fall is full of color

Jeg var så glad da jeg våknet i dag og følte meg bra! Litt sånn småuggen, men det kan like gjerne ha kommet av lengselen etter koffein som av etterdønninger fra gårsdagen. Kaffe i kroppen og en varm dusj – et voila! Dagen kunne starte! Vi har vært litt out and about i dag, tatt en del bilder og også laget en video som kommer på bloggen så fort som mulig 🙂

Jeg elsker de vakre fargene som hører med til høsten og viderefører gjerne dem til det jeg har på meg – brunt, okergult, burgunder og rødt for å nevne noen. Dette antrekket er i hvert fall høstinspirert, og jeg er så glad for at jeg fortsatt ikke fryser med litt bar hud! Jakketiden kommer tidsnok og heldigvis ikke helt ennå! 

klokke daniel wellington / boots boozt / skjørt zara / veske louis vuitton / genser zara 

(reklame) Bruk koden  CBEsilver eller CBEgold neste gang du kjøper en klokke fra Daniel Wellington, så får du DETTE armbåndet med på kjøpet! Ønsker du armbåndet i large, legger du bare til en L bak koden! 


Denne uken har jeg benket meg foran tv-skjermen hver kveld klokken halv åtte for å se på Kjendisrestauranten. Jeg har bare tatt meg tid til det – noe jeg sjelden gjør ellers – og det har vært så fint! Selv om det bare er 25 minutter, så har det vært 25 utrolig hyggelige minutter, selv om det tross alt alltid er pute-tv å se på seg selv – haha! Uansett så er konklusjonen: innfør litt mer kos på kvelden, om det så bare er for en liten halvtime, er plutselig skuldrene senket betraktelig 🙂 Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

40 kommentarer

 1. Love your autumn style Caroline . Lars Christian has a specific but extra ordinary good eye for pictures. Really love your last pictures. Can you give some tips for autumn decor for table or home ?
  Love your style Caroline. Best blog for sure .

  Ave

 2. Hvor er toppen kjøpt?

 3. Hvilken kaffemaskin er det dere har – mener jeg har sett at dere fyller hele bønner som males rett før du får kaffe i koppen?
  L

 4. Hei Caroline 🙂 dette blir vel ikke helt en kommentar til innlegget, men jeg spør alikevel. Jeg føler nemlig du har svarer på omtrent innen for styling, hud, hår og ansikt! Jeg har så tørr hodebunn. Jeg kan riste på hue og det renner eller drysser flass. Samt at jeg kan spare store flak med tørr flas i hodet. I går hadde jeg masse store flak i hue. Jeg tør liksom ikke kjøpe bare noe enhver frisør anbefaler fordi jeg må ha noe som funker, og veit jo at ting koster. Noe som kan få litt bort detta tørre hodebunn min. Har du hørt eller veit om noe bra? Jeg har normal sjampo og balsam uten såpe i. Men funker ikke.. no tips? :/ stor klem 🙂

  1. Hei! Jeg slet med det samme problemet i MANGE år, til jeg fant svaret: Redken sin Scalp Relief Soothing Shampoo!! Finnes på Coverbrands/Blivakker/iGlow etc, nesten alltid på 20-30% og med en overkommelig originalpris. Denne er virkelig en lifesaver om du sliter med dette. Jeg garanterer at den hjelper!

   https://www.iglow.no/redken_scalp_relief_soothing_shampoo__300ml

  2. Hei sveis 😉

   Hvis ikke vanlig flasshampo fungerer (head and shoulders/aco dandruf osv); gå på apoteket og kjøp Fungoral. Jeg sleit masse med flass i partier på hodet, og fikk tipset dette av farmasøyten. Det reddet i alle fall dagen min!

 5. Hei!
  Synes dere tar så utrolig flotte bilder! Kan dere fortelle om hvilket objektiv og type blitz dere benytter? Hadde satt stor pris på svar 🙂

  mvh Hanna

  1. Dette lurer jeg også fælt på! Så nydelige bilder og kvalitet

   1. Lars-Kristian Eriksen

    På disse bildene har jeg brukt Canon 70-200mm f2,8 🙂 Jeg bruker enten Profoto B1 eller B2, her har jeg brukt B2 med en 5ft stor octabox.

   2. Hva bruker dere til lyssetting hvis dere bruker det? Er så utidig fine bilder. Var sikker på at dere brukte en utdannet fotograf! Så fin er de

   3. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂 Lars-Kristian bruker litt forskjellig, men her har han brukt en 5 fot stor octabox med en profoto b2-blitz 🙂

   4. Utrolig ikke utidig!

 6. Digger antrekket! Fint med sennepsgult og mønstret skjørt til:)

 7. Hei Caroline.
  Så fine haustfargar! 🙂 Heilt sant at det er viktig å kose seg litt ekstra innandørs på kveldane no når hausten kjem inn over oss.

  Har eit spørsmål til deg til kommentarfeltet eller evt til ein spørsmålsrunde: Korleis ser ein typisk kveld ut for deg og Lars Kristian etter at jentene har lagt seg? Er kveldane annleis etter at Lars Kristian la opp?
  Ha ein fin dag!

 8. Hei Caroline
  Først vil jeg si at det har vært moro å følge husprosjektet deres, det blir fantastisk fint!!
  Jeg har også kjøpt meg et nytt/ gammelt hus hvor det er høyt under taket.
  Jeg har lyst til å kjøpe en lysekrone, men er veldig usikker på størrelsen.
  Derfor lurer jeg på hvilken størrelse du har på lysekrona over spisebordet ditt. Det ble så fint!
  Hadde vært supert med et svar
  Trenger ikke å publisere dette.

  Mvh.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Vi har 90 cm. på lampen vår, den er helt nydelig! 🙂

 9. Anne Siri

  AT DET GÅR ANN! Bloggen din er så utrolig bra!! Kvaliteten du leverer på alt, innhold, bilder, variasjon, nei, er nesten litt målløs. Er en fryd å lese bloggen din, du er til stor inspirasjon! 😀

 10. Du har så nydelig hverdagssminke for tiden! Har du lyst å dele sminketips til sminkelooken du har akkurat her :-)??

 11. Nydelig Du er så flink med stil og farger.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nina 🙂

 12. Hei,
  Flotte høstbilder! Jeg lurte på hvordan du sammenkjører pinterest og bloggen din? Altså, hvordan får du pinterestmerket på bildene dine så man automatik kan gå inn på kontoen din på Pinterest? 🙂

  Vennlig hilsen Celine

 13. Sunniva

  Du er som alltid nydelig!
  Tror jeg ville gått for en av de sorte veskene dine til dette antrekket 🙂

 14. Bare kle deg med jakke tidsnok 😀 Jeg har følt at de to siste ukene har vært varme, så droppa jakke. Nå sitter jeg her med influensa og må være hjemme fra jobb. Blææ så kjedelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, usj! Det er sant! Kulden kommer fort og brutalt :O God bedring <3

 15. Camilla

  Wow, du er helt nydelig Caroline
  🙂
  Tenk å se så flott ut og samtidig være småbarnsmor til to ! Du er helt rå <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Camilla! Så koselig å høre – nå skulle jeg gjerne brukt apekattemoji, men det får jeg ikke til :p

 16. Nydelige bilder, men en liten kommentar til antrekket. Den LV-vesken får antrekket til å «bråke» for mye. Den kræsjer helt med skjørtet.
  ha en fin torsdag!

 17. Heisann! Akkurat det med sminke lurer jeg også på! Tips til foundation du bruker, osv…

 18. Så fine bilder. Du ser megafresh du ser ut! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre! <3

 19. Så vakker du er! Jeg må bare kommentere, kan du ikke bruke noe som du ikke har brukt på en stund, feks den Michael kors vesten/kjolen/rosa valentino kåpa, husker spesielt de antrekkene, de var så fine <3

 20. Føyer meg i en rekke kommentarer om hvor fantastisk din blogg er! Kvalitet på innhold og kjempefine bilder! De er rett og slett eventyrlige! 🙂

 21. Veldig fine bilder og du stråler som alltid. Det som jeg liker også veldig godt er at du har endelig !!! byttet negledesigner ! I i Siljan hadde du så dårlige negler !;)

 22. Hei Caroline 🙂 vakker som alltid 🙂 på snapahat hvor du er hos tannlegen så har du på en utrolig fin øyeskygge med skimmer i. Jeg lurer veldig på hvilket merke og farge dette er?:) ser ut som det gjerne er samme øyeskygge du har i dette innlegget også!

  1. ??

 23. earings brand? do you have link?

  1. Caroline Berg Eriksen

   No, I am sorry :/

 24. Hvor fikk du tak i LV-veska?

  1. Caroline Berg Eriksen

   På Louis Vuitton i Oslo 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *