gi en hel dag med velvære til en du er glad i

– reklame: the well – 

Hvor deilig er det ikke å faktisk ta seg tid til velvære i en hektisk hverdag? Dette er noe jeg er altfor dårlig på å prioritere selv, men dersom jeg likevel har et gavekort liggende, da må jeg jo bruke det! Og når jeg først tar meg tid til det, er jeg så glad for at jeg endelig tok meg tid til det! Poenget mitt er: velvære er viktig i en hektisk hverdag. Det er så viktig å kunne trekke seg tilbake og bare nyte! Koble ut, fylle på med energi, legge bort mobilen og bare senke skuldrene – selv om det kanskje bare skjer én gang i året. Derfor vil jeg tipse deg om å gi noen du er glad i et gavekort fra The Well til jul! 


konkurranse 

Dersom du har lyst til å legge litt velvære under juletreet til en du er glad i, kan du faktisk VINNE et gavekort fra The Well til en verdi av 2000,- 🙂 Alt du trenger å gjøre for å delta er å besvare dette spørsmålet: hva er ditt beste velværetips? Tell me! 

Dersom du ikke har besøkt The Well tidligere, kan jeg virkelig anbefale dette stedet! The Well holder til på Kolbotn, så det er en kort kjøretur unna Oslo og fra Sarpsborg bruker vi i underkant av en time. Her møter du Nordens største spa, over 10.000 kvadratmeter med bare nytelse og de tilbyr alt fra velværepakker og behandlinger til manikyr og pedikyr. Du kan også bare dra hit for å slappe helt av i fredelige omgivelser, bade litt, spise en god lunsj og kanskje være med på yoga i over 40 grader eller delta på et te-rituale. Mulighetene er så mange, de har en fyldig aktivitetsplan og dette stedet er bare så flott! Timene går fort når du er her, så jeg anbefaler å sette av god tid når du først tar turen hit. Et av mine favorittpunkter som gjelder hos The Well, er at mobiltelefonen må ligge igjen i garderobeskapet – her er det nemlig mobilforbud! Og da blir det umiddelbart mye enklere og mye mer naturlig å bare koble helt av. 


Jeg tipper et gavekort fra The Well vil falle i smak hos veldig mange der ute som er travelt opptatt med en hektisk hverdag, og trenger et avbrekk. Har du lyst til å gi noen nettopp det, kan du klikke HER for å bestille 🙂 

513 kommentarer

 1. Mitt velværetips er å ta en varm dusj med noen deilige produkter for så å lage et fotbad. Nydusjet og ren, gjerne med en ansiktsmaske på, kan man lene seg tilbake i sofaen med en god bok eller en serie mens man drikker en varm kopp te. Føler meg så bra og full av energi etterpå:)

 2. Kristin

  Mitt beste velværetips er å unne seg litt ekstra i hverdagen. Det kan være så lite som å legge fra seg mobilen en kveld og ta en lang dusj og ansiktsmaske, eller sette seg ned med en god bok og et glass vin. Det trenger ikke å være så mye, men det lille «ekstra» den dagen kan føles veldig bra når man trenger det 🙂

 3. Kristel

  Mitt beste velvære tips er å tilbringe med noen du er glad i, etter lange dager på jobb kan man gi god massasje fra topp til tå med «French Lavender Massage Oil», noe som lukter godt og avslapper kroppen helt, etter det så sover du godt. ❤

  Jeg vil gjerne gi velvære til min kjæreste som julegave fordi han fortjener det. Etter så mye stress og all støtten han har gitt meg og motivert meg i min vanskelig tider❤️

 4. Jeanett

  Mitt beste velvære tips er å drikke rikelig med vann og unne seg avkobling i hverdagen! ❤️

 5. Mitt beste tips er et varmt bad med stearinlys og mørk belysning:D

 6. Mitt beste velvære tips etter en lang og hektisk dag, uke eller kanskje måned er å være litt for meg selv eller med en jeg står nære som min beste venninne eller kjæreste. Senke skulderene ta ett varmt bad med bobler eller badebombe, ta på en god ansiktsmaske og lage seg en skikkelig spa kveld. Hvor man kan snakke om gode temaer eller skrive litt i min skjulte bok. Tenne lys, høre på musikk og helst helt mobil fri.
  – Helene

 7. Mitt beste velvære er å ta en deilig løpetur, komme inn legge seg i badekaret med tente lys. Kuret håret, ansiktsmaske og et glass vin ved siden av. perfekt!

 8. Badstue! Ingenting er deiligere enn å sitte i en glovarm badstue og virkelig kjenne alle porene åpner seg mens man svetter som en gal! Føler meg så sunn og frisk etterpå, verdens deiligste følelse 🙂 Å hoppe i et basseng eller ut i snøen etterpå er enda bedre! Føler meg piggere og bedre hver gang.

 9. Marie Lilleås

  Å få gjort alt man skal gjøre i løpet av en dag, og bruke kvelden på å slappe av med en kopp te i hånda ❤️✨ Da føler jeg meg vel

 10. Mitt beste velværetips er å sørge for koselig belysning i rommet med masse stearinlys, ta en dusj og legge seg i nytt sengetøy og se en film i sengen 🙂

 11. Student som har lyst på litt velvære etter eksamen

  Mitt beste velværetips er å legge en god ansiktsmaske som gir fukt og glød etter en dusj, mens du smører deg inn i en deilig kroppsolje. Kan anbefale flere av ansiktsmaskene fra The body shop eller lage en ansiktsmaske selv: bland litt havregryn (gjerne i en urtemoser først) med litt youghurt, honning og banan. Av kroppsoljer er den fra NUXE favoritten, men som student rekker en god kokosolje langt Ha en fin romjul

 12. Mitt beste velvære tips i hverdagen er å sette av litt tid til seg selv, en kveld i uka. Ta et deilig bad med noen deilige badebomber/badesalt, hør på litt musikk og slapp helt av. Også med noen deilige skrubber og kremer. Ellers i hverdagen er mitt velvære tips å ikke stresse så mye, og å drikke mye vann og spise mye god og sunn mat.

 13. Mitt beste tips er en bodyscrub og varm dusj, etterfulgt av film i sofaen med en deilig ansiktsmaske og en kopp te<3

 14. En løpetur ute i kulda etterfulgt av et varmt bad og hårkur, ansiktsmaske og et glass vin ved siden av:)

 15. Sofie Kjønnøy

  Mitt beste velværetips er å kunne dele velværen med en god venninne eller med kjæresten. Dere møtes hos den som evt har badekar eller stort bad, kjøper inn litt diverse av gode massasjeolje og ansiktsmasker og gir hverandre en god massasje, tar et glass vin, skravler og pleier huden. Da kan du både gi og ta, og du får muligheten til å slappe av samtidig som du tilbringer tid med en du er glad i:)

 16. «Å ta seg tid». Som hudpleier, har jeg nok av gode tips for hudpleie og velvære. I hverdagen merker jeg selv at det ofte blir ansiktsmasker mens man spiser kveldsmat, eller fotbad mens man ser film. Derfor vil jeg si at det beste tipset er tiden man gir velværen. Koble av fra hverdagen(stress, jobb, telefon TV) , og fokuser kun på å nyte tilværelsen med det man liker best. Enten det er med stearinlys, en god te og et bad i badekaret eller om det er å ta turen til et spa med sin kjære eller en god venninne.

 17. Velværetips fra meg er hyttetur, ingen sminke eller mobil…med svømmetur i et kaldt ferskvann og sitte å varme seg framfor peisen med en god bok.

 18. Alexandra M.

  Mitt velværetips er å ikke ha for høye krav til hva velvære er! Jeg foretrekker å ha me-time når jeg er alene, dvs når mannen er borte og ungene i seng 🙂 Da fyller jeg badekaret med deilig temperert vann, lager en svær kopp te, senker alt av lys, tenner stearinlys rundt meg, setter på rolig musikk og bare nyter! Badet tilsetter jeg gjerne en god olje, badebombe, el. Viktig – ingen mobil på badet denne timen!! Når vannet blir mindre varmt er det bare å pakke seg inn i en deilig badekåpe, nappe bryn, ta en ansiktsmaske, lakke negler og pleie huden Topper gjerne det hele meg å legge meg ren og fresh i nyvasket sengetøy – halleluja!!! Så enkelt, men likevel så sjelden jeg får det til. Bør utvilsomt prioritere det mer, for det gir faktisk en ubeskrivelig euforisk følelse ⭐

 19. Veronica

  Uten tvil kokosolje til hud, hår og negler.

 20. Veronica

  Uten tvil kokosolje til hud, hår og negler!

 21. Henriette fischer

  Mitt beste velværetips er å ta pause fra en hektisk hverdag med et varmt bad og ansiktsmaske

 22. mitt beste velværetips er å få ro i sjelen. Selv får jeg det ved å være på fjellet i frisk natur eller ved å legge med ned i et varmt badekar omringet av stearinlys og noe god musikk. Da føler jeg meg vel.

 23. Mitt beste velvære tips må være å komme seg ut i skogen. Bruke tid på å faktisk puste, og kjenne at kroppen lever. Etter dette, komme hjem, ta en god dusj, ta en deilig ansiktrens/maske, tenne duftlys og lese en god bok. Egentlig bare ta deg tid til det du ikke ellers får tid til i en ellers travel hverdag.

 24. Sara Strømberg-Skogstad

  Velvære når jeg har litt ekstra tid er:
  Skifte på senga!
  Varm dusj!
  Vask hår å ta en hårmaske.
  Peeling, både kropp og ansikt i dusjen mens hårmasken virker.
  File bort hard hud på føttene på slutten av dusjen, da er den harde huden blitt myk.
  Ut av dusjen, ta på ansiktsmaske!
  Smøre hele kroppen med lotion mens masken virker, husk fotkrem!
  Vask bort ansiktsmasken, smør med en god krem å gå å legg deg under dyna i nyvasket sengetøy! Det er velvære
  Evt en tur på SPA, f.eks The WELL

 25. Velvære handler for meg om å slappe av. Det å legge fra seg mobilen, komme seg ut i naturen og koble ut er velvære for meg i hverdagen.

 26. Etter trening tar jeg en lang dusj, drikker yogi-te og tar gjerne en deilig ansiktsmaske. Helst mens jeg leser en god bok. En klementin eller to hører også med nå som det er jul!

 27. Fullføre to-do listen, ta en varm dusj, smøre inn huden i en god lotion, nyte en kopp varm sjokolade med god samvittighet og nyte litt kvalitetstid med seg selv <3

 28. Jeg har mange gode velværetips i ermet, men akkurat nå har jeg og kjæresten min startet med noe nytt! Vi prøver å gi hverandre en 5-10 minutters massasje hver kveld! Rett og slett for å pleie kjærligheten, og slippe litt unna hverdagens sjas og mas for et lite øyeblikk. Vi har dessverre ikke råd til å dra på spa, og fant ut at dette er jo en billigere måte å få litt hverdagsluksus på! Etter massasjen, er man rolig og glad 🙂 Til tross for dette, hadde det vært inmari moro å overraske han med et gavekort på The Well! Vi hadde satt skikkelig pris på en slik dag sammen!

 29. Åshild

  Mitt velværetips er å sette mobilen på flymodus og legge den vekk, tenne duftlys / stearinlys, kanskje sette på rolig jazz også bare lese i en bok eller ligge å slappe av! Det er de små tingene som skaper god følelse 🙂 Og etter en stressende eksamenstid (som er over om 10 dager!!) hadde det vært nydelig med en ny tur på The Well:)

 30. Når muligheten byr seg; finne en bortgjemt og stille strand hvor man kan legge seg ned i en behagelig temperatur, lukke øynene og bare høre på bølgene. En fantastisk meditasjon!

 31. Etter en lang dag på jobb med klamme strømpebukser og tette sko, er det ingenting som er diggere enn et deilig og varmt fotbad. Etter badet smøres beina inn i en fuktighetsgivende og kjølende fotkrem. Nytes i morgenkåpa med en lun kopp te, ansiktsmaske og favorittserien på tv’en ❤️
  Hadde vært herlig med en dag på spa med kjæresten som endelig(!!!) kommer hjem for jula neste uke ❤️

 32. Mitt velværetips er å dusje huden på 38 grader men avslutte dusjen med kald dusj. Det gjør at hunden føles fløyelsmyk etterpå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Men hvordan føler DU deg? Haha 😀 Sorry, jeg måtte bare :p Men takk for fint tips <3

 33. Kjøre en skikkelig hard økt, for å så ta seg en lang varm dusj, smøre seg med gode kremer og oljer og rent sengetøy. Er det noe bedre enn det? <3

 34. Kathrine

  Fullføre dagens gjøremål og ferdig med eksamensperioden, ta en varm dusj og smøre seg inn med god bodylotian, sette seg i pysjen i sofaen med en god varm kopp med kakao med mini mashmallows og nyte kvalitetstid med forloveden min 🙂 <3

 35. Kristine

  Mine beste velværetips er å 1) ta et deilig, velduftende bad med et glass digg vin (eller noe annet godt) og en god bok, eller 2) å ta en lang, varm dusj, kle seg i en myk morgenkåpe, og ta et avslappende fotbad mens man leser en god bok og sipper på en kopp og jasminte eller et glass fin vin. Enjoy!

 36. 1. Det er å lytte til egen kropp og senke skuldrene når du må. Det å gi seg 10 min til meditering er gull verdt i en hektisk hverdag.

  2. Sette av en egen kveld til seg selv med ansiktsmasker, en deilig skrubb og gode kremer. Gjerne med et glass vin, et bad og avslappende musikk 🙂

 37. Ann Kristin hellstrand

  Mitt beste velvære tips er å fylle opp badekaret og ha en lavendel ball oppi:) Tenne masse lys og sette på rolig musikk:) Og evt en deilig ansikts maske:) Avslutte med å smøre seg godt inn med bodylotion 🙂

 38. Har en såpass heftig hverdag, så for meg er det velvære å bare ta litt ekstra tid til meg selv. Ta meg en entra lang dusj, ta i en hårkur og gjerne rense huden nøyere enn til vanlig. Shave beina, også smøre de inn med fuktighetskrem. Også ta på neglelakk etterpå, men det skjer svært sjeldent med min tålmodighet, haha. Etter dette føler jeg meg sykt fresh

 39. Malene Skøien Berg

  Mitt beste velvære tips er å bruke en kveld i helgen hvor man tar en lang dusj med goodfeel musikk og duftlys. Shaver bort unødvendig hår, pealer kropp og har hårkur i håret. Bruker en ansiktsmaske og lakker negler på hender og føtter. Så er det bare å kose seg i sengen med flanellpysj, noe godt i glasset og en god film

 40. Jeg anbefaler å lage en ansiktsmaske av egg, essential oil av rose, havregryn og honning. Påfør etter en varm dusj. Det føles superdeilig, og ansiktet blir virkelig stammet opp!

 41. Mitt beste velværetips er å først gå eller jogge en tur i skogen, ta en laaang og varm dusj, barbere leggene, ta på ansiktsmaske, legge ny neglelakk og ta på fuktighetskrem. Og så avslutte kvelden med en god bok, et glass rødvin (eller tre) og legge seg i nyvaska sengetøy! Alt med avslått mobil!

 42. Mitt favoritt velværetips er å tenne stearinlys på badet, fylle opp badekaret, sette på litt deilig musikk og så bare synke nedi og nyte. Gjerne med en god bok og noe godt å drikke! ❤️

 43. Andrea Sofie

  Slå av telefonen, ta deg et bad eller en varm dusj. Skrubb huden slik at den blir myk og du føler deg bra. Etter det står ansiktsmaske på planen, i morgenkåpa selvsagt. Deretter lager jeg meg en kopp te og settet meg på sengekanten, setter på rolig musikk og nyter øyeblikket ❤️

 44. Karoline

  Mitt beste velværetips må være å ta et langt varmt bad mens man har på en god ansiktsmaske og leser en god bok eller hører på deilig musikk Det er noe som virkelig får en til å slappe av i en ellers hektisk hverdag!

 45. Cecilie Støle

  Mitt beste velvære tips er å koble av i blant med noe som får deg til å slappe av! Det kan være alt i fra og lakke negler til å unne seg en deilig massasje! Deilig for kropp og sjel <3 unner alle en slik dag i blant! Er så viktig å ta vare på seg selv, og lytte til kroppen også! Den trenger pleie <3

 46. Mitt beste velvære tips er å meditere. Meditasjon hjelper meg med å finne ro og jeg blir mindre stresset. Bare 10 minutter med meditasjon på et stille rom, får meg til å slappe av. Spesielt hvis jeg er stresset hjelper meditasjon meg med å reflektere og kjenne på følelsene, og jeg blir avslappet men samtidig mer fokusert

 47. Ta en god dusj, skrubbe seg og ta hårkur, deretter smøre seg inn med en god krem☺️

 48. Victoria Villyn

  Det beste velvære tipset er å vaske fjeset med kaldt vann hver dag og kveld før fuktighetskremen legges på. Da blir huden plettfri for urenheter jeg ville gitt et gavekort til min mor som takk for alle årene hun har kjørt meg til og fra dansing for at jeg kunne gjøre det jeg elsker mest

 49. Mitt velværetips er å legge fra seg mobilen og bare være sammen med folk man er glad i.

 50. Mitt velvære tips er å Lytte til kroppen og ta vare på den. Det beste man kan gjøre er å slappe av og sette av litt me-time (med ansiktsmaske og en god film)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *