordi den er frisk, det har ingenting med fet hud å gjøre.

  2. Stakkars hud? Jeg er en godt voksen dame som har holdt fast ved mine hudrutiner i mange, mange år. I mine rutiner inngår dobbel-cleansing (om du vet hva det betyr), daglig skrubb, og daglig fukt. Jeg har fantastisk ren og klar, rynker og linjer har jeg heller ikke. Jeg har ikke personlig kjennskap til produktene det her blir reklamert for og jeg tviler på at jeg vil prøve de, men ikke kom å uttal deg om ting du tydelig ikke har greie på, stell av huden sin vil alltid lønne seg.

   1. Caroline Berg Eriksen

    «Stakkars hud» er en merkelig formulering, med tanke på at hensikten her er det helt motsatte 🙂

   2. altså, jeg er og godt voksen med fin og frisk hud, men jeg nøyer meg med rens hver kveld, og en enkel fuktighetskrem, i tillegg til mormors råd om kaldt vann i ansiktet hver kveld. Det funker det og. Jeg har og vært gjennom mine faser med hudpleierkremer og fancy programmer, men erfaringen er at den rimelige Acurekremen gjør nøyaktig samme nytten som den dyre Dermalogicakremen. Det viktigste er å unngå de billige kremene som bare har mineralolje og drit, men så lenge du gjør det så er den enkle kremen like god som den dyre. Det viktigste er å unngå sol og røyk og sene kvelder, som enhver seriøs person vil kunne fortelle deg.

   3. Svar til «meg» Poenget mitt er at huden klarer seg også godt uten disse dyre produktene. Huden vår er ganske fantastisk og det handler ofte om gener når det gjelder rynker og linjer. Jeg setter pris på en god dagkrem til ansiktet, for all del. Men dyre renseprodukter trenger man ikke å bruke pengene sine på. Du har fantastisk ren og klar hud etc etter å ha fulgt dine rutiner…flott for deg…..det har også min slektning på 61 år, uten å ha brukt noe. Jeg har tre tenåringsbarn og jeg vil gjerne forklare for dem at det naturlige ofte er det beste og at det de store bloggerne kommer ut med ikke alltid er det beste. Og vi har vel alle fått rådet om å la huden reparere seg selv i ny og ne også?? Jeg har kanskje ikke så god greie på hudpleieprodukter som deg «meg» og dobbel cleansing er ikke så viktig for meg å vite så mye om. Men jeg har en viss peiling på hvordan huden er bygd opp og hvordan den fungerer….og den trenger absolutt IKKE renseprodukter på den måten det beskrives i dette innlegget.
    Og til Caroline: Ikke relevant?? Min kommentar handler jo om at huden i ansiktet kan klare seg utmerket godt uten slike produkter?? Og du kjenner noen som har fin hud som også bruker disse produktene….de kunne jo muligens ha kommet til å få fin hud i framtiden UTEN de også?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Lalla: At du «kjenner en» er ikke så veldig relevant, nei. Det var det jeg mente, ikke at man kan klare seg uten. Du misforstår åpenbart poenget mitt. Anekdoter kan du ikke bruke for å underbygge en sånn påstand.

 14. For de fleste av oss som slenger på oss litt mascara og er ute i frisk luft tror jeg alt dette er totalt unødvendig. Du, derimot, er jo sminket hver eneste dag og huden din trenger sikker litt ekstra rens. Den kan ikke få mye luft!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke sminke hver eneste dag, Linn 🙂 Dette handler ikke om at huden min trenger en ekstra rens, det handler om å ta vare på den huden du har 🙂 Ikke minst om velvære. Men om du eller noen andre ikke er opptatt av å rense huden, smøre den med fuktighet og pleie den, så legger ikke jeg meg opp i det. Jeg vet bare det er mange som har spurt meg om hva jeg bruker daglig, også hva jeg har brukt for å bli kvitt pigmenteringen – derfor skrev jeg dette innlegget 🙂

   1. Er det mulig å slenge sånn skit som mange gjør. Det står ikke noe om at dere må bruke disse produktene noe sted? Caroline forteller om sine hudpleie rutiner og det er flott informasjon og sikkert noe veldig mange ønsker å vite mere om. Trodde virkelig voksne folk hadde kommet lenger enn å sitte og kristisere huden til andre, studere alt med lupe og kristisere sminke bruken. La andre gjøre som de vil, sminke ikke sminke, hva det måtte være. Er dette veldig plagsomt for noen så vil jeg anbefale dere å droppe å lese her inne. Vi skal da virkelig ikke kommentere på andres utseende, alle som leser bloggen vet at C liker å sminke seg, og som noen kommenterer her inne så ville ikke noe vært bra nok uansett. Dukker opp fra nett troll hulen på rampelys flere av disse. Dette er flotte produkter, sikkert ukjent for mange så da er det gode tips for noen som faktisk ønsker ta vare på huden sin om de kanskje sliter eller bare vil være «god» med huden sin.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Helt enig 😀

 15. Pernille

  Hei! Håper skrubben og de andre produktene du bruker og anbefaler er frie for mikroplast! Har du sjekket dette? Du har en stor påvirkning på mange, og marin forsøpling er et viktig tema. Jeg håper derfor ikke du anbefaler noe som er skadelig for livet i og rundt havet! Engasjerer du deg i miljøspørsmål?

 16. Mulig det. Men jo mer man kliner på huden, jo mer må man rense også.

 17. Herregud, det må da være måte på. Caroline kommer med tips og råd for det som har funket for henne, funker nødvendigvis ikke for alle sammen mtp at alle er forskjellige:) Jobben hennes som blogger er jo å komme med tips osv til oss lesere, og er så trist at enkelte alltid skal «kritisere» bare for å kritisere. Hun deler ting på sin offentlige plattform, og er ikke rart hun «redigerer» ansiktet sitt på bilder når så mange er så kjappe til å kritisere hver minste detalje.. Digger deg Caroline, stå på:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for det, Trine 🙂 Greit å være kritisk, men enkelte ser ikke ut til å ha lest teksten eller noe om produktene før de kommenterer.

 18. Her skal jeg faktisk ta deg i forsvar Caroline, for jeg går på disse produktene selv og jeg VET at de leverer. Jeg begynte våren 2017 pga store underjordiske kviser kalt cystisk akne (hormoner) og melasma i kinn, hake og panne. Jeg hadde store porer og slet med fet hud. Etter jeg begynte med Zo Skin/Medical er huden min helt annerledes. Jeg har fått en jevn hudtone, melasmaen er borte og kvisene er ikke-eksisterende. Selvfølgelig, jeg kan få en kvise i ny og ne, men med hjelp av Zo Aknetrol er den borte dagen etter. Dette er fantastiske produkter som holder det de lover. Det eneste negative er at de er fryktelig dyre. Nå er jeg gravid og må holde meg unna de sterkeste kremene med konsentrert A-vitamin og Benzyol Peroxide og har dermed fått både melasma og kviser på hakepartiet igjen. Hormonene herjer i kroppen min og jeg må bare stå i det. Heldigvis har jeg fortsatt noen av disse produktene med meg gjennom denne perioden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Produktene er kjempegode 😀

   Lykke til med resten av graviditeten <3

 19. Takk for innlegg – veldig kjekt med «beauty-innlegg»! Gjerne flere av dem 🙂 Brukte du Obagi-produktene da du gikk gravid og ammet også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har ikke brukt obagi, men zo skin health – det er to forskjellige ting 🙂 Jeg brukte disse produktene under begge svangerskapene 🙂

 20. Christine

  Har du prøvd Elexir? 🙂 Hva synes du om produktene i tilfelle? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, de har jeg ingen erfaring med 🙂

 21. Elisabeth

  Eg er heilt rysta over kor mykje kritikk du fekk på dette innlegget. Det går ikkje an. Stå på Caroline. Du er kjempeflink. Det er no måte på kva folk skal blande seg oppi. Eg har sjølv brukt Zo Skin Health i maaaange år og var superfornøgd, men etter graviditeten måtte eg gå over til noko lettare og då vart Elixir redninga. Fortsett det flotte arbeidet du gjer med bloggen. Eg blir heilt oppgitt av all dritten du får! Ufortjent!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Elisabeth! <3

 22. Hei Caroline! Jeg har også brukt produkter fra ZO Medical i flere år, er kjempefornøyd! Det jeg lurer på er hva du gjør når du trener tidlig på morgenen, gjør du hudpleierutinen din før eller etter du har trent?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Både og :p Skal jeg ut og trene, renser jeg huden og bruker daily power defense, selv om jeg må gjenta etterpå (da med skrubb, eventuelt pads, krem og solkrem) Men skal jeg trene her hjemme, venter jeg selvsagt med alt 🙂

 23. Synnøve

  Selv er jeg snart 50 år, bruker vann i ansiktet hver kveld og morgen, skrubber meg tørr med et rent håndkle og smører meg med krem. Har brukt alt av hudkremer, kun billige. Nå har jeg gått over til Sensilis, dag og nattkrem som er helt fantastiske. Ser ti år yngre ut enn det jeg er, har aldri ei kvise. Bruker pudder som det eneste av og til. Så man MÅ ikke bruke så mye for at huden skal holde seg fin. Men jeg er sikkert heldig med huden min, på kroppen har jeg silkemyk babyhud. Så hvis man er heldig med huden sin, trenger man virkelig ikke å bruke så mye tid og penger på hudpleieprodukter. Vi er alle forskjellige og ikke ment som kritikk, men et eksempel på at billige og enkle løsninger også funker fint.

 24. Kjersti

  Håper ikke alle menneskene som kommenterer her er voksne, men med tanke på kommentarfeltene rundt omkring på sosiale medier i det siste er jeg redd de er det..

  Syntes du gjør en fantastisk jobb med din blogg, og det er helt fantastisk når du tipser om hudpleie eller annet, for de som kanskje gjerne ønsker tips. Man velger helt selv hva man klikker inn på, og om man ikke ønsker å lese innlegget kan man vel hoppe over.

  Fortsatt med den fantastiske jobben du gjør.
  Og du? Legg gjerne ut enda flere bilder av julepynten i huset, for den er fantastisk! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille deg! <3 Denne kommentaren gjorde meg glad 🙂 Flere bilder av julehuset kommer faktisk ila. en times tid 😀

   Klem til deg!

 25. Verdens beste produkter!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig! 🙂

 26. Hei,
  syns innlegget om dette er både interessant og kan tenke meg mer av det. Ellers vil jeg rose deg for at du klarer å holde deg saklig når kritikken «hagler». Det er greit at folk kommer til med synspunkter, selv kritiske, men syns det blir ganske overflødig at man gjentar og gjentar det du har svart på, f.eks dette med å retusjere bilder som noen ikke gir seg på. Men i og med at du takler det så bra, så går det likevel an å lese her:-) Håper det kan bli rabatt en gang på disse produktene, sikkert mange som kunne la seg friste til å prøve flere av dem! Nydelig kakkelovn forresten-gleder meg til å se hele stua ferdig!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mia 🙂 Det var hyggelig å høre 🙂 Det skal jeg se om jeg får til neste gang!

  2. Dette er et reklameinnlegg, altså noe Caroline tjener gode penger på. Det må da være lov å stille spørsmålstegn ved oppriktighet til innlegget når man ser hvor tungt sminket og redigert bildene er. Hvis huden blir så perfekt av disse produktene, hvorfor så mye kamuflasje i form av sminke og redigering?

   Jeg syns det er innafor å spørre, all den tid Caroline har løyet om bilderedigering før. Hvis jeg skal bruke mange tusen på et produkt, så må jeg få stille spørsmål om produktets kvalitet. Jeg syns ikke Caroline sine bilder på bloggen underbygger denne reklamen. Men det er min mening, også skal du få ha din.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er tydelig at du ikke leser mine svar til deg tidligere i dette kommentarfeltet, Marie :/ Det er synd. Når du først skal komme med kritikk, så er det også fint at du tar deg tid til å lese tilbakemeldingene du får.

    For det første er ikke dette noe jeg tjener penger på, faktisk koster det meg penger da jeg må skatte av verdien på produktene. Derfor står det at produktene er sponset bak reklamemerkingen.

    Dette med redigering har du fått svar på før. Det er ingen tung redigering av bilder, det sier seg selv med det volumet av bilder vi legger ut hver dag. Spør du en profesjonell retoucher om hvor mye tid vedkommende bruker på å behandle et «high end» portrett så vil h*n svare 2-4 timer. Det er tung bilderedigering, ikke det vi driver med.

    Her kan du se et eksempel på hvordan et bilde er redigert.

    Før: https://www.dropbox.com/s/43svijwhz9fntf3/F%C3%B8r.png?dl=0
    Etter: https://www.dropbox.com/s/b8kpa29ebizzquo/Etter.png?dl=0

    Som du ser så er det lite som behøves å bli gjort på huden.

    I tillegg kan du ta en titt på de seneste filmene vi har lagt ut på Youtube:

    https://www.youtube.com/watch?v=LNGgZAb7RxE&t=13s
    https://www.youtube.com/watch?v=eWks0RZe6s8&t=7s

    Eller du kan følge meg på Snap hvor 99 prosent av alt som blir lagt ut er uten filter.

    Så vennligst slutt med denne ubegrunnede påstanden om «tung bilderedigering». Det er bare tull.

   2. Det er jo ikke «ubegrunnede påstander» angående tung bilderedigering, Caroline! Du har blitt tatt i juks på dette flere ganger før, så troverdigheten er kanskje ikke helt på topp hos enkelte lesere. Skjønner du ikke det?
    Regner med at denne kommentaren ikke blir publisert, men du får vel i alle fall lest den.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Jo, vet du hva? Jeg har null problemer med å godkjenne denne 🙂

    Ja, jeg redigerte meg tynnere på bilder for snart 3 år siden. Kjempedumt av meg. Kommer aldri til å gjøre det igjen.

    Men å hevde at det vi driver med nå er «tung bilderedigering» er ubegrunnede påstander. At jeg tabbet meg ut og gjorde noe dumt for snart mer enn 3 år siden er ikke noen god grunn for å hevde dette. For øvrig var det som ble gjort den gang noe helt annet enn hva som diskuteres her, og dermed enda et argument for at påstandene er ubegrunnede.

    Det finnes faktisk ikke ett eneste godt argument for å påstå at vi driver med det, men derimot finnes det massevis av både argumenter og eksempler på at vi IKKE driver med det.

    1. Det er tidkrevende, profesjonelle bruker ca. 2-4 timer pr. bilde når det utføres «high end» hudredigering. Det sier seg selv at det er umulig for oss når vi legger ut så mange bilder som det vi gjør.
    2. Det finnes massevis av youtubefilmer og andre filmklipp som er helt uredigerte. Om det ble utført «tung bilderedigering» ville det vært lett synlig. Se gjerne på klippene jeg har lagt ved over her.
    3. Jeg har flere ganger lagt frem eksempler på før-/etter-bilder, blant annet rett over her som viser at forskjellen ikke er stor.

   4. Hehe koster deg penger, Caroline? Det blir jo som å si at det koster å få lønn, fordi du må skatte av det:p Får man ting i stedet for penger så skal man selvfølgelig skatte av det! Hvis det koster deg noe å motta varer, så er det det samme som det «koster» å motta lønn.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det blir ikke det samme, Anita.

    Penger og naturalytelser er to helt forskjellige ting. Påstanden var at jeg «tjener gode penger på dette», det er feil. Ja, jeg får naturalytelser til en større verdi enn hva jeg må betale i skatt, men å si at «dette er noe jeg tjener gode penger på» blir 100 prosent feil.

   6. Mariekl

    Den argumentasjonen din stemmer ikke helt. For det første tror jeg det leserene dine mener er tung redigering, er nok ikke det dere mener er det. At du redigerer bort så mye urenheter tror jeg ikke, men at dere glatter ut huden og fjerner rynker ser jeg at dere gjør. For det andre at dere ikke har tid til tung redigering?? Lars K er jo selvutnevnt fotograf, som jobber ca åtte timer hver dag. Det er ganske mange timer til redigering. For det tredje, at dere har så stort volum er ikke sant. Mange av innleggene er det ikke bilde av deg, så det vil si at dere har enda bedre tid på de innleggende med deg. For det fjerde så er det noe som heter preset. Regner med dere er godt kjent med det. Det er mange trinn med redigering ved et tastetrykk. For det femte har jeg googlet deg. Samtlige bilder som andre er tatt har du poser under øynene. Det har ikke deres bilder. Kan godt sende eksempler, eller så kan du jo google selv. Og helt til slutt så har det vel mye med troverdighet å gjøre.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Det er ingen her som hevder at vi ikke etterbehandler bilder. Det argumenteres bare mot at vi driver med tung bilderedigering. Ser du på youtube eller snap så ser du at det er en 100 prosent riktig påstand, og da er det jo meningsløst å diskutere videre.Det blir bare så åpenbart at enkelte er ute etter å lage kvalm.

    Det er godt mulig at det vi ser på som «tung bilderedigering» er noe annet enn hva mange andre gjør, men hva kaller man da de som jobber flere timer med hvert bilde? «Ekstrem bilderedigering» Det ligger jo litt i beskrivelsen «tung», at man sikter til et ytterpunkt.

    Lars-Kristian er fotograf, ikke selvutnevnt. Eller kaller du alle som jobber som fotograf uten utdannelse for «selvutnevnte»? Foreslår at du legger den nedlatende holdningen til side om du ønsker å bli oppfattet som seriøs.

    Lars-Kristian jobber med mye mer enn bare bilder, så nei, det er ikke sånn at han har all verdens tid og kan sitte 8 timer å etterbehandle bilder. Blant annet jobber han 20 prosent som fotballtrener, i tillegg til mye annet arbeid tilknyttet både bloggen og selskapet vårt.

    «Presets» fungerer bare på globale endringer, ikke hud og detaljer. Ja, man sparer litt tid, om man jobber med 50+ bilder av gangen og alle skal ha samme etterbehandling. Det gjør ikke vi. Her er det kun snakk om 3-7 bilder av gangen. I følge Lars-Kristian bruker han heller ikke «presets», men gjør alt selv.

    Jeg kjenner godt til google, og selvsagt er det bilder som er mindre heldig, og bilder som er mer heldig. De to første bildene jeg fant var uten poser. Poser kan enkelt elimineres med riktig lyssetting, og på de fleste bildene som du finner på google tatt av andre er bildet tatt i dårlig lys. Det sier jo jeg selv når vi har 100 prosent kontroll over lyssetting, komposisjon o.l så blir det bedre bilder enn når en annen fotograf bare knipser et vilkårlig sted. Foreslår at du ser på youtube, eller følger meg på snap 🙂 100 prosent uredigert og ingen filter.

    Evt. kan du se på disse bildene, tatt av andre.

    https://www.google.no/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fdbstatic.no%2F64100905.jpg%3FimageId%3D64100905%26x%3D0%26y%3D2.71%26cropw%3D100%26croph%3D30.1%26width%3D1024%26height%3D578&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.seher.no%2Fkjendis%2Fcaroline-berg-eriksen-har-kuttet-ut-den-strenge-lavkarbo-dietten%2F64100898&docid=WDqMfFx5HRKULM&tbnid=lDmswdD_JxTOEM%3A&vet=10ahUKEwiPoMiU__nXAhWlE5oKHbrcCPoQMwg8KAAwAA..i&w=1024&h=578&bih=628&biw=1294&q=caroline%20berg%20eriksen&ved=0ahUKEwiPoMiU__nXAhWlE5oKHbrcCPoQMwg8KAAwAA&iact=mrc&uact=8

    https://imbo.vgc.no/users/vgno/images/54e0f96bc55d6eb02425f938a1195f82?t%5B0%5D=crop:width=5184,height=3456,x=0,y=0&t%5B1%5D=maxSize:width=990&t%5B2%5D=resize:width=990&accessToken=a1ea959cc43923303c9a6cd719853a58cddf8f66a51314cbbd2ba4125eb88b43

    https://www.google.no/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Funitedbloggers.no%2Fuploads%2Fsites%2F197%2F2015%2F08%2Fcaroline-berg-eriksen-short-hair-bob-5.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.carolinebergeriksen.no%2F2015%2F08%2F04%2Fsome-hairy-adjustments%2F&docid=Y6YP2M5aaSrKDM&tbnid=jaN6AtjITRZjfM%3A&vet=10ahUKEwiPoMiU__nXAhWlE5oKHbrcCPoQMwg9KAEwAQ..i&w=1200&h=1800&bih=628&biw=1294&q=caroline%20berg%20eriksen&ved=0ahUKEwiPoMiU__nXAhWlE5oKHbrcCPoQMwg9KAEwAQ&iact=mrc&uact=8

    https://www.cdn.tv2.no/images?imageId=8710965&width=1000&height=1500&compression=75

    https://imbo.vgc.no/users/vgno/images/007b428da1cf06ae50c47d7500b914ee?t%5B0%5D=crop:width=2015,height=1963,x=282,y=764&t%5B1%5D=maxSize:width=990&t%5B2%5D=resize:width=990&accessToken=c5cc6ee13b9066584847b156044e3ab1a413b4259dab17127ae55c6863bc3f2d

    https://1.vgc.no/drpublish/images/article/2014/05/16/23032411/1/990/2180942.jpg

    https://www.p4.no/resize.ashx?path=/mmo/images/2016/4/41d9a7e5-3493-4b86-9d6c-d06ee4c18434.jpg&w=960

    https://p5bergen.no/caroline-berg-eriksen-deler-bilde-av-babymagen-fa-dager-etter-fodsel/artikkel/673370/

    https://dbstatic.no/60855044.jpg?imageId=60855044&x=12.510495382032&y=2.9066517607602&cropw=82.283795130143&croph=32.923420905534&width=980&height=590

    Og når jeg i tillegg ikke er fremmed for å legge ut bilder av meg på bloggen MED poser, så blir argumentasjonen din enda mer meningsløs.

    https://www.carolinebergeriksen.no/2017/02/17/pinata/

 27. Her var det mange tullete kommentarer. Må da være opp til en selv hva man smører på huden.
  Men lurte på hvor du bruker Restylane? I leppene eller flere plass? Om du bruker det i linjer, syns du det fungerer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har kun restylane i leppene og har ingen erfaring med det i linjer 🙂

 28. Barnehagelæreren

  Dersom disse produktene fungerer for Caroline så er vel det kjempeflott. Jeg synes det er fint med tips til hudpleie. Har denne serien produkter for veldig ømfintlig hud?
  Til nå har jeg kun funnet to produkter jeg kan bruke som ikke klør eller gir utslett.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke, dessverre, men det kan jo absolutt tenkes 🙂 Jeg fant at sensitiv hud kan brukes disse da jeg leste litt om det på nett, men jeg ville likevel ringt en klinikk for å dobbeltsjekke 🙂 Uansett så må du ha en time dersom du skal starte på kremene 🙂

 29. Kjempe fin innlegg, Caroline! Har hørt veldig mye bra om produktene, og ønsker selv å starte på det når jeg blir litt eldre 🙂 Blir helt kvalm av å lese all kritikken du får, tenk at folk bruker energi på å prøve å overbevise deg om at du over-redigerer bildene dine.. Utrolig hva folk bruker tiden sin på….:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anna <3 De er kjempegode! 🙂

   Jeg skjønner ikke hvorfor folk en gang bryr seg om å diskutere hva som redigeres og hva som ikke redigeres? Jeg legger daglig ut snaps i tillegg til flere filmer per måned på YouTube. Alle sammen helt uredigert. Om man virkelig ønsker å se hvor mye som redigeres så kan man bare se på det og sammenligne 🙂 Det er jo ikke akkurat som at jeg forsøker å legge skjul på noe.

 30. Disse produktene er bare helt fantastiske!! Huden blir så jevn og får en nydelig glød. Elsker spesielt skrubben! Så jeg kan hvertfall si at dette har du ikke bare skrevet av reklame. Det er ikke mulig å ikke forelske seg i produktene:)
  Men hvor i ansiktet er det du tar Restylane? Det ser veldig naturlig ut i så fall:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er kjempegode 🙂

   Jeg tar i leppene, men ikke så mye for at det skal se naturlig ut 🙂

   1. Malene

    Og jeg vil anbefale Matis foundation. Den gir så urolig fin glød. Og har kjempe fin dekking. Det er også anti age i den. Så for deg som liker hvordan huden blir av zo. Da vil du like denne også. Det er 3 farger som er beige som nøytraliserer seg ut i fra din hudfarge. Den koster rett over 600kr så prisen er litt høy. Men absolutt verdt prisen!! 🙂

 31. Hei. Jeg er snart 57 år og bruker de medisinske kremene og er kjempefornøyd. Jeg har brukt dette i 8 år nå. Jeg bruker avitaminsyre kremen også om natten og unngår sol eller bruker veldig høy faktor. Alle brune flekker og kviser som jeg hadde innimellom forsvant. Tror jeg blir pensjonist med fin hud. Det koster litt men er verdt hver krone.

 32. Jeg blir helt forbauset over hvor lite mennesker rundt vet om huden og kroppen som slenger rundt seg.

  Du får ansiktet ditt utlevert en gang, det er det mennesker ser og det er viktig å ta vare på den og da opprettholde med gode produkter i forskjellige faser livet som varme og kalde årstider eller graviditet under og etter.

  Ble såpass provosert at dette måtte jeg kommenterer, hilsen eier av Elite hudsenter Halden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det skjønner jeg :p

 33. Michelle

  Har så utrolig lyst å prøve disse produktene. Har bare hørt positive ting om de. Ingen tvil på at de er de beste! aldri sett noen som går på de som ikke har glødene og frisk hud! Dumt de er så dyr bare. Ps: du gløder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Michelle 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! De er dyre, det er jeg helt enig i. Har selv brukt masse på disse gjennom årene :p

 34. Kjære deg! Å få kviser er noe av det mest naturlige og mennesklige som finnes her på denne jord! Jeg er like gammel som deg, har like mange barn som deg, og fysisk sett er jeg tilnærmet lik deg, og vet du hva? Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg er disponert for kviser. Det er helt menneskelig! Fint med kviser? Nei! Normalt? Ja! Hvorfor er du så livredd for å kalle en spade for en spade? Hvorfor er du så livredd for å være Mennesklig? Ingen dømmer deg om du har en kvise eller to, og det å putte på litt Luminance i Lightroom er helt greitt altså! Men å være så desperat etter å være perfekt, er ikke sunt. Du har FIN hud, selv om du er disponert for kviser (underliggende talg = ro ro til fiskeskjær). Det er mangen som har større problemer med kviser og acnearr enn det både du og jeg har.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, kviser er helt naturlig, men det betyr jo ikke at man har lyst på det? Og om man ikke har lyst på det, så er det jo fint at man kan forebygge det. Handler ingenting om desperasjon, Anette, det er i så fall dine ord. Om jeg er utsatt for å få kviser, så er det i så fall rart at jeg sjelden har det 🙂 I min pubertet hadde jeg ingenting i det hele tatt, det var først i voksen alder at jeg oppdaget de små underliggende prikkene på haken som jeg altså gikk til Petra for, fordi jeg ikke ville at de skulle bli til noe mer. Så det er mye mulig underliggende talg er feil å si fra min side, ettersom du da tror at jeg er utsatt for kviser – noe jeg ikke er eller noen gang har vært. Du kan jo ta en telefon til Petra om du er videre interessert i huden min og alt som har med den å gjøre 🙂

 35. Så interessant innlegg om tips til gode produkter. Greit å vite om,kanskje jeg tester de neste gang jeg skal i gang med ny serie. Til dere som ikke bruker sminke og ikke renser/pleier huden,det er faktisk like viktig for dere. Det legger seg mye forurensning på huden i løpet av en dag,særlig om man er ute.Gode hudpleierutiner er fint med tanke på å roe ned og sette av litt tid til seg selv.Jeg er over 50 og får mye skryt av min fine hud.Tror det er fordi jeg siden jeg var ung har vært nøye med rens og pleie. Rens..peeling og gode kremer..jeg er som deg Caroline,elsker det! Så igjen takk for bra innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Anne 🙂

 36. OMG, for et kommetarfelt! Har hørt mye bra om denne serien, også fra andre. Sliter med melasma selv, men er student, og denne serien er veldig dyr. Du har ikke tilfeldigvis ei litta rabattkode?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det kan du si 😉

   Nei, ingen rabattkode nå, dessverre :/ Kan høre om det er mulig neste gang 🙂

 37. Benedicte

  Hei fine Caroline. Har så lyst å prøve Zo Skincare! Hva er Zo medical peeling? Er det en peeling man gjør hos hudpleier eller er det reseptbelagt som du tar hjemme? Zo medical (eller Skin care?) har jo kurer som man blant annet flasser mye av, er det denne? Og du snakket om at du har brukt en resept belgt krem mot pigmentering, er det den samme som Zo medical peelingen du nevner?

  Og et annet spørsmål, syns du dagkremen du bruker hjelper mot smilerynker rundt øynene? Eller har du brukt/gjort noe annet for det?

  Det ble noen spørsmå det:)

 38. Bruker vanligvis ikke å kommentere, men nå klarte jeg ikke å dy meg. Syns du er fantastisk tålmodig som årker å svare på alle disse nedlatende kommentarene fra uvitende menneskene. Helt utrolig hvor dumme folk faktisk er. Bruker de samme produktene selv, og er fornøyd, men sliter med at huden blir veldig tørr av den retinolkremen. Men er nok bare fordi det tar tid for huden å venne seg. Stå på videre Caroline. Dette er så ufortjent. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂 Jeg vil ikke gå så langt som å kalle folk dumme, det vil jeg ikke tro at de er. Men jeg savner noen gode argumenter opp i det negative.

   Klem <3

 39. Jeg vasker huden med kaldt vann om morgenen og vasker av evt sminke med varmt vann. Er det mye bruker jeg sminkefjerner i tillegg. Jeg har en aktiv og sunn livsstil som deg, og ettersom du også skriver at du aldri har hatt problemer med huden tror jeg du også hadde klart deg helt fint uten dyre produkter.

  Hva med å prøve 2 mnd uten? Med naturlig fukting av huden innenfra, gjennom et sunt kosthold og god væskebalanse? 🙂

  Det er mulig å se frisk og sunn ut uten produkter! Siterer «Produktene er helt fantastiske, både for dem med problemhud og for dem som bare ønsker en hud som ser frisk og sunn ut.»

 40. Jeg er uenig i at penger og naturalytelser er to helt forskjellige ting. Jeg ser på det som det samme- en belønning, en verdsettelse, en form betaling. Men der er vi uenig og det er greit.

  «Påstanden var at jeg «tjener gode penger på dette», det er feil. Ja, jeg får naturalytelser til en større verdi enn hva jeg må betale i skatt, men å si at «dette er noe jeg tjener gode penger på» blir 100 prosent feil» Igjen- 100% feil er dine ord. Greit nok at du ikke tjener cash, men du får jo betaling for det du gjør. Forøvrig var det i grunn ikke påstanden om at du tjener gode penger jeg ville diskutere heller. Det var bare at jeg er uenig i at det koster deg når du må betale skatt. Ok, så koster det deg cash, men du får en betaling i form av produkter. Lønn er lønn, uansett om det er penger eller noe annet tenker jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Siden du er av den oppfatning at naturalytelser og penger er det samme, kan du fortelle meg hvilke i butikker jeg kan benytte naturalytelser som betaling? Eller om jeg kan betale avdragene på lånet mitt med det?

   Naturalytelser og penger er to helt ulike ting, at begge to er en form for belønning er helt riktig. Men det samme? Nei. Det blir det samme som å si at motorsykkel og bil er det samme, fordi begge to er transportmidler.

   Det er greit at det ikke var det du ville diskutere, men om det var mitt svar du ønsket å diskutere så må du se svaret mitt i kontekst med den opprinnelige påstanden. Hvis ikke gir det ingen mening.

   1. Selvfølgelig kan man ikke betale med naturalytelser i butikker. Synes du hadde en spydig tone i det første avsnittet i svaret ditt. Beklager hvis du oppfatter meg som frekk, det mener jeg ikke å være.

    Uansett- jeg gjentar mitt initielle poeng. Å betale skatt av naturalytelser er ikke det samme som at du betaler for varen. I denne sammenhengen får du varer i stedet for penger, og lønn betaler vi jo skatt av. Forstår liksom ikke hvorfor du må poengtere at det koster deg noe, alle betaler skatt. Om man velger lønn i form av produkter eller penger er jo en vurdering man må ta selv.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Du må se svaret mitt i kontekst med den opprinnelige påstanden til Marie. Tjener jeg gode penger på dette? Nei, det gjør jeg ikke. Ja, jeg sitter igjen med en verdi tilsvarende ca. halvparten av verdien på produktene, og det er ikke mye. Penger er det i hvert fall ikke.

   3. Tusen takk for svar på kommentaren min tidligere.
    Det er litt underlig at du ikke tjener penger på reklamen. Hvorfor velger du å reklamere for noe du ikke tjener penger på? Mottar du noe annet utenom produktene? F eks injeksjoner?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er ikke noe underlig med det, da jeg ofte skriver om og viser frem produkter jeg ikke tjener noe på.

   5. Ingvild

    Nei, du kan ikke betale avdragene på lånet ditt med naturalytelser. Men de pengene du sparer på å ikke betale full pris for et produkt (som jeg forutsetter at du ville kjøpt dersom du ikke hadde fått det sponset) kan du betale avdrag på lån med! Det betyr at du tjener penger på det. Ta dette som eksempel:
    Et produkt koster 500 kr. Du får produktet sponset, men må skatte 50 % (for å gjøre det enkelt). Det betyr at du sitter igjen med 250 kr, som du kan betale avdrag på lån med. Disse 250 kr ville du ikke hatt dersom du ikke hadde fått produktet sponset. Igjen forutsetter jeg at du omtaler produkter du ville kjøpt dersom du ikke hadde fått de sponset.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Helt riktig, Ingvild 🙂 Jeg SPARER penger, jeg TJENER ikke 🙂 Så det trådstarter skriver her er altså feil, som jeg påpeker.

 41. Denne hudpleieserien har jeg hørt mye positivt om og Petra er veldig dyktig med det hun gjør har jeg fått vite. Synes huden din ser fantastisk ut og du ser strålende ut uten sminke. Synes det er så flott at du svarer for deg her i kommentarfeltet. Det er så mye rare påstander folk kommer med, og det letteste hadde vært å ignorere, men jammen er du dyktig til å svare for deg.

 42. Jeg har lest Maries kommentar, og det er ikke den jeg er interessert i. Jeg ville kommentere at jeg ikke er enig i din egen påstand om at dette koster deg noe, fordi jeg mener at å betale skatt av noe du har fått som betaling for et reklameinnlegg ikke er det samme som å betale for produktet.

  Vi kommer ikke til å bli enige tror jeg, så jeg skal gi meg med kommenteringen nå. Ha en god kveld!

 43. Caroline: Ang anekdot; min slektning får stå som et eksempel på alle de eldre personer jeg kjenner som har en frisk og naturlig hud uten å ha brukt dyre produkter daglig. Du vil nok ha slutt på denne diskusjonen ettersom det ikke gikk å trykke svar på kommentaren din til meg 😉 men jeg må jo få forsvare meg. Om ikke du er enig med meg (og det har jeg forstått :-D) så finnes det kanskje flere lesere som fölger kommentarfeltet og ser poenget mitt. Hadde värt interessant med en undersökelse blant «grasrota» som vokste opp med vann og Lano (satt på spissen), deres kvalitet på huden ved f.eks 70 års alder kontra gruppen som skrubber med dyre produkter daglig.

  Så vil jeg bare si at kommentarfeltet her inne er så fantastisk underholdende!! Det er mange som tar deg i forsvar her inne og blir sinte på kritiske kommentarer…og det er jo veldig sött på en måte. Jeg synes heller ikke noe om usaklige, spydige eller direkte ufine kommentarer mot deg. Men de er det tross alt ikke mange av!? Kan jo ikke kalle alle lesere som har en annen mening enn deg, og uttrykker det i kommentarfeltet, for nett-troll? Det syns ikke jeg, hvertfall.
  Som sagt, kjempeunderholdning!! Jeg leser bloggen din og om jeg ikke interesserer meg så mye for alle innlegg så har jeg alltids kommentarfeltet 😀
  Kan du tenke deg noe så kjedelig som kommentarfeltet på Linnis blogg?? Hun poster kun de kommentarene som forteller hvor vakker og fantastisk hun er, alle andre kommentarer blir slettet *gjeeesp*
  Men du!? Lykke til med huden din og GOD JUL i stua 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er regler for hvor mange kommentarer som kan legges inn i en tråd, derfor går det ikke an å trykke reply på min kommentar 🙂 Jeg har aldri kalt alle som er uenig med meg for nett-troll, og negative, konstruktive kommentarer får som regel passere.

   1. Er endel av dine forsvarere som bruker uttrykket nett-troll litt for lett, ikke du. Litt upresist formulert av meg.

 44. Benedicte

  Bruker du denne solkremen i blogginnlegget fra Zo når du er på stranda i «syden» og? Eller bruker du noe annet som beskyttelse da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker hatt (alltid) og denne solkremen 🙂

   1. Benedicte

    Ok:) har du den med farge i, eller den som er helt hvit/blank?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Den er ikke helt hvit, men den gir ikke noe farge til huden heller. Om det ga mening :p Jeg har tatt bilde av den her, så det er i hvert fall akkurat denne jeg bruker 🙂

   3. Benedicte

    Og, bruker du de andre produktene både før og etter stranda?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg bruker bare daily power defence og solkrem over når jeg skal på stranden, på kvelden trenger jeg jo ikke solkrem 🙂

 45. Må først si du leverer veldig bra kvalitet i bloggen, herlig avbrekk å kikke innom her. :)) Men lurte på en ting siden du nevner at du har benyttet restylane i mange år; Hva tenker du om å bruke restylane når døtrene dine blir eldre? Er det innafor at de kanskje ønsker å bruke det sent i tenårene f.eks?

 46. Marielle

  Nå er det lenge siden jeg har vært inne her. Blir helt sjokkert! Kjære vakre vene å du må forsvare deg fordi du forteller om dine hudpleierutiner! Det her er helt vanvittig! Folkens, finn på noe annet om dere blir så provosert av et så uskyldig innlegg som mange garantert har etterspurt. Jeg bruker så og si eksakt samme produkter som deg og er også kjempefornøyd! Styggdyre produkter, men de er som du sier drøye i bruk og holder faktisk hva de lover. God jul!

  1. Caroline Berg Eriksen

   God jul, Marielle <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *