pumpkin hunting

I dag har jeg jaktet etter gresskar! Ikke at det var nødvendig å jakte, men jeg var sikker på at jeg var sent ute og trodde alt skulle være borte innen i dag. Enten har butikkene helgardert seg eller så er ikke folket i Sarpsborg så ivrige etter Halloween, for her var det masse igjen – heldigvis 🙂 Det er jo så mye fint å få tak i! Jeg skal dekke et middagsbord med både små og store gresskar (for det meste små) og de største jeg fant skal jeg spare på til tirsdagen, tror jeg. Uansett gleder jeg meg til kvelden kommer, for da skal disse dekoreres! Så jeg tipper kvelden byr på kreativitet for min del og ikke så mye sofakrok og filmtitting, men det kan vi jo spare til neste fredag 🙂 

 


Jeg elsker å starte en ny uke, men nå som begge jentene går i barnehagen, elsker jeg virkelig helgen også! Fredagsfølelsen har vært til å ta og føle på her i dag, vi gleder oss til å våkne i morgen tidlig, ta på oss turtøyet og komme oss ut i frisk og litt (for) kald luft! Vi har hatt tacofredag og nå skal jeg frem med malekosten 🙂 Håper dere får en fin fredagskveld! 

6 kommentarer

 1. Kari-Anne

  Flott jakke du har på deg
  Å at det er ull i den er jo ett kjempe pluss.
  Du kler rødt utrolig godt
  Fin fredagskvel og god helg tilderer

  Klem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kari-Anne! Håper du har en god helg 🙂

   Klem!

 2. Kristianne

  Håper no du kommer med masse deilige matoppskrifter med gresskar fremover! Som pumpkin-bread. Det er jo himmelsk. Og vær så snill, ikke kast gresskarene. Det er jo først og fremst mat.

 3. Kuuult 🙂 ja gjerne del oppskrift om du evt skal lage noe av gresskaren 😀

 4. S.Helene

  Nei uff han steike æ leste pumpkin humping ;D Wtf! Haha kos dere og ha en finfin lørdag:*

 5. silje veronica

  Gøy med gresskarpynting! Hadde jeg bare hatt en anledning å bruke det til 😉 Hvordan har det gått med Naia og barnehagestart?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *