oppussing: endelig speil på treningsrommet

– reklame: sponset treningsutstyr gym supply – 

Endelig har vi fått speil på treningsrommet og jeg synes det ble så bra! Vi la det rett og slett ut på mitt anbud, fikk flere tilbud og vurderinger, og endte opp med dette som vi er veldig fornøyd med. Det var nemlig ikke bare enkelt å skulle montere et speil her nede, selv om jeg forestilte meg at det bare var å ringe noen som kunne komme hit for å ta en titt, oppgi mål og dermed – svosj! Speil på treningsrommet. Dette huset  er jo snart 100 år gammelt og hus som har overlevd andre verdenskrig, fører med seg trange dører, smale trapper, skjeve vegger og rør som egentlig burde ligge skjult. Så litt av en utfordring skulle det bli å få dette til, og underveis var jeg sikker på at hele prosjekt speil måtte gå tapt, men så fikset det seg likevel og nå er det så fint her! Nå kan jeg kjøre markløft, knebøy og planke og være helt sikker på at jeg gjør det riktig. Det er tross alt veldig viktig 🙂 

Jeg gjennomførte treningsøkt nummer 4 i dag, med intervaller og en helkroppsøkt – total tid: 58 minutter 🙂  Håper jeg rekker en økt til i løpet av helgen, men programmet er rimelig tettpakket med en 3-åring som endelig blir 4-åring i morgen, og hun har gledet seg til dette i ca. 10 måneder 🙂 Da jeg fortalte henne til morgen i dag at hun hadde bursdag i morgen, sparket hun av seg dyna, satt seg opp i sengen og sa: hvaaaa, mamma? neeeiii? er det sant?! Og så hoppet hun rundt med enda mer energi enn jeg trodde var mulig, så denne helgen kommer til å bli utrolig fin! Vi skal ha voksenbursdag og barnebursdag, og i tillegg er det julegateåpning i byen som vi må få med oss 🙂 Det er så masse å glede seg over og så mye fint å glede seg til! Og ja – nå starter julen, dere! Håper dere har en god helg i møte også Her har vi nettopp fått etterlengtet besøk fra Sunnmøre, så denne helgen kommer til å bli bra 🙂 

34 kommentarer

 1. Nei. Julen starter ikke nå. Advent starter om en uke og julen starter lille julaften.

  Tenker du på at du gjør ventetiden uendelig for de små når ‘julen starter nå’?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, beklager! Burde kanskje skrevet advent, men det er jo heller ikke riktig ettersom den starter neste helg :p Nelia gleder seg masse til ventetiden, det er jo det som er jul! Ikke bare julaften 🙂 Så for oss starter julen litt i morgen, når vi tross alt skal på julegateåpning 🙂

   1. Julen blir så hauset opp av alle så lenge, så om bare julen bare er noen få dager blir nok barna mer skuffet over det! Etter barna ble 4 begynte julen tidligere her hjemme, så vi rakk alt av juleaktiviteter før julaften 🙂 Så hyggelig! <3

   2. Liker! Mye rart en skal kommentere. Festlig tanke at en ikke kan glede seg med barn i jule(advent) tiden. Det er jo halve moroa!

  2. Gledesdreper !

 2. Så lekkert treningsrom. Er inspirert! Hva er takhøyden i kjelleren deres? Vi har også samme planer, men har litt lav takhøyde.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er 2.10 – veldig lavt 😉 Ikke høyt nok til å gjør for eks. burpees :O Men jeg overlever 😉

 3. Camilla

  Du er så flink som klarer å trene så tidlig på morningen!
  Hvordan klarer du å gjennomføre og være så opplagt? Skulle så gjerne ønske jeg hadde den selvdisiplinen 🙂
  Har du noen tips?

  Klem Camilla

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har masse tips! Kan skrive et innlegg om det 🙂

 4. For meg har alltid julen startet 1 desember 🙂 når vi var små var det så gøy og komme hjem fra skolen og se huset fult av julepynt.
  Og vi pynter juletreet en uke før julaften. Så kjipt og ha julen bare to dager liksom. For meg er julen over ca 2 juledag og derfor liker jeg og pynte og feire jul før lille julaften.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er så enig! Er helt innafor å starte pyntingen 1. desember eller ha litt klart til 1. desember. Nisser etc. kan jo utsettes til nærmere selve julaften. Da jeg var liten pyntet vi treet 23. desember, men vi kommer til å sette det opp tidligere som tradisjon. Vi har jo ikke et ekte tre og da drysser det heller ikke, dermed kan det stå og spre glede mye lenger 🙂

   Klem!

 5. Såå fin treningsrom!! Så herlig å ha det hjemme.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempedeilig 🙂

 6. Bare et spørsmål fra en som trener mye mindre enn deg, men nok : Er det veldig viktig å SE at man gjør øvelsene riktig? 🙂 Fullt av speil på mitt treningssenter også, men hva er egentlig «riktig» trening? Jeg blåser i speilet, retter kanskje bare på håret lissom :D… Tar du utfordringen og svarer på hvorfor speil er viktig for «riktig» trening? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, selvfølgelig er det viktig å se at øvlesene blir utført riktig 🙂 For eks. planke – det er vanskelig å se uten speil om du står rett, henger for mye i korsryggen etc. Bare for å ta en konkret eksempel 🙂

 7. Fikk dere treningsutstyret gratis ?
  Hvordan er kvaliteten ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kvaliteten er veldig bra 🙂 Akkurat som å trene på f.eks Sats Elixia 🙂

 8. Får frysninger av den døra der. Farmor hadde en sånn dør i kjelleren, inn til matrommet. Storesøster og søskenbarn pleide å stenge meg inne og skru av lyset. Har fortsatt mareritt om natten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff :O Så utorlig slemt :O

 9. Kristin

  Lurer på en liten ting. Når du får treningsutstyret sponset så må du skatte for det ikke sant. Men hva med Lars Kristian, må han skatte tilsvarende?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skattes på samme måte som arbeidsinntekt 🙂 Så hvem av oss som fører det på arbeidsinntekt bestemmer vi selv 🙂

 10. Hei:-) Eg lurer på kor stort treningsrommet ditt er? Me er midt i husbyggingsprosess nå og eg lurer veldig på kor mykje eg vil få plass til på treningsrommet eg skal ha i det nye huset:-) Vanskeleg å sjå føre seg berre ut frå antal kvadratmeter;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror det er ca. 16 kvm. Får plass til en god del der 😀

   1. Ja, eg ser det 😀 Mitt blir nok litt mindre, men då har eg i alle fall ein liten anelse om kva eg får plass til 🙂

 11. Hei! Har alltid lurt veldig på hvordan man tar bilde i et speil uten at man selv synes, haha! Pliis, forklar! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stativ og utløser 🙂

 12. Så kult det ble! Jeg lurer også veldig på hvor det lekre speilet deres med sprosser, over konsollbordet er fra? Klem Mari

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det kommer fra Classic living – så fint!

 13. Tone S. Hjertås

  Hei Caroline. Synes dere har fått d så fint i nyhuset og er imponert over deres interiør Jeg er interessert i de hvite og svarte flisene dere har i gang/hall, finner de ikke igjen på bloggen din. Kan du dele link? Hvor er flisene kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   De er fra http://www.ulfven.no 🙂

 14. Hei Bruker du noen gang vektstangen, eller er det kun mannen din som bruker det? Hvis du også bruker det, ønsker jeg meg gjerne et innlegg med tips til styrkeprogram med vekter!

  1. Ser at emojiene mine forsvant. Skulle vært et par-tre smileys innimellom altså! 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker den til knebøy og markløft 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *