halloween decorations

Å, dette var gøy! Og spesielt gøy er det når folk synes det jeg gjør er fint og kreativt – da blir jeg så glad! Å dekorere hus til spesielle anledninger, borddekking, å planlegge bursdager og andre feiringer eller tradisjoner er blant det beste jeg vet – det gir meg så mye og jeg elsker den konsentrasjonsbobla jeg går inn i mens jeg holder på. Da slapper jeg liksom av og bare pusler og danderer, dekorerer og plasserer – det er så gøy 🙂

Nelia var helt imponert og gjorde store øyne da hun kom hjem fra barnehagen, Naia synes det var kjekt å gå rett bort til det laveste bordet og dra i spindelvevet. Haha! Fikk reddet alt sammen, heldigvis 😉  Slik ble det i hvert fall seende ut og jeg lurer på om jeg skal høre på mamma, og la det bli stående i noen dager til! Jeg brukte jo en del tid på dette og det er nesten vemodig å pakke det bort allerede.


Vi har hatt en så fin kveld, og den skal jeg fortelle mer om i morgen 🙂 Fremover kommer også noen oppskrifter med gresskar som noen etterspurte – er jo veldig greit å få brukt det som har vært pynt også 😉 

53 kommentarer

 1. Så utrolig stilig! Flinkis!:D

  Utenfor tema, men har du noen nettbutikk å anbefale når man skal kjøpe finkjole til jente til etter dåp? Jentene dine har bestandig så fine kjoler! <3 Har gutt og jente tvillinger som skal døpes i slutten av nov. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   De to her er fine: https://www.babyshop.no/ og https://www.childrensalon.com/ 🙂

 2. Katrine

  Fy flate så rått! Du er flink når det kommer til interiør og pynting altså! Men hvor er den trearma lysestaken fra? Den var fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Den er fra TM Design! 🙂

 3. Victoria

  Hei, jeg lurer på hvor du har kjøpt bordene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Slettvoll 🙂

 4. Veldig stilig. Ikke noe glad i Halloween, men har ingen problemer med å se at dette er utrolig gjennomført. Du er god på det der. :o)

 5. Helt herlig!

 6. Elisabeth L

  Halloween er blitt en tradisjon her hjemme så da fikk jeg en del inspirasjon til neste år 🙂 du er bare så dyktig, blir imponert hver gang hva du får til <3 hvor fikk du tak i edderkoppene hen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 7. Veldig kult dekorert 🙂 Ett spm ang gangen, har dere tenkt å beholde den hvitmalt? Tror det hadde vært flott med en litt lunere og varmere farge på veggene, fint at det er lyst men dette ser veldig kaldt og upersonlig ut. Men det er kanskje ikke ferdig heller? Ser at det ikke er noe på veggene etc. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi er veldig fornøyd med gangen og kontrastene mellom det hvite og det mørke gulvet, men enig med deg at det akkurat nå er litt kaldt og upersonlig, men det kommer flere møbler og ikke minst bilder på veggen! 🙂

   1. Blir spennende å se, alltid gøy med interiør 🙂

 8. Så nydelig!!!! Dette er du virkelig god på! Og for en fantastisk trapp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, vi elsker den 🙂

 9. Stilig pynt 🙂 Men synes veggene er veldig lyse mot det mørke gulvet, har dere tenkt å gjøre endringer her også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg elsker kontrastene mellom det lyse og det mørke, men det kommer jo noen møbler og bilder på veggen som vil «myke opp litt» 🙂

 10. Kjempefint
  Så klart må d få stå noen dager til kommer ikke til å pakke bort halloweenpynten min enda jeg heller

 11. Dette er du skikkelig god på.Enig med mamma’n din.Noe så fint må få stå og pynte opp litt til.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 12. Du er SÅ flink!!! Superfint:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 13. Så fint det er! Det var ikke bare «skummelt», men også pent visuelt sett. Det eneste jeg har å pirke på, er at dere er for voldsomme med skinnet fra lysene. Det er typisk Se&Hør å klistre slike «diamanter» overalt. Når jeg kikket på det flotte bordet du hadde dekket, ble jeg nesten mer oppsatt på å se på lysglitteret enn på selve dekorasjonen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Når det gjelder det skinnet fra lysene går det fint an å dempe det litt, men det «diamantskinnet» er ikke noe Lars-Kristian har lagt på 🙂 Den effekten oppnår du ved å bruke høy dybdeskarphet (liten blenderåpning) på kameraet.

 14. Kjære Caroline!
  Jeg har fulgt deg siden starten av 2010, og er innom omtrent hver dag, men jeg har aldri lagt igjen en kommentar. Jeg har vel av en eller annen merkelig grunn tenkt at det å gi tilbakemelding til deg på jobben du gjør har vært unødvendig, for det spiller jo ikke noe rolle for deg hva jeg synes. Nå måtte jeg bare si noe. For noe fantastiske dekorasjoner og nydelige bilder! Du er så dyktig og bildene dine den siste tiden har vært magiske. Jeg kunne ha skrevet verdens lengste kommentar om hvor stor inspirasjon du har vært for meg de siste 7,5 årene, men dette for holde for denne gang, hehe. Kanskje jeg heller må bli flinkere til å kommentere oftere.
  Uansett, happy halloween!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Eirin 🙂 Så koselig å høre 😀 Så klart spiller det en rolle hva du mener! Så du må bare kommentere og gi meg dine tilbakemeldinger 🙂

   Happy halloween til deg også <3

 15. Jeg har kommentert før hvor flink du/dere har blitt til å blogge/fotografere, og i dag igjen gir du meg hakeslepp fordi det er så til de grader gjennomført. Du er så på toppen alene Caroline, helt utrolig dyktig til alt du driver med.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så god du er <3 Tusen takk! 🙂

 16. Britt Aaland

  Wow Caroline, for en inspirasjon du er!! Så kreativt og nydelig!!
  Du imponerer hele tiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Britt! Det er så koselig å høre! 🙂

 17. Så fint og stilig, du er så flink og inspirerende<3 jeg elsker også å pynte og gjøre litt ut av slike ting, så veldig gøy med tips og inspo!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! 🙂

 18. Ja, dette kan du 🙂
  Håper at du fremover også organiserer fler av bursdagene deres osv selv. Syns det er mye mer gøy å se og lese om, enn når de har vært arransjert av proffesjonelle. Skjønner det kan være et spørsmål om tid osv, men det er mye mer inspirerende for oss andre -da kan en stjele et tips eller to 😉

  En annen ting: Jeg vet du har to jenter, men jeg lurte på om du er faldet over noen nettshopper der det er mulig å kjøpe søskenatrekk til jente og gutt? Har en av hver, og har så lyst å finne matchende antrekk til feks jul 🙂

  Gleder meg til å se fler Halloweenbilder

 19. Marianne

  Helt nydelig!! Og ganga di digger jeg.

 20. Så fint og kult blanda sammen 🙂 Det her henger jg meg på, som de over meg skriver dette kan du 😀 Jeg syntes du burde vurdere å bli sånn som kommer rundt å dekorerer hihi 😀 takk for ideer hverfall!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Kanskje det 😉

   Tusen takk i hvert fall! 🙂

 21. Rååå stilig!! Jeg ville absolutt latt det bli stående i noen dager til om det ikke blir for slitsomt med Naia som vil bort å omdandere litt 😉 Ha en fin lille lørdag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah! Vi gir det en sjans 😉 Gikk fint i dag tidlig i hvert fall :p

   Takk det samme <3

   Klem!

 22. Henriette Dahl

  Så utrolig flink du er! Bloggen din er så gjennomført og du er i en helt egen klasse her til lands. Det er ingen som er i nærheten av å nå opp til ditt nivå! Jeg må også få nevne at mannen din er en fantastisk fotograf! Man kan ikke bli annet enn å bli glad når man leser innleggene dine og det var så koselig å se bilder og lese om deres HalloVenn feiring i Sarpsborg by:) Hilsen Henriette fra Stavanger

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀 Nå ble jeg glad <3

   Ha en fin dag 🙂

  2. Helt enig med Henriette:)
   De barna dine, Caroline – de er så heldige som har deg❤️

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 😀 Nå ble jeg glad <3

 23. Det var sikkelig tøft! Likte edderkoppene, hvor er de kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra http://www.superkul.no, Panduro og Nille 🙂

 24. Neste år kan du jo kanskje starte litt tidligere, og ha dekorasjoner utenfor huset også? Er ikke noe fan av halloween ettersom at det ikke var noe stort da jeg var liten, og jeg har ingen barn selv, men det er jo morsomt å se disse husene som har fått litt «spøkelses-preg» over seg 😀 Var uansett utrolig kult dekorert! 🙂

 25. Utrolig flott! Fy søren så flink du er, så gjennomført og estetisk pent samtidig som man har det skumle som hører til Halloween!
  Burde absolutt la det stå fremme noen dager til

  Dersom ikke gresskarene råtner kan jo noen av dem brukes til julepynten også, lekkert med hvitt og gull sammen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 26. susanne

  Sååå flott! For et kunstverk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 27. Såå kult, blir så inspirert!! 🙂

 28. Nydelig pyntet i et vakkert hjem Jeg lurer på hvor trappeteppet og de sølv greiene som holder teppet fast er kjøpt? Rålekkert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fikk hele teppet ferdig montert og bestilte via Fargerike her i Sarpsborg 🙂 Det er tatt mål og spesiallaget til vår trapp 🙂 Du kan helt sikkert kontakte din nærmeste Fargerike eller teppeforhandler og forhøre deg der 🙂

 29. Supert da gjør jeg det. Tusen takk for svar . Ha en fin dag videre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *