bildeveggene på kontoret: desenio

– reklame –

Endelig er kontoret ferdig og prikken over i’en er disse bildeveggene som vi har satt sammen fra Desenio. Lars-Kristian har valgt sine bilder over sin plass mens jeg har valgt mine over min plass – da blir det fort litt mer personlig, akkurat som det gjerne bør være på en kontorplass 🙂 

Jeg synes det er kjempevanskelig å velge blant det store utvalget Desenio har og derfor bladde jeg meg gjennom hele kategorien inspirasjon og deretter «fashion» og fant noe som matchet meg 100 prosent! 

Lars-Kristian valgte de fleste av sine bilder fra inspirasjon og «fotokunst» – det er så mye fint! Begge har valgt sorte, enkle rammer ettersom det var de vi synes passet best til hele rommet her, men Desenio har veldig mye mer enn bare det. Sjekk for eksempel rammeutvalget deres HER


Bruk koden CAROLINEBERGERIKSEN når du handler hos Desenio – den gir deg 30 prosent rabatt på posters (gjelder ikke handpicked, collaboration eller rammer) til og med 2.oktober 🙂

121 kommentarer

 1. Hjelpes meg! Jeg skal love deg at når barna dine begynner i 1 klasse på skolen kommer de til å lure på hvorfor den såkaldte bannefingeren henger på veggen 😉
  Den må ned, har ingenting med feminisme å gjøre. Det er bare stygt! (Det siste var mine ord, ikke en 6-åring sine, he he)

  1. Synnøve

   Her i huset har jeg et broderi hvor det står «helvetes jævla dritt». Det har hengt framme i alle år, vi har to unger i huset. Har jammen blitt folk av ungene også, ingen av dem banner eller bruker stygge ord og vet at det bare er et broderi. De bare ler av det og vet at noen ganger kan en dag bare føles som dritt.

 2. Lars Kristian burde heller fremkallet og forstørret noen av sine egne bilder, mye finere de han tar! Er det ikke ubehagelig forresten å sitte ved pulten å jobbe når du har vinduet rett bak deg og dermed sollyset rett inn på skjermen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jeg enig i at han burde! 🙂 Det skjer nok etter hvert, enn så lenge synes jeg Desenio har utrolig mye lekkert 🙂 Det går helt fint å sitte her, har aldri plaget meg. Dersom jeg skal jobbe med bilder, setter jeg meg bare bort på Lars-Kristian sin plass 🙂

 3. Anser du deg som feminist? Det er vel kanskje ikke den karakteristikken bloggen bygger opp om?

  Men tar seg fint ut på veggen da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jeg. Hvordan mener du at bloggen ikke bygger opp under det?

   1. Elfrid

    Må også få stille dette spørsmålet? Er du feminist?
    Jeg legger noe helt annet i begrepet en å legge ut bilder av seg selv i bh og truse rett etter fødsel Og dermed seksualiserte kroppen- og forklare på en rar måte at svangerskap og fødsel ikke ødelegger kroppen.
    Når du mener å fikse negler ,hår og tenner er arbeid.
    Alle kan få leve på den måten de vil og det er helt greit at du vil leve slik du gjør,men å hevde at det er feminisme synes jeg er misbruk av begrepet. Hadde vært veldig interessant å høre hvorfor du mener du er feminist.
    Å være selvstendig. Næringsdrivende eller jobbe mye har lite med feminisme å gjøre.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Selvsagt er jeg feminist 🙂 Jeg synes ikke noen av de tingene du nevner i din kommentar er avgjørende for om noen er feminist eller ikke. Feminisme for meg handler om like muligheter og rettigheter uavhengig av kjønn. Frihet til å gjøre akkurat hva man vil, uten å bli dømt for det kun på bakgrunn av det å være kvinne (akkurat som du gjør nå).

    Og jeg har aldri sagt at å fikse hår, negler eller tenner er arbeid. Hvor har du det fra?

   3. Elfrid

    Jøsses! Fordømmer jeg noe? ?
    Bare skriver at jeg ikke regner det som feminisme.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, du fordømmer ingenting, men du dømmer meg på bakgrunn av at jeg er kvinne. Lite feministisk i mine øyne.

    Å dømme og å fordømme er to forskjellige ting.

   5. Elfrid

    Uansett om jeg fordømmer eller dømmer.. hvordan dømmer jeg deg som kvinne?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Du må lese hva jeg skriver..

    Du dømmer meg på BAKGRUNN av at jeg er kvinne. Hadde jeg vært en mann ville du ikke brydd deg.

   7. Da vil jeg stille et motspørsmål om på hvilken måte du mener at du fremmer feminisme med bloggen din?

    Du kan godt være en ihuga feminist for alt jeg vet, men det er ikke det som kommer frem blant innlegg om å kjøpe negler/hår/lepper/klær osv.

    Det er svært sjelden (noen gang?) man leser om samfunnsrelaterte ting i bloggen din, og siden du selv har sagt at du kvir deg for å kalle deg feminist synes jeg den veggen ble litt merkelig…

   8. Caroline Berg Eriksen

    Bloggen er ikke ment å fremme feminisme, så enkelt er det 🙂 Når det er sagt så fremmer jeg feminisme i kraft av hva jeg oppnår og hvem jeg er. At jeg kvir meg for å kalle meg feminist handler ikke om at jeg er feminist eller ikke, det handler bare om at det er så mange ekstremt konservative feminister der ute som stort sett ikke gjør annet enn å moralisere over andre valg, og da spesielt kvinner valg, ironisk nok.

    Jeg har ikke sett ett eneste godt argument for hvorfor jeg ikke er en feminist, bortsett fra at jeg tar selfies og baker cupcakes da… Haha 😀

   9. Elfrid

    Det er dine antagelser. Det vet du ingenting om

   10. Elfrid

    Postet litt tidlig..
    Her er det du som må lese hva som skrives. Jeg har aldri sagt noe som dømmer deg om du er kvinne, hvor du får det fra er spennende.
    Jeg spør bare hva du legger i begrepet feminist siden jeg synes bloggen din ikke akkurat oser av nettopp det.

   11. Jeg har ikke nevnt noe om cupcakes, så hvorfor du siterer meg i det svaret skjønner jeg ikke helt.

    Du har fått mange gode innspill på hvorfor noen reagerer på at du har en hel feministvegg når man ser så lite til de holdningene i arbeidet ditt, men du velger å vise oss fingeren og bruke hersketeknikker (som f.eks det å tillegge meg holdninger jeg ikke har ytret).

    Du har skapt deg din egen arbeidsplass, samt at du sysselsetter x antall andre, og det er supert. Kjempebra, faktisk. Men det gjør deg ikke til feminist. Feminisme er også så mye mer enn lik lønn for likt arbeid. Det er ingen tvil om at det finnes et glasstak som det kreves mye å komme gjennom for mange kvinner, og jeg tror ikke at blogger som din, som fremmer et enormt fokus på det ytre er med på å hjelpe den saken.

    Ikke alle kan være feminister, og ikke alle kan stå på barrikadene, og det er helt greit, men de lager som regel heller ikke en fokusvegg med hovedvekt på dette.

    Jeg reagerer på fokuset bloggen har, ikke hva du har privat. Det aner jeg ingenting om. Det er du som blander kortene her, de fleste jeg har sett skiller godt på blogg og privatliv.

   12. Caroline Berg Eriksen

    Jeg siktet ikke til deg angående cupcakes 🙂 Det var en generell betraktning fordi det er stort sett cupcakes kritikken går på.

   13. Hvorfor er ikke det og fikse tenner, negler og hår jobb for deg når du får det sponset eller betalt via produkter eller affiliatlenker så lenge du legger det ut på din blogg som fungerer som en reklamekanal?

   14. Caroline Berg Eriksen

    Jeg regner det ikke som arbeidstid å sitte hos frisøren eller negledesigner, men den tiden jeg bruker på å legge noe ut i mine kanaler er så klart arbeid.

   15. Ok. Men selv om du ikke anser det som arbeidstid så er det jo i aller høyeste grad i jobbsammenheng, hvis gjeldene oppdrag blir lagt ut på bloggen som kommersielt innhold.

   16. Caroline Berg Eriksen

    Det blir så klart i jobbsammenheng, men det er jo ikke sånn at jeg ikke hadde gjort det om det ikke ble sponset 🙂 Med hverdagsblogging så er jo det meste man gjør på en eller annen måte i jobbsammenheng, selv om ikke alt kan gå inn i kategorien arbeidstid.

   17. Det vil jeg tro. Men når du lager et reklameinnlegg så stiller jo saken seg litt annerledes. Du hadde vel feks. Ikke tatt så mye bilder og lagt så mye tid i å skrive om det/justere bildene?
    Du sier jo selv at bloggen er en bedrift, og måten du drifter denne bedriften er jo å bruke bloggen som en reklamekanal.

   18. Caroline Berg Eriksen

    Nei, selvsagt ikke 🙂 Men den opprinnelige påstanden var at jeg kalte det å fikse hår, negler osv. arbeid, og det gjør jeg ikke. Men den delen hvor vi tar bilder, etterbehandler dem og skriver tekst er såklart arbeid.

 4. Desenio har SÅ mange fine bilder! Gleder meg til å gå amok der når vi flytter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har det blitt mer trendy siden i fjor å kalle seg feminist?

 5. I love you office, so cool. I have to ask, where the globe is from?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Slettvoll 🙂 And thank you so much 🙂

 6. Hei! Så flott dere har fått det på kontoret! Skikkelig fine møbler og bilder 🙂
  Synes det er fantastisk fint å se at du er feminist og glad i å vise det! Hadde vært spennende med et innlegg om hva feminisme er for deg! Synes flere, både kvinner og menn, skulle være stolte av å kalle seg feminister 🙂
  Hvor er det kule trillebordet foran pulten din fra? Har så lyst på et sånt et!

  1. Og på ønskelisten er også: video gjennom hele huset! Sliter sånn med å forstå hvordan rommene er i forhold til hverandre. Tror jeg forstod huset deres i Siljan først da dere flyttet ut, ha ha, har så dårlig romfølelse og retningssans!

 7. om denne bloggen er feministisk så skal jeg drepe meg selv :))))
  «jeg må være en selvoptatt prinsesse som tar selfies, driter i planeten og det skal mine barn bli og»!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Javel, ok. Så en feminist kan ikke ta selfies, handle klær og blogge? Jeg tror ikke du helt vet hva feminisme handler om.

   1. Joda, men det handler kanskje mer om at du fronter de tradisjonelle kjønnsrollene der kvinnen har plass ved kjøkkenbenken og mannen drar ut og jobber. Du dyrker de tradisjonelle kjønnsrollene, og pynter på deg selv for å fremstå som mer attraktiv. Er det så kvinnefrigjørende? Videre er det stor forskjell mellom jantelov og feminisme. Kanskje greit å ikke blande dem? Regner med at folk nemlig kommer dragandes med jantelovkortet hvert øyeblikk her.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Leser du riktig blogg nå? Hvordan i all verden fronter jeg de tradisjonelle kjønnsrollene du beskriver? Jeg jobber da i aller høyeste grad og situasjonen du beskriver har da aldri vært tilfelle her på bloggen? Om noe så fronter jeg da det stikk motsatte hvor jeg er sjef i mitt eget foretak og har en mannlig ansatt som i tillegg er min mann.

    Når det er sagt, mener du at en hjemmeværende husmor ikke kan være feminist? Hva om vedkommende liker å lage mat og stelle i huset,og gjør det fordi hun faktisk ønsker det?

    Jantelov og feminisme er to forskjellige ting, ser ikke helt hvor jeg har blandet dem.

   3. High five, Caroline! Folk må ta seg selv i nakken og forstå hva feminisme faktisk er. Og det er så mye enklere en hva folk tror.

  2. Hahaha, dagens! 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, man kan jo faktisk nesten tro at kommentaren er ment som en spøk.

 8. Ok, hva er greia med at du ikke lar kommentarer som er litte grann «kritiske» slippe gjennom? Jeg spurte bare om du er feminist?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   1. Jeg finner ikke noen kommentarer fra deg.

   2. Fint om du leser kommentarfeltet før du påstår at jeg ikke slipper gjennom kritiske kommentarer.

 9. Desenio har så mye fint! Har selv noen bilder på soverommet og de gir en helt annen følelse til rommet. 🙂

 10. Ærlig talt dere, feminisme er ikke utelukkende forbeholdt kvinner som utfordrer tradisjonelle kjønnsroller. Feminisme handler om frihet og like MULIGHETER.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kunne ikke vært mer enig! Synes enkelte viser skremmende holdninger.

 11. En av de helt grunnleggende prinsippene i feminismen er at kvinner skal ha øke sine rettigheter og sosial stilling i forhold til menn. Kvinner i den vestlige verden har (og blir fortsatt) i veldig stor grad blitt objektifisert – de brukes som pynt og staffasje og det legges stor vekt på hvordan de ser ut – og ofte lite vekt på hva de mener. Måten du fremstår på i SoMe er jo ofte ganske ekstremobjektifisert – jfr post-partumbildene dine og et stort utseendefokus sånn generelt sett. Jeg tenker at det kan være årsaken til at enkelte setter spørsmålstegn ved at du er feminist – siden du på mange måter er med på å opprettholde ekstremobjektifiseringen man ser i vesten i dag. Jeg tenker at det er forklaringen på hvorfor folk spør om du er feminist. Mange av oss som er opptatt av kvinners rolle i samfunnet, i arbeidslivet og i mediene, har kjempet lenge for at kvinner skal dømmes etter noe annet enn utseendet og fysisk fremtoning. Vi vil ut av prinsesserollen. Å slåss for å få lov å beholde objektrollen og veldig utseendefiksert oppfattes av mange som motkrefter til kvinner som ønskes å bedømmes etter andre kriterier enn hvor pene de er. Jeg tenker det er derfor folk spør

  1. Caroline Berg Eriksen

   Problemet med det er at da plukker man selektivt ut en liten brøkdel av meg som menneske og blogger og dømmer meg ut i fra det uten å se på hele bildet. I tillegg så sier man at «jeg er bloggen, og bloggen er meg». Og det er jo ikke tilfellet. Skal man ekskludere alle som jobber i typiske kvinnemagasiner også? Modeller?

   Feminisme for meg handler om frihet til å gjøre hva man vil, ha de samme mulighetene og rettighetene som menn uten å bli dømt på bakgrunn av å være kvinne. Åpenbart så er sistnevnte noe som ser ut til å være vanskelig for mange. De vurderer kvinner annerledes enn menn, begrenser deres valgmuligheter og frihet til tross for at de selv, åpenbart, ser på seg selv som feminister. I mine øyne er det anti-feminisme.

   1. Helena

    Jeg skriver til deg som bloggeren Caroline Berg Eriksen – ikke privatpersonen Caroline – som jeg overhodet ikke kjenner. Det jeg kommentere her, handler om den Caroline Berg Eriksen du viser frem på bloggen din. Hvem du er som privatperson har jeg ikke ment noe om – det er deg som blogger, som mediepersonlighet, som SOMe-aktør jeg skriver til.
    Jeg er enig i at feminisme handler om frihet. Men feminisme handler ikke om at alle skal heie på alt alle kvinner gjør – feminisme handler da vitterlig om å være bevisst hvorfor kvinner og menn fortsatt har ulike muligheter – ekstremt ulikt i noen deler av verden, men også her i et av verdens mest likestilte land, er det forskjeller. Jeg tenker at feminisme IKKE handler om retten til å kle av seg og publisere bilder av seg sjæl i undertøyet bare fordi man synes man ser bra ut. Kvinnekampen har handlet om frihet FRA objektivisering, og man kan ikke bare si «jeg har lyst til å kle av meg, jeg er kvinne, ergo dette er feminisme». Uansett hvordan man vri på det, så handler feminisme og kvinnekamp også om å slippe obektivisering – så posering i undertøy for å vise frem kroppen sin, kan per definisjon ikke defineres som feminisme – da feminisme altså også handler om å fri seg fra å være et objekt. Du er et viktig forbilde for mange – du har mye makt. Jeg skjønner ikke hvorfor du ønsker at objektivisering skal være et viktig og riktig valg for en kvinne – det burde være helt selvsagt at ingen skal bedømmes utfra sine dekorative egenskaper – hverken kvinner eller menn. Det er noe helt annet.

    Og hvis vi hadde hatt fullstendig frihet fra konvensjoner, kunne jeg forstått argumentet med at alle bør ha frihet til å gjøre akkurat det de vil. Men når samfunnet ser ut som det gjør, er det viktig at vi alle – både kvinner og menn, kjemper for faktisk frihet – som også innebærer frihet fra objektivisering – og like muligheter.

    Forøvrig

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvis du skriver til bloggeren Caroline Berg Eriksen, hvorfor kritiserer du da meg personlig for å kalle meg feminist? Denne bloggen har på ingen måte sin hovedhensikt å fronte feminisme.

    Jeg er enig med deg i at feminsime ikke handler om å heie på alt kvinner gjør, så vær gjerne kritisk til hva jeg driver med, men ikke i feminismens navn. Jeg synes heller ikke at man skal kle av seg i feminismens navn, men man kan da fint kle av seg på bilder fordi man har lyst til det uten at man skal bli erklært en ikke-feminist.

    Men når du kritiserer meg for «å kle av meg» så gjør jo du akkurat det jeg kritiserte i min forrige kommentar. Du tar en brøkdel av meg og overser alt annet. Hvor ofte legger jeg ut lettkledde bilder?

   3. Vigdis

    Jeg vil anta du skjønner at alt du skriver på bloggen er bedriften og bedriften heter Caroline Berg Eriksen. Så om man skriver til Caroline Berg Eriksen kan det like så godt være til bedrifte og ikke være personangrep.

   4. Når du Helena skriver at mange kivnner ønsker å komme seg unna objektifiseringen. Hvorfor fokuserer du da så mye at en kvinne kler av seg eller ikke? Er ikke det å hjelpe til med å opprettholde objektifiseringen? Siden fokuset ditt handler så mye om dette. Hvis du ikke liker at folk kler av seg er det greit. Men hvorfor fokuserer du så mye på dette? Det er jo nedverdigende fordi du bare fokuser på dette. Og ingenting annet Caroline har oppnådd. Jeg synes du selv ojektifiserer.
    En kan sette spørsmålstegn ved hvor sunt skjønnhetsfokuset hun fremmer er for kvinner. Men problemet er jo at dere i kommentarfeltet legger alt fokuset der. Hvorfor fokuser dere ikke litt mer på at hun f.eks. driver sitt eget selskap. Ja det er visse ting som hun gjør som jeg skjønner hvorfor folk kan sette spørsmålstegn ved når det kommer til feminisme. Men ingen er helt perfekt. Og hvis dere er så opptatt av feminismen burde dere begynne med å løpte blikket og heller fokusere på det større bildet. Som at hun f.eks. er selvstendig næringsdrivende, tjener million lønn og har sin mann som ansatt.

 12. Det er ikke feminisme å fronte kommersialisme, overforbruk, skjønnhetsjag, rosa prinsessepynt og cupcakes.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har aldri sagt at dette er feminisme?
   Men å fronte det avgjør da på ingen mote om man er feminist eller ikke.

   I dine øyne så:

   Kvinnelig baker = ikke feminist
   Kvinnelig vaskehjelp = ikke feminist

   Osv.

   Anti-feminisme kaller jeg det.

   Fint om du deltar i kommentarfeltet på en konstruktiv måte. Jeg slettet resten av personangrepene dine.

   1. Du sier vel at dette er feminisme hvis

    Du kaller deg feminist=tingene du gjør er i feminismens ånd..?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Feminisme er frihet og muligheter på lik linje som menn. Om jeg ønsker å bake en cupcake eller ta på meg eller noen av døtrene mine en prinsessekjole så gjør jeg det, uten at det påvirker om jeg er feminist eller ikke.

    Synes du det er spesielt feministisk å fortelle andre kvinner hva de skal/bør gjøre eller ikke gjøre på bakgrunn av det faktum at de er kvinner?

  2. Det er ikke feminisme å definere andre kvinners handlingsrom. Det er bare smålig og trangsynt. Nå skriver jeg kommentaren under ditt innlegg, Siri, men denne kommentaren går til alle dømmende og latterlige «feministene» her inne. Det går ikke an å ta dere seriøst.

 13. Flott kontor, lekre møbler og fine bilder!!
  Kan jeg få spørre hva bildet av f…-fingeren betyr for deg? -hvorfor du har hengt det opp?
  Har du og L-K kontor i samme rom? I så fall, hadde vært artig å se kontoret i sin helhet!
  PS: Er helt enig med deg om, hva det for deg vil si å være feminist! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den fingeren er til alle disse konservative, moralist-feministene som i dag besøker kommentarfeltet mitt 🙂

   Vi har kontor i samme rom, ja. Bildene av Lars-Kristian sin bildevegg er tatt fra bak min skrivebord, mens de som er tatt skrått på min bildevegg er tatt rett i forkant av hans skrivebord 🙂

   1. Haha, ja du så det nok komme! 😀 😀

   2. Synnøve

    Herlig kommentar, Caroline! Stå på!

 14. Melinda

  Så fine bilder! Hvilke mål har du på bilde som *viser fingen* og «feminism»?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke sant? Det er 50 x 70 🙂

 15. Jeg blir helt satt ut av kommentarene i dette innlegget… Kjeare Caroline. Jeg jobber fulltid, har loesvipper, fikser brynene mine, lager middag naar jeg er hjemme tidlig nok fra jobb. Kjearesten min aapner ofte doeren for meg og jeg tar selfies til bloggen. Jeg er feminist, selv om jeg ikke liker ordet i seg selv. Det jeg nevnte ovenfor har nada sammenheng med likestilling.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nåde deg om du baker en cupcake!

   1. Det hadde ingen kommentert, fordi jeg ikke er deg. Uansett hva du skriver faar du usakelig mye pes. All kredit for at du fortsatt staar med rak rygg…

 16. Caroline. Det hjelper ikke svare flere av de som kommenterer her. De eier sannheten og tror helt ut på hva de selv mener. Sitter bare og venter på og angripe. Frihet, likestilling og rettferdighet for begge kjønn , kort fortalt. Det å dra inn selfies,prinsesse pynt eller planeten har da ikke noe med feminisme å gjøre. Så her er det nok flere som bør lese seg. Dere angriper Caroline for å si hun er feminist, men hva er dere da som legger igjen frekke kommentarer ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du har helt rett, lill 🙂 Det har ingenting med feminisme å gjøre 🙂

 17. Ingvild

  Her synes jeg du får ufortjent mye kritikk, Caroline. Feminister kommer i alle slags former, både «prinsesser» og ikke. Felles for de må jo være det definisjonen på feminisme sier; at man jobber for kvinners likestilling og frigjøring. Dette kan man gjøre uavhengig av hvordan man fremstiller seg. At man kaster seg på kroppshysteri og kjøpspress er kanskje heller ikke bra, men det har ikke noe med feminisme å gjøre! Det er en helt annen diskusjon.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Ingvild 🙂

 18. Blir helt oppgitt av kommentarfeltet her ! Jeg har venninner som foretrekker å kunne være hjemme og ta vare på hus osv., og jeg kjenner menn som foretrekker å være hjemmeværende. Er mannen feminist og kvinnen anti-feminist? Nei det synes jeg ikke! Da hadde det jo ikke vært likt for alle!

 19. kathinkat

  Man er ikke feminist fordi man går med «GRL PWR»-t-skjorter eller henger opp bilder med skriften «Feminism» på på veggen. For en vits. Alt annet du gjør og viser fram tyder på det motsatte. For du har vel ikke glemt din egen 8. mars-tale? Jenter er jenter verst?

  Hva er det som gjør det til feminist? Hva er det DU gjør som feminist?

  Lite troverdig, ass.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Men det har jeg da heller aldri sagt, kathinkat? Altså, når du må dikte opp ting for å kritisere meg, da er det kanskje ikke så mye å kritisere?

   Ja, jenter er jenter verst, og det ser man jo her i kommentarfeltet.. Du og mange andre underbygger jo bare det.

   Hva som gjør meg til feminist? Holdningene mine og det faktum at jeg har bygget meg opp min egen karriere, jeg er min egen sjef, jeg har de samme rettighetene og mulighetene som menn og disse benytter jeg meg også av. Jeg undertrykker heller ikke andre kvinner, slik som flere her i kommentarfeltet.

   Takk for dagens letteste spørsmål.

   1. Jeg må si at det er svært nedverdigende å si kvinner er kvinner verst. Hvis menn kritiserer andre menn har jeg aldri hørt noen si «menn er menn verst.

    Jeg synes det gjør at kvinner kvier seg til å si sin mening. At deres synspunkter er mindre viktige. Du får kritikk av kvinner fordi det er kvinner som leser bloggen din. Med en gang en kvinne er uenig så er det bare sjalusi og ondskap?

    Jeg hadde blitt forbanna om jeg hadde kritisert noe jeg er uenig i, for så å ikke bli tatt seriøst fordi jeg er kvinne. Kan jeg bare kritisere menn?

    Å si kvinner er kvinner verst er iallefall langt fra feminisme og er en hersketeknikk for at kvinners meninger ikke skal bli tatt på alvor.

    Vær så snill å tenk over det.

  2. Kan ikke ta deg seriøst. Hva gjør du som gjør deg til feminist? Dømmer andre kvinner? Du er jo selve eksemplet på at kvinner er kvinner verst!

 20. Marianne

  Blir stadig forundret over hva folk klarer å lire av seg! Noen tror visst de sitter på fasit …

  1. Caroline Berg Eriksen

   Noen tror de eier feministbegrepet, det er synd og ikke minst ødeleggende :/

 21. Jeg gir meg over – er det rart det er krig i verden? Så mye dritt du får servert fordi du lar oss ta en titt på det lekre kontoret ditt. Helt rystet over hva enkelte får seg til å skrive. Hva med oppdragelse og hensyn til hverandre? I enkelte tilfeller så blir dine innlegg vridd og vrengt på – bare for å lage litt kvalme. Du er dyktig til å svare for deg – når enkelte på død og liv skal arrestere deg for hva du mener. Kan vi ikke heller være hyggelig mot hverandre, og har du bare dritt å komme med – så hold heller kjeft! Stå på Caroline – jeg digger deg og bloggen din!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oppdragelse og hensyn til andre ser ikke ut til å være en parole, Karin :p

   Tusen takk! <3 <3

 22. Sara Katrin

  Wow!!! Så mye styr og opplegg pga et bildet som viser fingeren xD Helt utrolig å se hvor sensitiv folk er blitt for tiden. Så mye drama for så lite..at det går an!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Galskap :O

 23. Jeg undrer meg over feministplakatene dine. Jeg sier ikke at du ikke kan være feminist, men lurer veldig på hva du legger i det. Jeg ser at du velger svært tradisjonelle, og på grensen til en stereotypisk karikatur, når du/dere velger leker og klær til barna deres. Er dette bevisst hos deg? En ser at foreldre som påstår at «døtrene mine kan være prinsesser nå» og «men de kan selvsagt velge annerledes i fremtiden» ikke er noe som fremmer likestilling. Desverre. Ifølge forskningen bidrar stereotype oppfatninger av kjønn til å begrense barns frihet til selv å velge utdanning etter interesser og talenter. I stedet velger de yrker etter forutinntatte holdninger om hva som er kvinneyrker eller mannsyrker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barna våre har leker og klær i alle farger, fasonger og typer. I det ene øyeblikket er hun prinsesse, mens i det neste er hun Mikkel Rev eller Kaptein Sabeltann.

   1. Fint. Det eneste vi ser på bloggen er rosa prinsessekroner og klær. Derav spørsmålet. Du skriver i flere kommentarer at privatpersonen Caroline ikke er bloggeren Caroline Berg Eriksen. Det er forståelig! Skjønner at du vil skille jobb og privatliv. Men, da burde du kanskje ikke ha lagt ut bilder av drøssevis av feministplakater? Dette vil jo vekke reaksjoner, og den kritikken må du nesten stå i. Det blir et paradoks når du hevder at bloggen din ikke skal fremme feminisme.

  2. Christine

   Jeghar sett flere bilder av begge jentene og en stor rød bil, så de leker tydeligvis med biler også.

 24. Kjære Caroline. Jeg lurer på om du har lest denne (og evt hva du synes om artikkelen):
  http://tidforbarn.no/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid=28

 25. I alle dager.
  Handler ikke feminisme om likestilling og mulighet til å ta egne valg over livet sitt? Jeg elsker å vaske huset, samt lage mat, men kan jeg ikke gjøre det da uten å bli kalt for en antifeminist? Og joda, jeg har faktisk en 100% jobb i tilegg.
  Er det ikke rom for ulikheter i samfunnet vi bor i? Er jo faktisk vi kvinner som lager regler for hverandre da noen fronter at kvinner ikke kan lage mat samt se bra ut uten å falle utenfor «feminist» begrepet. Stå på Caroline, i mine øyne klassifiseres du som en feminist! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke for alle, Kari, dessverre :/ Her skal alle formes etter samme oppskrift og meninger, og nåde være den som baker en cupcakes eller tar en selfie…

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 26. Ingvill

  Men altså -er ikke dette et reklameinnlegg? Får du ikke betalt for det? Kan du ikke bare gi blaffen i hva folk sier, du har jo fått betalt for dette innlegget, det er liksom ikke din personlige smak og meninger som står i et reklameinnlegg, heller.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er min personlige smak, Ingvild. Det er jo jeg som plukker ut bildene, ikke Desenio, om det var det du trodde? Alle reklametekster blir utformet av meg, ingen andre, og det er heller ingen andre enn jeg som bestemmer hva jeg omtaler.

   1. Ingvill

    Jaja, jeg skjønner bare ikke at du gidder å ta det så personlig, liksom. Jeg leser innlegget ditt 8. mars i fjor, så du er liksom ikke den første jeg tenker på når jeg skal peke på en ung feminist, og det er liksom ikke noe å bli sur for at folk ikke forbinder deg med feminisme, det er liksom ikke det som er varemerket ditt, akkurat. Du er jo bloggdronning og sånn fra før. Ha en fin ettermiddag!

   2. camilla

    Ja,ja.det nettopp samme utvalget er foreslått på et av forslagene til vegg fra plakat firmaet. Du har bare bestilt pakka. Slett ikke ditt originale utvalg…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg skriver i innlegget at jeg fant hele bildeveggen der? Det er vel ingen hemmelighet. Det er likefullt mitt valg, det er jeg som har lagt bestillingen og jeg som bestemmer hva som skal henge på min vegg. De legger ingen føringer på hva jeg kan velge blant, det bestemmer jeg selv.

 27. Anniken

  Oi, her var det mye bråk i kommentarfeltet… :-/.
  Jeg lurer på noe heeeelt annet: Jobber dere kun på bærbare maskiner, uten eksterne skjermer? Så mye som dere jobber med bilder? Har selv en jobb hvor jeg jobber med bilder og publisering, og hadde ikke klart meg uten de to megaskjermene på pulten min. Og ergonomisk rullemus for å forhindre senebetennelse og musearm

  1. Caroline Berg Eriksen

   Foreløpig er det kun på bærbare maskinger, men jeg vet at Lars-Kristian ønsker seg en større iMac 🙂 Han bruker wacom tegnebrett, så for hans del er det ikke så mye musebruk.

 28. Her syns jeg du får ekstremt mye pepper, og kanskje enkelte burde lese seg litt opp på hva feminisme faktisk er.

  Jeg har valgt å være hjemmeværende husmor, fordi vi har mulighet til det. Jeg koser meg med å ta vare på barnet mitt, og snart kommer nummer to. Som er så heldig at han får være hjemme med meg de tre første årene av sitt liv. Jeg elsker å pusle hjemme, og ta vare på familien min. Samtidig er jeg like fullt en feminist som er for like rettigheter for kvinner og menn, og at vi kvinner skal få lov og gjøre akkurat som vi vil. Sminke, løsvipper, bakst eller klær har fint lite med feminisme å gjøre. Hvorfor er vi kvinner så stygge med hverandre, jeg forstår det ikke. Vi burde bygge hverandre opp, og ikke angripe hverandre for små ubetydelige ting!

  1. Hadde du vært feminist hadde du delt permisjonen din likt med din mann og gått ut i jobb.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Du har åpenbart misforstått hva feminisme handler om, A.. Frihet og muligheter, det du beskriver der er en innskrenkning av friheten.

 29. Ler meg skakk av dette kommentarfeltet! Mer underholdende enn reklameinnlegget i alle fall.. Med så mange fantastiske bilder L-K har tatt skulle man tro dere heller ville pynte med de? Ha ungene eller ferieminner på veggen f.eks:) hadde du bestilt hvis du ikke fikk betalt fra Desenio?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har vært kunde hos Desenio i flere år og har også bestilt plakater uten at det har vært reklame – så ja 🙂

   På kontoret ønsket vi en annen stil enn familiebilder, men vi ønsker også å leke oss med å ta egne bilder etter hvert.

 30. Sender posterene fra Desenio internationalt?

 31. Kjempe kule bilder!! Liker fargene i noen av de som bryter med det sorte og hvite.
  Så må jeg le (og riste på hodet) av kommentarene du har fått her. Hva folk legger seg opp i og påstår om andre mennesker. Du svarer godt til alle og enhver! Forsett det gode arbeidet, du rocker! 🙂
  …Liker spesielt godt f fingeren bildet til alle disse negative kommentarene, her er det tydelig mange med lite innsikt.

 32. Gunn S.M.

  ‘Ingen eier feministbegrepet’ – vel, jo, altså, begrepet ‘feminist’ har, i likhet med andre ideologier en klar definisjon, som du også er inne på. Vi kan ikke bare velge fritt hva som er feminisme eller ikke. Uansett. Jeg _hater_ når folk sier at ‘jenter er jenter verst’. Det er ikke sant, det viser en ufattelig nedverdigende holdning ovenfor kvinner, og det er en hersketeknikk. Flott at du er feminist. Men også godta at noen kommer til å kritisere dette plutselige jumpet til feminisme på grunn av dine tidligere uttalelser angående temaet, og fordi det du fronter på bloggen ofte er materialisk og typisk ‘jentete’ (jeg mener sminke, klær, prinsesser, osv.). Dette i motsetning til bloggere som aktivt fronter femimisme, som for eksempel Martha Breen. Ingenting galt med bloggen din sånn sett, men håper du da forstår at enkelte stusser på hvor denne feminisme plutselig kom fra, da den ikke har vært diskutert så mye før. Og da syns jeg det er trist at du _igjen_ kommer med gamle ‘jenter er jenter verst’. Det er vi for gode for alle sammen. 🙂 Ha en fin kveld!

 33. I mine øyne er moraliseringen over hvem som er «ordentlig» feminist og hvem som ikke er det, kun nedbrytende. Men, når det er sagt, forbinder vel de fleste feminister med noen som er mer aktive i kampen mot forskjellsbehandling, lik rett til utdanning osv. enn du gir inntrykk av å være. Litt av greia er kanskje at man ønsker å endre forholdene til det bedre, og at man tar til orde for det, i større eller mindre grad?

  På den annen side har du jo definert bloggen som noe annet, og da bør det respekteres. Jeg tror mange setter pris på bloggen som et avbrekk/pusterom i hverdagen, og de fleste har andre arenaer hvor de kan lære, diskutere, være engasjerte og få den type input, enn akkurat en «rosablogg». Og det må vel være bedre slik, enn at bloggen skal være en lapskaus av alt mellom himmel og jord, for å tilfredsstille alle behov. Tror ikke resultatet hadde blitt så bra heller.

  Ellers, fine bilder!

 34. Her var det mange velformulerte kommentarer og spørsmål om hva feminisme er. Selv oppfatter jeg heller ikke denne bloggen som særlig feministisk, snarere tvert imot, og det er (etter mitt syn) den totale mangelen på det (til fordel for kropps-og utseendefokus) som fascinerer meg nok til at jeg er innom daglig. Jada, det er en selvmotsigelse. Spesielt siden jeg selv tidvis blogger om temaer som av mange regnes som mer tradisjonelt feministiske, for eksempel dette: http://www.statistrikk.no/2017/03/08/lue-med-blomst-og-lue-med-dusk/ Jeg oppfatter svarene her som en øvelse i å ikke innrømme at denne bloggen har alt annet enn feministisk fokus, og at det derfor oppfattes pussig at en hel vegg tapetseres med plakater med feminisme. Det var vel meningen å lage en liksom-debatt da, tenker jeg. Og ja, nå er jeg forutinntatt, men det kan jeg være etter å ha vært trofast leser så mange år 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Denne bloggen her har aldri hatt som hensikt å handle om feminisme, det svarer jeg også i kommentarfeltet om du leser det 🙂

 35. Herlighet. Jeg blir helt paff av mennesker, eller jentene som har kommentert over her. HVOR ble de støttende JA menneskene av? Det er ikke rart folk velger å ikke bli feminister eller tørr å kalle seg det, for nåde deg om du ordner håret eller blir tatt i å ta en selfie. Jeg heier på deg Caroline, og synes absolutt du har all rett til å kalle deg feminist. Både du og Sophie Elise som begge er feminister er to helt forskjellige personer, men som har så utrolig sterke og GODE meninger – dere har fått det til, men på hver deres måte. Ha en strålende uke, og le av de tåpelige kommentarene du får.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ha en flott uke du også 🙂

 36. Jeg er så DRITTLEI av damer som tror de har rett til å definere feminisme på vegne av andre damer! Hva er feministisk med å FORTELLE en annen dame, at hun pga sine interesser, IKKE er feminist? Det må være lov å ha «tradisjonelle» feminine interesser, og likevel være en feminist i den form at man støtter like rettigheter uavhengig av kjønn?

  For meg er det helt fjernt at så mange «feminister» tråkker og river ned andre kvinner, det er jo alt annet en feministisk. Hvordan er det feministisk å kritisere en kvinne som viser kroppen sin, burde ikke en kvinne kunne vise kroppen sin på samme grunnlag som en mann, uten å motta kritikk? Eller vil en feminist kritisere en mann som poserer i boksershorts?

  Feminister som forteller andre kvinner hvordan de skal «være» feminist, altså.. Hele konseptet er latterlig..

  Det finnes kvinner i verden som VIRKELIG lider i en mannsdominert kultur! Kvinner som ikke får kjøre bil, jenter som blir giftet bort som barn, jenter som blir sendt bort hjemmefra hver gang de får mensen, kvinner som ikke har rett til utdannelse, jenter som blir kjønnslemlestet, kvinner som ikke får bruke prevensjonsmiddel, kvinner som ikke får utført abort, kvinner som må gifte seg med overgriperen sin..

  Det er feminister som fremstår i dette kommentarfeltet, som gjør at jeg kvier meg for å kalle meg selv feminist, til tross for at jeg støtter like rettigheter og like muligheter, uavhengig av kjønn..

 37. Dette passet så fint, hadde en handlekurv klar med ulike prints som jeg ikke hadde fått knotet meg til å bestille enda. Takk for rabatt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 38. Camilla

  Det må for faen meg være mulig å være feminist, selv om man ikke har kryssa av for alt på handlelista.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 39. OH MY GOD for noen kjerringer som kommenter..
  Råstilig kontor! Hvor er «kaktusene» fra? 🙂

 40. Kjenner at jeg blir helt slapp av kommentarene her! Hva mennesker orker å bruke tid på! Digger deg, Caroline<3

 41. Julie Markussen

  Oioi, dette var et meget lite hyggelig kommentarfelt. Her synes jeg du får unødvendig mye pepper av mennesker som virker svært trangsynte og usaklige. Flott at du viser en veldig personlig del av deg selv på bloggen, synes jeg!

  Uansett, så lurer jeg på hvor det lekre trillebordet er fra? 🙂

  God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Julie! 🙂

   Det er fra Ellos 🙂 God helg tilbake (om 24 timer-ish) 🙂

 42. Mye kritikk av motdebattanter her. Det er vel ingen synd å være uenig eller stille spørsmål ved hva en så stor medieaktør som denne bloggen foretar seg. Det er tvert imot sunt forbrukervett, tenker jeg. Debatten i kommentarfeltet ville vel også vært mer helhetlig om dere hadde unnlatt å slette saklige innspill.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ninni 🙂

   Det slettes ikke saklige, innspill. Kanskje enkelte reagerer fordi kritikken er så malplassert?

 43. Jeg forstår ikke hvorfor min kommentar er ikke har….jeg skriver det igjen….jeg mener at du er en classy lady ..så ble veldig overrasket at du valgte å henge på vegen et bildet med fxxx finger…det er så tacky, rude og rett og slett primitivt….. så IKKE deg Caroline….

 44. Så utrolig fin stol! 🙂 Kan jeg spørre hvor den er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er kjempefine! 🙂 De er fra TM Design.

 45. Jeg måtte bare kommentere , håper du leser. Hva er feminisme?
  Det er som du sier, Caroline, å ha like muligheter som menn. Ikke om man velger å pynte seg eller ikke. Ikke om man vil bake eller ikke. Men i arbeidslivet bli hørt, ikke disfavørt fordi man er kvinne.
  Objektivisering er antifeminisme, men om man blir objektivisert fordi man har pyntet seg eller om man lar magen vokse og håret gro spiller pent liten rolle.
  Nei, makan, du er et forbilde Caroline . Du er på jobb dagen etter fødselen. Det kaller jeg feminisme. Jeg kaller meg selv feminist også , selv om jeg ikke jobbet før halvannet år etter fødsel, men dertil i en lederjobb hvor jeg heldigvis grunnet bred erfaring , også med egne barn, fikk jobben før en rekke menn.
  Jeg synes hår under armene er ekkelt og jeg liker å pynte meg (og jeg liker at jeg som oftest ikke har tid til det også) og kaller meg likevel feminist. Jeg synes forresten at det ser himla strevsomt ut å strekke feministstrikken for langt. Når ble det likestilling at kvinner nattammer, drar på jobb, ammer i jobbtiden, kommer hjem, ammer, lager middag hver 2.-3.dag, ammer og legger? Er det flasken som da fremelskes? Likestilling er at man får jobben likevel til tross for denne ammingen (sommer eksempel), før menn med like kvalifikasjoner, men akk litt bedre opplagthet i noen år (svangerskap etc). Kjenner jeg blir provosert av disse såkalte feministene som skal trosse naturlovene, er det feminisme? Rotete innlegg, kanskje, men har tenkt en hel del på dette . Jeg digger deg, Caroline , du har bein i nesa !! Stå på.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Anne! Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *