in my PJ’s but not

 

Tirsdag allerede og kroppen er helt fin igjen! Nå kjennes det bare som jeg har hatt en litt ivrig beinøkt, men slik må det vel nesten bli etter mer enn 2 mil på asfalt. Ellers kjennes både nakke og skuldre skikkelig ømme i dag og jeg er livredd for at jeg brygger på noe – det kommer ikke til å skje! Jeg har aldri tid til å bli syk og spesielt ikke nå, så jeg tenker at denne dagen må jeg bare ta ting med knusende ro, ikke sånn at jeg ikke får gjort noe selvsagt, men drikke te med sitron og honning, kanskje ta en Paracet og ellers pakke meg inn i pledd og ha hjemmekontor. 

Jeg starter alltid dagen med kaffe og den smaker ekstra godt i denne kroken ved garderoben vår. I dag tok jeg på meg en komfortabel dress som egentlig minner mer om en pysjamas – og det er jo perfect match til formen! Jeg har virkelig vurdert lenge om denne kombinasjonen er noe for meg, men etter lang vurdering fant jeg ut at jeg elsker det! Jeg er ikke helt der hvor jeg kjører silke fra topp til tå ennå, men du skal ikke se bort fra at jeg tester ut det snart også 😉 Hva synes du? Pysjamas hele dagen eller nei? 

bukse boozt/ bluse boozt


Så gøy at dere snappet meg mens Kjendisrestauranten duret over skjermen i går – de (litt mer enn) 20 minuttene går altfor fort, dere skulle sett mer! Hahah! Er spent på fortsettelsen, det føles så lenge siden alt ble spilt inn og det begynner jo også å dra seg mot 5 måneder. Jeg ammet Naia da, så hun var med hele dagen – snill som dagen er lang ♥ 

Håper dere har en fin tirsdag 🙂

46 kommentarer

 1. Hvorfor skriver du hjemmekontor? Har du ikke alltid hjemmekonto? 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg sitter ikke inne og jobber i flere timer hver eneste dag, jeg er også mye ute, blant annet for å ta bilder, og også mye i Oslo.

 2. Elisabeth L

  Jeg har nettopp vært syk i nesten 2 uker selv, og tror høsten dessverre byr på mye forkjølelse! Så du må bare ta det rolig og ha på deg varme klær som du nevner, så håper jeg du slipper unna 🙂 er så utrolig kjedelig å være syk 🙁 hvilken foundation og øyenskygge bruker du her forresten? du har så fin glød <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, så leit å høre! Men så godt at du er frisk igjen nå 🙂 Tusen takk, jeg bruker en foundation fra guerlain akkurat nå og øyenskyggen er fra mac 🙂 Highlight er også viktig, bruker paletten fra Anastasia Beverly Hills 🙂

 3. Superfint sett Caroline! Har fått helt dilla på matchende sett, og dette var helt nydelig! JA til pysj hele dagen 🙂 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari! Veldig komfortabelt 🙂

 4. Hva er det som skjer fremover siden det er spesielt viktig at du ikke blir syk nå? Henger ikke helt med i svingene på alt som skjer haha 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke noe konkret, men det er alltid mye å gjøre og aldri passende å bli syk 🙂

 5. Kjære Caroline! Du er strålende vakker! Det andre bildet var bare helt nydelig. Voksen, moden og flott!
  God bedring! Krysser fingrene for at te og honning er det som skal til for å ta knekken på det som eventuelt lurer…!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig av deg, Ingunn! Tusen takk 🙂

   Krysser fingrene jeg også 😉 Klemmer!

 6. Hva er greia med å sitte stivsminket når du er syk, og attpåtil skal jobbe hjemmefra? Herregud så teit det ser ut! Enn om du kunne droppet sminken og framstått litt mer «normal»? En gang iblant iallefall?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er ikke stivsminket (hva er egentlig det?) det er slik jeg sminker meg hver dag og da jeg våknet var jeg helt fin 🙂 Jeg er heller ikke syk, jeg skriver at det kjennes som jeg brygger på noe. Jeg foretrekker å ordne meg som normalt selv om jeg jobber hjemmefra, det å ha hjemmekontor er ikke det samme som å jobbe i joggedress eller uten sminke – i hvert fall ikke for meg. Jeg liker å være strukturert og for meg innebærer det (som regel) å ordne meg som normalt, selv om jeg sitter hjemme på kontoret og jobber.

   Ha en fin dag, Anja!

  2. ANJA. Det er en fin ting at har du ikke noe pent å si så dropp å si noe. Ikke verre enn det, Det eneste teite her var kommentar på hva andre gjør og hvordan de ser ut. Om du har problemer med at Caroline liker å stelle seg og sminke seg så bør du kanskje vurdere å lese noe annet. Tenker flere burde være flinkere til å være velstelt og bry seg mer om hvordan en ser ut. Der har mange norske damer mye å hente. Sitter også og jobber hjemmefra, men er da nydusjet og stelt hver dag uansett.

  3. Så fint at du vil definere hva som er normalt, Anja.

 7. Kan du ikke begynne med ukens spørsmål? Eller liker du å heller svare i kommentarfeltene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg svarer som regel alltid her, og synes det er veldig greit 🙂 Når det er sagt, kan jeg gjerne ha spørsmålsrunde snart 🙂

 8. Ann-Helen

  Hei Caroline Så arti med antrekkstips, bakdelen er at jeg ofte bare «må» klikke noen av plaggene hjem☺
  En annen ting, hva er galt med å fixe seg selv om man er hjemme/føler seg litt småurven? Mange ganger hjelper en dusj/litt sminke og fine klær, istedenfor å gå ufix!! Nok en gang, det er en fornøyelse å lese bloggen din!! Stor klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig i det, noen ganger føler man seg gjerne bedre av det også 🙂

   Klem!

 9. Ja! Kjempe fin! <3
  Håper du får en fin kontordag og at formen bikker den riktige veien 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene 🙂

 10. Hanne Swatland

  Jeg jobber også for meg selv, noe som innebærer mye hjemmekontor, og jeg må si meg 100 % enig med deg, Caroline. Tenk hvis man skulle sittet og sett ut som en dass hver eneste dag? Jeg syns faktisk også det er litt viktig at det ser ut som at jeg i det hele tatt har stått opp fra sengen når mannen kommer hjem fra jobb om ettermiddagen. Skjønner ikke hva man skal bli så hysterisk for!

  Dessuten heter det «stivPYNTET», ikke «stivsminket». Det er ingenting som heter «stivsminket». Ikke for det, jeg er like mye imot ordet «stivpyntet». Det gir en skikkelig jantelovkonnotasjon. Det er et negativt ladet ord som ikke hører noen steds hjemme – det å pynte seg er faktisk _helt greit_.

  Så det, så! :p
  Ha en fin dag, håper du klarer å holde deg frisk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hanne! En fin dag til deg også 🙂

 11. Va mysigt Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 12. Jeg er sykemeldt selv, ifølge legen går det visst en flott miks mellom luftveisinfeksjon og omgangssyke nå.. :/ Forøvrig er bildene på bloggen litt for store i forhold til hvordan resten av innlegget vises, får ikke sett bildene i sin helhet, må skrolle for å se hele bildet. Bruker chrome på macbook air, hvis det har noe å si 🙂

  Jeg likte drakten veldig godt, kunne ikke brukt den selv, men det er fordi jeg hadde sett 20 kg ekstra overvektig ut, haha 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemelding ang. bilder 🙂 Og uff, god bedring LH! Sikker på du hadde sett nydelig ut i litt blomster 🙂

   Klem!

 13. Marlene

  Hvor er den nydelige kaffekoppen fra, Caroline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en gave fra en venninne et par år tilbake 🙂 jeg husker ikke hvor hun sa den er fra, dessverre :/

 14. Unni Lia

  Dette antrekket selges ikke som pysjamas i følge ansatte ved Ganni butikk ved Sandvika .Der gikk personalet i dette antrekket på jobb.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er selvfølgelig ikke en pysjamas 🙂

 15. Kathrin

  Nja fra meg. En del om gangen er pent,men hele blir litt vell mye. Så flere modeller i Spania,men oftest med enten topp eller bukse/skjørt. Noen hele sett var fine,med høye hæler og oppsatt hår. Men det ble ofte litt pyjamas over det hele. Sikkert deilig å gå i hjemme med istendenfor joggebuksa og tskjorta.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much! 🙂

 16. Håper du blir bedre igjen fine Caroline <3 Ser ut som om en del av nesa di er airbrusha på det øverste bildet, hvorfor det?

 17. Jeg likte «pyjamasen» kjempe godt, den kledde du virkelig! Og er uansett ikke noe galt i å fikse på seg litt, om det er det som skal til for å føle seg litt mer vel 😀 ha en fin kveld videre!

 18. Barnehagelæreren

  Huff da god bedring håper det går over. Går mye basslusker i barnehagene akkurat nå. Varme sokker hjelper å holde på varmen når en er litt pjusk. Kosedressen ser veldig behagelig ut. For meg er det slik at det å stelle meg og sminke meg litt får meg til å føle meg bedre, så jeg forstår godt at du velger det. Er jeg sengeliggende gjør jeg naturlig nok ikke det. Når jeg har febe4 synes jeg det hjelper å bruke ullklær. Krysser fingrene for at te og honning hjelper og du er bedre i morgen.

 19. Miranda

  Siden du spør: Pysjamas heller dagen eller ei…..Pysjamaslignende drakter er et stort NEI fra meg iallefall! Har ennå tilgode å se noen som kler slike «antrekk»

 20. God bedring

 21. Nydelig sett! Kunn likt å ha det, men var ikke akkurat gratis

 22. Tusen takk for fantastisk blogg, er inne hver dag og alltid like kjekt å finne inspirasjon her. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurer på om du har noen tips til hjemmelaget mat til babyer? Hvis du lager selv, da 🙂 Jeg har ei jente på 9 mnd selv og prøver ut forskjellige ting, men synes det er vanskelig å finne lettvinte, gode og samtidig varierte og sunne oppskrifter til babymat. Kanskje det kunne vært et eget innlegg 😉 God bedring!

 23. Vet du hvor den grå/grønne skinnjakken til Vendela i kjendisrestauranten er kjøpt? Plliiisssss:)

 24. Hei. Jeg synes du er flott som alltid. Og det må få være opp til hver enkelt om de vil pynte seg eller ikke… selv om en «bare» er hjemme. Jeg lurer på hvilken str. du har i blusen? Rett og slett nydelig. mvh Randi

 25. Jeg syntes det er så fryktelig irriterende at du alltid har så store bilder :O man får liksom aldri sett hele bildet på en gang, selv på pc.

  1. Enig i det, ofte er det også mange nesten like bilder.

 26. Henriette

  Hei!
  Kan jeg spørre hvor du har fått tak i bordklokken din (Den på bildet med kaffekoppen)? Den var kjempefin! Takker ellers for inspirerende blogg med flotte bilder:)!

 27. Du er helt nydelig på disse bildene, så utrolig kledelig og fint sminket 🙂 Knall fint sett, den blusen går til mye, elsk på den 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Du er alltid så god!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *