nye møbler, solbyen og snart advent

– reklame: sponset møbler sixbondstreet.no – 

Hei dere! Det er lørdag, sola har skint over Sarpsborg hele dagen – som tross alt kalles solbyen for en grunn – vi har fått nye møbler i hus og snart får vi gjester! Altså! For en fin dag! Vi har bare vasket og ryddet i huset, lekt med jentene og tatt livet med ro siden vi våknet, vi fikk på plass det meste av møbler i går kveld og fikk løftet en del ut, ned i garasjen og opp på loftet, så nå begynner ting og falle på plass og allerede til uken kommer resten! Tror jeg, da 😉 

toppen h&m / (annonselenke) buksen min finner du HER 


Tenk at det om 3 lørdag er desember i gang! Jeg gleder meg sånn til å fylle dette huset med julepynt, men jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Det tar nok en liten stund før vi har julepynt nok til alle rommene her, men i første omgang får vi fokusere på første etasje, med alle stuene, hallen og kjøkkenet. Gjett om jeg har store planer for det runde bordet i hallen *klappeihendene* Til uken skal jeg forresten starte med årets julekalender til Nelia – det gleder jeg meg til! Det var liiike før jeg reiste til byen for å starte jakten tidligere i dag, men droppet det. Det får vente noen dager til selv om desember kommer fort 🙂 Nå får vi gjester og jeg vil bare ønske dere en fin helg! Kos dere masse og ikke glem pappa i morgen  Vi sees da! Klem 🙂 

29 kommentarer

 1. Hei! hvilke rom møblerer dere? Spennende med nye rom dere ikke har vist før.

 2. Fikk dere ikke alt av nye møbler da dere flyttet inn for et halvt års tid siden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, møbler har vi stort sett kjøpt alt av selv 🙂

   1. Det var ikke sånn jeg mente det 😉 jeg mente at dere ‘fikk’ som i anskaffet dere nye møbler.

    Lett å ordlegge seg feil når man ikke er vant med å få sponsede ting 🙂

    Det var altså behovet for nye møbler etter så kort tid jeg stiller spørsmål ved.

   2. Likevell står det sponset her??

   3. Caroline Berg Eriksen

    Disse møblene er sponset fra Six Bond Street, ja 🙂

 3. Før og etter

  Jeg stemmer for før – og etterbilder av møblene! Artig å se hva dere ikke ble helt fortrolige med og hva dere nå til slutt ender opp med på hver av stedene 🙂

 4. Så fine øredobber. Kan jeg spørre hvor de er fra?

 5. Så godt å se at dere har fått lyse møbler, blir spennende å se flere bilder av det dere har fått 🙂 Jeg vet ikke hvilket rom dette er, men betyr det at dere skal ut med alle mørke møbler?

 6. Hei!

  Sendte deg mld på insta, men den havner vel bare blandet mange forespørsler! 🙂 Jeg lurte på hvor «sølv» koppen på bildet er fra? Bildet på Instagram altså, så fin!

 7. Så fine øredobber Hvor kan jeg kjøpe de? God helg videre ☺️

 8. Hei Caroline,

  Av ren nysgjerrighet og lurer derfor hvor mye er det er i snitt du bruker penger til klær og sko i mnd? Eg ser at du har hele tiden nye klær i hver eneste blogg. Er det vanlig for bloggerne?

 9. Så fin du er! Hvor er øredobbene fra?

 10. Dear Caroline,
  I love your blouse and your wonderful denims, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 11. Hilde Olsen

  Er det sånn man legger øyeskygge, over og under øyet?

 12. Det her har ingenting med saken å gjøre, men hvordan har Nelia og Naia sovet siden de ble født? Kom til å tenke på at du ikke har skrevet så mye om det eller type barneoppdragelse eller barselperioden. Sistnevnte har du nok skrevet om, jeg har bare glemt det. Håpe du tar deg tid til å skrive litt om søvn, rutinene o.l da du har mange lesere med babyer 🙂

 13. Hei, jeg har et spørsmål litt utenom innlegget. Kommer dere til å lage flere videoer som «Carolines jul» slik dere gjorde i fjor? Det var så hyggelig! 🙂

 14. Ragnhild

  Mer moderne stil, ser bra ut. Siste bilde ser du litt full ut, pga av øynene.

 15. Ah, gleder meg til å se hvordan du pynter til jul i dette huset med den stilen du kjører her! Tror det kommer til å bli råfint! Forresten, har du sett tinnsoldatene og ballerinaene de selger på Mester Grønn? Tipper de hadde passet fint inn hos dere 🙂

 16. Elsker toppen!

 17. Marie Kn

  Altså, er det noe jeg gleder meg masse til, så er det å se hvordan dere pynter til jul i nyhuset:) Det blir max julestemning av å klikke seg inn på bloggen din hver desember:)

 18. Å, denne stilen likte jeg! 🙂
  Har du link til marmorbord og vasen som står på det?
  Lekkert!

 19. Hei!
  Så fine tøfler! Hvor er de fra? 🙂
  Ha en fin søndag!

 20. Håper du deler masse juleinspirerte interiørbilder i desember

 21. Ja snart advent,, Har du et «tak» på hvor mye du vil bruke på hele adventskalenderen.? Ha en fin søndagskveld

 22. Hei!hvor er øredobbene fra? Kjempefine

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra rada, kjøpte dem i Nice eller Cannes for mange år siden :/

 23. Er det praktisk med hvite møbler når dere har småunger i hus?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gikk helt fint i Siljan der vi bodde fra Nelia var 0-3 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *