how to make the scandi wave

Nikola har laget denne hårsveisen på meg siden i sommer og jeg elsker den på kort hår! Det er så fresht og ser så effortless ut! Det er også så mange av dere som alltid spør hvordan jeg får til dette, men jeg har jo faktisk aldri gjort det selv! Til tross for at jeg har sett ham gjøre det mange ganger nå, har jeg enda ikke turt å prøve – tiden strekker ikke til for å teste ut nye ting på denne fronten så ofte heller *kremt* Men i nærmeste fremtid skal jeg få det til selv ved hjelp av denne videoen! På meg lager han bølger med rettetangen og scandi wave annen hver gang, for å skape litt mer volum – ellers kan det fort bli litt flatt. Sjekk ut videoen for å se hvordan det gjøres da, jeg er sikker på at du får det til! Det er jo faktisk ganske lett 🙂 Dessuten er den like perfekt til hverdagen som til fest! Lekkert til en lang stroppekjole for eksempel 😉 

28 kommentarer

 1. Tuppemor

  Hurra! Takk for video Caroline 🙂 Da blir det litt lettere når en skal forsøke selv. Spent på om jeg får det til. Jeg har håpløst glatt hår. Hvordan løser du dette? Vasker du håret samme dagen eller dagen før? Har du produkter i håret på forhånd så det blir litt lettere å jobbe med? God torsdag! <3

  1. Hva med sånn saltvannsspray? Skaper volum og tekstur! 🙂

 2. Hei hvordan går det med tannreguleringen? Bruker du den fortsatt?

 3. Ah, endelig! Har lurt lenge på hvordan du får det slik 🙂 Får vel kanskje prøve selv, selvom det ser litt tidkrevende ut! Ihvertfall på oss med tykt hår, hehe.

 4. Har lenge lurt på hvordan du lager denne frisyren! Jeg prøvde det nå nettopp og fikk det jammen meg til takket denne videoen! Tusen takk Caroline 🙂 og ja takk til flere sånne type videoer!

 5. Har du glemt å markere det som spons igjen nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det pleier jeg ikke å glemme, og det har jeg ikke gjort denne gangen heller. Ingenting sponset i dette innlegget 🙂

   1. Frisøren er vel sponset?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei 🙂

   3. Caroline

    De har sikkert blitt så gode venner, C og Nikola, at han hjelper henne som en venn 🙂 Og da er det jo ikke spons.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er vi, men vi betalte for å ha han her en hel dag og booket ham gjennom managementet hans, så det er ikke noe spons inni bilde i det hele tatt.

 6. Pent og lettvint! Hvor er stroppekjolen på «coveret» av videoen (og Instagram) fra?

 7. Enkel og naturlig stil, kanskje ikke så enkelt å gjøre på seg selv, men. Øvelse gjør nok mester, hehe. Men du har strengt tatt ikke kort hår da, kort hår er..kort 😉 og du har nok mer som halvlangt hår.

 8. Men det må jo være noe produkt i håret ditt som gjør at den s’en lar seg forme? Details please:-)

  1. Extensionshår tar veldig lett form, og jeg har inntrykk av at Caroline sitt eget hår har en struktur som også tar lett form, i tillegg til at det er behandlet. Men, de bruker helt sikkert noe varmebeskyttende styling, som også gir hold 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Han har laget denne på meg uten extensions også, extensions satt vi på mest for filmens skyld, jeg bruker ikke dette til vanlig nå, men ja – denne sveisen sitter så godt extensions eller ikke! Han bruker gjerne dry texturizing spray, men ikke noe annet som jeg har lagt merke til! Kan go dobbeltsjekke, men denne frisyren sitter utrolig godt 🙂

 9. Skriv norsk 🙂 Som utdannet «journalist» bør det være litt yrkesstolthet i å skrive gode tekster med kvalitet, både mtp innhold og form.

  Du kler pannelugg! Gøy å se deg med lugg, litt typete og tøff 🙂

  1. Therese

   Faktisk helt enig, skriv norsk. Det senker kvalitet på teksten når du blander inn engelske ord. Leste en annen kommentar du skrev om at det er sånn du snakker, og at du vil ha et personlig preg på bloggen. Desverre så høres det ikke veldig bra ut med norsk-engelsk. Jeg får litt assosiasjoner til The julekalender eller Svenske Hollywoodfruer. Tenker det må være veldig forvirrende for ungene også når du snakker setninger med engelske ord.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg snakker ikke setninger med engelske ord! Haha 🙂 Skulle tatt seg ut.. Men enkelte ord kan jeg si på engelsk, som blant annet outfit 🙂 Så neii, det heller ikke akkurat mot the julekalender eller svenske hollywoodfruer når jeg snakker.. Dersom Rikke sikter til overskriften, så heter denne metoden the scandi wave 🙂

   2. Therese

    Vet ikke hva Rikke tenkte på, men bare i løpet av to innlegg har du nå skrevet fresht, effortless, amazing, cool, glam og touch. Så en del engelse ord bruker du jo tydligvis. Og det kan du jo selvfølgelig få lov til, men for min del blir det veldig dårlig flyt å lese setningene. Pluss at det virker veldig lite intellektuelt (fant desverre ikke noe bedre ord).

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det har ingenting med intellektet mitt å gjøre at jeg bruker innslag av engelsk når jeg skriver, men det må du gjerne tro.

   4. susanne

    Alt dere legger merke til! Er litt småsjokka.. C snakker som enhver 30 åring, og de få ordene hun bruker forstår alle!! Huff håper du lar dette gå inn det ene öret og RETT ut det andre C!! Åsså the julekalender da – hjelp…

 10. Elisabeth L

  Endelig fikk jeg sett hvordan man lager slike krøller, er så fint 🙂 men syns det virker litt vanskelig når man skal det ta barkerste håret man ikke ser, og i tillegg forme en «s»! håper du kan komme med noen tips når du har fått prøvd det selv, hihi 🙂 hvilken hårspray bruker du her forresten?

 11. Takk for en kjempe fin film! Du kledde denne looken<3

 12. Ingvild

  Hei 🙂 Nydelig! Men hvor er den grønne kjolen ifra ?

 13. Drit i folk. Snakl som du vil. Ærlig talt. Tips. Du oppnår nesten samne effekt om ikke finere ved å dele håret og lage 5-6 fletter som du går over med dette jernet på og lar stå litt og tar ut. Lettere enn å knote m det her trur ej.

 14. Mariann

  Jippy jeg fikk det til,tok med pc på badet,nå er den full av hårspray. Det får jeg bort!. Tusen takk Caroline <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Så gøy 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *