du vet hvilken dag det er…

– reklame: sponset joggedress get inspired – 

… tacofredag! Nok en gang – merkelig nok kommer den hver uke altså 😉 Jeg trodde faktisk ikke at vi skulle bli blant dem som spiser taco fast hver fredag, men her sitter vi altså uke etter uke, som så mange andre, og spiser nettopp taco! Det er jo litt hyggelig også, spesielt når jeg får snaps fra flere av dere som gjør akkurat det samme. Ah! Tacofellesskapet! Haha! Jeg har jo aldri vært noe særlig fan, og før vi fikk barn fikk jeg som regel trumfet gjennom noe annet når Lars-Kristian uke etter uke foreslo den samme maten, men så fikk vi barn og plutselig nærmer hun ene seg 4 år og synes tradisjoner er helt topp – og taco også! Så da ble det 1-0 til Lars-Kristian og her sitter vi altså 🙂 

Nå er jentene er i seng, Nelia og jeg klistret i julenissens verksted-klistremerkebok på sengekanten i dag, samtidig som vi leste de små fortellingene inni heftet. Den fikk jeg mange spørsmål om på snap! Jeg fant den på nærbutikken her (xtra) – jeg måtte bare ha en liten førjulsoverraskelse til henne da denne lyste mot meg! Så hyggelig 🙂  


Snart er det kvalitetstid for mor og far etter en hektisk uke. Det skal bli deilig! Denne uken startet virkelig med et PANG på mandag da vi hadde fotoshoot i så mange timer, og jeg skal være ærlig og si at jeg var helt ødelagt på tirsdag. Jeg var så sliten! Heldigvis følte jeg meg bedre på onsdag igjen og da var det ekstra digg å komme seg opp på trening. Det gjorde jeg i dag tidlig også, klar som et egg for PT-time klokken syv! Etter det har dagen bare gått slag i slag og nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å legge bort dataen litt. Kvelden går med til å flytte på møbler og gjøre plass til nye – de kom nemlig i dag! LYKKE! Ha en fantastisk helg, dere ♥ 

18 kommentarer

 1. Spiser dere tacolefser eller skjell…eller noe annet? 🙂 Nå er vel ikke noen av delene sunt, men foretrekker selv skjell, selv om det faller sammen så fort man tar en bit, haha. Men du, tips til oppskrift – maislefser e.l til taco, kanskje en sunnere variant enn den vi vanligvis tyr til?

 2. susanne

  Hvor i Sarpsborg trener du? Har testet to ganske sentralt og fornöyd med begge.. Bor i Skjeberg så er litt tungvint med avstanden bare..

 3. Ann-Helen

  Hei CarolineHyggelig med tradisjoner, vi har hatt tacofredag ei god stund, nå har vi prøvd oss på hjemmelagde vårruller med salat, sååå godt!! Men regner med at tacoen er tilbake om ikke lenge, til stor glede for søte små Riktig god helg til deg og dine, klem

 4. Victoria

  Har dere hørt før at Lars Kristian ligner litt på Jonny lee miller? :O

 5. Spiser du taco skjell/taco lefse eller «bare» tilbehøret? God helg

 6. Charlotte

  God morgen
  Fredag kveld er den beste kvelden! Taco og gullrekka på tv.

  Over til noe annet, er det lenge til du skal pynte til jul? Jeg har lyst til å begynne å pynte snart ihvertfall og jeg gleder meg til å se hva du gjør med pynt i år
  Ha en nydelig lørdag!
  Klem Charlotte

 7. jeg er veldig glad i bloggen din, så misforstå meg rett her! Men skjønner ikke helt hvorfor du må være sånn «trodde faktisk ikke at vi skulle bli blant dem som spiser taco fast hver fredag», nesten som om du ser ned på mennesker som gjør det, eller indirekte sier, «arhh jeg er ikke sånn usunn person som spiser taco hver fredag, jeg liker ikke sånne usunne greier.» Og heller skal presisere att «… ekstra digg å komme seg opp på trening. Det gjorde jeg i dag tidlig også, klar som et egg for PT-time klokken syv.» Jeg oppfatter deg egentlig som en veldig god person, men når du kommer med slike ting så begynner jeg å lure litt… hva vil du med det liksom? hvorfor skrive det? ja, jeg også trener fem ganger i uken, har vert med på flere løp, spiser sunt (og usunt!), men jeg føler ikke for å se ned på andre som ikke gjør som meg for det om, jeg bare skjønner ikke greia. Dette er altså hvordan jeg oppfatter det, og ikke dermed sagt at jeg mener at det er slik du mener det. Kanskje jeg er alene om å føle det sånn, kanskje ikke. Du kan ta det til deg om du vil, eller ikke.
  ønsker deg uansett en fin helg <3

  1. Jeg hadde også blitt overraska hvis jeg ender opp med fast tacofredag, for jeg er ingen fan av taco. Er nok det hun mener, så ikke les mellom linjene, når det ikke er noe å lese..

  2. Sara Katrin

   Veit du hva? Jeg blir forundra over mennesker som lar seg provosere så kraftig av noe så lite som dette. Folk er blitt så høysensitive om dagen at det skal ikke mer enn en svidd brødsmule til før noen hylreagerer. Kjenner jeg blir matt av hele greia. Er det virkelig vits liksom?

   Spiller det virkelig noen rolle om Caroline ikke er spesielt fan av tacofredag? Har du kanskje tenkt over at Caroline har andre tradisjoner på fredagskveldene? Altså vi snakker om tacofredag her..er det noe å diskutere egentlig? Jeg regner du har visse ting som du ikke er fan av eller tar avstand fra imotsetning til andre. Skal andre bli provosert eller føle seg krenket fordi du sier det høyt? Det er jo helt latterlig.

   Det er ikke gått mange ukene siden Caroline viste frem bildene de hadde hengt opp på kontoret og bare DET skulle starte dramascenario i kommentarfeltet.

   Dette her har gått så langt over styr at det er på grensa til å kalles hysterisk. Blir det ikke personlighetsforstyrrelse og hjerteinfarkt av detta, så veit ikke jeg altså. Alt man skal reagere på for tiden. Det er jo rene galskapen.

   Kan ikke si jeg er en tacofredag jente jeg heller, men jeg kan si det høyt..det er vel noen der ute som vil føle seg krenket om de hører meg.

   1. Sara kristin:
    Jeg presiserer ganske greit her at dette er slik JEG oppfatter det. Det jeg har skrevet er konstruktiv kritikk som Caroline kan svare på og som hun kan ta til seg om hun ønsker det, og uten at du skal angripe meg. Har du kanskje tenkt på at Caroline kan svare SELV, om hun ønsker det?
    Og siden du presiserer det så kommenterte jeg ikke noe angående vegg dekorasjonen hennes, jeg er heller en som legger igjen hyggelige kommentarer, men også konstruktiv kritikk om jeg føler det er nødvendig. Konstruktiv kritikk er noe Caroline må regne med da hennes blogg er en bedrift, og det styrker også bedriften hennes å motta dette.
    Når jeg leser din kommentar Sara kristin så innser jeg at det ikke er trollene på kvinneguiden som er verst, men slike som deg.

 8. Du burde prøve ris i tacoen neste gang! For meg er det ett must:):)

 9. Mmm taco er jo livet! Haha jeg må ha det hver fredag! Koselig tradisjon Men må spørre, har dere ikke paprika, agurk, tomat ect på? Jeg er sånn jo mer jo bedre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, vi lager guacamole fra bunnen av med avokado, grønn paprika, rød løk, tomat, lime og koriander 🙂

   1. Marianne

    Vi lager guacamole på samme måte, superdigg! Anbefaler likevel ekstra grønnsaker som nevnt over her, da blir det så mye bedre! 😀

 10. Kristine

  Mange blogger kommer og går, heldigvis er det de beste som består :))) fulgt deg siden starten, du er min inspirasjon Caroline. Klemmer fra Stavanger <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Klem 😀

  2. Jeg også. Helt siden du bodde i en bitte liten leilighet i Sarpsborg, hvor du hadde laaaaangt blodt hår, og det var bare deg – Lars Kristian og hundene. Skikkelig Fotballfrue den gang. Gud, det er mange år siden nå 😉

 11. Hvor er tacosettet fra??:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *