festsesongens fineste kjoler: vol. II

– reklame: nelly og boozt – 

Så utrolig gøy at såpass mange likte gårsdagens innlegg! Når du legger så mange timer med arbeid bak noe, er det virkelig helt fantastisk å få tilbakemeldinger – tusen, tusen takk for at dere kommenterer og er så positive og hyggelige, det gir meg så mye! Her kommer resten av mine favorittkjoler for årets festsesong 🙂 

Burgunder: i fjor designet jeg et par festsko for Bianco i nøyaktig samme farge som denne kjolen! Denne hårbøylen fant jeg på Glitter for et par måneder siden, så det er ingen tvil om at rød fløyel hører festsesongen til – nytt år eller ikke! Denne kjolen finner du HER

Mer fløyel! Denne i en helt nydelig grønnfarge med perledetaljer i halsen og på ermene er helt nydelig! Tilbehøret bør være enkelt, men i ørene er det lov å dra på litt i festsesongen uansett. Kjolen finner du HER

Dressjakke-kjolen: disse finnes det mange av i år og de er så klassiske og fine! Jeg liker det litt androgyne over den. Jeg brukte en lignende kjole på Vixen Blog Awards i fjor, men min hadde lange volangermer – den henger i skapet klar til festsesongen! Denne er en enklere variant og kan bli kjempefin med en meshed top under også – eller bare akkurat som den er. Du finner den HER

Volanger på de rette stedene kan være skikkelig flatterende 🙂 Denne er så elegant og kvinnelig, og likevel klassisk til tross for at den glitrer en del. Par den med noen enkle pumps eller sandaler og glitter i ørene – et voila! Du finner den HER


Håper valget ditt angående kjoler til festsesongen ble hakket lettere nå 🙂 Sjekk også ut gårsdagens kjoleinnlegg HER

78 kommentarer

 1. last pictures..earings brand:)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from Glitter 🙂

 2. which dresses do you have?

 3. Elisabeth h

  Ohmygosh, bilde nummer to!!! Såååå fint av deg (og kjolen…)

 4. Så fine! Er kjolene sponset? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Nei, de har jeg kjøpt selv.

   1. Hva skal du med alle de kjolene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vise de frem på bloggen 🙂

 5. Elsker den første kjolen! Spørs om ikke den kanskje må bestilles for den kommende festsesongen.

 6. Virkelig nydelige kjoler og flotte bilder! Ser godt at det ligger mye arbeid bak. 🙂 Det hadde vært morsomt om du også viste fram noen kjoler med et løsere snitt, for oss som ikke kler så tettsittende klær. 😉 Det kan jo kanskje være noe å tenke over til neste gang.

  Takk for en super blogg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, tusen takk for tilbakemeldingen, Mille! Kjolen med blazersnitt er løs og for eks. dressen i to deler som jeg blogget om i går 🙂 Men enig i at jeg fint kunne hatt flere alternativer 🙂

 7. Hei. Du ser nydelig ut i alle kjolene, men det jeg hengte meg opp i er hårbåndet/bøylen med den første kjolen, SYKT FINT! Er det å få kjøpt i butikk nå ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂 Jeg kjøpte den på Glitter i september 🙂 Den finnes sikkert fortsatt 🙂

 8. Sara Katrin

  Den røde kjolen er såå fin!! Og du – LUGG!!! Bruk det for alt det er verdt! Du ser ut som en ekte lady med det!!! Så fint!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! 🙂 Gøy med forandring!

  2. Så enig! CLASSY

 9. Kan du svare på hvordan bildene i dette og det andre kjole-innlegget er redigert? 🙂

 10. den siste kjolen er kjempefin. hvilken størrelse har du selv? jeg vil bestille denna selb men er litt usiiker på størrelse.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har strl. 34. Den er ganske trang og kryper fort litt oppover, kunne sikkert hatt 36 også, men da kan det hende den ville blitt for løs i brystpartiet :/ 🙂

  2. Annemette

   hvorfor spør du, og hvorfor svarer Caroline? Det er jo verdiløs informasjon så lenge vi ikke vet Carolines høyde og vitale mål. Det finnes ikke en definert størrelse som heter 34. Det varierer fra merke til merke, og en seriøs nettbutikk vil jo ha denne informasjonen lagt inn. Jeg skjønner bare ikke poenget med å spørre fremmede folk hvilken størrelse de bruker. Men det er like teit at du svarer på det, Caroline.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beklager, men her er jeg uenig med deg. Høyden min har jeg vært åpen om i alle år (170cm) og jeg finner selv stor hjelp i å vite høyde og størrelse på en modell i nettbutikken når jeg selv velger størrelser.

   2. Enig med Annemette, så lenge vi bare vet høyde sier ikke informasjonen vi får så veldig mye. Hvis jeg er 160 cm, betyr jo ikke det at jeg skal ha xxs/xs. Jeg kan jo veie 80 kg, og trenger L. Derfor tenker jeg at så lenge vi ikke vet hvor mye du veier, så hjelper det lite å vite at du er 170 cm. Hadde vært mer interessant å vite om den er normal i størrelsen, for da kan man bestille den størrelsen man vanligvis bruker. Det er vel kun hvis man skal kjøpe bukser, at kanskje høyde er interessant.

   3. Annemette

    Jeg er 175. Gjett hvilken størrelse jeg bruker.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har aldri sett bilde av deg, så det vet jeg ikke.

   5. ANNEMETTE. Til de som kommenterer over alt på størrelse, om det plager dere at caroline oppgir størrelse så scroll videre. Og størrelser varierer i mange merker, men nå var det spesifikk kjole spørsmål gjaldt. Og om du er 175cm så kommer ikke de forskjellige høyder i EN størrelse. Min datter er 174 cm og bruker stort sett XS/34 i alle klær, og hun har lange ben og armer, Men hun er smal og lang ,det er ikke alle merker og modeller hun kan bruker pga av bein og armer , men stort sett de fleste merker.

   6. Katrine

    Helt enig med deg Annemette!
    Slutt å oppgi størrelsen du bruker, Caroline.
    Ta din del av ansvaret, og følg retningslinjene om å unngå å størrelse.
    Hvorfor gjør du det? Er det av økonomiske årsaker ifb med lenkene til plaggene, eller er det pga kroppsfokuset?

   7. Caroline Berg Eriksen

    Dette har jeg svart på hundre ganger, Katrine. Jeg synes det er til hjelp når jeg selv skal finne størrelser, og det gjør andre også, derfor svarer jeg det.

   8. Katrine

    Og en annen ting Caroline, kjolen det er snakk om har en størrelseguide på nettbutikken, så hvilken størrelse du bruker er jo helt unyttig! Eller?

   9. Herregud! Så hårsåre folk er når noen spør om størrelse. Jeg gjør det hele siden selv, ikke fordi jeg er interessert i hvilken str Caroline bruker, men fordi det er til hjelp når jeg selv skal bestille og jeg som oftest ligger mellom to størrelser.
    Syntes det er bra d svarer på str Caroline. Som sagt så hjelper det masse. 🙂

   10. Den informasjonen er IKKE verdiløs!! For meg betyr det «alt» når jeg skal bestille noe jeg liker på bloggen her, for jeg vet akkurat hva som passer meg og hvilken størrelse jeg skal velge ut i fra hva Caroline har. Det stemmer hver gang 🙂

   11. Synes det er kjempenyttig at hun oppgir størrelsen sin. Da vet jeg i allefall at jeg må ha samme. Alle kan jo se figuren hennes og klare å vurdere sin egen størrelse Flott og inspirerende innlegg Caroline

   12. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Lene! 🙂

 11. Hei! Utrolig kult innlegg 🙂 Jeg MÅ ha den øverste kjolen! Men: Hvordan gjør du det under – det ser ut til at du har en form for BH under, men som ikke synes i utringningen? Tar gjerne i mot tips, det er så mange kjoler jeg dropper fordi jeg ikke føler jeg finner noen god løsning på dette, og det er jo så dumt!

   1. Tuuusen takk for svar, da blir det en sånn også! 🙂 Har ikke tenkt til å spørre deg om hvilken bhstørrelse du bruker altså, men kan jeg spørre om du kjøpte samme str. som du bruker i vanlige bher?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha :p Ja, jeg kjøpte den samme størrelsen 🙂

 12. Hei Caroline. Tenkte jeg skulle bestille julekjole og Elsakjole til min tulle på 3,5 år på Ali Express. Pleier du å gå opp i str når du bestiller til jentene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia er en mellomstørrelse i gensere nå, så da har jeg gått opp en strl. 🙂

 13. Kunne tenkt meg innlegg med kjoler med løsere passform, typ oversize! Elsker det!

 14. Det oser KVALITET av bloggen din. Dere er så dyktige, absolutt den beste bloggen!! Keep up the good work. Hilsen trofast følger

  1. Caroline Berg Eriksen

   Utrolig gøy å høre, Helene! Tusen, tusen takk! <3

 15. Anita Engh

  Du er så fin på håret, det kledde du 🙂
  Hvor er lebestiften og neglelakken du har på deg fra ?

 16. Så fin du er på håret det kledde du hvor er lebestiften og neglelakken du har på deg fra ?

 17. Hei Caroline. Vil bare legge igjen en kommentar og skryte av to fantastiske innlegg. Bildene, stylingen, modellen, alt ser nydelig ut!! Ingen av kjolene blir nok med meg hjem i år (les: 39 uker på vei..), men uansett et flott stykke arbeid du og mannen din har gjort! Creds!

 18. Fine kjoler. Men du – når du kjøper disse kjolene for å vise dem i bloggen, beholder du alle sammen, eller sender du noen i retur? Jeg skal i tre selskaper før jul og tenker å bruke samme kjolen i alle tre, fordi det er ulike folk jeg skal i selskap med. Men her viser du jo frem en hel haug kjoler, og du rekker vel nesten ikke å bruke alle sammen? eller har du en avtale om å låne og vise dem frem når du legger inn lenker til Nelly og Boozt? Jeg er bare nysgjerrig – det blir jo veldig mye klær etterhvert hvis du kjøper alt du viser frem i bloggen.
  ha en fin kveld! 🙂
  PS: Jeg liker veldig godt at du merker reklamen din så tydelig nå, hurra for fete bokstaver. <3

 19. Herlighet! Deg i den første kjolen. Du er så VAKKER. Tar pusten fra meg. Fy flate. I tillegg ønsker jeg å takke for tipset om «De syv søstre.» Har storytel og snart ferdig med den første boka. Lenge siden jeg har blitt så fenget av en fortelling 🙂

 20. Jeg slenger meg på mange andre her, du og LK er så flinke! Det skiller seg veldig veldig mye fra de andre bloggerne. Man føler man leser mer et magasin enn en vanlig blogg. Veldig kult!

  Og ja, oversized eller litt løsere passform hadde vært gøy om du kunne vist frem også <3

 21. Hvorfor blir ikke kommentarene mine publisert? :-/

 22. Veldig kjekt med sånne innlegg, og man ser lett at du har lagt ned mye tid i dette! Hvis det er lov å komme med ønsker til nye innlegg hadde det vært veldig kjekt med noen kjoler som passer for oss som har litt større former. Forstår selvfølgelig at det kan være litt vanskelig, men kanskje bare noen kjoler som er litt løsere Men for all del, veldig fint innlegg og man ser tydelig at du bruker mye tid på bloggen.

 23. Uffda…da ble det en kjole til på megBare å vente til postmannen kommer. Gleder meg☺

 24. Helt ærlig ingen av de kjolene faller i min smak men du ser smashing ut Caroline ! Digger luggen!!! Såååå classy

 25. den nest siste kjolen er helbom. du ser mye breiere ut i den en du er. Den gjør deg firkantet liksom.

 26. Superfine bilder – du er SÅ nydelig:)
  Herlig med denne type innelgg/inspirasjon!! Dere er flinke!

 27. Den vinrøde kjolen gikk av med seieren i denne runden, den var utrolig nydelig! Ellers var det som vanlig, flotte bilder. Du har så bra uttrykk på det andre bilde av dressjakke-kjolen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kakao 😀

 28. Christina

  Kjempefine kjoler, å nydelige bilder 🙂 litt misunnelig kjenner jeg. I år er jeg høygravid i jula slik at julekjolen/teltet er bestilt fra mamalicious ;D Hehe.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du bærer jo på et liv, det er finere enn alle kjoler i hele verden <3 Selv om jeg selvfølgelig også kan kjenne igjen følelsen :p

 29. Må bare legge igjen en kommentar og rose det utrolig imponerende arbeidet du legger ned i bloggen! Blir helt målløs og drømmer meg litt bort i kvalitet på tekst og biler , helt overlegent 😀 Du er rå!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uæ, tusen tusen takk, Tina 😀 Så gøy å høre!

 30. madeleine

  Altså, bilde nr 2 – wow!!!! Du er vakker!! Dette lukter ny header altså!

 31. Har dere redigert tennene/reguleringen din mye her ? Hvis ikke så syns den svært lite 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke på meg reguleringen her 🙂

 32. Lisbeth

  Ja du er virkelig flott Caroline. Superfine bilder og nydelig modell.

 33. Cecilie

  Så utrolig inspirerende! Wow, hatten av for deg og folkene bak dette!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Cecilie! 🙂

 34. Kan jeg bare spørre om en ting..Har du kjøpt alle disse kjolene eller har du sendt noen i retur?

 35. Rebekka

  Du ser fantastisk ut med pannelugg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rebekka 😀

 36. Karoline

  Nå fikk jeg plutselig veldig mange ideer til hva jeg kan gå med i julen og til nyttår 😀 Tusen takk for inspirasjon, du er flott!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kult 😀 Tusen takk, Karoline 🙂

 37. Herlighet å pen du er! Syns bilde nr to burde vært headeren din:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 38. Den nederste volangkjolen kledde du KJEMPEgodt! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 39. Wow, har sett den første kjolen på nelly, men vet med meg selv at jeg ikke kler den. Du derimot, fysøren den er jo som skapt for deg, så sykt nydelig! <3 De andre var også innmari fine på deg – tror du kler alt… hehe 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Men det må du ikke si! Du kler den helt sikkert 🙂

 40. Hei! Er den grønne kjolen elastisk eller heilt stram i stoffet? Håpar på svar, pga tilbud i dag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Elastisk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *