gi en hel dag med velvære til en du er glad i

– reklame: the well – 

Hvor deilig er det ikke å faktisk ta seg tid til velvære i en hektisk hverdag? Dette er noe jeg er altfor dårlig på å prioritere selv, men dersom jeg likevel har et gavekort liggende, da må jeg jo bruke det! Og når jeg først tar meg tid til det, er jeg så glad for at jeg endelig tok meg tid til det! Poenget mitt er: velvære er viktig i en hektisk hverdag. Det er så viktig å kunne trekke seg tilbake og bare nyte! Koble ut, fylle på med energi, legge bort mobilen og bare senke skuldrene – selv om det kanskje bare skjer én gang i året. Derfor vil jeg tipse deg om å gi noen du er glad i et gavekort fra The Well til jul! 


konkurranse 

Dersom du har lyst til å legge litt velvære under juletreet til en du er glad i, kan du faktisk VINNE et gavekort fra The Well til en verdi av 2000,- 🙂 Alt du trenger å gjøre for å delta er å besvare dette spørsmålet: hva er ditt beste velværetips? Tell me! 

Dersom du ikke har besøkt The Well tidligere, kan jeg virkelig anbefale dette stedet! The Well holder til på Kolbotn, så det er en kort kjøretur unna Oslo og fra Sarpsborg bruker vi i underkant av en time. Her møter du Nordens største spa, over 10.000 kvadratmeter med bare nytelse og de tilbyr alt fra velværepakker og behandlinger til manikyr og pedikyr. Du kan også bare dra hit for å slappe helt av i fredelige omgivelser, bade litt, spise en god lunsj og kanskje være med på yoga i over 40 grader eller delta på et te-rituale. Mulighetene er så mange, de har en fyldig aktivitetsplan og dette stedet er bare så flott! Timene går fort når du er her, så jeg anbefaler å sette av god tid når du først tar turen hit. Et av mine favorittpunkter som gjelder hos The Well, er at mobiltelefonen må ligge igjen i garderobeskapet – her er det nemlig mobilforbud! Og da blir det umiddelbart mye enklere og mye mer naturlig å bare koble helt av. 


Jeg tipper et gavekort fra The Well vil falle i smak hos veldig mange der ute som er travelt opptatt med en hektisk hverdag, og trenger et avbrekk. Har du lyst til å gi noen nettopp det, kan du klikke HER for å bestille 🙂 

513 kommentarer

  1. Maren Bruun

    Mitt beste tips må være å sette av tid til å ta vare på seg selv 🙂 i en hektisk hverdag kan man fort glemme av seg selv og tenke mer på hva de rundt deg trenger! Jeg ønsker meg et gavekort som jeg kan gi til en av mine beste venninner slik at hun kan ta litt ekstra vare på seg selv nå i juletiden:)

  2. Ansiktsmaske !

  3. Har du trekt en vinner?

  4. Therese

    Mitt beste tids er annsiktsmaske og generelt bruke tid på vellvære, Tenne lys, ta skrubb og bare koble ut fra hverdagens stressende gjøremål.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *