voksenfella, halloween og hallovenn

God morgen  I går rakk vi en kaffe med Bård og Katrine mellom slagene, og det var så koselig! Tenk å bo i (nesten) samme by og likevel ikke finne tid til å se hverandre oftere? Det er det jeg kaller voksenfella og jeg tror ikke jeg er alene om å gå i den. Hverdagene bare fyker avgårde, helgene er fulle av planer og aktiviteter på dagtid (spesielt om du har barn) og når kvelden kommer og barna er i seng, innser du at det er da du faktisk skulle hatt en spillkveld eller tatt et glass vin med venner, men så har du glemt å planlegge det og kvelden er fullbooket for de fleste, for sånn er det jo i disse dager – alle har stappet timeplan, hverdag og helg og det er ofte vanskelig å være spontan. Så nå må vi bare ta oss sammen og planlegge litt bedre fremover alle mann, vi må få til dette oftere, om det så bare er for en time som i går! Det er jo så hyggelig og beriker hverdagen 🙂 Jeg er så glad for å ha så fine mennesker i livet mitt Vi fikk i det minste planlagt julebord mens vi satt der i går, og en tur til Gøteborg i desember – det er pluss i boka! Jeg gleder meg allerede 🙂 

Anbefaler deg en tur innom kaffeforretningen Sarpen om du er i Sarpsborg en gang, jeg synes det er så fin atmosfære der og de serverer de sykeste milkshakene, frappene og kaffe-variantene! I går delte vi en halloween latte og en oreoshake – altså… Nam! Det er alltid litt hyggeligere å møtes på originalt sted som dette fremfor typiske kaffekjeder 🙂 


I dag er det Halloween, dere! Har dere planer? Nelia gleder seg veldig til å kle seg ut og i kveld tar vi turen ut i byen hvor det er et arrangement som visstnok er veldig populært her i Sarpsborg – Hallovenn! Det blir spennende 🙂 Håper dere har en fin dag ♥ 

16 kommentarer

 1. Kathrin

  Så sant. Vi er altfor dårlig på de impulsive besøkene. Før stakk vi bare innom for en kafé ol,men nå må besøk avtales i god tid, dessverre. Vet ikke helt når eller Hvordan det ble sånn, men vi får forsøke ta tiden tilbake.

 2. Ligger dette stedet i gågata?
  Så innmari fristende ut! 🙂
  Skal dere på Jul på Liseberg?
  Det kan hvertfall anbefales. 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det ligger i gågata 😀

 3. Hei 🙂 Så på snapp 2 svarte blomsterpotter med 2 grønnekranser. Kan jeg spørre hvor de er fra? 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror de mener pottene som er fra Mester Grønn 🙂 Eller er det kransene du lurer på? De er i så fall fra Plantasjen 🙂

 4. I love the colour of your nails so much!
  what colur and brand is it??
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  1. Caroline Berg Eriksen

   I don’t know! I have to ask my nail designer – I really love it too 😀

 5. Pernille

  Burgeren ser veldig god ut!
  Det ble litt heseblesende å lese teksten. Husk punktum.

 6. Har ingen planer for Halloween i og med at det er noe jeg ikke har vokst opp med! Mine foreldre tilot ikke at jeg gikk på dørene og tigget godteri av andre folk.. noe jeg er ekstremt glad for den dag idag! Jeg må jo bare akspetere at andre gjør det da det er blitt en helt naturlig feiring i Norge, men veldig glad jeg ikke er der selv 🙂 Håper dere får en skummelfin feiring. Ha en fin kveld❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har hatt en kjempekveld! Pappa var her og passet Naia og han åpnet døren for en del, synes det er hyggelig at barn kommer og har kledd seg ut, så lenge de er høflige og blide 🙂 Har selv aldri vokst opp med denne tradisjonen, men det er så koselig at Nelia, og etter hvert Naia, nå får glede av den, det er alltid så fint med tradisjoner 🙂 Vi feiret på veldig mange fra Sarpsborg i kveld, startet med godterijakt på torget, var innom mange steder på veien og ble med på mange fine leker underveis. Avsluttet med kakao og boller – utrolig hyggelig, ikke minst var det hyggelig å treffe mange kjente fjes 🙂

   Ha en fin kveld du også! 🙂

 7. hei! Fine øredobber! hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker dessverre ikke, jeg har hatt dem i noen år 🙂

 8. earings brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   I don’t remember :O They are old :/

 9. Your props look delicious!

 10. Jeanette H

  Hvilken øyenskygge bruker du her?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *