currently crushing: all things Christmas

Ho Ho Ho! Nå som bursdagsfeiringer er et tilbakelagt kapittel, er det fullt fokus på jul her hjemme. Jeg har ikke funnet frem pynten ennå, men jeg gleder meg virkelig til å ta frem alle pappeskene som står på loftet. Er det ikke rart hvor fort du glemmer hva du egentlig har og ikke har av julepynt? Jeg får meg en overraskelse hvert eneste år og er like spent denne gangen – spesielt når vi har så mange rom vi kan pynte!

Jeg har allerede gjort et julete innkjøp, for da jeg var på jakt etter kalendergaver til Nelia, kom jeg over disse utrolig søte genserne! Til Nelias dukker, tenker kanskje du, men neida – de er til vinflaskene! Haha! Jeg trippet som en liten jente da jeg oppdaget dem, for de er så styggsøte at de er sjarmerende og måtte bare bli med meg hjem. Det er det perfekte tilbehøret til vinflasken som du gir til en vinglad venninne til jul 🙂 Morsomt tilbehør til vertinne-vinflasken også! 

Kostet 20 kroner per stykk på TGR, om jeg ikke husker feil. Så absolutt en currently crushing akkurat nå, gjør julegavene ekstra søte 🙂 Og du trenger selvfølgelig ikke å bruke dem på akkurat vin, men en flaske champagne, en flaske med gløgg eller en flaske med eplejuice passer like bra 🙂 

12 kommentarer

 1. Adele Kristin

  Når kommer innlegget med kalendergavene til Nelija?

 2. Hei! Jeg forsøker å finne vindusprodusent som tilbyr «old style» vinduer med tilsvarende karmer som dere har. Hadde satt veldig pris på om du kunne fortelle hvor dere har bestilt deres! Råflott!!

 3. Ååå, så gøy! Må nok gå til innkjøp av de søte genserne der 🙂

 4. Hehe så morsomme de var, som du sier styggsøte. Det var en artig vri på flaskene nå som julen nærmer seg og morsomt å gi bort 🙂

 5. Hei!
  Bare lurer på om det er noe spesielt som ligger til grunn for at dere velger å ikke poste så mange bilder av barnas ansikt lenger? På de fleste bildene den siste måneden/ukene er barnas ansikt vært snudd bort, ute av fokus e.l. Bare lurer av ren nysgjerrighet, har ingen tanker om hva som er riktig og feil, og lurer i grunn på om det er noen «grense» for når barn bør skjermes mer i media og om det såfall er grunnen deres 🙂

  1. Selvfølgelig er det bevisst. Det er ikke mye på Carolines blogg som er overlatt til tilfeldighetene (i positiv betydning). 🙂 Bevisst skjerming av barna og derfor færre direkte ansiktsbilder har Caroline snakket om før.

 6. Kjempesøtt 🙂 Takk for tipset, må nok kjøpe et par av disse ja 🙂

 7. Jeg ønsker meg ikke sånn nisse på julevinen, for den var ikke styggpen, den var sctøgg. :))))

 8. Therese

  Vil gjerne vinne og endelig få lage fotobok til mine to jenter 🙂

 9. På snap idag la du ut et bilde av middagen. Hvor har du kjøpt duken du hadde på bordet?

 10. Hei! Jeg lurte på noe knyttet til et innlegg tidligere i høst der du har på deg en rød boblejakke. Den syntes jeg var så fin, så kunne du tenke deg å fortelle hvor den er fra? 🙂

 11. Hvor er lyslenken fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *