currently crushing: cute mugs

De som har lest bloggen min lenge vet at jeg har EN DEL kaffekopper. Det kan faktisk forklares! For det første så elsker jeg kaffe. Ferdig snakka. Uten kaffe på morgenen unner jeg ingen å være i samme rom som meg. Det er helt sant – morgenfugl eller ei. Denne fuglen våkner ikke før kaffelukten har spredd seg godt rundt i huset. For det andre så synes jeg kaffekoppen blir løftet til nye høyder når den drikkes av en god kopp og enda bedre er det om koppen er estetisk vakker, har noen fine quotes eller bare ser innmari søt ut. Som disse! 

Disse koppene er fra h&m home og de passer jo kjempefint på kjøkkenet vårt som er sort og hvitt, men i tillegg er de supersøte til jentene. Nelia er i hvert fall fra seg av begeistring og har allerede drukket både melk, vann og kakao av den søte pandaen. I tillegg har vi både tallerken og skåler, så her er det full pandafest om dagen 😉 


♥ ♥ 

7 kommentarer

 1. Hei! Vet du hvor de litt lave champagneglassene i Kjendisresturanten er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/

 2. Kjempe søte 🙂

 3. Hei Caroline! Jeg skal ha et gatsby party neste måned, og leter skikkelig etter den kjolen du har fra asos med fjær på. Jeg så bildet ditt på google når jeg søkte på den, og lurte på om du tilfeldigvis har den fremdeles og kanskje vil selge den?

 4. Hvor er den tavlen fra? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   House doctor tror jeg det var, kjøpte den på multitrend.no 🙂

 5. Så fine! Hvor er de fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *