kreativ fredagskveld: halloween in the making

Det er SÅ gøy når dere engasjerer dere i det jeg holder på med på snapchat, så her kommer noen bedre bilder av det jeg holdt på med i går. Jeg elsker jo ting som dette her og hadde aldri lyst til å legge meg, men planen i dag var å ta med jentene ut på tur med en gang vi våknet og da er det ikke gøy å være trøtt. Jeg skulle gi meg senest elleve, men den ble likevel over midnatt altfor fort.

Vi kom oss avgårde i dag uansett og hadde en så deilig tur til Glengshølen, det har blitt så fint på turstien der! Det stedet minner meg så mye om mimmi, hun bodde jo i et av husene som ligger med utsikt over nettopp denne innsjøen ♥ 


Nå skal jeg dekke bordet, så skal jentene spise middag og så må jeg komme meg i dusjen 🙂 Ha en fin kveld, dere! 

9 kommentarer

 1. Glengshølen er ikke en innsjø, men en sidearm til Glomma

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har du helt rett i :O

 2. Så fint det blir og så flink du er!! Gøy å se enda mer av de kreative sidene dine! Veldig bra at du dyrker den ❤️

 3. Dere bør ta med jentene på tur til Fredrikstadmarka/Bjørndalen og se på «Bjørneløypa»! Masse flotte dyr skåret ut i tre, perfekt for både barn og voksne:)

 4. Hei Caroline, kan du ha en Q&A, eller gjøre en sånn tag hvor man svarer på spm for eksempel, snart? Vet flere synes det er så kjekt med sånne innlegg 🙂 Ellers ønsker jeg deg en fin kveld tilbake!

 5. Marianne

  Sykt fint

 6. Flinke deg! Alltid like inspirerende når det kommer til dekorasjon og bordpynt<3 kos dere med Halloween middag 😀

 7. Hei Caroline, jeg har en datter som en uke eldre en Naia. Datteren min er fortsatt våken 1 gang i timen, hver natt! Du skriver lite om våkenetter. Sover Naia fra kl19-06? Kan du ha et innlegg om hvordan dere gjør det på nettene?

 8. Et lite spørsmål..hva gjør du med gresskarene etter Halloween? Kaster du de…eller lager du mat av de?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *