dette er festsesongens fineste kjoler

reklame: nelly og asos – 

Årets store festseongen er i gang og da har jeg så lyst til å tipse dere om festsesongens fineste kjoler! For hva skal du velge blant de hundrevis av forskjellige der ute? Det er masse fint, men det er jo faktisk et ork å dra på shopping i en allerede travel hverdag og midt i juletiden. I tillegg er det vanskelig å bestemme seg når du har sittet i over en time på jakt etter den perfekte kjolen til julebord én, to og venninnefest nummer tre, så da håper jeg at denne bloggposten kanskje kan gjøre valget ditt litt lettere! Jeg har vært på kjolejakt og plukket ut de jeg synes er finest og alle disse skal jeg selvfølgelig dele på bloggen 🙂 Her er de 5 første – håper du blir inspirert! 

Hva er vel festsesongen, jul og nyttår uten glitter og paljetter? De er i hvert fall godt synlig i butikkene år etter år og jeg synes denne blåfargen var skikkelig fin! Den skiller seg ut og er ikke altfor skrikende, selv om den er ganske mye fest også 😉 Denne finner du HER

Party in the back – denne kjolen liker jeg så godt på grunn av ryggen. Foran er den veldig enkel og går helt opp til kragebeina, mens det er bak denne er spennende 🙂 Du finner den HER

Er du ikke så glad i å bruke kjole eller har du kanskje lyst til å skille deg ut litt? Velg en hel dress i velour! Det finnes mange lekre i år og jeg falt spesielt for denne som gjør det mulig å kombinere buksen med forskjellig type topper – buksen er høy i livet og er dødsfin med for eksempel en blondetopp i beige, oransje eller lilla. Jakken er ikke noe must, men jeg elsker dressen i sin helhet og kommer til å kombinere begge deler! 

jakke HER / bukse HER 

Det er lite som sier jul mer enn grønn velour! Denne kjolen er så fantastisk lekker – både elegant og sexy. Du finner den HER

Enda mer velour og enda mer grønt, men likevel en helt annen kjole. Spagettistroppene gjør den så enkel og nesten litt casual, men splitten gjør den umiddelbart mer elegant. Du finner den HER

Blonder er aldri feil, spesielt ikke på fest og denne er bare så utrolig fin! Du kan lett gjøre den ultrafeminin ved å velge spisse, sorte pumps, men den kan også bli litt tøffere ved å velge litt tyngre sko, som jeg har gjort her. Denne kjolen finnes HER


Håper du fant en favoritt, men fortvil ikke dersom du ikke gjorde det 😉 Kjoleinnlegg nummer 2 kommer om litt! 

83 kommentarer

 1. bildene er altfor store. Det er jo ikke mulig å se hele kjolen på en gang.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂 cmd + minus eller ctrl + minus. 80 prosent av leserne mine leser på mobil, og der passer bildene skjermen ::)

 2. Den siste kjolen her likte jeg best. Hvor er øredobbene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kjøpte jeg i Nice eller Cannes for flere år siden :O Merket er radà 🙂

 3. Ååååj så fine bilder! Dere er virkelig talentfulle som får til noe sånt hjemme i stua. Tommel opp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 4. Vi får jo ikke sett hele kjolene, og bare foran eller bare bak på de..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du går inn på linkene så får du sett hele kjolen 🙂

   1. annemette

    er det annonselenker?

 5. Dear Caroline,
  The hairstyle suits you perfectly and I adore your perfection in this wonderful dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! 🙂

 6. Kristin

  Dette var virkelig kult Caroline. De fleste setter bare sammen ett par collager og slenger på litt tekst. Her du tatt det ett steg videre, med å bruke deg selv som modell. Kjempe arti og ett kreativt innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så gøy å høre 😀

 7. Mariann

  Nydelige kjoler og bilder av deg. Takk for inspo. Tommel opp:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mariann! 🙂

   1. Mariann

    Nu skal jeg prøve meg på hårturotalen»,sikkert feil skrevet,men hva gjør vel det;). Har fulgt bloggen din i mange år. Bestandig oversiktig og fin,pluss alle lekre og gode matoppskrifter. Du er god du <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Mariann! Så veldig koselig å høre 😀 Takk for at du følger med 🙂 Stor klem!

    Ps! Håper du får det til! 🙂

 8. Så utrolig gjennomført i alle trinn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Et annet tips er at man bruker kjolen fra året før eller året før der, så slipper man overforbruk og forurensning.

 10. Nydelige kjoler, men når jeg trykker på linken kommer jeg bare til fremsiden av nettsiden. Finner ikke igjen kjolene du har på deg. Utrolig dumt og dette har også skjedd tidligere med andre klær du har linket til.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det, beklager, men det er fordi kjolen har blitt utsolgt :/

 11. Likte den øverste kjolen best, til tross for at jeg vanligvis ikke er glad i utringning!

 12. Kathrin

  Jeg går for blonder i år. Fant en som passet mine former perfekt og ente opp med en rød og en mørk blå. Gleder meg til å bruke de da de er litt utenfor det jeg normalt velger,men jeg følte meg så fin og stilig. Så ja til å gå litt utenfor normalen og pynte seg litt ekstranydelige bilder av deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så spennende 🙂 Og tusen takk, Kathrin!

 13. Hei! Har du sett disse eventyrkjolene fra Paolo Sebastian? Tenkte på deg med en gang!
  http://paolosebastian.com/collections/2018-ss-couture/#/image/1

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så vakkert! <3 Tusen takk for link!

 14. Kun ment som forslag Synes det hadde vært kult med et innlegg om hvordan du kan style samme kjole på 4-5 ulike måter, så trenger man kanskje bare kjøpe en ny kjole evt. Bruke en man har. Julesesongen er jo så dyr fra før av… Og til noe som ikke er relatert ril denne posten: det hadde vært så inspirerende med en aktivitetskalender til nelia i stedet for pakkekalender. Hver dag en ny aktivitet dere gjør sammen eller noe ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenkte å gjøre en kombinasjon av gaver og aktiviteter i år – innlegg om kalenderen kommer 🙂

   Takk for tipset også, det kan man jo gjøre neste år 🙂

 15. Har du forslag til kjoler for gravide? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes envie de fraice har mye fint og avdelingen maternity hos asos 😀

 16. Den andre setningen i dette innlegget inneholder 64 ord (om jeg ikke har kommet ut av tellingen underveis) – jeg ble helt anpusten av å lese :/ Jeg ser ønsket om levende språk og en muntlig fortellerstil, men jeg fikk faktisk ikke med meg innholdet med så mye komma og delsetninger som det er…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Satt inn et punktum nå 😉

   1. Aå bra! Tusen takk 🙂 Håper du vil godkjenne tilsvaret mitt til Guro også. Det må være lov å komme med tilbakemelding uten å bli gjort narr av.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Modererte bort kommentaren til Guro 🙂

 17. NYDELIG! Du er helt rå Caroline 🙂 Ser noen klager litt på for store bilder, jeg er helt motsatt, bilder er så viktig for meg når jeg leser blogg, så ja takk store bilder. Dette er perfekt størrelse 😀 Ha en fin uke <3

 18. Flotte kjoler! Men er man ikke nødt til å skrive hvem man reklamerer for? Det står heller ingenting om det på insta..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det skal komme frem hvem man reklamerer for, og det gjør det jo når man trykker på linkene,men jeg er faktisk litt usikker på hvordan det fungerer når man bruker affiliatelenker. Da er det jo som regel flere nettbutikker, og ikke bare én. Jeg legger det til øverst her og så sender jeg en epost til Forbrukerombudet og ser hva de mener.

 19. i forrige video viste du frem ei mørk grå glitrende kjole med karakteristisk skrå arm på en måte. Kan du si ifra hvor er den kjolen fra?

 20. annemette

  Jeg forstår ikke hvem dette er reklame for. Eller om det er annonselenker? Hvis det er reklame men ikke annonselenker, så skulle det vært merket med hvem du annonserer for. Hvis det er annonselenker, så skulle det vært merket slik at jeg vet det før jeg klikker meg inn. Jeg blir så irritert når jeg ikke vet hva kjolemerket er før jeg eventuelt klikker meg inn og etterlater en cookie. Men det vet jeg jo heller ikke, for det går ikke an å forstå hva dette er utfra måten du har merket det på. Her skal du få et gratis tips: Tenk på hva leseren ønsker å vite. Svaret på det spørsmålet er som regel at vi ønsker å vite kjolemerket uten å måtte klikke på umerkede annonselenker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anne Mette 🙂 Innlegget er oppdatert og det står nå øverst hvem det er reklame for.

 21. Så dyktige dere er!! Og så utrolig vakker du er på alle bildene 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 22. Kristine

  Finner ikke den grønne lange velour kjolen, selv om jeg trykker på linken

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da er den nok utsolgt 🙁

 23. Jeanette

  Utrolig fine bilder av deg,og flotte kjoler 😉 En liten ting,vet du om det er noe teknisk feil ved å lese bloggen din på mobil? For hver gang jeg gjør det så klikker mobilen min,og det går ikke engang an å få den av med mindre jeg tar ut batteriet. Mobilen min er gammel,så det kan jo være grunnen,men det er kun på din blogg at den klikker fullstendig. Synes jo dette er veldig rart

 24. Du ser virkelig dødsbra ut på disse bildene!! Ha en fin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 25. Skjønner at du vil inspirere, og det gjør du, men hva med å fronte litt mer gjenbruk av og til? Det savner jeg her, du har jo sikkert utallige kjoler allerede. Tror mer fokus på dette hadde blitt tatt godt imot, og det kan inspirere folk til å begrense forbruket litt. Av og til ihvertfall, faktisk viktig dette! 😉

  1. Liker! Håper du lar deg inspirere av disse kommentarene, Caroline. Se på Jenny Skavlan.

  2. Enig! Bloggen er flott, men i disse miljøtider med generelt overforbruk hadde det vært så bra med gjenbruk. Kjente jeg ble litt gira på ny kjole selv nå (ikke at jeg skylder på bloggen for d! 🙂 ) men så kom jeg på at jeg trenger absolutt ikke en ny kjole 🙂

 26. Jeg har sett to kommentarer over her som nevner gjenbruk, og jeg vil fortsette i det sporet. Jeg vil ikke peke finger mot deg, Caroline, men jeg skulle ønske du oftere kunne brukt stemmen din til «større» ting enn å følge moten. Jeg forstår at du tross alt er en mote- og livsstilsblogger, men i 2017 har vi kommet så langt at vi vet at det massive forbruket vi har i vesten ikke er holdbart for planeten. Det hadde vært kraftfullt om du kunne brukt den sterke stemmen din til å slå et slag for f.eks gjenbruk og minsket plastforbruk som tiltak mot klimaendringer, kjøttindustriens effekt på miljøet (og ikke minst dyrevern) og barnearbeid som pågår for store kjeder som Zara og HM. Jeg sier ikke at du skal endre bloggingen din helt, men jeg tror mange hadde satt pris på (og lært seg mye nytt) om flere sterke stemmer hadde spredd større og viktigere budskap 🙂

 27. Du kler jo alt og alle kjolene er lekre på deg. Må si at jeg synes du kledde pannelugg utrolig godt. Ble jo 10 år yngre, hvis det er det man ønsker å være da 😉

 28. Hei.
  Har lett etter strømpebuksene (fra h&m) som du skrev om for lenge siden, men finner ikke innlegget. Kan du være så snill og legge igjen linken?
  Klem

 29. how are those hairs dyed / streaked?

 30. Er så lei av at folk skal gnåle om «gjenbruk», akkurat en festkjole er gøy å kunne kjøpe seg en ny av og til og ikke bare gå og gnure i den samme år etter år, anledning etter anledning. Bedre å heller bruke om igjen hverdagsklær isåfall, det er det folk har mest av og det er der man virkelig burde knipe inn forbruket. Og det tipper jeg både du og de fleste andre allerede gjør i stor grad. Likte innlegget veldig godt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig at du likte det 🙂

  2. Så leit at du synes oppfordringer til gjenbruk er «gnål». Jeg synes det aldri kan bli nok oppfordringer til gjenbruk. Det utfordrer iboende kreativitet, er inspirerende og sparer miljøet. What’s not to love. Denne bloggeren er da heller ikke kjent for «å kjøpe seg en ny av og til» eller «gå å gnure i den samme år etter år». Carolinebergeriksen.no promoterer kjøp av nye klær hele tiden. Det blir promotert forbløffende mange nye kjoler til absolutt alle anledninger året rundt hvert år. Og det er for all del helt naturlig all den tid bedriftens konsept er annonsesalg osv og innehaver kanskje ikke er mest kjent for originalitet/personlig stil/hva det nå måtte være. Men inspirasjonsmessig, tidsmessig og bevissthetsmessig hadde det vært veldig kult med type «To kjoler – 6 antrekk». Eller «Arvet denne av farmor- sjekk så stilig!» Gjenbruk skal vi gnåle om. Alltid og kompromissløst.

   1. Er så enig!
    Til og med de kongelige kan dette med gjenbruk! Bruk stemmen og formidle budskapet om å bruke det man har, bare på en ny måte!

  3. heter det «gnåle» når tre ulike personer uavhengig av hverandre, har en annen mening enn din? Så vidt jeg ser blir det bare sagt en gang av hver, i en hyggelig tone, så kanskje du bare kan anerkjenne det som det det er – en annen mening enn din?

  4. Hei Tine, det var absolutt ikke gnål, men en vennlig oppfordring om å tenke på vår tids viktigste sak: Miljøet vårt. Noe jeg selv prøver å være bevisst på. Synes absolutt en festkjole er «innafor», men det er så viktig å være bevisst, og det gjelder oss alle! Ikke bare bloggere 🙂

 31. Husker du fikk spm om hva anledningen for denne photoshooten var, svarte du ikke at det bare var for moro skyld – altså ingen spesiell grunn? Men det er jo for å reklamere ser det ut til, hehe!
  Når det er sagt, så mange rålekre kjoler! Begge de grønne og den sorte kunne jeg tenke meg å ha i skapet. Flotte bilder også, en fryd å se på! Og lugg på deg var knallfint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var for moro skyld 🙂 Lenkene her er jo affiliatelenker, og ikke vanlige reklamelenker! Alt i vår regi mao., og vi kunne valgt å gjøre det på en mye enklere måte, men for «moro skyld» valgte vi å legge en del i det sånn at det skulle bli et godt blogginnlegg! 🙂

   Tusen takk 🙂

   1. Aha, skjønner – da misforsto jeg, beklager 🙂

 32. Gud, hvor du smuk i den blå paliet kjole. Hvis jeg havde din figur, ville jeg købe den med det samme, og tage den på ned og handle – bare fordi.

 33. Og jeg som ikke eier en eneste kjole…
  Koser meg med bildene uansett.
  MEN

  Tiden vi er på tur inn i er ikke en fest for alle.det presses fra alle kanter nå,også på bloggfronten. Knuten i magen blir større for hver gang fest og jul blir nevnt.
  Ensomhet er så vondt,spesielt i høytider.
  Så kjolen er ikke så viktig.sett pris på familien,venner og det og i det hele tatt bli bedt i selskap.

 34. Du har fått en fin figur!

 35. Elisabeth L

  Syns du kledde alle hårfrisyrene kjempe godt, er så godt gjennomført og absolutt favoritt innlegg nå som det nærmer seg høytid:) hvilken øyeskygge bruket du her? Eller er det fortsatt den fargekombinasjonen fra Mac på øyene som du la ut i april? 🙂 hadde vært artig med make up innlegg før jul også <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det er fortsatt den samme 😉 Har supplert med en i gull fra urban decay sitt palett 🙂 Det kan jeg få til! Takk for innspill 🙂

 36. Dette bilde i grønn kjolen….OMG!!!! Så vakkert! Hver så snill å bytt header bildet for dette! De bildene i paljett kjolen ….VAKKER du :)!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg! Tusen, tusen takk! <3

 37. Wenche lise

  Såå fantastisk flott du er, flott innlegg !! Kan jeg spørre hva øye skyggen heter ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Wenche Lise! Det er disse http://www.carolinebergeriksen.no/2017/04/29/eye-makeup-use/ 🙂

   1. Wenche lise

    Supert ❤️

   2. Caroline Berg Eriksen

    🙂

 38. green dress..earings??:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from rebirth of the princess 🙂

 39. Du er nydelig 🙂 angående kjole nummer to: likte du den godt? Er den like pen i virkeligheten som den er på bildet, eller har dere lagt på filter eller mer farge? Jeg ser at noen på Nelly.com har kommentert at den var grå i fargen, og da ble jeg litt i tvil. For på deg er den fantastisk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den hadde litt gråskjær i seg pga. noen partier som er i fløyel – mer grå enn blå 🙂 Jeg synes kjolen er veldig flott, men for min del kunne den vært litt lenger 🙂

 40. Du kler den grønnfargen på kjolen i begge innleggene veldig godt! Sjelden sett så fine bilder av deg, rett og slett nydelig!

 41. Hvorfor vil du ikke svare på noe ang. gjenbruk? Jeg lurer, kjøper du alle disse kjolene selv og beholder de? Og deretter bruker dem en gang? Hva skjer med alle kjolene?

 42. Wow! For noen lekre bilder og du ser smashing ut – som alltid! 😀 Jeg er ikke en kjoledame selv, så den dressen var et kult alternativ.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *