that continental feeling: soverommet vårt

– reklame – 

Soverommet vårt er endelig klart! Jeg har gledet meg sånn til å vise dere dette, for dette rommet er alt et soverom skal være i mine øyne! Det er virkelig en helt egen atmosfære her inne. Jeg sover faktisk bedre her enn jeg gjorde da vi hadde lyst soverom, er så glad for valget av farge. 

Fargen vi har valgt heter dempet sort og den setter virkelig hele stemningen. Dette rommet gir meg lave skuldre, ro og innbyr til søvn. Rett og slett. Vi har ønsket å skape en stemning som på mange måter kan gi assosiasjoner til et hotellrom – og det synes jeg vi har klart med de rolige fargene, en myk og stor seng, gavel, store hotellputer, benken i front av sengen og deilig lyst og mykt sengetøy. Dette er rett og slett et rom som ønsker deg velkommen. 


Husker dere hvordan det så ut før? Her kommer noen før-bilder! 

sengen finner du HER / benken foran sengen HER / gavel HER / nattbord HER / lampe HER / gulvteppe HER 

disse pidestallene kommer fra Kid 🙂 

biopeisen finner du HER


Den fantastiske smijernsveggen er det Elvebyen Eiendom og PKS Scandinavian som har levert til oss, de kan skreddersy slike dører eller vegger eller hva som helst – alt etter hvordan du ønsker det! Ta kontakt HER for et tilbud dersom du er privatperson, og bedrifter kan få informasjon via DENNE siden 🙂 

Garderoben vår kommer fra Strai, den kan du se mer av HER. Håper du liker soverommet vårt 🙂 


– god natt ♥ – 

122 kommentarer

 1. Så utrolig lækkert
  Kan man spørger hvor du har kjøpt Eiffeltårnet ?
  Håper migrenene har sluppet Klem fra Fredrikstad

 2. Marita T.

  Herrefred! :O Dette er noe av det peneste jeg har sett! Altså, jeg bøyer meg i støvet – Caroline, du er utrolig flink! Helt nydelig.

 3. Guri Malla, det var blitt virkelig flott altså. Skjønner godt at dere er fornøyde.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 4. Merethe

  Hei! For et nydelig soverom! Skjønner godt dere er fornøyde! Og garderobeskapene er utrolig flotte. Lampen over skoskapet var det eneste som ikke «passet» min smak. Utrolig flott! Veggen mot garderoben var også kjempefin!

 5. Dear Caroline,
  Your sleeping room turned out wonderful and I really like how you combined the materials and colours. Thanks a lot for sharing and sleep well. Love also your fantastic wardrobe!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Lille my

  Herlighet for et lekkert soverom!! Dette var mitt favorittrom i huset dere,høres gjerne rart ut slik det er skrevet men du vet hva jeg mener 🙂 eeeelsker smijernsveggen, den var et smykke for hele rommet! Forstår godt at dere er fornøyd med dette rommet for det var rett og slett nydelig!

 7. Nå må jeg spørre om noe jeg har lurt på noen år.
  Mulig min ocd slår ut på helt ville ting, men blir ikke du gal av at det brullupsbildet er litt skeivt? Jeg hadde blitt koko av å se på det hjemme.
  For alt jeg vet er det meninga at det skal være sånn. Jeg har ikke et kunstnerisk ben i kroppen.
  Men altså: vanvittig flott soverom. Skulle gitt mye for å bodd sånn selv.

 8. Herlighet så lekkert! Dette må dere virkelig nyte 😀

  Ha en fin kveld 🙂

 9. Linn Sarah

  Dette var bare rålekkert! Så flinke dere er. Ble kjempe inspirert. Dere har virkelig øyne for detaljer og har virkelig klart og skape hotellfølelsen Bare nydelig.

 10. Fint rom, men ekkelt med hunder i senga.

  1. Jeg syns det er fint med hunder i sengen jeg. Selv om jeg kan forstå at noen ikke liker det.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hugo kan få være akkurat hvor han vil <3 Og Ronaldo også <3 Guttene mine!

 11. Lekkert Hvor er sengeteppet fra?

 12. Aldeles nydelig! For et flott soverom! God natt 🙂

 13. Adele Kristin

  Lampen over klesøyen ser veldig gulaktig ut, lyset fra lampen blir helt feil på bildene. Kanskje det bare er lyspærene som kan byttes så slipper dere å bytte lampe mot en ny!
  Har dere i det hene tatt tatt med dere noe «gammelt» inn i den nye boligen deres? Det ser nemlig ikke slik ut.
  Alt er liksom på utstilling, ikke noe sjel eller personlig preg over hjemmet deres.

  1. ADELE KRISTIN. Tror du har fått frem at du syntes det mangler sjel. La merke til for et par innlegg siden at du måtte kommentere det samme. Soverommet er flott, og må innrømme at jeg skjønner at flesteparten av møblene er byttet ut. Stor forskjell på dette huset og forrige huset med tanke på møblering og rom størrelser. Senga vi så fra forrige huset ville ikke passet inn i dette rommet, hadde blitt for «spinkel»

 14. Wow! Skikkelig lekkert. Fikk en skikkelig godfølse av dette rommet 🙂 Hvor er de fine putetrekkene til Hotellputene fra?

 15. Vi har i utgangspunktet nokså ulik smak, men dette var rålekkert!

 16. Så fint!!

 17. Du har ett så fantastisk lekkert hjem <3 Interiør er virkelig noe du kan! Håper du kan gi oss ett pip, den dagen vi finner hjemmet ditt i ett (eller flere;) interiørblad (er;)

 18. Jannicke

  Råå lekkert

 19. Så utrolig fint!

 20. herregud så lekkert det ble! 😀 skal innrømme at jeg ikke trodde smijernsveggen kom til å bli fin, men der tok jeg feil! 😀
  God natt til deg vakre Caroline <3 og god bedring med migrenen <3

 21. lekkert lekkert lekkert !!

 22. Hei Caroline, sjelden jeg kommenterer, men denne gangen måtte jeg det. Fy f…. for et fint soverom du har! Skikkelig drømme soverom og sånn ønsker jeg meg også

 23. Så utrolig fint!

 24. Wow Caroline! Det må jeg si, fy søren så vakkert og så lekkert! Jeg elsker generelt sett hele huset deres og de endringene dere har gjort, og dette soverommet toppet det hele! Dere har vært rå flinke. Det flotteste soverommet jeg har sett, uten tvil 🙂 Stor klem!

 25. Lurer så på hvordan du kom frem til å bestille seng på nett? Seng skal jo være en investering, og man bør ha en seng som er tilpasset seg selv. Det er jo også en stor fordel å kunne prøveligge en seng før man kjøper den. Hvordan gjorde dere dette? Var dere ikke litt skeptiske en gang? 🙂

 26. Soverommet er blitt kjempestilig.Lurer på hva lysekronene dere har i stuen heter.

 27. Kristine

  Heii! hvor er sengetøyet fra? Både de store trekkene til hotellputene, og det hvite med den mørke kanten rundt? Kjempe lekkert soverom forresten, tror dette er vel det kuleste/fineste dere har i huset! Elsker smijernsveggen

  1. Kristine

   Kan du vær så snill å svare ang sengetøyet?:):)

   1. Caroline Berg Eriksen

    Alt er fra Six Bond Street 🙂

 28. Så nydelig! Puter kan man aldri få nok av! Hehe!

 29. Wow! Så lekkert. Elsker alt ved det!

 30. Alexandra

  Fantastisk flott! Sååå lekkert!

 31. Ser fint ut! Personlig synes jeg det er mer spennende å innrede ett rom der ikke alle møbler er kjøpt samme sted, samt å blande nytt og gammelt : )

 32. Wow, så utrolig lekkert.

 33. Helt nydelig!
  JEG vil sove her!

 34. Pernille

  Helt knall! Fineste rommet i huset, lett å havne i drømmeland der:-)

 35. Flott og alt det der! Men hva betyr «continental «?
  Og hvor er gardinene? Klarer ikke å sove/finne ro, dersom det ikke er buldrende mørkt i soverommet mitt! 😉

  1. Kanskje dem henger opp gardinene når du kommer på overnatting, men frem til da så velger dem sikkert selv om dem vil ha det eller ikke 😀

 36. Utrolig lekkert soverom- skjønner godt at dere virkelige er fornøyde!! Jeg elsker garderobedelen, har knapt sett et mer vellykket oppussingsprosjekt enn dette 🙂 Og den peisen- fantastisk!!! En sånn kan jeg tenke meg 🙂

 37. Uuuuurlekkert! Virkelig! Og fargane elska ej! Eneste jeg hadde endret hadde det vært mitt er lampene og taklampen i garderoben. Gått for krystall (lene bjerre) i garderoben og grå skjerm med textur og lampe i sølv på nattbordet. Men herregud det er meg. Dødsfint ass!!

 38. Hei Caroline!
  For et fantastisk soverom, utrolig gjennomført. Dere har meget god smak. 🙂
  Så ville jeg også fortelle at jeg overtalte samboen min til å male dempet sort på soverommet vårt, og nå er vegger, tak og gulv slipt og malt. Vi har brukt en blank helsort på lister, noe som ga en flott kontrast. Til saken, jeg sover også ekstremt godt nå, så det må være noe med den fargen. 😉
  Ønsker deg en fin kveld!

 39. Nina Mitchell

  Boutique hotel look, meget lekkert.

 40. Wow. Så nydelig! Vet ikke hva mer jeg skal si annet enn at det er helt magisk! Dere har vært så flinke og alt er så gjennomført! Godt jobba 🙂

 41. susanne

  Fantastisk!! <3 Og helt i tråd med resten av Huset. Spent på stuene, og forstår deg ennå bedre nå. Dette er stilen deres ja!

 42. Oh my…. for et soverom!! Er benken i enden av sengen like bred som sengen? Og hvilken farge er det på gavl og benk? Rålekkert!

 43. Så fint det ble. Hvor mye penger har dere spart på å få så mye sponset ?

 44. Wow, dette var lekkert!!!

 45. Herlig soverom, Caroline! Jeg elsket også overgangen med smijernsveggen, og over til garderoben deres.
  Vi har også valgt mørke vegger i soverommet vårt, og det gir en helt ny ro og stemning. angrer ikke et sekund! Håper dere får samme erfaring som vi har gjort oss.

 46. Wow råååå lekkert 🙂 Fin fargekombinasjon og riktig valg av interiør som virkelig skaper en innbydende og herlig atmosfære 🙂 Eneste minuset må være at her hadde det blitt vanskelig å kommet seg ut fra dette lekre soverommet 😉 To tomler opp, virkelig flott 🙂

 47. Oi Caroline, det var syyyyykt fint!!! Skikkelig hotellrom-følelse!!! Er det glass i smijernveggen?

 48. Hei! Nydelig soverom ❤

  Kan jeg spørre om du har noen anbefalinger for å finne inspirasjon til hjem og interiør?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Interiørblader og på pinterest! Søk for eks. etter noe du synes er fint og du vil få masse input og også oppleve at det er lettere å spisse din egen stil 🙂

 49. For et fantastisk fint master bedroom! Så gjennomført og flott!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene! Her sover vi godt 🙂

 50. Fy fader for et fint soverom!! Dette var rått!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lena 😀

 51. Veronika

  Nydelig!

 52. Kari-Anne

  Hei i natten
  Dette var bare helt nydelig ❣
  Her fikk jeg utrolig mye innspo til mitt soverom. Den fargen var bare rå herlig.
  Tusen takk for at du deler.

  Gonattklem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! Klem til deg <3

 53. Virkelig helt nyyydelig <3

 54. Det var virkelig lekkert! Flott med kontraster og bra kombinasjon av materialer og tekstiler for en harmoni. tommel opp. Vurderer det samme teppe, men har dere valgt akkurat den samme fargen og størrelsen til teppe-linken?

 55. Nydelig soverom Hvor er sengetøyet fra, samt putetrekkene og sengetepppet?

 56. Knallfint!
  Biopeisen var det eneste jeg ikke likte, Denne ser billig ut og virker noe malplassert.

 57. Elisabeth h

  Wow!

 58. Fantastisk flott, innbydende og lekkert ! Suveren løsning på deling av rommet med soveavdeling og garderobe. 🙂

 59. Enormt fint!!! Kan jeg spørre hvor sengesettet er fra (hvite med sånn mørk kant)

 60. Charlotte

  Utrolig flott Flotteste soverommet jeg har sett. Den skilleveggen i glass var helt fantastisk, og det var alt det andre og❤️ Perfekt! Dere er gode!

 61. Caroline

  Helt fantastisk lekkert!!!! Elsker det 🙂

 62. Veldig fint Caroline, men er det noe her inne som ikke er sponset? Alt har jo reklamelinker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er ting her som ikke er sponset 🙂 Men vi har jobbet med både Strai, Sixbondstreet og Elvebyen / PKS i forbindelse med soverommet 🙂

 63. Så lekkert! Har dere malt gulvet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oljet 🙂

 64. Camilla

  Perfeksjon! Mulig jeg kopierer alt hvis vi noen gang får så stort hus og skal pusse opp 😀 haha!

 65. Som en dröm!!! Tack för inspo när det gäller bäddning av sängen, ska köpa nya kuddar men inte kommit på vilka nya och vilka som bara ska fy nya överdrag.
  Men du, hur många Eiffeltorn har ni? Hihi, några i varje rum.

 66. Utrolig fint, det perfekte soverom!!

 67. Altså, dette MÅ være drømmesoverommet! *hjerteriøynene* Min leilighet står ferdigstilt om ikke så lenge, men jeg må velge farger NÅ. Mitt soverom er, i motsetning til deres, bittelite (8kvm) – er fargen dere har noe du anbefaler til et så lite rom tror du? Virker som om den gir en så god atmosfære!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer jo veldig an på lysforholdene i rommet 🙂 Men et soverom skal jo hovedsaklig være mørkt, så det fungerer jo bedre enn i f.eks en stue. Jeg har vært på små soverom som har hatt svarte vegger, og det fungerte veldig bra sammen med et vindu med hvite karmer og lyst sengetøy 🙂

   1. Takk for svar! Får se om jeg tør satse på mørkt 😀

  2. Mitt soverom er 9,5 kv.mtr. og jeg har valgt matt dempet sort maling. Fungerer helt perfekt og er mye bedre p sove i enn lys antikk (tidligere farge). Husk at lysforhold, møblering og interiørdetaljer også har mye å si for hvordan rommet oppleves

   1. Takk for innspill, jeg tror det blir denne fargen ettersom det er et stort vindu på rommet. Ett spørsmål til; skal ha møbelsnekkere som skal lage skap ved siden av og over sengen (pga må utnytte plassen). Ville dere malt de i samme farge eller malt de lyse? Føler kanskje litt av den mørke gode stemningen blir borte hvis skapene blir lyse (dekker jo nesten hele veggen)..?!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvis de dekker nesten hele veggen så ville jeg kanskje tatt de mørke, men med mer glans enn veggmalingen 🙂

   3. JA, takk for gode innspill! 😀

 68. Det var virkelig flott! Fineste rommet i huset synes jeg! Blir spennende å følge stuene, håper du velger rolige, litt varme farger. Det ville kledd et så gammelt og flott hus. At du får den lune følelsen når du kommer inn, og ikke de store hvite flatene. Det blir så sterilt og upersonlig i et sånt hus.

 69. Helt nydelig! Heldige er dere so får våkne opp her. Ha en fin dag videre.

 70. Iseline

  Nydelig og behagelig soverom! <3 Er så pent når sengen er redd opp på den måten! Men lurer på hvor dere legger alle putene i senga når dere skal sove? For regner med at det blir litt for høyt for nakken å bruke alle putene, hi, hi 🙂 Og har hatt lignende selv før, men jeg synes det ble så rotete når jeg måtte legge putene på gulvet hver natt 😉

 71. Utrolig lekkert!
  Garderobe <3 Smijernsvegg <3 Seng <3 Sengetøy <3. Har nesten samme stil selv, men mangler smijernsveggen ;D

 72. Hei!
  Kjempestilig soverom! Veldig gøy å følge oppussingen av huset. Vi har forskjellig stil, men jeg synes dere har det veldig fint og blir inspirert likevel. Jeg har vært en fast, men stille leser en stund, men nå tenkte jeg det var på tide å gi lyd fra meg. Jeg har beveget meg inn i bloggverdenen jeg og, samtidig som vi skal overta og pusse opp hus i Fredrikstad! Jeg er fra Sarpsborg selv, så det er moro å kjenne igjen steder og andre ting på bloggen din.
  Hilsen Guro

 73. Nydelig det var blitt! I love it!!Liker veldig godt stilen du har 🙂 Kan jeg spør hva den mørke fargen på veggene heter ? Vi skal også male soverommet og vil gjerne ha den fargen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dempet sort 🙂 Den er så fin!!

   1. Karina

    Tusen takk 🙂

 74. Så utrolig fint! Inspirerende <3

 75. Elsker soverommet deres! og mest av alt forelsket jeg meg i den svarte stolen som ser ut som en østers. Det ser ut som den har gullføtter og da er den perfekt hos meg:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har den! Du finner den her: https://sixbondstreet.no/lenestol-trapezium-sort Så fin 🙂

 76. Enkelt og greit bare helt sinnsykt fint <3

 77. saa flott

 78. hei! hvor stor bredde er sengen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   180 🙂

   1. sandra

    takk for svar:-) elsker bloggen din, titter alltid innom for å se minst 2 ganger om dagen:D

 79. Hei.
  Hvorfor merker du ikke hvor de forskjellige produktene du linker til er fra? Slik som feks peisen, sengen, sengegavl osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Peisen er fra Ellos, mens sengen og gavl er fra Six Bond Street 🙂

   1. Men hvorfor merker du ikke dette bedre i innlegget ditt? Du har bare satt inn mange linker, uten at du skriver noe om hvor de er fra. Man må klikke seg inn på siden til leverandøren før man vet hvor det er fra, er ikke dette litt sleip taktikk for å få mest mulig klikk på sidene dems??

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det synes jeg ikke.

   3. Nei vel. Men jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor du ikke kan svare på mitt spørsmål vedrørende den dårlige merkingen. Hvorfor merker du ikke bedre ved siden av lenkene du legger ut?

 80. Benedicte

  Elsker med stor E!

 81. Marielle

  Hvor er speilet ifra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   TM Design 🙂

 82. Virkelig lekkert soverom, Caroline! Nailet den hotellstilen 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 83. Hva heter stoffet på gavl og puff foran sengen?

 84. Cathrine

  Hva slags kamera bruker du Caroline? Du tar så flotte bilder!

 85. Hvor er Eiffeltårnet fra? Det MÅ jeg ha kjenner jeg

 86. hei! hva heter fargen på sengegavl og benken? <3

 87. Elisabeth

  Planlegger soverom i ny leilighet, og ER så inspirert av deres soverom! Blir nok ikke like mørkt, men fargen på sengen og sengegavlen er utrolig fin! Ikke alle lenkene som fungerer lenger, husker du fargen på seng/gavl?

 88. Heisann huska du kva farge og stoff som er på gavlen? Gavlen kjem ikkje opp når en trykker på lenka Veldig fint soverom

 89. Marit Sætre

  Hei Caroline! 🙂 dere er så flinke til å finne smakfulle løsninger i huset, digger det!:)

  Kan jeg spørre etter hva slags planter som du har i pidestallene? Er det gullranke?

 90. Hei! For en nydelig farge. Kan jeg spørre hvilket merke det er? Forstår det sånn at fargen heter «dempet sort». Kjempe flott

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dempet sort fra Jotun 🙂

 91. Hvilken farge og stoff er sengegavlen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *