noe nydelig til barnerommet

Selv om dette skiltet passer veldig godt til tapeten som etter hvert skal bort, kommer det til å bli like fint på en grå vegg. Eller om vi ender opp med en helt annen farge! Vi stresser ikke med å gjøre ferdig rommet til vår minste prinsesse, men tar oss heller god tid slik at vi ender opp med noe som er varig og som hun kan ha i mange år. Men å kvitte oss med brystningen, det vet vi med sikkerhet at vi skal! Hos Naia ser jeg for meg en litt mer herskapelig stil, rosett i taket og kanskje litt velour, rosa, grått, off white, perledetaljer, himmel over sengen og innslag av gull. Det er i hvert fall mine tanker når jeg ser for meg rommet hennes i fremtiden – og skyer selvfølgelig 🙂 

Det var mange som spurte meg om dette skiltet da jeg snappet det i helgen, og det fant jeg hos etsy. Vær bare obs på at leveringen er rimelig lang. Faktisk fikk jeg aldri det første skiltet jeg bestilte, men servicen er god, for da jeg sa ifra sendte de meg et nytt 🙂 Og det kom frem! Du finner det HER


♥ 

62 kommentarer

 1. Melanie

  Hva med å la rommet være som det er, og vente noen år så hun kan bestemme selv hvordan hun vil ha det på rommet sitt?

 2. Elisabeth L

  Gleder meg masse til å se rommet hennes i fremtiden 🙂 over til noe helt annet, syns du har så fine og markerte kragebein, har du noen tips/styrke øvelser du gjør for å få de så markerte? 🙂

 3. Hei,
  Skiltet ser litt «hakkete» ut i kantene på bildet. Er det fint på veggen eller blir det litt for grovt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke hakkete, men mer ujevnt 🙂 Typ en slags bølget kant!

  2. Tror du virkelig noen av disse barna for påvirka hvordan ting skal være? Her skal leker til og med stå i stil.. om Nelia hadde likt grønne traktorer så tviler jeg på at mor hadde latt henne fått det for å du det sånn 😛

   1. Caroline Berg Eriksen

    Nelia har en grønn traktor allerede, men hun hadde ikke fått én til, om det var det du mente?

   2. Nathalie

    Hahahaha Caroline 😉 ELSK på svaret

 4. Hei. Hvordan er skinnjakka di fra Bodaskins, hvilke str har du i den? Har den «utvidet» seg etter bruk? Er den myk? Jeg har en skinnjakke jeg kjøpte ganske dyrt, men det er så stiv..

 5. Tragisk med grå vegger på barnerom. Og fløyel/velour. Hva er det? Et budoir?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det synes jeg på ingen måte 🙂 Tror du kommer til å bli overrasket! Boudoir er et rom, fløyel/velour er stofftyper.

 6. Skal dere virkelig pusse opp rommet igjen? Det er jo kjempefint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er bare tapeten som skal endres 🙂 Og så skal vi ta bort brystningen, men den gjorde vi ikke noe med sist. Vi syntes fargene gjorde at rommet så gammelt ut 🙁

   1. Iselin

    Jeg synes det rommet er nydelig slik det er, virkelig 🙂 Hva med å bare oppdatere møbler/leker til hvitt/grått/gull slik at det ikke blir kræsj med rosafargene, for rommet er virkelig fint! Bare et forslag 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Foreløpig skal det få lov til å være sånn, men på sikt så blir det endringer 🙂 Brystningen må uansett ned, for den er ikke spesielt pen. Det kommer ikke så godt frem på film eller bilder.

 7. Benedicte

  Kan ikke skjønne hva som var feil ved den tapeten som hun har nå? Den er jo nydelig. Etter min mening er jo det noe en jente kunne brukt i mange år, spesielt når man får den nesten fra fødsel av. Men jeg ser jo vi har ulike meninger. Ser bare ikke behovet av å bytte tapet på barnerom to ganger per år.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tapeten i seg selv er helt nydelig, vi synes bare ikke at den passer til huset da den gjorde at rommet så gammelt ut :/ Vi har ingen planer om å bytte ut tapet to ganger per. år.

   1. Det passa ikke til det gamle herskapshuset fordi det ser gammelt ut?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, vil heller at det skal være moderne samtidig som det passer i et gammelt hus 🙂

 8. Hvilken størrelse valgte du?

 9. Olimpia

  Fikk en ide som vi kunne ha på bilde veggen hjemme:)
  MEN… så gikk jeg inn på nettbutikken, prisen på skiltet er ikke så ille synes jeg, faktisk en helt grei pris, men fy søren så føy frakt kostnad de har, frakten koster langt over det man betaler for selve varen.. en liten ned tur det:-/ Litt «positiv» på en fredag:):)

 10. Jammen Caroline.. huset er jo gammelt! Hva har det å si at fargen får rommet til å se gammelt ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi ønsker ikke at huset skal se gammelt ut selv om det er gammelt 🙂 Greit nok at det ikke skal være hypermoderne og minimalistisk, men det trenger ikke se ut som det er nesten 100 år.

   1. helena

    Er det ikke nesten hundre år da?
    Jeg skjønner ikke at du kjøper en slik kulturperle hvis du ikke ønsker at atmosfæren og alderen på huset skal synes? Det er jo et praktfullt hus FORDI det er så gammelt.
    God helg!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Atmosfæren og alderen på huset vil alltid synes, men vi vil ikke at innredning og interiør fremhever at huset er 100 år gammelt.

   3. Da burde du vel strengt tatt kjøpt et hus som ikke var så gammelt eller bar så mye historie. Hvis det faktum at huset er (og ser gammelt ut) er problemet, så skjønner jeg ikke fokuset på at det skal være «herskapelig». Da mener du vel tidløst eller elegant. Husker du skrev at dere vurderte funkis og helt ærlig tror jeg dere hadde truffet bedre med en slik stil. Valgene du har tatt hittil med Minty Breeze og Deco blue hadde passet perfekt i et nordisk funkishus. Samme med smijernsdører på badet. Er det noe dere har tenkt på? Eventuelt kanskje blir om i fremtiden? 🙂

   4. Du vil ikke at rommet skal se gammelt ut, men du skal ha takrosett? Det er jo en … hva skal man si… ganske historisk sak.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Takrosett er noe av det gamle og herskapelige som vi ønsker skal prege huset, på samme måte som høyden under taket og listverkene 🙂 Men vi ønsker ikke en brystning som ser ut som den ble satt opp av en hobbysnekker på 80-tallet, og en tapet som (i denne settingen) ser ut som den også var et ledd av en oppussing på den samme tiden.

 11. Forstår godt du vil bytte tapeten ut med grå vegger. Det vil bli superflott. Den nåværende tapetfarge passer ikke til fargene på tingene som er i rommet, da tapeten har varme fargetoner i seg. Det krasher med de kolde farger på interiøret. Lykke til! 🙂

  1. Ja, for man pusser jo opp for å matche møblene, ikke omvendt.

 12. Michelle

  Hei Caroline!

  Ser du får kommentarer på det meste her inne. Noen henger seg virkelig opp i hver minste detalj. Kjenner meg igjen i dette å være ubesluttsom ovenfor interiørvalg og av og til må man bare prøve og feile før man lander på det som var det «rette». Synes alle soverrommene deres er kjempe fine. Vi malte rommet til jenten vår i en nydelig lilla/rosa farge fra Nordsjø, Restful Marseille 🙂 Sjekk den ut om du får mulighet! Veldig fin å kombinere med gråtoner.

  Så kommer mitt spørsmål til deg, hvilke str tok du i navneskiltet til Naia?

  God helg til deg!

 13. Gå for Frost-tapet! Sikker vinner i flere år! 😉

 14. Om du skifter tapet ganske snart så gjør du det vel for din egen del, og ikke barnets. For hun forstår ikke, og bryr seg heller ikke om hvordan veggen ser ut. Virkelig ikke.

  Jeg liker ikke tapeten og hadde aldri i utgangspunktet valgt den ( ikke om det var spons heller) ,men jeg hadde uansett ventet til jenta var så stor at hun hadde en ord med i laget.

 15. Kristin

  Hei;
  Kjempefint rom. Hvor er det store rosa sky(?)teppe fra?
  Og hvordan er kvaliteten? Mykt? Lang lugg som suger støv? Hardt og mest til «pynt» ?

 16. Veldig fint skilt 🙂 Har du vist frem hele rommet til Naia tidligere? Kan ikkje huske å ha sett bilder fra det rommet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har vist det frem uten møbler her:

   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/02/19/naia-sitt-rom-og-delvis-etter/ 🙂

 17. Hei. Jeg spør igjen, ettersom jeg ikke fikk svar forrige gang jeg spurt; hva skal dere gjøre med alle møblene dere skal bytte ut? Selge de? Gi de bort? Jeg lurer også på hva leverandørene synes om at dere skal bytte ut møbler de sponset dere med så fort etter at dere fikk de? Hvis dere skal bytte ut noen sponsede møbler da….

  1. IDA. Du har vel ikke krav på svar på alt som spørres om. Men ettersom jeg har forstått er vel ikke møblene sponset i hverken stue eller spise stue ? Eller har det stått sponset noe sted, eller er det bare noe du antar ? Og om det hadde vært noe som eventuell leverandør hadde noe å si på så ville det nok vært mellom Caroline og leverendør og ikke oss blogg lesere. Vi har da ikke noe med alt som skjer /ikke skjer.
   Så mye spekulasjoner rundt alt som vises og skrives om, det være seg oppussing, alpeluer eller spons og reklame. Er det ikke bare å stole på at Caroline fikser jobben sin og merker det som skal,slutte og spekulere i alt og kritisere den lille minste ting. Bruk energi på noe annet, bir så mye bedre miljø i kommentar feltet (og på troll forumet)

   1. Nei, jeg vet jeg ikke har krav på svar, men forstår ikke hvorfor jeg ikke skulle få det. Kommentarer som har kommet senere enn min, både i dette, og det andre innlegget er svart på, så jeg begynner jo selvfølgelig å lure på om det er noe «skummelt» med mitt spørsmål…Jeg lurer bare på hva de skal gjøre med møblene som de nesten akkurat har fått…jeg regner ikke med at de skal kastes, så da lurer jeg på om de skal selge de, om de får lov til å selge de av sponsorer, eller gi det bort, eller gi de tilbake til sponsor for alt jeg vet. Dersom de ikke er sponset (noe jeg ikke vet derfor jeg spurte, men veldig mye av det de har er jo sponset ol.) så lurer jeg på det samme…hva skal de gjøre med de? Så må man ikke lese alle kommentarer som kritiske, for det er virkelig ikke alle som er det…

   2. Helene

    «Ord deling» – AMEN!!

 18. Hmm. Vet ikke hva jeg synes om fargen på tapetet . Enig med deg her Caroline. Det blir sikkert kjempe.

 19. Jeg blir helt matt over hva du må holde ut med av kommentarer! Du må ha en styrke av stål og litt til. Håper du klarer å riste de av deg. Vi har ett liv her på jorden og det lever man for sin egen del og ikke alle andres. Fortsett å kjør din egen stil – hva dere gjør av endringer eller ikke får da jammen være opp til dere. Det er dere som skal bo i huset. Uansett hva man gjør er det feil for noen og det eneste man får gjort er det som er rett for seg og sine. Stå på, Caroline. Jeg syns du er beintøff!

 20. Helt enig med deg, Caroline. Det vil bli kjempestilig å fjerne brystningspanelet og få en fin gråfarge på veggene og ha litt rosa effekter. Grått og rosa er bare helt nydelig sammen. Selv om den rosa tapeten er veldig fin og alle tingene på rommet er flotte, er det som du sier noe som blir litt feil. Du er så flink, så jeg tror det blir veldig fint slik du ser det for deg.

 21. susanne

  Fargen kan jo godt stå en god stund.. er jo endel å ta tak i ellers i huset og tapeten er nydelig og sikkert ikke försteprioritet.
  Kommer ikke fram på bildet hva du mener, men vil huske at det du forklarer var jeg enig i tidligere da jeg så bilder, det passet ikke med interiöret. Trist! men man gjör noen bommerter.. Enkelte er helt RÅ med interiör og bare vet med en gang. Selv trenger jeg god tid, vet hva jeg liker, men trenger goood tid på meg til å ta valg.. Dere har tatt mange valg under stort tidspress, så forståelig med noen bommerter. Grått blir nöytralt og flott..og man vokser aldri fra fargen 🙂

 22. Elsker at du «kill’em with kindness!» Det skal det jammen en god posjon tålmodighet til! Heier på deg!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ingen annen måte å gjøre det på 🙂

   1. Ja, heia heia!

   2. Enig med Linda! Du har HELT fantastiske svar på frekke/spydige kommentarer for tiden! Jeg ELSKER det! Stå på! 😀

 23. Hei Caroline
  Om du skal pusse opp barnerommet igjen, ta gjerne en titt inn til bloggen » House of Philia» Hun har en klassisk og lekker stil, og barnerommet til minste jenten er så nydelig.
  God helg til deg 🙂

 24. Heisann. Så utrolig stilig det navneskiltet var. Jeg var inne på etsy og så, hvilken størrelse bestilte du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   24 inches 🙂

 25. Tror det blir fint med grått, jeg:) Er enig med deg her; den rosa tapeten er nydelig, akkurat som alt det andre på rommet, men jeg skjønner hva du mener med at noe blir feil. Er enig i at det kanskje ser litt gammelt ut – og ikke gammelt som i «100 år-gammelt» men mer litt som i «pusset opp for 20 år siden-gammelt», hvis det gir noen mening:P Tror grått vil passe kjempefint til tingene på rommet:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat hva jeg mente 😉 Takk for at du satt ord på det! 🙂

  2. Kjempegodt formulert! Enig med deg:)

 26. Du verden. Det hadde ALDRI falt meg inn å kommentere hva andre folk skal bruke pengene sine på. Sitter det virkelig mennesker (eller kjerringer, for å være helt korrekt) bak tastaturet og blander seg inn i sånt? Til og med på en irettesettende, surmaget måte? Der de i tillegg kommer med påstander om hva de tror bloggeiers barn får være med å bestemme eller ikke? Det er faktisk motbydelig. Jeg håper virkelig at disse prakteksemplarer av mitt eget kjønn ikke har barn. Det hadde vært tragisk om sånn nettoppførsel OG sånt menneskesyn hadde blitt brakt videre til neste generasjon.

  1. Det er virkelig noen motbydelige folk i kommentarfeltet ja…

 27. Kristine

  Enig om at grått blir finere og mer tidløst 🙂 og mye lettere å endre på stil med interiøret etter hvert. Caroline må vel få lov å ombestemme seg om hun vil? Det er hun som skal bo der. Skjønner ikke at folk skal bry seg om det. Jeg er veldig glad i interiør selv , og av og til føler man bare at noe er feil og retter på det. Skjønner også at dere vil endre på spisestue og stue, var aldri så fan av de fargene , ble dessverre alt for tungt. (Håper ikke det er frekt å si , siden du skrev du syns det selv:):) soverommet derimot ble spot on! Rett og slett som en drøm! Håper dere får til noe lignende på stua for jeg regner med det egentlig er det utrykket du er ute etter:) kjøkkenet er også veldig flott Ha ei fin helg !

 28. Gud så slitsomt med så mye «free advice». Her skal du få litt til: Gjør akkurat det som du/dere ønsker. God helg

 29. Haha, du er rå Caroline

  Esker svaret ditt med at Nelia allerede har en grønn traktor:-)

  Du er bare herlig, keep up the good work!!

  Håper vi snart sees

  Og du, god helg da og kos deg masse for det fortjener du!!

  Klem fra Linn

 30. åh, hvorfor gjorde dere ikke dette første gangen? Og ikke minst leid inn profesjonell hjelp til interiør, farger og innredning? Tror det hadde hjulpet masse. Alt for stort hus og beslutninger som ble tatt på kort tid 🙁

 31. Hvor er gulvteppene fra? 🙂

 32. Caroline, vil bare si at jeg setter veldig pris på at du håndterer negative kommentarer/kritikk på en så god måte!! Det gjør det mindre ubehagelig å lese kommentarfeltet og bidrar til at ikke alle kommentarer blir reneste krangel mellom de som er for og mot. Og jeg tror et kommentarfelt er fint for lesere, så sant man kan la være å publisere kommentarer som bare er ødeleggende og ingen har glede av. Jeg gleder meg til å følge fortsettelsen av det som skal gjøres med huset, og er stadig innom og titter på det fantastiske foreldresoverommet du har fått til!! Så inspirerende og vil påvirke meg i inntedningen av soverommet i vårt nye hus:) Nyt Budapest:-)

 33. Barnehagelæreren

  Synes rommet er fin slik som det er, hva med å vente litt til frøkena selv kan være med å bestemme litt? Grått kan sikkert være fint til det rosa intreøret og er forsåvidt mer tidløst. Når det er sagt tenker jeg at det får være opp til de som bor huset om en velger en mer moderne stil selv om en bor i et gammelt hus. Blir helt sikker kjempefin når du endrer soverommet også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *