5 ullfavoritter

– reklame getinspired.no –

Jeg har hatt dilla på ull fra Kari Traa i årevis, men du vet sikkert at det finnes flere merker som også fører fantastisk fint, slitesterkt og varmt ull? Jeg har virkelig fått øynene opp for flere merker nå, for jeg har prøvd fem forskjellige ulltyper og tror jeg elsker alle sammen! Det er vanskelig å velge, men kanskje du finner en favoritt som du synes skiller seg ut? 

Dette settet fra Devold er ikke bare fantastisk fint og nøytralt, det er 100 prosent merinoull og føles så lett og behagelig på. Noe roligere i fargene enn det jeg er vant med hos Kari Traa og derfor også enda lettere å matche som eneste topp til turbukser en dag det ikke er så altfor kaldt. Klassisk og rent, og veldig feminint snitt. Rett og slett superfint! Du finner buksen HER og genseren HER

Min soleklare favoritt! Jeg har alltid vært svak for Kari Traa, det er noe med mønsteret som funker selv om det er mye, og hvordan fargene liksom passer sammen uansett hvor mange de er. Det er lekent og jeg elsker det! Alle burde ha et Kari Traa-sett i ullsamlingen sin! Ulla er 100 prosent merinoull og er veldig behagelig å ha på seg, jeg bruker Kari Traa både når jeg løper ute og når jeg står på ski eller sitter inne på hytta. Passformen er som alltid superfin, med innsving i livet på genseren og passe stramme legger. Denne modellen likte jeg spesielt godt ettersom den er ekstra lang på både armeer og bein. Her møter striper strikkemønster – elsker det! Materialet er stretchy, og det er ekstra godt. Puster godt og er lukthemmende med ekstra tynt materiale under armene. Du finner bukse HER og genser HER

Roseulla fra Kari Traa – så fint! Denne føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Den har tynnere materiale under armene og glidelås i halsen med høy krage gir bedre ventilasjon – jeg elsker denne funksjonen på ull, da er det mye lettere å regulerer på tur: er det kaldt, drar d den opp over haken, er det varmt, zipper du den ned. Kan være noe kort på beina! Du finner genser HER og bukse HER

Dette settet fra Craft er utrolig deilig å ha på seg, det føles virkelig varmt og tykt, men samtidig veldig mykt. Akkurat som det klemmer kroppen min. Tommel opp for en skikkelig høy hals, den går opp til over haken og det er så digg når det virkelig er kaldt ute 🙂 Ganske stretchy materiale – deilig passform! Du finner hele settet HER

Jeg ELSKER disse lekne fargene – hvor herlig er ikke dette settet fra Röhnisch? Dessverre var akkurat disse fargene utsolgt ser jeg nå, men du finner det i en annen variant HER. Dette settet er veldig lett å ha på seg, kjennes tynt selv om det varmer godt. Superfin passform, men ikke så stretchy materiale. 


Og du – koden ULLCARO25 gir 25 prosent rabatt fra i dag til og med mandag 16. oktober 🙂 

16 kommentarer

 1. Solveig

  Hei.
  Ikke noe med dette innlegget å gjøre, men kom plutselig på konkurransen du hadde i juli, med den daybeden. Ble det trukket noen vinner der?
  Fikk det ikke med meg:-D

 2. Hei.
  Det fremgår for meg litt vanskelig å se hvem du egentlig reklamerer for i dette innlegget..?
  Ha en fin dag.

 3. Flotte ullplagg alle sammen. Min favoritt er nok Lanullva klær, dyre, men helt fantastiske!
  https://www.lanullva.no/ulltoy-dame/ullundertoy
  De har ull for hele familien, og mine unger som hater at ting klør, har akseptert disse fra dag 1.

 4. Hei. Hvordan er skinnjakka di fra Bodaskins, hvilke str har du i den? Har den «utvidet» seg etter bruk?

 5. Line Karin

  Min favoritt ullgenser er fra Lanullva Den BURDE du prøve!

 6. Hei vakre, flotte, Caroline! Jeg falt litt for det fra Craft! Tror jeg skal klikke det hjem Usikker om jeg må ha str. XS eller S. Jeg er lang og slank (171 cm, 54 kg), bruker mest XS. Men ull er litt vanskelig, er ikke noe særlig om det blir litt trangt heller? Hmmmm, hva tror du, er de normale i str.? Stor klem fra trofast leser som digger deg, alle de varierende gode innleggene dine! Utrolig hvor mye du får gjort med sååå mange baller i luften hele tiden! Impressed!!! ❤️

 7. i love the first one!!

 8. Hvilken krølltang bruker du? Alltid så fine krøller:)

 9. Elisabeth

  Har du prøvd nøstebarn?
  Selvsverger jeg til de. Ikke bare er de økologiske, men også super deilige. Ullfleece er favoritten. Der har de også hverdagstøy og barnetøy.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er ganske sikker på at Nelia har hatt ull derfra 🙂 har aldri prøvd det selv 🙂 takk for tipset, Elisabeth! 🙂

 10. Sara Katrin

  Dette innlegget kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.
  Jeg og mamma var på Midsund igår og gikk opp de nye trappene opp til Midsundhornet for å ta bilder til en kalender som skal selges til jul. Selvfølgelig begynte det å regne da vi var på vei ned igjen.

  Idag dro mamma og jeg til Sandøya like ved der jeg bor, for å ta bilder til min egen kalender som jeg skal selge her hjemme neste måned, og jaggu så begynte det ikke å regne her også. Så klønhøne som jeg er, tok jeg jo ikke på meg nok klær og det var fordi værmeldinga viste finevær hele dagen idag. Likevel kom regnet og ødela alt, så jeg endte opp med å fryse rompa av meg. Takk og lov fikk vi låne en hytte der vi kunne fyre opp i peisen før vi skulle dra hjem igjen. På denne hytta sa jeg til hu mor at jeg skulle gå på nettet så fort jeg kom hjem og bestille meg ullundertøy. Dette er stor mangelvare og Kari Traa sine varianter er så lekre. Så JA – hurra for dette innlegget her. Nå skal jeg inn og finne meg et av disse settene. Men du..disse sokkene du har på deg..Hvor er de fra?? VIL HAAAAA!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, du er skjønn 🙂 de kommer fra lilleba 🙂 håper du finner deg et fint sett!

   Klem 🙂

 11. Er ullen mulesingfri også?

 12. Så flott og ærlig innlegg,DET likte jeg Dessuten veldig spot-on aktuelt akkurat nå

 13. «Alle burde ha et ullsett fra Kari Traa» vel.. nå er det sånn at vi som er over størrelse L ikke kan bruke tøy fra Kari Traa. De er så sinnsykt små i størrelsene. Jeg som vanligvis er størrelse L, får ikke en gang på meg xL derifra. Du kan hilse til Kari og be henne designe klær som passer til alle.

  1. Det er virkelig bare tull. Jeg bruker både L og XL i tøy, men har ull i strl M og L fra Kari Traa.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *