enda et flyttelass

Hei fineste lesere! Jeg har hatt en så deilig helg og da er mandag ekstra velkommen 🙂 Vi avsluttet forrige uke med kebabpizza og en episode med Suits i går, det snegler seg fremover på den fronten, jeg føler at vi har sett på dette i årevis nå og det har vi vel nesten også 😉 Vi har omsider kommet oss til sesong 5 og etter en sånn halvveis start på sesong 4, synes jeg det tok seg skikkelig opp da vi var kommet halvveis i den og nå som vi har kommet til sesong 5 vil jeg bare se mer! Jeg er glad vi har holdt oss til denne serien, selv om vi har blitt fristet av blant annet Game of Thrones og House of Cards mange ganger, men det får bli når Suits er ferdig- Vi har ikke tid til å forholde oss til mer enn én serie om gangen, spesielt ikke når vi kun får sett det maks 2 ganger i uken 😉 

Uansett! Vi ble _endelig_ kvitt en hel haug med esker i går! Lars-Kristian følte seg ca. sånn her lettet:

Ikke at jeg ikke har hatt dem her med glede, vi har huset stæsjet til mamma og pappa siden juli. Da de ble lempet ned i kjelleren hadde vi sett vårt eget kjellergulv i ca. 1 uke, vi hadde jo nettopp kvittet oss med x-antall esker selv! Og så kom de og fylte den opp igjen 😉 Så sånn sett er det godt å endelig ha litt mer plass der nede og vi kan – igjen – fylle opp all gulvplassen med putene fra sesongens utemøbler. Sånt må ryddes inn nå.

Vi fylte i hvert fall opp en hel diger henger i går, og så feiret vi med pepperkaker i den nye leiligheten til mamma og pappa etterpå. Veldig koselig! Jeg har allerede startet å høre på julesanger i smug, men nå som det likevel er out there, kan jeg kanskje spille av på høyttalerne her hjemme fremover også – i hvert fall etter Halloween! Da er det jo nesten jul 😉 


Jeg kicket uken i gang med intervaller på mølla etterfulgt av styrke på mage og rygg, og nå sitter jeg på kontoret og jobber. Mandag er det alltid full fres og det elsker jeg! Denne uken har jeg faktisk ingen planlagte turer til Oslo og det er litt deilig, for da får jeg en hel effektiv dag ekstra med bilde- og kontorjobbing og det kommer godt med – spesielt om vi ønsker fri i helgen! Så det er bare å henge i 🙂 Håper dere har en fin ukestart! 

19 kommentarer

 1. Hvor er lua fra?? Såå fin 🙂

 2. Hat brand?

 3. Lurt å holde seg til én serie om gangen, hvis ikke blir det så mye å følge med på Kan likevel anbefale GOT på det sterkeste. Fantastisk bra serie, blir faktisk omtalt som verdens beste… Den er brutal da, bare sånn at du er obs på det!

  Ha en fin mandag, fine du❤️

 4. Som jeg elsker høstfarger 😀
  Ønsker også å spørre – er gifteringen din også forlovelsesringen din? Den er virkelig vakker. Som eieren sin. 🙂

 5. Kan du komme med en rabattkode på makestyle igjen? Mast produktene osv:):)

 6. Hei Caroline!
  Her kommer et ønske fra en fast leser 🙂 Går det an å gjøre slik at man får en «notification» på mail når/hvis du har svart på en kommentar? Jeg kommenterer noen ganger på innleggene dine, men så er det så tungvint å prøve å finne igjen kommentarer for å se om du har svart. Hadde vært supert om man ble varslet på mail ettersom man likevel legger igjen mail adr når man kommenterer 🙂 Vet ikke om det er gjennomførbart, men et høyt ønske fra meg i allefall 🙂
  Hilsen Mari

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det forstår jeg! Jeg vet ikke om det er mulig, men det hadde jo i så fall vært supert – jeg tar det videre 😀

   Klem!

   1. Herlig! Takk 🙂 klem!

 7. Dere må se Mindhunter, Netflix sin nye serie. Fantastisk bra, basert på sann historie og ikke så mange episoder (kun en sesong nå, men kommer flere). Spennende, fascinerende og en dæsj med humor. Og meget gode skuespillere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, LV! 🙂

 8. Åå, dere tar så klare og fine bilder. Hva er hemmeligheten? Kameraet? Objektivet? Innstillingene? Lyset? Eller alle disse tingene? Kan du/dere ha et innlegg om dette? Vet du har hatt noe før, men er en stund siden. Har dere noen tips til nybegynnere med nybegynner-kamera?

  xo

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje! Absolutt, det kan vi helt sikkert få til 🙂

 9. Ranveig

  Ja, veldig godt å kvitte seg med søppel, men er et ork 🙂 Spør en gang til, for fikk ikke noe svar, tror jeg.. Gleder meg til en skikkelig home tour video hos dere, men kunne tenke meg og sett leil til foreldrene dine også. Det er sikkert kjempefint der. Vi bor i leil selv, så trenger inspo 🙂 Håper de lar deg få lov å filme litt Ha en fin kveld fine deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan jo høre med mamma 😀

   Klem! 🙂

 10. … også har du meg og samboeren, som har sett en hel sesong av en serie kun i løpet av helgen =D her forsvinner gode serier på høykant. Etter Halloween er det lov med jul, ja! Her feires Halloween (altså overgangen til november) med julebrus og pepperkaker 🙂

 11. Karoline

  Så fine bilder! Litt variasjon fra hva som har vært før, og morsomme «in-the-moment» bilder 😀

 12. Hva er vitsen å ga på seg shorts når man går i jogge bukser under ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Joggebukse? Mener du tights? Ganske vanlig det 🙂 Ser bedre ut enn kun tights.

   1. Ja, jeg mente tights! På mannfolka absolutt bedre :-):-):-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *