date night med vin, bokprek og pizza

I går ble det date night på herr og fru – tenke seg til! Det er lenge siden! Lars-Kristian fikk en litt forsinket bursdagsgave fra storesøster og i den gaven lå det to billetter til bokprek med Jan Guillou på Litteraturhuset i Fredrikstad pluss barnepass for kvelden 🙂 Så koselig! Og så ble vi kjørt frem og tilbake av mamma og pappa – snakk om luksus! Vi tok noen glass på Litteraturhuset og etter bokpreket tok vi turen til Fabbrica og delte en pizza 🙂 En så koselig kveld midt i uka ♥ 


I dag er vi i Oslo, vi har stappet plan fra 11-15 og jeg håper virkelig alt går knirkefritt så vi slipper unna rushet hjemover. Jeg har troa på at vi rekker det akkurat! Håper dagen deres er fin – vi sees senere ♥ 

58 kommentarer

 1. Your boots are absolutely amazing, dear Caroline, and I love the rest of your outfit, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Så kult antrekk!! Hvor er den hvite skjorten fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 3. Ann Kristin Gerhardsen

  Koselig med et avbrekk i hverdagenKjempefine bilder

 4. Elisabeth

  Hei,

  Hvordan belysning bruker LK når han tar bilder av deg ute på slike kvelder? Hvis han kun bruker blitz på kamera, hvilken type blitz har han?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂 Vi brukte kun lys fra butikkvinduer, gatelys etc. 🙂

 5. pernilla degerstrøm

  hvor er kåpen fra??? skikkelig fin!!!

  klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Designers Remix, kjøpte den i København for 3 år siden 🙁

   Klem <3

 6. Så fint antrekk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 7. Kristine

  Åå, for en herlig ullkåpe du har på deg. Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, den er fra Designers Remix 🙂

 8. Hvorfor måtte du gjøre dette til et innlegg om vin og pizza også? Når du for en gangs skyld gjør noe annet enn du pleier kunne det vært interessant å lese om opplevelsen din på Litteraturhuset…

  1. Fordi det er hennes blogg – ergo bestemmer hun innholdet i innleggene! Newsflash!

 9. Det første bilde er så vakkert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! <3

 10. Etter dere flyttet inn i huset synes jeg at bloggen har blitt 100 ganger bedre 😉 Alltid noe nytt og spennende. Tommel opp Caroline. Dere er så flinke – du og Lars-Kristian <3
  Vi raser avgårde inn til Lillestrøm på DOGS4ALL i helgen. Ønsk oss gjerne lykke til 😀 Ha en strålende helg med dine. God klem til dere alle, både med og uten pels <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå ble jeg så glad 😀 Tusen takk, Lisen! Virkelig 🙂 Å, så innmari gøy! Masse lykke til <3 Klem!

 11. hvordan var arrangementet da? du skriver jo mer om kjøreturen frem og tilbake, enn selve arrangementet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Arrangementet var veldig bra! De pratet for det meste om hans nye bok, som dessverre verken jeg eller Lars-Kristian har lest.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p

 12. Sara Katrin

  Litt utenfor tema, men den låta du brukte til backstagevideoen fra den 10 timer lange shooten for litt siden – hvilken er det??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den heter concrete og er av frigga feat. chez :p

 13. Var ikke bokbadet interessant? Hadde vært fint å høre mer om det.

  1. Det er vel ikke så veldig mye å formidle fra den type arrangement Om forfatteren sitter og forteller om boken så hvilken interesse er det for andre enn de som eventuelt er tilstede? Flott forfatter og sikkert interessant. men det er alt 🙂

 14. Tynt innlegg og kjedelig lesning.. hva med å skrive noe om Litteraturhuset? Dette var jo bare bilder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva vil du vite? 🙂 Det handlet for det meste om hans nyeste bok, og jeg vet ikke hvor interessant det er for mine lesere? 🙂

   1. Jeg tror det ville vært veldig interessant for jeg kjente jeg ble nysgjerrig. Meget oppegående kar med mange spennende tanker om det meste. Gi oss litt mer av slike opplevelser, det tenker jeg ville vært knall Caro. Alt godt, klem herfra

   2. Carina

    Det hadde iallefall vært mer interessant enn det andre du skriver om i dette innlegget. Jeg ville elsket at du skrev mer om opplevelsen på Litteraturhuset. Du virker ikke særlig interessert i litteratur slik du fremstår her på bloggen.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det skal du selvsagt få lov til å mene, men jeg er helt sikker på at det også finnes de som ikke hadde funnet det interessant. Men takk for tilbakemeldingen, jeg skal ta det med i vurderingen neste gang jeg deltar på noe sånt 🙂

   4. Hei! Her tror jeg du kanskje undervurderer leserne dine (?) Pizza, vin og datenight kan jo være interessant å lese om, men jeg tror din målgruppe også takler å lese om noe annet – særlig av deg som er så interessert i bøker i tillegg (ref. annonsesamarbeidet med Storytel).
    Ha en fin kveld 🙂

   5. Jan Guillou er en av de største forfatterene i skandinavia – tror du undervurderer leserene dine om du tror dette ikke er interessant
    (Istedet for å skrive om rush trafikken i Oslo – igjen!)
    Her hadde du virkelig muligheten å skrive et bra innlegg med litt mer «historie» og dybde.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Takk, jeg kjenner såpass godt til Jan Guillou 🙂

   7. Det ville vært kjempeinteressant og inspirerende å lese om Litteraturhuset, bokpraten og forfatteren! Antrekk, vin, mat og kjøreturer (og deg selv) skriver du jo om flere ganger i uka. Hadde vært awesome med litt andre vinklinger på bloggen av og til. Bokpraten er jo superaktuell, og du har jo en lese-klubb 🙂 Ble ærlig talt litt skuffet over at det bare var dette som kom ut av besøket.

   8. Carina

    Jeg tenker også at du undervurderer leserne dine. Det hadde vært spennende hvis du hadde prøvd å utvikle bloggen din, ved å blant annet skrive om slike tema. Du har mange lesere som er interessert i mer enn hverdagspjatt, og leser andre bøker enn Lucinda Riley og Calendar Girl. Utfordring; Neste gang du anmelder en bok fra Storytel, prøv en annen kategori enn enkel chick lit. Da hadde jeg (og sikkert flere) blitt begeistra.

   9. Caroline Berg Eriksen

    Takk for tilbakemeldingen, det skal jeg vurdere neste gang 🙂 Mitt generelle inntrykk er at de aller fleste leser min blogg fordi de deler mine interesser, og da er det naturlig at det er disse interessene jeg formidler. Så klart kan det være gøy med avbrekk, men Paris-turen var jo ikke akkurat noen høydare, nettop fordi jeg skrev om ting som jeg vanligvis ikke ville gjort.

 15. Helt random: i natt drømte jeg at du fikk et barn til og at dere gav henne navnet Nalhuha. Og du takket leseren Toril for navnetips. Haha!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha, det der er bare drøyt *lersåjeggrineremoji*

 16. The color of your coat is a very nice color for you!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3

 17. Jeg måtte google litt når jeg så at Jan Guillou hadde kommet med en ny bok, for drømmen min var at det skulle være enda en i serien «Det store århundret» – og jammen var det ikke det! Disse bøkene er altså så fantastiske at det ikke finnes ord, og jeg anbefaler deg virkelig å kaste deg over dem! De finnes også på Storytell med en meget behagelig oppleser, så om du foretrekker lydbokversjonen er den tilgjengelig! (Jeg er nerd og har først lest dem og deretter hørt dem..liker ikke bøker jeg ikke vet er bra på lydbok. Tar for mye tid :P) Men TAKK for tips om at han har ny bok! Skulle ønske du hadde skrevet mer fra samtalen, for det må ha vært spennende med samtale mellom Mímir Kristjánsson og Jan Guillou – to av de store tenkerne i vår tid 🙂

 18. Hei! Hvordan fungerer egentlig et bokbad? Jeg har vært på arrangement på litteraturhuset før, men da tror jeg de kalte det noe annet. Men interessant var det, mer som en samtale enn et intervju, forfatteren fortalte små historier, stilte spørsmål til publikum osv. Var også på fordrag med Wassmo en gang. Dyktig dame! Supert om du skriver mer om litteratur og forfattere fremover.

  1. Caroline Berg Eriksen

   På de jeg har vært så har det vært en blanding av samtale og intervju 🙂 Publikum ble ikke inkludert så mye, annet enn at det var åpent for spørsmål på slutten 🙂

   Jeg skriver en del om litteratur og forfattere, det kan du lese her: http://www.carolinebergeriksen.no/?s=storytel

   1. helena

    Men det er jo reklame, alt sammen. 🙁 Hva leser du fordi du har lyst? Som du ikke får betalt for?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg velger selv hva jeg leser og omtaler fra Storytel 🙂 Stoytel skrev jeg også om før jeg inngikk en avtale med dem, nettop fordi det er et så godt produkt.

   3. Tina A

    Takk for svar 🙂 Stemmer det at det er reklame du linket til? Ikke for å være vanskelig, men da vil jeg gjerne vite at det er reklame på forhånd før jeg klikker meg inn.

 19. Forresten så tenker jeg at den lunkne responsen du fikk på Parisinnleggene, kom av at det ble litt vel klisjeaktig – man må ikke ha på alpelue for å vise at man er i Paris, litt som i ‘allo ‘allo, hvor franskmennene har stripene genser, alpelue og hvitløk rundt halsen. Det ble litt mye deg som poserte og litt lite Paris, liksom. Og at ingen trodde på at du ville bodd på det hotellet, dere som vanligvis fråtser i oppgraderte rom, room service, lokkefat og luksus. Jeg tenker at du ville profitert på å faktisk ha brukt litt tid på å sette deg inn i boken til Jan før du dro. Du skal ikke se bort fra at mange av oss som leser bloggen din, også liker litteratur, musikk, kunst – det meste. Jeg tror ikke du skal anta at de ca. 30 000 daglige leserne du har nå, bare er interessert i å se deg posere i ulike antrekk på ulike locations. Folk har ofte mange ulike interesser – og det er jo ikke lenge siden du spurte folk hva de ville lese om i bloggen din, og fikk en masse svar. Ha en fin dag! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så synd å høre at du henger deg opp i hva jeg hadde på meg, i stedet for de attraksjonene jeg omtalte :/ Heldigvis fikk jeg tilbakemeldinger på at det var flere som fant det interessant 🙂 Når det gjelder hva vi bor på og ikke bor på, så demonstrerer du med all tydelig at du ikke helt vet hva du snakker om. Vi bor på alle typer hotellrom, både oppgradert og ikke oppgraderte. Hotellet vi bodde på natten før var av langt lavere standard, men det er det ingen som har sagt noe om. Rommet der var så trangt at vi knapt fikk inn bagasjen vår.

   Når det gjelder interessene til mine lesere, så er jeg godt klar over at de er varierte 🙂 Min jobb er å treffe flest mulig av de med innholdet over tid, samtidig som jeg er tro mot bloggens kjerneinnhold 🙂

   Når det gjelder boken så fikk vi billettene dagen før, så det var dessverre ikke tid til å sette seg inn i den.

 20. Det var veldig så mange negative kommentarer det skulle komme om at du ikke delte mer fra bokpreket. Paris innlegg fikk du kritikk på fordi det var noe annerledes og nå kritikk for at du ikke deler mere. Men jeg ser hvor de negative kommentarene kommer fra. De som sitter med lupe for å finne noe og latterligjøre CBE på , intet annet. Stor forfatter uten tvil, men ikke det samme som at han nødvendigvis trenger å være så interessant for mange. Samme gjelder journalisten som var på samme scene. Ikke noe for enhver smak . Og hadde du skrevet mere utfyllende så hadde vel kommentarer om reklame kommet. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk leser bloggen og bruker energi om de reagerer på hva du deler ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er alltid noen som vil være kritiske, og mange av de mener bare godt med det og kritikken deres er hjertelig velkommen!

   Men så har du de som er kritiske bare for å være kritiske, akkurat som du påpeker. Disse er det bare å heve seg over.

   Når det er sagt, så tviler jeg ikke et sekund på at noen av mine (genuine) lesere oppriktig ønsker at jeg skrev mer om hva som ble sagt på bokbadet, så denne kommentaren er ikke myntet på dem 🙂

   1. Rebecca

    «Ikke synke ned på deres nivå», er det det du tenker når du får god og velformulert konstruktiv kritikk?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om du leser min og lill sin kommentar på nytt, så ser du at det ikke er den type kommentarer jeg sikter til 🙂

   3. helena

    Vet du, Caroline – jeg synes du er ganske frekk mot meg her.jeg gir deg en tilbakemelding på noen mulige årsaker til at folk ikke likte Parisinnleggene dine. Det var du som bragte det på bane selv lenger opp – at folk ikke likte det. Og hvis du mener jeg er på et lavt nivå bare fordi jeg ikke overøser deg med ros, synes jeg du skulle gå i deg selv litt. Jeg har kommentert her fordi jeg tenkte at du kanskje ønsket noen tilbakemeldinger i forhold til hvorfor ting ikke faller i smak hos alle. Jeg er opptatt av klær, make up, interiør, arkitektur, litteratur, reiser, jeg elsker sko og synes vin er ganske gøy. Noen ganger treffer du veldig bra. Du fikk ikke så bra respons på Parisinnlegget, og jeg kommenterte noe om hva jeg trodde var årsaken. Litt dumt at du blir sur for det. 🙁
    Sånn apropos det siste innlegge ditt i dag, så er det jo slik at noen av oss som noen ganger er kritiske, også er faste og trofaste lesere over lang tid. jeg har lest bloggen din i mange år.
    Jeg har skrevet til deg før at jeg ikke synes noe om at du lar andre lesere gå løs på folk som skriver noe annet enn komplimenter og ros i kommentarfeltet ditt. Jeg synes Lills kommentar (som ligger som et svar til innlegget mitt) over her om at folk kritiserer bare for å pirke, er helt unødvendig. Hun vet ingenting om andres årsaker til å skrive her. Det blir så utrolig barnslig og dumt når du lar leserne dine gå løs på andre som tar seg bryet med å skrive til deg, få lov å holde på. Du redigerer jo kommentarfeltet ditt, så da synes jeg du burde sørge for at folk som er ufine, selv om det er i din favør, ikke får komme til orde.
    Forøvrig vil jeg anbefale boken til Mimir Kristjansson – Frihet, likhet, Island. Den er utrolig bra! Ha en fin helg! 🙂

   4. Kjedelig at du håndterer kritiske tilbakemeldinger slik du gjør. Oppfordrer deg heller til å sette pris på disse tilbakemeldingene, typisk slike du har fått i dette innlegget. Her gir flere av leserne deg gratis tips til å bli bedre, ingenting annet enn det. Kun med tanke om at du kan skrive bedre, det kan jo ikke være annet enn helt topp at vi lesere ønsker det for deg.

   5. Caroline Berg Eriksen

    lisi: Siden noen åpenbart feiltolker min kommentar, som f.eks du gjør, så har jeg endret den sånn at det kommer tydeligere frem 🙂 Men for å gi deg et direkte svar, så er den type kritikk hjertelig velkommen 🙂 I min forrige kommentar siktet jeg til de som bare kritiserer for å kritisere, uten noen annen agenda enn å spy ut noe negativt.

 21. Helena. Jeg har ikke svart deg, det med kritikk var da ikke til deg , men generelt. Caroline har da ikke svart deg surt. Og det med å synke ned til andres nivå var nok heller ikke myntet til deg. Rett skal være rett. Det er negative kommentarer generelt jeg henviste til og en ser der at mange av de samme går igjen på nick. Det er alltid mye negativt fra samme og det er det som er trist. Og jeg har ikke vært ufin mot deg eller andre.At min kommentar kom under din er en tilfeldighet og ikke et svar. Men må si at din første kommentar ikke var av det trivelige slaget. En kan være kritisk men allikevel holde en fin tone når en kommenterer

  1. Den første kommentaren min handlet om at Caroline lenket til reklameinnleggene for Storytel.
   Forøvrig trykket du på «svar» om mitt innlegg, Lill – det var derfor jeg antok at du svarte til meg. 🙂 Og hvis du syntes at innlegget hvor jeg skrev om alpelue var slemt, så var det ment å ha en spøkefull tone – men det kom tydeligvis ikke så godt frem. Og hvis jeg synes at det var for mye Caroline poserer og for lite on hva hun gjorde i Paris, så kan jeg vel mene det? Jeg ville ikke ha skrevet om Paris her i det hele tatt hvis ikke fruen selv hadde nevnt det lenger oppe som en ting folk ikke likte.
   Forøvrig tenker jeg at å skulle gjøre alle til lags når man har i underkant av 30 000 lesere daglig, sikkert er vanskelig nok. Men jeg tenker at man ikke skal ta for gitt at de aller mest overstrømmende positive er i stort flertall og at man derfor bare kan gi blaffen i hva de andre som har litt mer blandede tilbakemeldinger å kommer med. Det kan jo hende at mange av leserne som synes det er positive OG negative ting i bloggen er i flertall, og da det jo være være veldig synd å bare høre på de 28 i kommentarfeltet som bare ELSKER alt som publiseres, hvis man ønsker å utvikle seg og levere til leserne hva leserne vil ha. Man skal ikke se bort fra at noe både liker litt hverdagsglam OG god litteratur. Eller er opptatt av både bærekraft og å ha det pent rundt seg. Jeg tenker at man ser om man treffer gost med det man leverer utfra besøkstall, for eksempel. Blir det fler eller færre lesere? hvis det blir færres, lik det er for alle bloggere nå for tiden – hva kan man gjøre for å øke lesermassen sin igjen? Hvem skriver man for? Blodfansen, de litt tvilende – eller de som overhodet ikke liker noe?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *