bryggestien

– reklame: annonselenker for Get Inspired – 

Tidlig lørdag morgen ute ved Glengshølen – det var så fint! Det var ingen andre enn oss der, og bare det å kjøre dit og forbi alle de samme stedene jeg også kjørte med mamma, pappa og storesøster da jeg var barn, ga meg en så god følelse inni meg. Det er virkelig godt å være tilbake i samme by som jeg vokste opp i, det føles så riktig og jeg er så glad for at vi kan gi våre barn en god oppvekst her. Jeg skulle mer enn noe annet ønske at absolutt hele familien vår bodde her med oss, men det er selvfølgelig vanskelig når du faller pladask for en fra sunnmøre. Heldigvis har teknologien kommet såpass langt i dag at vi bare er en telefonsamtale unna og vi er veldig, veldig takknemlige for FaceTime og WhatsApp! Og for bilder! Her er noen utvalgte fra en kjempefin lørdagsmorgen – ta deg en tur til bryggestien om du er innom Sarpsborg en gang da, vel 🙂 Det er så fint her! 

– varm kakao og nistepakke, selv om utflukten bare er på 2 timer – 

– gamlefar ♥ – 

– to som er fantastisk fine ♥ – 

– hugogutten – 

(reklame) jakke HER (bruk rabattkoden CJ25 for å få 25 prosent på ALLE ytterjakker) / bukse HER / boots HER / genser HER / pannebånd HER 


Nå skal vi lade opp til en ny uke på sofaen, med pizza (type kebab – begynner nesten å bli tradisjon hver søndag) og en episode av Suits. Så er det natta! Håper dere har hatt en deilig helg 🙂 

18 kommentarer

 1. Kan du begynne å lage innlegg om barnas outfit? 😀
  Og vil du svare her på bloggen om dere har planer om å få flere barn? Eller er det hemmelig? 🙂

 2. Nei, nå har du vært for lenge borte fra hjembyen, Caroline! Jeg er helt enig i at bryggestien har blitt fin, men Glengshølen er ingen innsjø. Den er derimot en «blindtarm» av Glomma. Men ellers er det flotte bilder fra et vakkert område i Sarpsborg. Veldig hyggelig at du valgte å slå deg ned her med familien

 3. Hilde Olsen

  Hva er pizza, type kebab? Bestilt eller hjemmelagd? 🙂

 4. Hilde A

  Så herlige bilder! Dere er en fin familie<3

 5. Herlige bilder Caroline 😉

 6. Hei du. Kan du skrive litt om hvor man får best rabatter/mest for pengene for kjøp av sminke, hår, parfyme og kroppsbehandlingsprpdukter, altså alt innen hudpleie og skjønnhet, nå for tiden. Jeg var oppdatert på dette for lenge siden, men vil gjerne ha dine tips. Du har også mange fine rabatter på det du viser frem på bloggen, så det hadde vært supert med en oppdatering. Du må gjerne inkludere andre nettsider også til kjøpt av julegaver generelt.

 7. Madelen

  Syns det er så ubehagelig med den reklamevideoen som plutselig starter hvis man ikke har huset å slå av all lyd på PCen! 🙁 Ikke alltid det er like passende, skulle ønske den kunne være på «mute» helt til man selv ville ha på lyden

 8. Irmelin

  Flotte bilder! Hvor lang er den stien, og går det an å trille vogn/liten trille der?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det går helt fint 🙂 Men ikke så langt, dessverre :/ Tror det er ca 500 m. med sti før du må opp en trapp :p

 9. Charlotte

  Så fin jakke! Er den varm nok til å brukes på vinteren, eller er det mer høstjakke? 🙂

 10. Tommel opp for å skjerme barna! Supert, fortsett sånn 🙂

 11. Så koselig lørdags tur 🙂 Knall fint det bilde av deg med hetta på hodet helt nydelig er du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Du er alltid så god <3

 12. jacket size?:) loose??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes, it is a bit loose in size 🙂

 13. Så fine bilder! Dette er et veldig snodig spørsmål, men hva slags sokker har du på når du bruker timberland bootsene? :p Jeg har de samme skoene, men fikk store gnagsår med en gang. Er så kjedelig å la så fine boots bli stående å støve ned :/

  1. Det får jeg alltid i nye skinnsko! Gå med våte sokker i de hjemme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *