video: sett opp håret på 1-2-3

Hei mandag og hei til en ny hårvideo! Denne hårfrisyren er så utrolig fin og enda bedre – veldig enkel! Jeg lærte den av Nikola for flere år siden og delte den på bloggen da jeg hadde langt, brunt hår. Men som sagt, det begynner å bli en god stund siden og hår blir mye lettere å forstå på video 🙂 Denne frisyren handler rett og slett om å lage en knute og deretter feste det med hårnåler – easy peasy! Litt vanskelig kan det være om du har like kort hår som meg i nakken, men det funker likevel – bare sørg for å ha nok hårnåler liggende når du holder på 😉 Snurr film! 

14 kommentarer

 1. Hvordan gjør man dette dersom man har veldig langt hår? Da har man jo masse hår hengende etter å ha lagd én knute 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neida, da tar du det bare rundt – hvis du skjønner :p Har blogget det her http://www.carolinebergeriksen.no/2014/11/19/snart-jul-gave-og-hartips/ 🙂

 2. veldig fin

 3. Dear Caroline,
  Yes, the hairdo is absolutely wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Hei til mandag! Hei til deg!

  Har et spørsmål til deg som Caroline

  Som blogger føler du at dine gode sider blir sett, anerkjent og likt?
  Eller føler du deg misforstått?

  Hilsen meg

  1. Jeg har ingen spesiell kommentar til videoen, men la merke til denne kommentaret eller spm som du ikke har svart på. Et litt mer seriøst spm og noe jeg kunne likt å se svar på. Ser du nesten alltid svarer spydige kommentarer, hvorfor ikke på slike spm som dette her? 🙂 Ingen kritikk, bare undrer!

 5. Kan du ikke lage en video der du setter det opp selv? Blir jo ikke det samme når noen andre gjør det for deg? Jeg er helt håpløs på å ordne håret mitt, så det hadde vært supert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lenger opp har jeg linket til et innlegg hvor jeg gjør det selv 🙂

 6. Veldig fint, men hvordan gjør man det selv da? Er ikke alle som har en frisør som kommer flyvende hver gang man har lyst til å gjøre seg fin 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her er steg for steg på hvordan jeg gjør det selv http://www.carolinebergeriksen.no/2014/11/19/snart-jul-gave-og-hartips/ 🙂

 7. Jeg er ingen moteløve, men vil jo gjerne se kul ut på julebord. Og det store spørsmålet er: hva gjør jeg med beina? Du går aldri med nylonstrømper. Er det helt ‘ut’?

  Og hvilke farge og tykkelse er i så ‘lov’ til sort eller rød kjole med sorte sko?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan ha den tykkelsen du vil, men til kjole og fest synes jeg så tynn som mulig er finest 🙂 Jeg dropper de hudfargede strømpene og bruker heller en krem som «jevner ut» fargen på beina og en lang kåpe 😉 Så får jeg heller fryse litt til og fra :p

   1. Vibeke

    Så du bruker ikke fuskepelsene du har kjøpt?

  2. Det er ikke ut med strømper lenger. Det er 10 år siden det var ut. Hertuginne Kate har ordnet det for alle oss frossenpinner!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *