motunui – her kommer vi

I kveld knyter jeg invitasjoner til Nelia sin bursdag! Disse ble så fine og nå må de ut, for det er ikke lenge til hun blir 4 år 🙂 Her er noen av detaljene til bursdagen, resten må jeg vente litt med å ordne og noe av det kan jeg ikke ordne før noen dager i forveien – håper bare jeg får det til! Må si jeg er veldig spent på hvordan kaken kommer til å bli, ettersom vi brukte 7 timer (??) på fjorårets mesterverk (se HER om du ikke fikk det med deg) Husker dere den? 

De søte seilene blir topping på pølsematen 🙂 

Men jeg har selvsagt leid inn eksperthjelp denne gangen også – mamma! Vi skal svinge oss på kjøkkenet og denne gangen er vi forhåpentligvis litt raskere 😉 Tiden får vise! Jeg gleder meg i hvert fall, det var så innmari hyggelig i fjor, selv om jeg var dødstrøtt fire timer etter leggetid da vi skulle vekke Nelia – pluss at jeg ammet mellom slagene 😉 Under baksten i fjor snakket vi om hvor hyggelig det ville bli å få til slike ting oftere når vi flyttet hjem, og her er vi! Helt plutselig. Det har gått så fort! Og jammen bor de ikke nærmere enn noen gang også. Det elsker jeg! 

Helt hvite popcornbeger som jeg tenkte å pynte med noen klistremerker – blant annet disse, men de hører egentlig med til invitasjonene. Noen som vet hvor jeg får tak i Vaiana-klistremerker uten å bestille på nett? Yes vi leker og Toys R Us har ingenting – kom gjerne med tips! 

Denne kjolen bli fin til voksenbursdagen som vi skal feire på selve dagen! I barnebursdagen tipper jeg det blir Vaiana-kostyme 😉 


Vi har spist middag og nå er barne-tv på skjermen – litt etter skjemaet. Jeg rakk ikke å rydde bort alt dette fra rommet til Nelia før hun kom hjem fra barnehagen, så det ble noen laange minutter med masse beundring 😉 Gjett om det er en som gleder seg! Men det har hun jo gjort siden i fjor 😉 

20 kommentarer

 1. Hvor er kjolen fra? Har en niese den ville være perfekt til i julegave 😀

 2. Du kan jo printe ut bilder av henne fra nettet, og klippe de til og lime på:)

 3. Margrethe Lie

  Coop Obs har ofte slike fargeleggingsbøker med klistremerker kanskje de har Vaiana og ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips! 🙂

 4. Du er så flink med temabursdager, jeg bøyer meg i støvet! Gleder meg til å se resultatet denne gangen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 😀

 5. Elisabeth L

  Yeeeey, endelig denne tiden på året igjen! elsker virkelig å følge deg når du planlegger bursdager og slik 🙂 gleder meg til å se kaken! Kunne du forresten tenke deg et innlegg der du skriver hvor alt er kjøpt fra til slutt? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Asbolutt 😀 Så hyggelig at du liker å følge med nå 😀

 6. Du er virkelig en primus motor på tema dager og får til det du vil og med to eksperter er jeg helt sikker på at dere får det til i år også 🙂 Og blir superfint som alltid 🙂 Kanskje lurt å sette av litt ekstra tid 😉 Så du får litt mer søvn i år, bare godt ment 🙂 Lykke til med forberedelsene,blir gøy å følge med videre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Du er god 🙂

   Klem!

 7. Så gøy! Har selv en datter som blir 4 i januar og hun gleder seg også stort til Vaianabursdag!:) Har bestilt mye på ebay,men det er jo en ganske lang ventetid. Hvor har du kjøpt disse tingene? Invitasjoner,Nelia-banner osv? Ser ut til å bli en helt topp fest for Nelia!☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Invitasjonene kommer fra kortshop (klistremerkene også) bannerne er fra etsy 😀 Har bestilt en god del derfra 🙂

 8. For klistre merker sjekk Nille, Europris, Panduro, Coop Obs :))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips – det skal jeg 🙂

 9. Clas Ohlson, Panduro, Søstrene Grene har klistremerke ark man kan printe ut bilder på. Søk opp ulike bilder på nettet, lim inn i word, litt klistremerke arkene i printeren og skriv ut. Dæ er det bare å klippe ut de fineste klistremerkene Bruker det hver bursdag, limer på navn på koppene, klistremerker på skåler osv og temaet blir straks mer tydelig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vår skriver er dessverre ELENDIG på farger :O Kanskje patronene må byttes, jeg skal sjekke! Tusen takk for tips 🙂

 10. Marita B

  Hei! Hvor er de hvite popcornbegerne fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra trendhuset.no 🙂

 11. Madelen

  Hvor er tøflene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra uggs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *