gavetips til farsdagen: under 300,-

Det er farsdag på søndag og ettersom mannen i mitt liv alltid var min egen pappa frem til jeg møtte Lars-Kristian (han har selvfølgelig delt førsteplass) er det så viktig å ikke glemme denne dagen! Kanskje tenker du at du rett og slett ikke har råd, men det trenger ikke å koste penger! Det er tanken som teller og jeg synes det er kjempefint at vi kan bli minnet på – i hvert fall én gang i året – at vi skal vise pappa’n vår at vi setter pris på ham. Jeg setter umåtelig stor pris på min, han har alltid vært en trygghet for meg og er det fortsatt, og det håper jeg at han vet. Uansett har jeg tenkt til å bruke søndagen på å vise det og her kommer noen forslag til deg som vil gjøre det samme 🙂 

morgenkåpe jysk / kopper kremmerhuset / lue h&m / tørkle h&m / etterpåklok-spil alphageek / olje til skjegget edwin jagger / pizzasaks kitchen / mannete isbitformer kikkerland / bondesjakk shot sagaform / lommebok h&m / tøfler h&m / whiskeyglass nachtmann / pysjamas h&m 


Det trenger ikke å være noe mer enn en liten oppmerksomhet, kanskje helst en bruksting også? Ellers går jo, som vi vet, veien til en manns hjerte via magen og da er det jo knall med frokost på sengen! Om du ikke bor hjemme eller i nærheten, tipper jeg han vil bli like glad om du stikker bortom i løpet av dagen med en enorm sjokoladeplate, en kake, vafler eller et eller annet som er godt 🙂 Da jeg var yngre var jeg veldig glad i å gi bort klippekort på tjenester som massasje eller klipping av plenen, så det er jo også et tips 😉 Eller bare et fint kort med noen gode ord – rett fra hjertet ♥ 

26 kommentarer

 1. Oh, your tips are so lovely!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Fine tipsmen jeg vil også komme med ett: Unicef har veldig fine farsdagspakker- hvor man gir en annen pappa muligheten til å gi sine barn noe av det våre fedre har hatt mulighet til å gi oss og våre barn; lek, varme og beskyttelse mot sykdommer (vaksiner). Det blir min farsdagsgave i år 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   For et fantastisk tips, Live! Tusen takk 🙂

 3. Christine

  Europris har noen kule kaffekrus til rundt 30 kroner,med skrift til far. Min pappa fikk det i går,var en tur hos han da siden vi ikke får det til på søndag,sammen med 3 stk boksere. Samme får samboeren min også til søndag,fra frøkna vår og meg:) Noe de har bruk for,men som også er koselig.

 4. Hei! Hvor fant du de whiskyglassene? De var fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Merket er nachtmann noblesse, vi har disse selv – de er så fine! Nå mangler vi bare karaffel 😉

   1. Takk for svaret 🙂 jeg så det og googlet dem, men jeg lurte mer på hvor jeg kan kjøpe de?

    Veldig fine!

 5. Hvis man ikke bor i nærheten av foreldrene sine, går det an å bestille frokost eller søtsaker fra morgenmat.no, som leverer hjemme hos de på morgenen. Dette gjorde jeg til morsdag, og mamma ble kjempe glad 🙂

  1. Morgenlevering.no mente jeg 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er helt genialt! Har vi brukt masse selv 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er lurt 🙂

 6. Toril S.

  Flotte farsdagstips. Flaxlodd er også en fin idè. Butikkene selger nå også flaxlodd julekalendere. Kan bli en kjempestor farsdagsgave om man er riktig helding 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, det er sant! Supert tips, Toril 🙂

 7. Du er så kreativ, Caroline! Selv får min pappa er kort med hyggelige ord og en stor konfekteske 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig! Det er nok midt i blinken 😀 Skulle gjerne skrevet hva min pappa får også, men det kan jeg jo ikke ettersom han følger med :p

   <3

 8. Therese

  Hvor har Naia fått de brune øynene sine fra? 🙂 Ingen av dere har brune har dere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian har brune øyne, men det er mye grønt i dem, så de er vel mer grønnbrune 😉 Ellers har hennes onkel Rasmus (Lars-Kristians storebror) brune øyne og farmor har brune øyne (mammaen til Lars-Kristian) 🙂

  2. Elisabeth h

   Genetisk sett er alle ikke helblå øyne brune. Genet for brune øyne er dominant. Dvs at har du brune/brungrønne/hazel, alt annet enn klar blå øyne, kan du enten ha to dominante brune gen (heterozygot) eller ett dominant (brunt) og ett recessivt (blått) gen (homozygot). Uansett vil øynene være varianter av brunt. To mennesker med brune øyne kan få barn med blå øyne, hvis begge foreldrene har heterozygot brune øyne, dvs at begge har et gen for blå øyne som kan «møte» hverandre og gi blått. Men to foreldre med helt blå øyne kan ikke få et barn med brune øyne, da ingen av foreldrene er bærer av noe brunt, dominant gen. Da ville de ikke kunne hatt rent blå øyne…så ikke noe rart i at Naia har den øyenfargen hun har. (Trenger jeg si jeg elsket genetikk på skolen?? He he)

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Dette husker jeg faktisk når du sier det 🙂 Takk for påminnelsen 🙂

   2. Mener vi i biologi lærte at arv av øyefarge faktisk er mer komplisert enn som så 🙂 Et raskt googlesøk bekreftet dette:http://www.lommelegen.no/legesvar/hvordan-kan-foreldre-med-blå-øyne-få-barn-med-brune.

   3. Elisabeth h

    Oops byttet betegnelsene her i farta, jeg. Homozygot er selvfølgelig når det er to like gen, hetero når to ulike…

 9. Kristin

  Kjempebra tips Caroline! Hadde ikke du kunnet skrive en artikkel om hvordan du har lagt opp ting når du har hatt små barn hjemme (0-12 mnd)? Jeg innser det sikkert er et minefelt, og at folk kanskje kommer til å være i harnisk over hver minste detalj du skriver. Men det hadde vært veldig interessant å høre om hva du gjorde og hvordan du har lagt opp livet ditt, sånn at du har fått gjort så mye med små barn hjemme. Bare en ide 🙂

 10. Rannveig

  Hei. Så på snap at du løp 4×4 intervaller. Hvor fort løper du disse intervallene? 🙂

 11. Ok, nå MÅ jeg bare finne på gave til pappa når jeg reiser hjem neste helg- så fin inspirasjon 🙂

  https://shoecarrie.com/category/norsk/

 12. Fint innlegg – men tror de beste tipsene går på å gi TID- koster lite men betyr så utrolig mye:-) Og ikke alle har fedre som faktisk er tilstede, og da er denne dagen sår, men med litt tid sammen – for vi som faktisk KAN være der – det er alt som trengs avogtil:-)

 13. Elisabeth h

  Julie, du har helt rett! Ante ikke at genetikkforskningen har oppdaget dette, men nå har jeg fått oppdatert informasjon og kunnskap. Takk for info!! Men….nå blir det jo helt umulig å avsløre utroskap basert på øyenfarge, ha ha ha. Kanskje like greit…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *