let’s do this

Tirsdag allerede, i dag hadde jeg en avtale i Oslo halv tolv og her er jeg fortsatt! Likevel – jeg rakk en liten treningsøkt i dag tidlig, riktignok ikke klokken seks, men likevel ferdig til åtte 😉 Det er nesten innafor! Jeg har funnet ut at jeg må starte med treningsdagbok igjen, så i går skrev jeg en plan for hele uken og den har jeg tenkt til å følge… eller i hvert fall så godt som – jeg har allerede endret på dagen i dag, så i stedet for en langkjøring og styrke på armer, ble det oppvarming og bein, så tar jeg langkjøringen i morgen i stedet. Hvis jeg klarer! Herlighet, jeg la inn 3 serier med markløft i stad og er støl allerede. Haha! 


Etter noen møter i Oslo skal vi hjem igjen, hente i barnehagen, lage middag og så skal vi på foreldremøte. Hektisk dag fra start til slutt, men det er bra med litt action 🙂 Håper deres tirsdag er fin! 

16 kommentarer

 1. Deler du treningsuken/treningsplanen med oss? 😀
  Hadde vært gøy om du delte den opprinnelige planen med kommentarer om hvordan det gikk i etterkant eller noe sånt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Dette er for denne uken – tar gjerne en evaluering i slutten av uken 😉

 2. Flott å se at du ikke prøver å skjule invislign! Hva er grunnen til at du nå ønsker å gjøre noe med tennene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blant annet tanngnissing 🙂 skriver mer om det senere!

 3. Hva bruker du på Bryn og hvilken farge?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Anastasia beverly hills brow wiz – soft brown 🙂

 4. Har du streng :)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, invisaligne 🙂

 5. Hvor er den geniale treningsplanleggeren fra?:) Og hva er «4×4»?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er ikke ny, men den er fra Get Inspired 🙂 Tror de fortsatt har!

   4×4 kan du lese mer om her: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/06/04/3-favoritter-innen-intervaller-pa-molle/

 6. Hvilke smoothier anbefaler du på smoothie exchange? Ble så fristet på snap, så tror jeg må dra å kjøpe meg en i morgen 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøper kun deluxe med dobbel espresso! Den minner meg om den jeg lager selv – den ER så god! Se oppskrift her https://www.carolinebergeriksen.no/2017/06/05/min-favorittsmoothie-akkurat-na/ 🙂

 7. Laver du ikke snart et indlæg om løb og at være nybegynder samt musthaves når man skal begynde at løbe

 8. Sier som jeg sa tidligere, blir mer inspirert av treningsbilder hvor du jobber og er svett enn når du poserer strigla og sminka..

 9. Marianne

  Håper du kan skrive et innlegg om Invisaligne, da jeg vurderer dette selv om dagen! 🙂

 10. Hvor er boken fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *