detaljer på soverommet – biopeis

Jeg klør i fingrene etter å få vist dere soverommet, men jeg vil så gjerne at alt skal være klart først – så da viser jeg dere noen detaljer i første omgang. Nå har dere jo sett skapet, det er til høyre når du kommer inn i rommet. Til venstre har vi sengen og inngangen til badet vårt, og mellom sengen og skapet, har vi fått satt opp en glassvegg. I enden av denne glassveggen har vi en nydelig, biopeis som jeg virkelig elsker! Den tilfører så mye hygge til rommet og ekstra fin blir den jo utover høsten og vinteren. Dersom vi ikke fyrer i den, kommer vi til å plassere masse store kubbelys der i stedet – så romantisk!


Det er mange som spør hva vi har gjort med huset så langt, og det er kanskje vanskelig å ha fått med seg alt sammen dersom du ikke er jevnlig innom her, men ta en titt på kategorien «oppussing hus» så skal det meste være dokumentert 🙂 Når jeg blar meg gjennom denne kategorien selv, innser jeg hvor langt vi har kommet til tross for at jeg synes ting tar tid. Det beste er å ikke forhaste seg, det har jeg virkelig erfart på disse månedene vi har holdt på her. Akkurat nå har vi en oppussingspause, men snart skjer det endringer i den ene stuen nede og det gleder jeg meg virkelig til! Etter hvert står rommet til minstemann på listen, vaskerom, gang oppe, garasje og maling av fasade. Vi kommer dit, men én ting om gangen 🙂 

40 kommentarer

 1. Fin peis! Men gir den noe varme, eller er det mest for stemningen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den gir ganske bra med varme 🙂

 2. Jeg har bare en ting å si jeg – dødslekkert! Jeg digger stilen din 🙂
  Hvor har du forresten kjøpt dette duftlyset? Er det H&M home, som har det?

 3. Perfect 😀

 4. Digger soverommet deres! Garderoben, vinduene, fargene, veggen, peisen og tilgang til master bath. Helt nydelig!
  Utrolig spennende og vakkert hus dere har kjøpt altså <3

 5. Hvordan fungerer peisen? Er det trygt å ha på soverommet? Den var veldig fin. Er rammen av treverk?

  Hvordan stue skal dere pusse opp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du bruker bioetanol eller rødsprit for å tenne den, men det lukter litt så vi kommer nok til å bare sette inn en del kubbelys der for kosens skyld 🙂 Rammen er i tre.

   1. Ok å se på, men….Det må da være litt kjipt med en «peis» som lukter. Den skal da umulig være sånn, og det er dårlig reklame. Jeg hadde aldri vurdert et kjøp etter å ha lest dette.

    Det er også dyrt hvis den bare skal brukes til te-lys.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vet ikke om bioetanol lukter, det har vi ikke prøvd og det er jo det som er anbefalt å bruke 🙂 Kubbelys lukter ikke, om du da ikke kjøper de med lukt. Jeg synes ikke det er dyrt om du bare skal bruke telys, det er jo hele peisen som gir stemningen.

 6. ragnhild

  Hei. Hva er forskjellen på reklame og annonse? Hadde vært greit å vite/forstå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er det samme 🙂

 7. Wow, så fint dere har fått det! Gleder meg til å se hele rommet, og særlig smijernsveggen!
  Den glassboksen med gullkanter du har oppå peisen, hvor er den kjøpt hen? Og rullebordet du har foran kontorpulten som du viste oss sist uke, husker du hvor det er fra? 🙂
  Elsker at du er aktiv på Snap igjen, synes der er så gøy å følge med gjennom dagen (spesielt på video!).

 8. Ser skikkelig lekkert ut!

 9. Dere er veldig heldige som kan ha et såå stort hus, med store soverom til alle!

 10. Monica S Johansen

  Hvorfor kommer google språk – oversett opp nå? Er inne på safai og din side på iphonen min. Det har ikke kommet opp tidligere???

 11. Hva betyr reklamelink i forhold til annonselink/reklame/spons?

  Hilsen litt forvirra

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reklame/annonse er det samme og vil si at noen betaler for innlegget, spons vil si betaling i produkter 🙂 Når jeg legger til -link bak reklame eller annonse, så er det i de fleste tilfeller snakk om affiliatelenker hvor jeg har kjøpt produktet selv, men får en liten kickback for hvert salg jeg genererer 🙂

 12. Hei, åssen er planøøsningen deres? Har du bilde? Takk.

 13. Så lekkert! Vi har også biopeis, men i stua, etter forrige eier. Har ikke turt å prøve den ennå, mistenker den er litt for nært sofaen.. Merker du at det blir varmt rundt den, eller er den som en fancy telysholder? Tenker i tilfelle å gjøre som du sier, ha kubbelys i og være fornøyd med det.
  Må igjen komplimentere de himla lekre bildene på bloggen, blir like blid hver gang jeg går inn her! Og i dag blir det nok laks til middag etter oppskriften din!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har hørt at den kan bli litt varm i bakkant, men har ikke merket dette selv. Den bør uansett stå i trygg avstand fra brennbare ting 🙂

   Tusen takk! Så hyggelig at du liker bildene 🙂

   Håper laksen smaker 😀

 14. På har så lyst på pris, men har ikke pipe og da er kanskje denne perfekt? Hvordan monteres den? Er den driftssikker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg regner med at den er trygg, hvis ikke hadde den ikke blitt solgt 🙂 Den eneste monteringen du trenger å gjøre er å skru den sammen, og det går relativt raskt 🙂

 15. Synnøve

  Hei. Så flott dere har det! Lurer på hvor speilet er fra jeg?:) herlig PG nydelig pyntet til Naia sin dag. Snart 4åring og 2åring her i hus. Og for første er det togtema han har bestemt seg for 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra TM Design 🙂

 16. Else Marit

  Hei Dere får det jo sååå fint! Har du kjøpt speilet på Tm? Og hvor har du fått tak i det fine Eiffeltårnet?
  Mvh Else Marit

  1. Caroline Berg Eriksen

   Speilet er fra TM Design, ja, og Eiffeltårnet kjøpte jeg på http://www.aflekthome.no. Men jeg tror dessverre at det er utsolgt der nå :/

 17. Brannmann-Åge

  Disse peisene advarer vi brannmenn mot da det på de fleste modellene som selges i Norge kan oppstå brannfarlige omstendigheter ved påfylling av bioetanol/rødsprit i kammeret.

 18. Ingeborg

  Så fint!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 19. Virkelig flott, får følelsen av et luksushotell. Litt maskulin stil, men ser også at det passer til begge kjønn. Stilig og lekert var det i alle fall 🙂 Blir moro å se hele rommet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre at du liker det 🙂

 20. HELT NYELIG! Veldig inspirerende! 🙂
  Men kan du ha litt mindre størrelse på bildene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Bildene på bloggen er tilpasset mobil og nettbrett, fordi det er det de aller fleste bruker når de leser bloggen. På disse enhetene fyller bildene hele skjermen, men jeg kan høre med utviklerne om det går an å gjøre noe med størrelsen på PC.

 21. Love this, looks so opulent! PLEASE can you post where to buy the Eiffel Tower?! Would love one the same 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.aflekthome.no 🙂 But I think it’s all sold out :/

 22. Det stemmer ikke at peisen ikke hadde blitt solgt hvis den ikke var trygg. Det finnes flere eksempler på ting som har blitt solgt og som i ettertid har blitt trukket tilbake. Bioetanol er veldig brannfarlig og det har vært flere ulykker med slike peiser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt er selvsagt relativt 🙂 Om det ble avdekket alvorlige feil eller peisen ble sett på som direkte utrygg, hadde den blitt trukket tilbake og ikke solgt. Det brukes brennbart materiale og ansvarlig bruk av den er en selvfølge. Men det er klart at uhell kan skje.

 23. Camilla

  Hei, må hive meg på Lise over her. Slike peiser kan være kjempe farlige. Når du bruker etanolbrensel velåmerke. Har selv vært på sykehus i 8 måneder med 65% brannskader på kroppen etter en ulykke med en slik peis. Men hvis du holder deg til å bruke kubbelys i den er den jo kjempe fin.

 24. Etter å ha lest hva Brannmann -Åge sier så hadde jeg kun brukt kubbelys i den peisen, og fjernet all brennbar væske om det er fylt på noe….. i alle fall før jeg hadde satt inn lys.

 25. Så utrolig flotte bilder! Du har virkelig fantastisk smak Jeg elsker interiør og ser ofte på bloggen din for inspirasjon. Nå har vi bestemt oss for å kjøpe biopeis, så da måtte jeg inn å se. Hvor har du kjøpt biopeisen, og hvilken type er det? Den nærmeste jeg har funnet er denne: https://www.biopeiser-shop.no/crosby-traditionel-ethanol-kamin_4495r27399.html

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *