out and about in Oslo

Så var det onsdag igjen! Ukene går så fort, løvet på trærne skifter farge før jeg rekker å få det med meg og før vi vet ordet av det er vel desember her – jeg gleder meg allerede! Pepperkaker, gløgg, risengrynsgrøt, juleverksted! Ååå 🙂 Og jul i det nye huset blir jo så hyggelig – selv om det er hakket for stort å pynte opp her. Neiida, jeg skal ikke starte å spre julestemning allerede altså (selv om det sikkert bare er et tidsspørsmål før butikkene tar inn julevarer…) for høsten kan godt få bli her litt til. Akkurat når været er som i dag, med gult løv på trærne, mild vind og solskinn – da er høsten utrolig fin! 


I går var vi i Oslo nesten hele arbeidsdagen og det skjedde noe hele tiden, så jeg var altfor dårlig til å oppdatere snap chat, men det var uansett ikke så spennende for dere vil jeg tro – bare møter før vi kjøpte kaffe, juiceshots og smoothie to go i bilen. Hjemreisen blir så mye bedre med noe ekstra godt, spesielt i rushen! 


I dag er jeg på plass ved kontorpulten igjen, og så jeg skal ta en del bilder etter hvert. Etter kontortid skal jeg starte å forberede Naia sin bursdagsfeiring som skal være på søndag! Det blir så koselig! Hun må jo få en skikkelig feiring hun også ♥ Gjør dagen fin! 

24 kommentarer

 1. hej Caroline, det er nogle rigtig fine billeder fra byen 🙂
  jeg tænkte på, hvordan I passer Naia, når I også samtidig skal arbejde? jeg synes det er næsten umuligt at få arbejdet, når min datter er hjemme, men I deler jer kanskje, så I skiftes til at arbejde og være sammen med Naia`?
  ha en go dag 🙂

 2. Den kåpen er såå fin!! Og ha en fin dag, Caroline! Gleder meg til å se hva du steller i stand til bursdagen til Naia.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper dagen din er fin, Helene!

   Klem 🙂

 3. Pernille

  :O hvor er de fantastiske skoene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

 4. Elisabeth L

  Hvor er kåpen din fra? Såå fin <3 gleder meg til å lese mer om planleggingen til bursdagen til Naia, får alltid så mye inspirasjon 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra new look 🙂 Så hyggelig, Elisabeth! 🙂

 5. Ellabella

  Åh. Er på utkikk etter den perfekte rosa kåpa/frakk. Hvor er denne fra? Må sjekkes ut 🙂

 6. Julebrusen er allerede på plass noe steder. Altfor tidlig spør du meg 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Whaaaat…? Helt enig :O

 7. Så flott du var her, nydelig kåpe! Jeg har lest bloggen din en stund, og det er noe jeg har lurt på så lenge, så nå måtte jeg bare spørre. Det virker ut som at du har fulle arbeidsdager, og at du får gjort så mye på dagen, men jeg skjønner ikke hvordan dere gjør det med Naia når hun ikke er i barnehage? Er det Lars Kristian som er sammen med henne?

 8. Christine

  Jeg har allerede begynt å planlegge frøkna i huset sin bursdag. Hun har ikke før i desember,men vi har leid barnehagen hennes i november for feiringen. Vi flytter i desember,og orker ikke stresset med stor feiring da. Vurderer å foreslå pysjamas party for henne da. I fjor var det lekeland bursdag,men det er billigere å leie barnehagen og servere pølser og kaker og snaks.

  Ha en fin dag,Jeg har nettopp våkna etter å ha sovet bort en begynnende migrene. Godt å ha fri i dag da,slipper å stresse med å bli bra for å rekke jobben.

 9. Hei! Hvordan er du blitt så glad i trening? Jeg har selv trent hele livet, men det er alltid, hver eneste gang, et ork å motivere seg til å trene. Jeg trener noe jeg synes er gøy og kan egentlig alle de tipsene… Synes det er kjedelig å dra på trening for det om 🙁 har du noen tips? 🙂

 10. i love your coat sooo much!!
  miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 11. Hei! Håper jeg kan komme med en mening? Jeg liker veldig godt klærne dine for tiden, men jeg synes de skolettene du bruker ikke er spesielt fine. De som er helt inntil foten, som strømpe liksom, er grusomme og passer liksom ikke til noen antrekk. Anbefaler heller din egen kolleksjon…Klem

 12. Åh, Smoothie Exchange, kunne (nesten) levd på det! Hvilke pleier du å bestille? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Deluxe med dobbel espresso – så god 😀

 13. Har du fått regulering ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😉

 14. Så fin du er! Må bare si at jeg leste igjennom noen av kommentarene på forrige blogginnlegg, og jeg må si det er mye usaklige kommentarer du må lese igjennom og svare saklig på.. Ikke bare-bare 🙂

 15. Det var så koselig å følge deg på snap gjennom dagen i dag 🙂 Har savnet skravle-videoene dine, men skjønner jo at det har være noen veldig travle måneder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig koselig å høre, LH! Glemmer jo nesten av det oppi alt sammen, men det er så fint å kommunisere der, litt mer lettbeint enn i tekstformat 🙂

   Klem til deg!

 16. Hvor er kjolen fra?:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et skjørt + en topp fra gina 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *