den perfekte julegaven til de små

reklame – 

Lurer du på hva som skal ligge under juletreet til barna på julaften? Da har jeg lyst til å tipse deg om Miss Mini Me, som i mine øyne må være årets julegave! Nå får du 20 prosent avslag i handlekurven hos Miss Mini Me ved å bruke rabattkoden cbe2

Denne dukken er helt fantastisk og så gjennomført, med nydelig, langt hår som kan børstes og friserer – det er så tykt og fyldig og kjennes helt ekte ut. Det finnes også utrolig mye flott tilbehør i både klær og sko – dukken har til og med sitt eget unike pass! Og akkurat dét var veldig viktig da vi var på tur i sommer, skal jeg si deg 😉 Jeg sier alltid ja når Nelia spør om vi skal leke sammen, og jeg må jo innrømme at lille Caroline inni meg jubler litt ekstra når leken dreier seg rundt akkurat denne dukken 😉 

Jeg synes det er så viktig at barn i dag får muligheten til å utfolde seg gjennom lek og at leken er tilrettelagt for dem, slik at avstanden til fristelser som TV, iPad eller dataspill blir større. Jeg husker selv hvor utrolig gøy jeg synes det var å leke med dukker da jeg var liten og hadde en liten skjønnhet med så mye hår at det dekket halve dukken. Jeg elsket å leke med den! 

Miss Mini Me er perfekt for både alene- og felleslek, spesielt når du har så mange muligheter og utvalg til variasjon i hår og antrekk. Bare se på denne skjønne pysjamasen! 

Det finnes 15 forskjellige dukker med helt nydelig hår i forskjellige farger og frisyrer, og med forskjellige fargekombinasjoner på hud og øyne, slik at enhver jente skal kunne finne en dukke som ligner litt på seg selv – akkurat det er jo ofte utrolig stas for de fleste! Det finnes også matchende kjoler til dukken og til eieren 🙂 Dukkene er beregnet for jenter i alderen 3-12 år, men kan selvfølgelig lekes med utover dette også. 


I hele november og desember har Miss Mini Me julebutikk på Steen & Strøm Department Store i Oslo og på Sørlandssenteret i Kristiansand – stikk innom for å se på de nydelige dukkene og alt som hører med 🙂 

24 kommentarer

 1. Så dyrt

 2. Alle våre dukker ender opp nakne (klærne forsvinner i helt andre lekekasser) med tuggete hår.
  Så nei, ingen dukker i år! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

  2. Samme her. Hun liker best dukker uten klær.

 3. Husker jeg fikk en slik dukke (nesten maken) fra USA da jeg var liten. Var så utrolig vakker. Var så stolt over den fordi den hadde så pent hår og det var ingen av vennene som hadde maken. Her er nok lille litt for liten til slike dukker ennå, men vi satser på at hun skal få babyborn til 2-årsdagen i desember.

 4. Hei! Jeg har en liten utfordring til deg som det hadde vært veldig gøy om du ville prøve ut 😉 Alle bloggerne kommer jo med tusenvis av julegavetips hvert år. Mn hva med å prøve det motsatte, og oppfordre bloggleserne til å prøve å redusere forbruket sitt denne julen? Dere bloggere har jo en enorm påvirkningskraft på tusenvis av andre mennesker. Hva med å komme med litt inspirasjon til en julefeiring hvor man ikke går helt amok på kjøpefronten? Kanskje droppe den ekstra julegaven som man vet vedkommende egentlig ikke trenger, og heller lage noe personlig og fint (og ikke minst billig) hjemme, alt fra å strikke/sy/hekle noe, til å lage noe spiselig som kjeks, musli, knekkebrød osv. Og i stedet for å kjøpe inn masse innpakningspapir osv som havner i søpla, kan man jo prøve å finne noe hjemme/ute i naturen, gjenbruke ting man ikke trenger osv. Og de pengene man sparer kan man jo gi til en veldedighetsorganisasjon 😉 Håper du har lyst til å prøve, og deler dette på bloggen, så kanskje flere blir insipert!

  P.S. Søk litt rundt på «zero waste christmas» for masse inspirasjon, f.eks. dette:

  https://thenotepasser.com/blog/2014/12/11/zero-waste-christmas

  1. Applauderer denne utfordringen! Ser ingen problemer med å kombinere mote/trening og livsstilsfokus på bloggen din slik du gjør, samtidig som du har mer fokus på bærekraft og miljø. Du er utrolig dyktig og påvirker mange. Tenk hvor bra det ville føltes om du kunne gjort at mange av leserne dine også begynte å ta problemene rundt overforbruk på alvor!
   Jeg lurer noen ganger på; Hva mener søsteren din om dette? Har en følelse av at dette er noe som opptar henne noe, hvertfall gjennom det lille vi har sett av henne gjennom bloggen. Er dette ting dere diskuterer?

  2. Theresa

   Fint forslag, Maria 🙂

 5. Jeg syns det er fint at barn leker, men synd at lekene bidrar til å manifestere kjønnsstereotypier. Jeg kunne ønsket meg at du profilerte lek som fordrer utfoldelse på andre måter enn å kle av/på, børste hår og pynte en såkalt «mini-me». Hvilke utfordringer får de små (guttene og jentene) av dette , som de ikke kan få i annen rollelek? Jeg syns denne reklamen bryter med profilen din ellers på bloggen, da du stort sett virker veldig reflektert i forhold til barnas oppdragelse.

 6. Elisabeth h

  Jeg hadde en dukke jeg elsket, med tykt krøllete hår. Dessverre hadde jeg ikke heeeeelt skjønt forskjellen på en dukke og et menneske, og ble sønderknust da dukkehåret jeg (skam)klipte,aldri vokste ut…

 7. Veldig fin dukke og tilbehør! 🙂 Hva heter den du har? Godt tips til julegave!:)

 8. Hvilken dukkemodell er det på bildene? Kjempefine tilbehør!! 🙂

 9. Jeg fikk en fin dukke til jul engang, Snakke-Marie. Den gjentok det jeg sa til henne og det var så gøy! Helt til min lillebror tegnet henne i ansiktet med tusj som aldri gikk vekk. Da var det det ikke så gøy å leke mer.

 10. Det er veldig fine dukker dette, men også viktig å tenke på at ikke alle har like god økonomi som deg.

 11. Jeanette

  Dropp alt dette med kjønnrollemønter og overanalysering! Å leke med dukker er en del av å være jente, lita jente. Valgene kan du ta som «voksen». For de som ønsker å bryte det trad kjønnsrollemønteret, gjør det. Kjøp traktor til jenta og dukke til gutten. Sett de på golvet sammen og «analyser» leken!
  At Caroline har et forbruk og livsstil som jeg ikke har er en annen sak. Jeg liker bloggen hennes, lager mye av maten hun legger ut og blir inspirert. Velger meg ut og lever mitt nøkterne liv likevel.
  God helg Caroline

 12. Jeg er enig med Marie her. Tradisjonell og stereotyp tlnærming til barns lek. Dette skaper trange rammer å definere seg i! Dette er rett og slett en motedukke. i tillegg reagerer jeg på at produsenten spesifikt uttaler at denne er myntet på jenter. Implistt: Gutter skal ikke leke med denne. Caroline, du har skrevet at du ønsker å inspirere dine lesere. Til hva? Shopping gjør vi nok fra før og dette pynte, rosa greiene likeså. Ønsker deg en fin helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da forutsetter du at dette er den eneste formen for lek, og det er det jo ikke. Om man vil tradisjonell og stereotyp lek til livs, hjelper det ikke å kutte ut, men heller sørge for at leken er variert.

   1. Nettopp! Min insigelse er at det du fremmer et pikeperspektiv er en rosa verden der hår, klær osv står alene i fokus. Du er en del av et mediebilde som har påvirkning på samfunnet. Jeg mener at man bør ha et reflektert, nyansert og ansvarlig forhold til den posisjonen man er i.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Men da skjønner jeg ikke helt poenget ditt? En dukke som dette kan da fint ha en plass i et barns liv uten at leken er stereotyp og tradisjonell.

    Mener du at barn ikke skal leke med dukker som har fint hår og pene klær?

 13. Dukker er magisk å leke med for ungene 🙂 mi jente leker med alle dukkene hver dag, og det er helt utrolig hvor mye accecories man kan få kjøpt til leken!
  Men, jeg fikk faktisk sjokk når jeg klikka meg inn på linken for å se mer på denne type dukke! Nesten 1000,- for ei dukke? Jeg mista litt munn og mæle og jeg som aldri kommenterer kan ikke unngå å legge igjen en kommentar på at dette var fryktelig dyrt – til tross for prosenten man får ved å handle «via deg». Enig i kommentaren litt tidligere her; hva med å oppfordre til ett mer nøkternt forbruk? 1000 kroner for ei dukke er virkelig helt vannvittig! Uansett om man har råd til det, eller ikke. Men søt; helt klart 🙂

  1. Det er helt i orden at jenter leker med dukker, akkurat som det for meg er greit at gutter også gjør det. Dukkene kan gjerne være fine også.

   Poenget mitt er hva du som influencer bruker din påvirkningskraft til. Jeg kunne ønske meg at du valgte bort denne samarbeidspartneren av flere årsaker, kjønnsstereotypi og pris, blant annet. Jeg mener ikke det er galt at jentene dine har dukker, men ved å profilere varen på denne måten på bloggen bidrar du til å reprodusere en kjønnsdiskurs. Det ansvaret håper jeg du ser selv også?

 14. Er det det samme som Americagirl doll? Har kjøpt denne til min med datter korrekt hudfarge og hårfarge – som var meget populær

 15. Så utrolig enig med deg Jeanette.

 16. Du har fikset håret på dukka, hihi så søtt Jeg elsker når niesen min vil leke med dukker sammen med meg, da leker vi frisør

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *