julebord med venner

– reklame: inneholder én reklamelink – 

Må jo nesten kalle kvelden i går for et julebord med venner – fantastisk mat og drikke, fin og julete stemning, nydelig folk å være sammen med, julekjole og høye hæler 🙂 Det var mange som lurte på hvor kjolen min kommer fra og jeg svarte alle at den var utsolgt, men da jeg sjekket nettopp fant jeg den i sort (reklamelink) på Nelly HER 🙂 Her kommer noen bilder fra kvelden! 

– bling, bling, bling in mye ear – bling, bling everywhere – 

– er så glad for å ha disse menneskene i livet mitt! Da vi hadde julebord i 2013, kom Nelia til verden dagen etterpå ♥ – 

– .. og han her da, selvsagt 😉 – 


Vi kjørte hjemover rett etter at jeg publiserte forrige innlegg, og nå har jeg fått besøk av mamma! Gjett hva vi har satt av kvelden til da? Vi skal bake kake til Nelias 4-årsdag! Jeg håper bare det går LITT kjappere enn i fjor, da holdt vi på til klokken 3 om natten.. Men tiden får vise 😉 Wish us luck! 

23 kommentarer

 1. Jeg har vært fast leser av bloggen din lenge, ikke kommentert før, men nå føler jeg for å legge igjen en. Herlighet for en fin blogg du har 🙂 Og for et betydelig arbeide dere to legger ned hver dag for å gjøre leseropplevelsen så god. Det er alltid en fryd å klikke seg inn her, mye inspirasjon, glede og stemning!! Lykke til med kaken – gleder meg til å se resultatet 😀

 2. Så nydelig du var i den kjolen heldig..

 3. For noen år siden hadde du et selskap hvor barna pyntet hvert sitt (lille?) pepperkakehus tror jeg. Husker du hvor du fikk tak i de små pepperkakehusene?

 4. hair pin brand? lipstick brand and colour?:) very nice:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   The lipstick I don’t remember :O But the hair pin is from rebirth of the princess 🙂

 5. Åh, håper dere får ett barn til; dere er en nydelig familie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 6. Dear Caroline,
  You look again adorable and I see you had a beautiful evening.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you s much, sweetie!

 7. is the root color your own color? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes 😉

 8. love this place

 9. Trur de pepperkake husene ble kjøpt på IKEA??:) om jeg ikke husker feil…

  1. Caroline Berg Eriksen

   de ble laget av hancock – det er 1 år siden 🙂

 10. Christine

  Du kledde virkelig denne kjolen! Helt nydelig -det er du jo alltid, men her var du bare … vakker 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Camilla

  Hvor er krølltangen din fra? 🙂

 12. Nydelige bilder. Kan jeg spørre hvilken krølltang du bruker?
  Sparer til langt hår, og nå trenger jeg veldig en sånn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker en fra ghd, denne: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/07/03/curl-short-hair/ 🙂

 13. Fantastisk:) Du ser ut som filmstjerne fra svunne tider! Kan du si litt om hvordan du spiser nå og hvordan du klarer å holde deg så slank, etter å ha født to ganger. I tillegg virker det til at det er mange store events med mye fristelser..?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig snill du er, Mia! Tusen takk for en fantastisk fin kommentar 🙂 Jeg spiser sunt, men har dager hvor jeg skeier ut og spiser flere retter til et måltid, drikker vin og spiser godteri og mat som pizza etc. Jeg har troa på å finne en balanse som du trives med, det er så viktig!

   Klem 🙂

 14. Hei! Så utrolig nydelig du var i den kjolen. Lurer fryktelig på hvilken størrelse du har i den? 🙂 Jeg har kjøpt Small selv og håper bare den passer når den kommer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *