lydbøker for barna

reklame: storytel 

Jeg elsker å lese bøker for begge jentene mine og begge to er veldig glad i å høre på. Naia er litt liten til noe annet enn pekebøker enn så lenge, men Nelia elsker å bli lest for og jeg er så glad for at hun setter så stor pris på det! For et par måneder siden ble jeg tipset av Storytel om å sjekke ut deres utvalg av bøker til barn, og det synes jeg hørtes veldig spennende ut, for jeg har kun konsentrert meg om kategorien for voksne og har ikke lagt merke til at de faktisk har bøker for barn helt ned i 2-års alderen. Jeg husker så godt at jeg selv elsket lydbøker da jeg var liten, spesielt den magisk lyden og stemmen som sa «og så blar vi om til neste side» Er det flere som husker det? Det tok uansett ikke lang tid før jeg måtte introdusere Nelia for Storytel og den ble veldig godt mottatt!

I går ble det Julefuten som fikk stå på mens vi bakte, den er ganske lang sammenlignet med de andre bøkene for barn på samme alder, for 30 minutter kan være nok til at enkelte blir rastløse, men det som er så fint, er at Storytel har lydbøker for de små som varer i alt fra 4-10 minutter eller lengre som akkurat denne. Mamma Mø, Lille Gruffalo, Pulverheksa, Karsten og Petra og Albert Åberg er absolutt å anbefale! Flere av bøkene har også musikkinnslag, spesielt Karsten og Petra, og det er ekstra populært! Supert å sette på mens dere for eksempel baker, tegner eller gjør andre kreative ting 🙂 

Du får gratis lyttetid i 30 dager hos Storytel ved å trykke HER 🙂 

14 kommentarer

 1. Åh, lydbøker er perfekt! Både for barn og voksne i grunn… 🙂
  også jul da- er sååå koselig med juleaktiviter hjemme i Norge, det er noe spesielt med det!

  https://shoecarrie.com/2017/12/03/det-begynner-a-ligne/

 2. Der ja, måtte skje en eller annen gang. Reklame med fete bokstaver. Hurra!

 3. Kathrin

  Lydbøker i bilen og på flyreiser er også veldig moro både for foreldre og barn. Barna ville også høre på lydbøker når vi var på stranda og de trenkte å slappe av litt. Så lydbøker er topp.

 4. Så koselig å bake med barna. Må bare si at du er kjempefin på bildet, du ser helt amazing ut! Så søt, ung og glad. Det skulle du brukt som header! Eller tatt et lignende uten julegenser. Synes at det bildet du har nå ikke yter deg rettferdighet mens her stråler du! ✨✨✨

 5. MaritaH.

  Jeg får bare opp at dette tilbudet ikke lengre er tilgjengelig?:-)

 6. Ljuvligt, jag fick riktig jul känsla när jag kom in pa bloggen din <3 Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog for Scandinavian interior and style tips)

 7. Takk for fint innlegg, og koselige adventsbilder! 4 og 5 åringen elsker julefuten her hjemme også (og storytel sånn generelt) Anbefaler også å sjekke ut de andre bøkene til Bjørn Rørvik. De er fantastiske alle sammen.:) Ha en fin adventsstund!

 8. Sunniva

  Jeg får også opp at dette tilbudet ikke er tilgjengelig lengre…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det sal være i orden nå? 🙂

 9. Elisabeth

  Så herlig! jeg lurer veldig på hvor de tallerknene er fra 🙂 ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra bloomingville 🙂

 10. Bandana

  Hvor er bandanaen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   divided 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *