halloween 2017 – hallovenn

Jeg kjenner at jeg liker Halloween 🙂 Vi startet kvelden i går med noen skumle pølser og fruktspyd her hjemme, og i glasset ventet også en overraskelse: Nelia fikk rød saft med isbiter som hadde edderkopper inni! Det var stort 😉

Så sminket jeg henne om til en flaggermus, ullundertøyet kom på under kostymet og så polstret vi med en tykk pelskåpe over, og deretter så tok vi turen ut til byen. Jeg kan ikke få sagt nok hvor fantastisk jeg synes det er å bo akkurat her, vi brukte 10 minutter på å gå ned til torget som ligger midt i sentrum 🙂 Der var det samlet 800 barn klare for å gå på godterijakt! 

Det var en kjempekveld, og jeg er så glad for at vi var med på dette i stedet for å gå fra dør til dør. Det gjorde hele opplevelsen av Halloween enda bedre for Nelia! Hallovenn er arrangert av Filadelfiakirken Sarpsborg og isarpsborg, og hele byen var full av forskjellige poster hvor det foregikk ulike aktiviteter som gjorde at barna kunne samle godteri. Det var alt fra å skyte en ball i mål til å kaste fiskestangen bak en vegg og håpe på napp – dere vet sånn vi alltid gjorde i barnebursdager før? Dette skal jeg gjeninnføre til Nelias bursdag 🙂 Hun fikk tildelt et kart nede på torget hvor de forskjellige stoppestedene med muligheter for å samle snop var merket av, og så bestemte vi selv hvor vi ønsket å gå først. 

Vi fikk brukt store deler av byen, gikk masse og møtte mange kjente og skumle fjes underveis. Det var så hyggelig! Da Nelia var fornøyd med fangsten, satt vi oss ned på Dickens hvor de delte ut boller og kakao til alle barna. Et helt supert arrangement synes vi, og Nelia var en helt utslitt flaggermus da vi kom hjem – sloknet på under 20 sekunder er jeg sikker på 😉 Jeg tror hun allerede gleder seg til neste år, det gjør vi alle sammen! 

50 kommentarer

 1. Hva brukte du til å lage øyne (de svarte prikkene) på marshmellowsene? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøpte en slags matmaling (?) på Panduro 🙂

 2. Så koselig!

  Hvor er de fine skoene dine fra, Caroline? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Bianco (by Camilla Pihl) 🙂

 3. Her synes jeg du har vært flink Caroline, flott at du beskriver hvordan du har sminket og kledt Nelia, uten å vise særlig mye av henne på bilder. Bordet i forrige innlegg var nydelig. Så tommel opp for din blogging rundt tema Halloween. 🙂

  1. Pernille

   Enig! Kjempe bra innlegg. Flott at du skjermer barna mer.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mel 🙂

 4. Neilia har virkelig fått langt og flott hår! Søt jente. Du er så oppfinnsom. Så flott du har stelt i stand hjemme. Og arrangementet i sentrum virker utrolig fint. Hallovenn<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det vokser snart forbi henne :p <3 Tusen takk, Lisa! Det var veldig hyggelig 🙂

 5. Så flott at du ikke viser ansiktet til Nelia her! Synes du skal ha masse ros for å ha begynt å ta til deg tilbakemeldinger du har fått ang barnas privatliv:)

 6. Å, det høres helt magisk ut! For et flott arrangement.

  Og så BRA at dere fortsetter å skjerme barna fra bloggen, håper det fortsetter.

  Veldig bra innlegg, det beste på lenge.

 7. For ett arrangement. Så mye bedre enn å gå gatelangs. det høres ut som dere hadde en super kveld. Vi hadde glemt å sette ut lykt, så her var det ikke mange på døra. Dessverre ble det da igjen litt snop, men klok av skade hadde jeg kjøpt inn slikt som jeg ikke er så glad i:)

 8. Synnøve

  For er flott arrangement, høres veldig koselig og inkluderende ut. Jeg likte godt dette blogginnlegget, virket så ekte og naturlig, og ikke så oppstilt. Du driver en utrolig flott og proff blogg, med bilder av høy kvalitet. Tommel opp

  1. Helt enig, Synnøve! Varmt og ekte blogginnlegg! ♥

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen, tusen takk! 🙂

 9. Nydelig innlegg ❤️

 10. Så fine og koselige bilder! Hvor er skoene dine fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra Bianco by Camilla Pihl 🙂

 11. Caroline

  Hei! For et kjempefint innlegg. Synes det er fint du ikke viser like mye av barna nå. Og forresten – elsket de skumle pølsene, tror jeg må spare på den ideen til jeg får barn selv 🙂

 12. Høres ut som et kjempe flott arrangement 😀

  Jeg har et spørsmål til deg, men om du synes det er altfor privat er det ok. Jeg husker dere ofte hadde med dere Nelia i barnevogn på kveldstid hvis dere hadde andre planer, feks var ute og spiste. Er dette noe dere også gjør med Naia, når dere var ute i går feks? Det er mange ulike meninger om ro eller liv rundt et barn som sover, og barna er jo også forskjellige. Så vil gjerne høre hvilke erfaringer dere har gjort dere som foreldre 🙂

 13. Fantastisk bra alternativ haloween feiring Hollovenn er topp!
  Så kul mat og drikke! Du imponerer stadig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 14. Håller med föregående talare – du har då verkligen en proffsig blogg och bilder är magi! Tumme upp här också 🙂
  Glad Halloween på er! Kram <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 15. For et supert arrangement. Skulle ønske det var sånn overalt. Mye bedre enn å gå og tigge på dørene. Sikkert mye morsommere for barna også. :o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var kjempeflott! Imponerende at så mange stilte opp 🙂

 16. Nå gleder jeg meg at halloween er over å du kan gi jul inspirasjon i stedenelsker dine juleinlegg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ja, det kommer 😉

 17. Kristine

  Oi, bra opplegg, skulle ønske noe sånt fantes da jeg var gammel nok/ung nok til å gå halloween. (Men håper virkelig ikke pelskåpen var av ekte pels!)

 18. Altså. Wow. Fantastiske bilder. Wow igjen. Wow.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 19. Katrine

  Hei!

  Ser du etterspør leseønsker i et tidligere innlegg, og dette er noe jeg har tenkt mye på når jeg har vært innom bloggen din: Hvor har det blitt av miljøfokuset? Det brant så tydelig før – du hadde innlegg om dyrerettigheter, noen antipelskommentarer her og der og annonserte at dere skulle kutte ut rødt kjøtt – eller begrense kjøtt generelt. Det fokuset er der sikkert ennå, men jeg opplever det mye mindre tydelig nå enn før. Hadde vært så flott om du kunne gått i fakkeltoget mot pels, du som er så viktig ikon, og særlig nå som pelsdyrnæringen får ekstra statsstøtte mens Noah ikke får noe. Eller at du faktisk viser mer av vegetarmåltidene deres. (Jeg vet du lagde en pai for ikke så lenge siden, men langt oftere hører jeg om leverpostei til frokost, tacofredag, kebabpizzasøndag og grillpølser på tur) har dere forsøkt meatish til taco feks? 🙂 det er herlig, godt for dyra, godt for miljøet og godt for motivasjonen til folk flest for en grønnere hverdag :). Er ikke ment som kritikk, jeg bare savner en del av det som var mer synlig før 🙂 du gjør en flott jobb, men mitt inntrykk er at mange ikke finner det hverdagslige, sunne og motiverende like lett lenger. Det har blitt et skikkelig glamblad, men jeg får ofte litt dårlig samvittighet av å gå inn her, når det er så mye fokus på forbruk og perfeksjon. Å inspirere er en skikkelig balansegang, men du klarer det fint mesteparten av tiden 🙂

 20. Er koselig og se at dere koser dere. Vet om mange som ikke lar barne feire denne dagen for de mener at det er for amerikansk. Men det er jo egentlig en Engelsk og Irsk tradisjon. Men ja, gleder meg til jeg får barn så vi kan feire slike dager.
  Ha en fin uke!

 21. Så fint innlegg!!:):)

 22. Jeg er vanligvis en av dem som er kritisk til denne bloggen, men jeg gir gjerne skrur når det er fortjent. Dette var et flott innlegg! Inspirerende, naturlige og flotte bilder og barna er skjermet 🙂 Ingenting er bedre enn det! Fortsett slik, tror de fleste ønsker flere slike innlegg 🙂

 23. Så flott innlegg :-))))

 24. Hei! Jeg har sett så fin ganni/bølgegenser i rød på flere av innleggene dine og synes fargen bare er utrolig fin! Er den håndlaget (strikket), i så fall hva heter fargen på granet? Eller er den kjøpt fra ganni?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er kjøpt fra ganni tidligere i år, mars kanskje? Jeg vet dessverre ikke fargekoden :/

   Klem 🙂

 25. Samfunnet er trist det må jeg få si.det møter opp 600 med fam. For få godteri men pelstoget for stakkarene i bur møtte kun opp noen få.gikk i det selv selv om jeg var dritsjuk.synes folk har glemt de som lider.alle lever i en boble der alt som er viktig er sitte spise gris på julaften tenker lite på hva det er .
  Bloggere flest er sååå gla i dyr men som en over her sa om en blogger hadde sagt feks før pelsfakkeltoget møt opp bla bla jg skal være der osv da hadde så mange fler møtt opp.og tragikomisk at folk mannen i gata syns det er mer viktig Få seg litt gratis godteri enn støtte fakkeltog.

 26. Christine

  Hallovenn høres ut som et kjempeflott opplegg for barna (og voksne 😉 ) – så gøy! Jeg synes dekorasjonen din i gangen deres var så nydelig!

 27. Så gøy at dere likte HalloVenn-arrangementet! Er selv med på å arrangere det i Hamar hvor vi bor, og det er så gøy å kunne bidra med at barn får en morsom og ikkeskremmende opplevelse av Halloween:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var helt topp 🙂 Veldig bra opplegg synes vi! 🙂

 28. Hvor er den røde genseren din fra? Nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Ganni 🙂

 29. Camilla

  Heihei
  Har spurt et par ganger alt, men prøver igjen. Hvilke hårprodukter velger du til jentene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes Dr. Greve har fine produkter til barn 🙂 Men når det er tomt, kan hun fint bruke for eks. moroccan oil eller define 🙂

 30. hairband brand?:)

 31. Så koselig innlegg ^_^ Og jeg må si at du virkelig har gjort en fantastisk jobb med Halloweenpynten.

 32. Camilla

  Hvor er jakken din fra? 🙂 Nydelig farge!

 33. Hvilken neglelakk (merke og farge) har du på disse bildene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *