dagen i Oslo, juletanker og hemmelighet i en smoothie

Hei hopp fredag! I dag skinner sola igjen her i Sarpsborg og det gir meg så mye! Jeg skal holde på en del ute i dag, for som jeg nevnte så skal jeg lage litt Halloweendekorasjoner i år og mer om det får du selvsagt på bloggen litt senere og i løpet av helgen 🙂 I går var vi i Oslo hele dagen, og jeg gleder meg til å fortelle hvorfor – det er bare å glede seg!

Vi er nesten alltid innom SmoothieXchange når vi er i hovedstaden, deres Deluxe er _nesten_ like god som min egen favorittsmoothie, men den jeg selv på kjøkkenet her hjemme på kjøkkenet er likevel hakket bedre 😉 I den vet jeg hva jeg putter – den er enkel, sunn og  farlig god. En liten fugl hvisket meg i øret at SmoothieXchange har SUKKERLAKE som base i sine smoothies og jeg ble så satt ut. Det står ikke oppført noe sted så vidt jeg har sett og i går la jeg faktisk merke til det ble helt en eller annen brun væske oppi blenderen som skulle bli til min smoothie. Så er det noen som eventuelt kan bekrefte dette? For jeg vil gjerne vite hva jeg slurper i meg – selv om det er aldri så godt! 

NB! I følge mine observante lesere og Magnus Berner fra Smoothie Xchange så bruker de ingen «hemmelig» sukkerlake, men sjokoladesirup i tre av sine smoothies. Jeg var faktisk ikke klar over at de brukte sjokoladesirup i Deluxe, men det står på ingredienslisten på deres hjemmeside som du kan lese her


En annen ting jeg veldig gjerne vil at du skal fortelle meg, er hva du vil lese mer om her inne 🙂 Nå nærmer vi oss jo jul, min absolutte favoritthøytid, hva vil du lese om i forbindelse med det? Og kom gjerne med innspill på hva du liker å lese om ellers også! Jeg vet at det har blitt mye Paris denne uken, men jeg hadde (og har fortsatt) så mye materiale som jeg så gjerne ville dele med dere, og det var så mange av dere som var så ivrige på snapchat da jeg var der (utrolig hyggelig) at jeg ville dele alt i puljer når jeg kom tilbake etter disse to dagene. Dette er innlegg jeg har skrevet helt på eget initativ, rett og slett fordi jeg synes alt vi gjorde der var så fantastisk gøy, nytt og annereledes! Jeg har ikke fått noe ut av denne turen annet enn sponset opphold og flytur, samt minner for livet. 

t-skjort h&m / jeans bikbok / pumps valentino / jakke bodaskins 


Så ja, vi samlet opp MYE materiale, fordi jeg fikk være med på så mye gøy og jeg koste meg sånn! Men engasjementet rundt disse innleggene har ikke vært det helt store, så det var kanskje ikke så interessant likevel? Jeg vil uansett si tusen takk for at akkurat DU er innom min blogg. Jeg er så glad for det, og jeg vil så gjerne at dette skal være et fint sted – et sted du gleder deg til å kikke innom. Så del gjerne med meg hva du helst vil se når du besøker meg – da blir jeg glad 🙂 Stor klem! 

206 kommentarer

 1. Hei 🙂

  Jeg har lest bloggen din i snart 6 år fordi jeg syns du er positiv og kreativ. I det siste syns jeg desverre bloggen har blitt litt for kommersiell med mange innlegg som er sponset i en eller annen form. Jeg ønsker meg derfor tilbake til innlegg som ikke er sponset. Jeg blir nok veldig skuffet dersom juleinnleggene også er det. Føler det blir lite autentisk.

  Mvh Maria

 2. Ønsker mindre av en hel haug perfekte bilder av deg i samme situasjon, med et ganske sløret blikk og ser noe langt der ute i horisonten,, da fanger jeg ikke opp d du ønsker,, ønsker helle flere spontane bilder som fks hos Mamma til michelle blogger, og litt mere om samfunn og meninger

 3. Dere tar utrolig pene og profesjonelle bilder, men savner mer variasjon i poseringer og mindre oppstilte bilder av deg. Bladde meg nedover første siden på bloggen din og ser at alle bilder av deg er fra din venstre side. Noen grunn til at du ikke varierer mer?

 4. Benedicte

  Jeg bare eelsker spørsmålsrunder, eller at du svarer på spørsmål fra kommentarfeltet i eget innlegg 🙂 det ønsker jeg meg mer av! Og interiør, juledekor DIY’s

 5. Som flere har poengtert så trenger du å bli mer modig med poseringen i bildene dine. Du er veldig glad i den ene vinkelen din, men du bør utforske mer på det området. Få hjelp av noen som kan det for å få deg ut av komfort sonen din.
  Ønsker og dine tanker om hva folk kan gjøre for å skåne miljøet. Jeg tenker mye på det da det skjer skumle endringer, og det er barna våre som kan komme til å kjenne det på kroppen.
  Bloggen fronter et enormt forbruk, og bruk og kast holdning. Blir helt dårlig da unge blir oppmuntret til å kjøpe kjøpe.

 6. Vært fast leser siden 2009 og finner masse inspirasjon i bloggen! 😀
  Jeg elsker også jul og alt som følger med, så gleder meg til de innleggene kommer!
  Gjerne litt tips om innpakking av julegaver (litt inspirasjon rundt hvordan sette sitt preg på gavene), kakeoppskrifter, kanskje litt julepynt inspirasjon (gjerne litt på budsjett for oss med studentlommebok) og gjerne inspirasjon og tips til dekking av julebord/adventsbord (både frokost, lunsj og middagsbord).
  Gleder meg til litt påfyll når det kommer til både julestemning og inspirasjon! 🙂

 7. Hadde vært gøy med litt julerelatert diy, og kanskje noen gode og sunne oppskrifter på julebakst? Elsker bloggen din, og har ikke telling på hvor mange år jeg har tittet innom bloggen din daglig. Keep on going, er jo som å lese et motemagasin, med akkurat passelig med personlig innhold og bilder av mann og barn. Koser meg sånn når jeg ser hvor fint du har fått det i huset og i Sarpsborg, så gleder meg til flere bilder av det.

 8. Hadde elsket å se forslag til juleantrekk 🙂

 9. Therese

  Innleggønsker: Julekalender-tips til både kjæresten og barna 🙂
  Og julegavetips til venninner og kjæresten 🙂

 10. Kalendertips ja… til barna!
  Jeg personlig liker å lese hverdagslige innlegg og de kreative. Du er god på interiør og dekorering syns jeg. Hvordan dere tilbringer helger med barna og kanskje turtips i Sarpsborg 🙂

 11. Theresa

  Hei Caroline! Ønsker med innlegg med borddekking og andre tips til pynt i julen i litt god tid! Tidligere har jeg følt at innlegg om julegavetips og antrek har kommet litt sent, i hvertfall for oss som er like glade i forberede og planlegge som deg 😉

  Ønsker meg også innlegg om hva man kan gjøre i julen som ikke koster så mye penger. Gaver man kan lage, aktiviter man kan gjøre med de små og lignende. I jula blir det mye materalistisk som har fort for å havne i fokus (gjelder blogger og magasinet generelt), så et «avbrekk» av slike innlegg hadde vært hyggelig 🙂

  Ønsker deg en fin dag!

 12. Hei!
  Jeg liker godt å bli inspirert av flotte bilder og få et lite hverdagsavbrekk hvor jeg kan drømme meg bort. Men jeg skulle også likt å se mer personlige innlegg. For meg er ikke vesker eller treningsklær spesielt inspirerende, men jeg syns det er flott å kunne lese litt om hverdagsutfordringer og følelser. Vi ønsker vel alle å kunne kjenne oss igjen i noe, og bli forsikret om at vi ikke er de eneste som opplever små og store vanskeligheter i livet. Jeg skjønner at du bevisst har lagt deg på en «positiv» linje fordi du vil inspirere andre, og det er jo fint med inspirasjon, men av og til er det også fint med noe litt mer rått og ærlig, da det både kan bevege og faktisk inspirere det også. Hvordan opplever du forventningene til det å være mor, hvordan klarer dere å komme gjennom tunge stunder i ekteskapet? Kjenner du deg noen ganger usikker eller ensom? Hvordan er det når du har en vanskelig dag eller føler du ikke strekker til? Universelle følelser som folk kan gjenkjenne tror jeg er viktig. Ellers liker jeg veldig godt gjør-det-selv-innlegg som inspirerer til kreativitet, og at du tester ut nye aktiviteter eller hobbyer som kan inspirere andre til å lære nye ting. Og treningsinnlegg er heller ikke dumt, da skulle jeg gjerne hatt mer fokuserte innlegg med detaljer om treningsprogrammer.

 13. Hei Caroline, jeg syns bloggen din er Norges beste. Uten tvil! Super-profesjonell, kjempefine innlegg og knallbra bilder. Også syns jeg faktisk at det er fint å se at du jobber hardt for den. Du poster ikke bare 2-3 innlegg i uken og tjener fett. Du jobber hardt, og fortjener dermed det du oppnår-) Når det gjelder forslag til innlegg; JUL!!:-) Feks Interiør, pynt, oppskrifter, topp 10-lister med favorittsanger etc. Og BARN:-) Tips til butikker, utstyr, klær etc. Jeg skal selv bli mor om noen uker og vil gjerne ha tips til hvordan du får hverdagen til å gå opp med smarte tiltak.

 14. Flott blogg! Du er dyktig! Jeg vil egentlig bare vite hvordan du klarer å gå så tynnkledd. Dette er ikke kritikk, jeg er genuint nysgjerrig. Og jeg tenker da ikke på dette innlegget spesifikt, jeg har bare jevnt over lagt merke til at du kler deg elegant i skjørt og pumps mens jeg på samme tidspunktet vaser rundt i vintersko og skjerf mens jeg forbanner østlandskulda. En «How to dress with class, without freezing off your ass» hadde vært strålende!

 15. Yes! Jeg ønsker meg litt mer variasjon, jeg 🙂 Skjønner at det kan bli litt vanskelig når samme person er redaktør, skribent, fotograf og modell, men jeg ser jo at andre får det til. Ikke ta det personlig, men det blir litt mye deg og ditt, og mange nesten like bilder. Jeg hadde satt pris på færre, og mindre «stive» bilder 🙂 Det holder med et i helfigur og et av ansiktet, liksom 😉

 16. Vil gjerne lese mer hverdagslige «upolerte» innlegg. F.eks. fem artige fakta om deg, bak kamera, time for time en vanlig dag, eller lignende. Og vis deg gjerne uten sminke noen ganger, noen mer «nakne» innlegg av og til Hadde gjort deg enda mer menneskelig og lettere å relatere seg til. Du er forresten enda vakrere med lite/mer naturlig sminke, syns av og til det passer settingen bedre også 🙂 som du spør får du svar hehe. Ps: mye bra her også, super kvalitet på bilder!

  1. Her må jeg si meg enig i det med å fremstå som mer naturlig. Nå er det sikkert sånn at du sminker deg hver dag om du så hadde blogget eller ikke, men det ser litt rart ut når du er i full make-up om du så tar treningsbilder eller jobber i hagen. Du er vakker, tør å vise deg fra din naturlige side. Det tror jeg leserene hadde satt pris på, det uperfekte kan være mye mer interessant og innbydende enn den «perfekte» fasaden. Har sett bilder av deg før der du har mer naturlig make-up, og du ser både sunnere og yngre ut! Enig i det som blir sagt at vi gjerne vil se mer hverdagslige ting, og at du tar opp aktuelle temaer. F.eks dyretesting av produkter, er det noe du tenker over når du shopper, eller noe du bryr deg om? Når du er en influencer, synes jeg det er viktig at du bruker det til noe positivt. Dette betyr at du har stor innflytelse på den som leser hva du skriver, og derfor savner jeg en litt mer ekte-het (vet at det ikke er et ord, hehe) over bloggen din. Det som er bra er flotte bilder, matinnlegg, interiør og ja..hverdagslige småting.

 17. En ting til, siden du spør. Jeg ønsker meg en forandring i kommentarfeltet! Det kommer nok endel kommentarer med konstruktiv kritikk som bare forsvinner ut i løse lufta. Derfor undrer det meg at de mest surmagede kommentarer (fra begge sider) blir godkjent og får stå. Det er ikke farlig å få kritikk og svare på en ordentlig måte 🙂

  1. Så enig! Jeg regner med at min kommentar blir ikke godkjent heller…

 18. Marianne

  Hei Caroline, har du noen tips til hva jeg kan lese med barna i førjulstiden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg! Kan gjerne lage et innlegg om det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *