rabattkode til deg som skal realisere garderobedrømmen

– reklame – 

Dersom du har planer om å realisere en ny garderobe i nær fremtid, er dette innlegget til deg! Her deler jeg vår lille garderobereise, noen tips til deg som skal realisere drømmen og ikke minst – denne rabattkoden: med Caroline25 får du 25 prosent avslag på alle garderobemøbler fra Strai og skyvedører fra Rival. Denne koden bruker du i Strai sine butikker når du handler der. Sjekk butikkoversikten HER. Koden må brukes innen 15. mars 2018. Leveringen må skje innen 31. desember 2018. Lykke til med ny garderobe! Det er så spennende og kommer til å bli helt fantastisk 🙂 


vår garderobereise

Hver morgen når jeg står opp, slenger beina på utsiden av sengen (etter litt seriøs slumring med mobilen) og stikker føttene nedi et par varme og myke tøfler, er det to ting jeg ser frem til: dagens første kaffekopp og et dypdykk i garderoben min for å grave frem dagens antrekk. At det er mulig å bli så inspirert av sin egen garderobe – jeg elsker den virkelig! Den komplementerer huset og har blitt akkurat som jeg så for meg. 

Da vi var i dette huset på visning, var garderoben noe av det første jeg la merke til. Den var jo altfor liten! Og for gammel og for slitt. Var det muligheter for walk in i dette huset? Jeg husker at jeg kikket på planløsningen flere ganger, men kunne ikke se noen mulighet for et eget rom til garderobe slik vi alltid har hatt, uten store kostander som innebar å endre på flere rom, rive vegger og så videre.

Etter hvert måtte jeg bare innse at drømmen om walk in rett og slett måtte knuses, man skal tross alt være fornuftig oppi alt sammen og jeg er jo gift med en sunnmøring… Haha, neiiida 😉 Den neste gangen vi var på visning kikket jeg litt på garderoben igjen, spurte om å få åpne dørene og ble positivt overrasket over at den var såpass dyp. Dette måtte jo kunne fungere? Og takhøyden var jo såpass stor at det måtte være mulig å få utnyttet all denne plassen? Endelig var jeg på positive tanker og da huset var vårt, rev vi hele galskapen!

Nå startet jakten etter noen som kunne realisere drømmen om en garderobe i tråd med huset, som hadde gammeldagse fronter og look, men som likevel var elegant og i tiden. Etter å ha sett etter mulige leverandører og hva de ulike hadde å tilby, falt valget vårt til slutt på Strai. De har jobbet med kjøkken, bad og garderobe i snart 90 år og etter at vi hadde hatt vårt første møte, var det helt tydelig at de hadde kompetansen på plass. Etter at de hadde vært på befaring hjemme hos oss, sjekket forholdene og tatt en del mål, booket vi et møte nummer to og allerede da hadde Heidi, som vi forhold oss til, laget tre lekre forslag til oss. Jeg hadde lyst til å lage alle sammen! Vi fikk med oss tegninger hjem og plukket med oss forskjellige knotter / håndtak som vi kunne tenke oss. 

Etter å ha snakket en del om det, var det løsningen med sminkebord i midten vi landet på. Så fantastisk lekkert! Lars-Kristian var helt med på ideen og vi ga beskjed til Heidi ganske kjapt at det var dette vi ville ha. 

Den natten lå jeg og tenkte lenge. Og du tenker kanskje at det å ikke få sove på grunn av et garderobevalg er helt latterlig, men når du renoverer hus og har planer om å bli boende, er det selvfølgelig et stort pluss at resultatet er tilfredstillende med en gang (her har vi jo brent oss på andre områder *kremt*) Så jeg konfronterte Lars-Kristian med tankene mine dagen etterpå og etter noen runder ble vi enige: vi hadde behov for all den plassen vi kunne få og droppet rett og slett hele sminkebordet. Det er jeg SÅ glad for i dag! I stedet for sminkebord, ble det to høye skap med plass til sko, hyller over der hvor jeg har vesker og over der igjen har jeg joggesko og capser. Masse plass! 

En annen ting vi gjorde for å utnytte plassen best mulig, var å lage en øy i midten av rommet som også har masse plass. I tillegg har denne øyen superfine «utstillingshyller» i front, hvor du kan sette frem dine fineste vesker og sko 🙂 Den har oppbevaring på begge sider og rommer alle våre accesoarer samt alt treningstøyet mitt og undertøy. Her hadde jeg opprinnelig tenkt til å ha en ottomann, men denne  øyen er noe av det smarteste vi har gjort! 

Generelt sett tilbyr Strai mange smarte løsninger, det er bare å spørre dem om noe er mulig dersom det er noe spesielt du ser for deg, så er jeg sikker på at de fikser det eller kommer med et forslag som kan fungere like bra – om ikke bedre! Denne øyen var for eksempel bare noe jeg spurte om var mulig, og jeg ble så glad for at det var nettopp det! 


Andre smarte innmatsløsninger vi har landet på er blant annet en slipshenger til Lars-Kristian, som er superpraktisk! 

Pluss dette supersmarte helfigurspeilet som du kan trekke ut og dra foran deg. Kjempelurt når du ikke har plass på veggen til et helfigurspeil – problem løst 🙂 


mine tips når du skal lage din egen garderobe 

– se etter inspirasjon overalt: jeg elsker å hente inspirasjon på nett, men det er også utrolig gøy å se etter inspirasjon i omgivelsene. Hotell Continental har helt nydelige garderobeskap og var en stor inspirasjon for meg i denne prosessen. Spesielt ettersom vi også ønsket å få frem denne hotellfølelsen på vårt eget soverom.

– in the details: disse knottene er prikken over i-en synes jeg! Jeg er så glad for dette valget, selv om jeg i starten ville gå for sølvhåndtak. Disse plukker opp messingdetaljene ellers i soverommet – lekkert!

– tenk praktisk: utnytt alt du har av plass

– må ikke romme alt på en gang: husk at garderoben ikke må romme alt du har av klær og sko, det er mulig å bytte ut innholdet etter sesong. Sommerklærne kan du for eksmpel fint pakke bort nå til fordel for høst- og vinterklærne. Legg det i en eske på loftet eller i kjelleren til neste år 🙂

– smarte løsninger: finn smarte løsninger som gjør det enkelt å finne frem i garderoben din, og som gjør det enklere å sette sammen inspirerende antrekk 


Lykke til med ny garderobe! Det er så spennende og kommer til å bli helt fantastisk 🙂

22 kommentarer

 1. Caroline

  Hei! ville bare si at jeg elsker huset og stilen din! Jeg lurte på hvor du har kjøpt sengetøyet fra Halvor Bakke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det er fra Six Bond Street 🙂

 2. Hei, hvilket sengesett har dere og hbor er det fra? Leter etter det perfekte sengetøyet 🙂 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Halvor Bakke fra Six Bond Street 🙂

 3. Føler mange ganget at du skriver ting bare for å skrive ting, for at det blir kult/riktig/passer seg eller gjør en «schwong» over det. At du «gleder deg til et dypdykk i garderoben for å finne antrekk» til samme dag stemmer ikke helt vel, dette er hvert fall stikk i strid med at du legger frem antrekk til deg selv og barna kvelden før, som du har sagt flere ganger før. Og før «politiet» kommer og «tar» meg på å være alt for pirkete og kritisk, så var det ment som et veldig tydelig og konkret eksempel på noe jeg syns er til tider veldig gjennomskubart i innlegg og således er det også ment som konstruktiv kritt til produktet du leverer – nemlig blogginnlegg med troverdighet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg visste faktisk at dette eksempelet ville bli tatt opp! Haha 🙂 Jeg legger frem antrekk til barna HVER eneste kveld, men til meg selv finner jeg gjerne samme dagen 🙂 Om jeg gjør det til meg selv kvelden før, er jeg MYE mer effektiv på selve dagen, så det er mitt beste tips for en lettere morgen – det holder jeg ved og det har jeg også skrevet. Det betyr likevel ikke at jeg ikke elsker å finne frem klær fra garderoben min den samme dagen, eller bare det å finne frem klær fra den fantastiske garderoben min – den ER jo så lekker!

 4. Kan du begynne å vise bilde av dagens antrekk til barna? Er så gøy å få litt inspirasjon og tips til barnetøy ☺️

 5. Elisabeth

  Hei! Først vil jeg takke deg for en meget bra blogg. Designet på bloggen og at bildene er så profesjonelle.
  Så lurte jeg på en ting (som ikke har noe med garderobe og gjøre:)) men, har du vippe ex.? Isåfall hvor gjør du dette og hvor lenge synes du de varer før evnt. påfyll?
  Hvordan er dine egne vipper føler du? Bruker du serum?
  Takk for svar!
  Klem fra meg!

 6. Hei! Jeg elsker å følge med på alt dere har fått til i det nye huset. Jeg må spørre; hvor er skilleveggen/vinduet fra? Utrolig stilig.

 7. Garderoben deres er helt utrolig. Den er så fin og virker kjempe stor.

  http://www.josefine.blogg.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Josefine! Vi kunne ikke vært mer fornøyd 😀 Mangler bare en stige 🙂

 8. Hei! Så flott garderobe! Jeg lurer på hvem som har levert glass(?)veggen med de mørke sprossene? Ha en deilig helg i høsten! Klem K

 9. Så lekkert at jeg er helt målløs. Dere er så flinke og har så god smak. Gjennomført ned til minste detalj !

 10. Charlotte

  Hvor er den sorte stolen fra? 😀

 11. Bare eeelsker soverommet og garderoben. Synes dere har tatt noen utrolig bra valg her! Følger deg i tanken på eget klesrom, men måten dere har løst det på med øyen i midten, skapene og smihjernsveggen er perfekt:-)

 12. S.Helene

  Lekkert! Når blir det Kjøkkenøy? Gleeeeder meg til å se den! 🙂 klem

 13. Monica M. B

  Smashing garderobe! Smiley’s med hjerter i øynene og plystre Smiley’s med hjerte også. :o)

 14. Skikkelig lekkert! Kjøpte leilighet i år, men budsjettet rakk ikke til å pusse opp garderoben. Det får bli når mannen er ferdig å studere. Tar med meg tipset til neste husprosjekt!

 15. Elisabeth

  Hej Caroline,
  Hvor er Lars-Kristian´s slipshænger fra?
  Tusind tak for en super blog!
  En fan fra Danmark 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Strai 🙂 Bare hyggelig, Elisabeth! Takk for at du følger 🙂

   Klem!

 16. Dwightinha

  Er det mulig å spørre hvor du fant «diamant» knottene på skapene? Leter etter noen pene I ekte glass eller krystall til en speil konsoll.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Strai 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *