in my poncho

Denne ponchoen er både passe varm for denne årstiden og fantastisk fin, så jeg var veldig glad for at den ble med meg i kofferten til Paris! Det var flere som etterspurte bedre bilder av den, så det kommer her 🙂 

skjørt bikbok (gammelt) / topp h&m (gammel) / veske louis vuitton –  poncho HER / støvletter HER


Håper dere tester ut den enkle woken jeg postet i forrige innlegg, forresten 🙂 Det ble ikke wok her i dag, men spagetti på boks! Haha! Nelia fikk velge middagen og da plukket hun ut noen bokser spagetti á la capri uten å nøle 🙂 Dere vet den hermetiske herligheten med hvit, rød og blå etikett? Men selv om både utseende på hermetikk og innholdet kanskje ikke akkurat ser så bra ut, så er den faktisk god! Og minner meg masse om da jeg var barn. Det komiske er at jeg snakket med mamma på telefonen for en times tid siden og hun kunne opplyse om at det var nettopp á la capri som fylte deres middagstallerken i kveld også. Haha! Så random! Kanskje måltidet ligger til familien 😉 Håper jeg har flere á la capri-elskere med meg! 

Ellers hadde jeg håpet på en kveld helt vekk fra dataen i dag, men det viser seg å bli vanskelig. Vi skal opp og hoppe tidlig i morgen, turen går til Oslo for et kreativt møte og da må det forberedelser til, så jeg blir sittende i et par timer før jeg legger meg 🙂 Ha en god natt 

37 kommentarer

 1. Always cool 🙂

 2. christina

  du er så utrolig fin med det «korte» håret. 🙂
  God høst til deg og dine!

 3. Spagetti a la capri? Trøste og bære. He He.. Kjøttboller fulle av MUK og ihjelkokt spagetti? «Grøss». Du får ta det som en utfordring å lage din egen litt sunnere (og bedre) variant. :o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg skal innrømme at konsistensen ikke er det beste, men smaken <3

   1. Lag din egen versjon da – til oppskrift-onsdag. Hadde vært gøy. :o)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ingen dum idé 😀

 4. Fin styling! Det her kledde du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 5. Du må se helstrøm rydder opp hjemme, da kommer du aldri til å spise det der igjen!! Fysj så mye ekkelt det er i en sånn boks

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har sett den 😉

 6. Kristin

  Hvilken modell er LV vesken? <3

  1. Pochette metis heter den. Hatt den i 2,5 år elsker den like mye fremdeles. 🙂

 7. Therese

  Hehe, ala capri er min guilty plesure også. Har elsket det siden jeg var liten. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 8. madeleine

  Får alltid lyst på spagetti ala capri når jeg er syk! Det er barndomsminner! 🙂

 9. Dette antrekket var veldig fint, synes jeg. Nydelige farger, og du kledde det.

  Men jeg blir litt forvirret av stilen din enkelte ganger siden den veksler fra knallrødt og alpelue til dette avstemte antrekket.
  Det er akkurat som om du ikke har funnet stilen din, men kler deg etter «innfallsmetoden». En dag fransk stil, en dag ditt og en annen dag datt.

  Det sagt, antrekkene dine er stort sett fine.

 10. Spaghetti ala Capri??? Det er jo helt forferdelig, veldig rart at du som er såpass opptatt av kosthold, kan tenke deg å spise sånt..

 11. Benedicte

  Får opp feilmelding ved forsøk på å trykke på poncho-linken. Kommer frem, men ikke til ponchoen.

 12. Linda Maria

  Haha! Fantastisk 🙂 Jeg er ikke fan av spagetti på boks, men elsker at du faktisk deler at dere spiser og liker det. Som småbarnsmamma synes jeg bloggen din gjerne kan ha litt mer uperfekt innhold! Det er ikke alltid man rekker å lage mat helt fra bunn her hjemme i hvert fall. Mine skal helst sitte oppå kjøkkenbenken, røre, skjære og smake! Blir så stressa! Haha. Så når jeg er alene med de må jeg noen ganger ty til enkle løsninger 😉 Følger deg på snap, og elsker når du deler litt bak kulissene 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det må vi alle 😉

 13. Å fy flate det er så grusomt!! Spaghetti ala Capri kommer ikke inn i vårt hus!!!

  Fin poncho, og fint antrekk. Går du forsatt med bare ben??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 I Paris i hvert fall! Var 18 – 20 grader 🙂

 14. Lene Sandvik

  Jeg blir helt skremt når folk framsnakke boksemat!!!! Dette er så ille mat, at det er ikke for dyr engang! Bare ren MUK! Pinlig innlegg!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 MUK er ikke ille ernæringsmessig, tvert i mot handler det om å bruke hele dyret. Men fra et kulinarisk ståsted så er det ikke spesielt bra 😉

 15. Sorry men nå er leppene for store for ditt utseende. Som mamma til tenåringer syns jeg det er så bra at du ikke har frontet den trenden med trutmunner, men nå er du snart der. Ser hovne og unaturlige ut.

 16. Er det ekte pels den «dotten» du har på vesken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 17. Caroline

  Jeg liker også den boksen 🙂 Har du prøvd tilsvarende boks med Maxboller? Også god, hihi, sammen med spagetti.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nei, det har jeg ikke :O

 18. Guttemamma

  Et helt annet spørsmål! Lurer på om du kan lage litt inspirasjon til gutterom? 🙂 Vet at du ikke har sønner, men jeg tror alle oss med sønner ville vært glade! Vise frem noen bilder/linker kanskje? Vet du har mange jern i ilden og kanskje ikke dette er av interesse for deg, men lov å spørre (og håpe)! 🙂

 19. Cathrine

  Å ja, gode barndomsminner! Når jeg fikk velge middag (stort sett når pappa var bortreist…) var det alltid a la capri!! :). Min mann syns det er grusomt, så har faktisk aldri servert det til mine to små på 2 og 6, men det må jeg jo gjøre noe med!! :))

 20. Cathrine

  Ellers må jeg bare påpeke at poenget er jo ikke at vi ikke klarer å lage det selv!! Men det er en lettvint løsning en sjelden gang… Ikke si at folk ikke skjønner det…?!? :/

 21. Det har jeg aldri spist.. ser så ekkelt ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 22. Boksemat fungerer helt fint, på lik linje med grandiosa, når tiden ikke alltid strekker til. Og noen ganger er det helt topp for ungene å få liv å velge, uansett hva det nå skulle være. Jeg ser ingenting galt i å spise kjøttboller på boks. Liker godt at du faktisk er så ærlig at du skriver dette på den ellers så flotte og plettfrie bloggen din 🙂 Ikke bry deg om at andre mener noe annet. Du fikk i allefall litt mer troverdighet i mine øyne 🙂

  Hilsen 4 barns mamma i 100% 08.00til 15.30 jobb, som har måtte senke kravene til at brød og middager alltid skal være hjemmelaget, etterhvert som tiden har gått. Og som også lært seg å senke skuldrene og tenke at ungene klarer seg faktisk også uten varm middag hver dag også 😉

 23. Jessica

  Hej Caroline!

  Ponchon din…är den slut i lager hos Nelly.com eller har du länkat fel? Jag bara MÅSTE MÅSTE ha den, men det blir error när jag klickar på länken.

  Varma kramar från Sverige! Med vänlig hälsning, Jessica

 24. Hanne Storsve

  Kjempefint antrekk:) Likte fargekombinasjonen på ponchoen
  og skoene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *