flyttelasset pakkes frem igjen

Flashback til flyttekaoset som regjerte på bloggen tidligere i år?! Jeg ER så glad for at vi er ferdig med det, selv om det utrolig nok gjenstår noen esker i kjelleren. Jeg fikk nesten frysninger da disse fant veien fra loftet og ned i stuen, men heldigvis inneholder de bare hygge – julepynt! Mye av dette har jeg ikke sett siden i fjor og det var ikke engang vi som pakket det ned, men flyttebyrået som vi satte på saken. Det er like gøy å pakke opp julepynten hver eneste år og denne gangen synes jeg til og med det var litt vemodig. Mye av det som ligger i disse eskene minner meg om Siljan og kun om det, og det var jo innmari fint å være der, til tross for at jeg synes det er enda finere å være her vi er i dag. I fjor var Naia bare 3 måneder da julen var i gang og jeg savner allerede lukten av nyfødt baby, og det at hun hadde tid til å bare kooose med meg. Mange av disse tingene minner meg veldig mye om akkurat dette. Ikke minst om Nelia sin første jul! Hun var jo bare 5 dager gammel da vi startet på desember i 2013. Minner! Jeg er så glad for å ha dem og for å kunne lagre dem i hjertet mitt. Og så er jeg veldig klar for å skape nye juleminner i dette fantastiske huset. Jeg gleder meg til å dele med dere, for nå begynner ting virkelig å ta form her! Det blir rett og slett utrolig fint! 

Disse tre kjekkasene skal få lov til å spre litt julestemning i den midterste stuen. Der blir det mye hvitt og gull, men også rødt! 

Husker dere disse nydelige strømpene fra i fjor? Jeg må finne en lur måte å få hengt dem opp på peisen på. Jeg har veldig lyst til å få laget en stang i smijern som kan følge den runde peisen vår som står på tv-stua, og på den vil jeg henge strømpene! Denne må selvfølgelig festes i veggen på hver side av peisen, og den skal jo bli en fast del av den. Jeg håper bare det lar seg gjøre! Skjønner du hva jeg ser for meg, eller var den forklaringen helt off? Er det noen som vet hvem som eventuelt burde kontaktes? En smed? Rop ut om du vet, så blir jeg glad 🙂 

Julegenseren må på for å komme i stemning 😉 Jeg begynner å få en solid samling nå, for å si det sånn.. Haha! Elsker det! 

…. og bare for å fullføre looken! 


Vi blir nok ikke ferdig med prosjekt julehus før over helgen, men nå er i hvert fall alt samlet nede og ikke på loftet, og noe begynner å komme på plass. Men nå skal jeg legge bort alt dette og heller konsentrere meg om kalenderen til Nelia! Den må stå ferdig i morgen tidlig, håper bare jeg rekker det 🙂 Ha en fin kveld ♥ 

40 kommentarer

 1. Askim mekaniske verksted lager sånne ting på bestilling tror jeg 🙂 vi fikk sveiset noe utifra min ide/ mannens tegning en gang. https://www.amv.no Lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Linda! Dette skal jeg sjekke opp 🙂

 2. Hvor er genseren fra? Så kul!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Cubus 🙂

 3. Så masse koselig julepynt, gleder meg til å se hvordan det har blitt etter at dere forandret i stuene, og ikke minst til julepyntingen 🙂 Her har vi stått på i flere timer og pyntet til den store gullmedalje og jeg er bare så glad! Jul gjør noe med en, hehe. Digger forresten genseren din, har samme selv og gleder meg så til å bruke den masse framover 🙂

 4. Karoline

  Ååå! Gleder meg til å pynte til jul! Her blir det ikke før nærmere juleaften, da vi er midt oppi hus salg… så jeg bare klør i fingrene etter å begynne!

  Har du link til de fine julestrømpene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er såååå koselig 😀

   De kjøpte jeg på Etsy 🙂

   https://www.etsy.com/no-en/search?q=christmas%20stocking

 5. Martine

  Elsker julegenseren din! Hvor er den fra?! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cubus 🙂

 6. Hvor er de hvite nøtteknekkerenr fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.luxurydesign.no 🙂

 7. Google «stocking holder mantel clips» – mange løsninger. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sånne har jeg, kjøpte i fjor 🙂 Men de funker ikke på denne peisen, dessverre :O

 8. Hvor har du kjøpt genseren? Den er superkul 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cubus 🙂

 9. Hvor er genseren fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cubus 🙂

 10. annette

  Hvor har du kjøpt julestrømpene? 🙂

 11. Akkurat sånne julestrømper som jeg leter etter hvor er de kjøpt?

 12. Vi i Stiil lager gjerne , sjekk ut Stiil på Instagram! Veldig koselig julepynt! Jul handler om tradisjoner

 13. Hvor er de fine nøtteknekkerene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra http://www.luxurydesign.no 🙂

 14. Hvor er julesokkene fra?

 15. Vi har en stor, engelsk peis og jeg bestilte nylig «stocking holders» fra Pottery Barn. De er tunge, så de kan stå på kanten med full strømpe hengende 🙂 klassisk og fint 🙂

  https://www.potterybarn.com/m/shop/holiday-decor/holiday-stockings-treeskirts/?cm_type=lnav

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har faktisk sånne som vi brukte i Siljan, men her er det ingen kant på peisen :O

 16. Boltmetall.no, er også på instagram @boltmetall Veldig flinke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 17. Genser fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cubus 🙂

 18. Earings brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glitter 🙂

 19. Kathrine

  Hvor er genseren fr?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cubus 🙂

 20. Hvor har du kjøpt julegenser?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cubus 🙂

 21. Hei!
  Litt utenfor tema, men hva heter sangen du brukte i videoen «Hair tutorial: From no bangs to bangs, in 1-2-3», finner den ikke ved å søke opp lyrics eller ved bruk av Shazam :O

  Ellers har du superfine bilder og inspirerende innlegg 🙂 Har vært fast leser i alle år, men litt dårlig til å kommentere.
  Ha en fin dag <3

 22. Hei!
  Lurer på hvor halvmåne speilet er kjøpt??har leeenge vært på jakt etter et slikt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *