min spilleliste: oslo maraton

Det er så mange som har etterspurt spillelisten jeg hadde laget meg i forkant av halvmaraton, så den vil jeg dele i dag 🙂 Jeg trodde den var på et par timer, men den er bare på 1 time og 40 minutter. Likevel – jeg fikk sånn glede av den, følte ikke at jeg hørte en eneste sang to ganger, men sannsynligheten er stor for at jeg gjorde det 😉 Jeg løp i min egen boble og hadde så fin flyt, det hjalp selvfølgelig med riktig beat og motiverende musikk på øret – håper du kan plukke noen sanger du liker fra listen min! 


♥ elektrisk – marcus & martinus ♥ who’s that chick – rihanna, david guetta ♥ om sanningen ska fram – eric amarillo ♥ la la love – ivi adamou ♥ evacuate the dancefloor – cascada ♥ everytime we touch – cascada ♥ i saw you kid – jonas alaska ♥ a little party never killed nobody – fergie ♥ bailando – enrique iglesias, saun paul ♥ homecoming – kanye west, chris martin ♥ sorry – justin bieber ♥ cheerleader – omi remix ♥ chantaje – shakira, maluma ♥ all for you – janet jackson 

♥ smiley faces – gnarles barkley ♥ despacito – justin bieber, daddy yankee, luis fonsi ♥ feels – calcin harris, pharrel williams, katy perry ♥ you don’t know me – jax jones, raye ♥ cheap thrills – sia it ain’t me – kygo, selena gomez ♥ party animal – charly black, luis fonsi ♥ uno más – n.o.r.e, pharrell williams ♥ friends – justin bieber ♥ malibu – miley cyrus ♥ we no speak americano – yolanda be cool + dcup ♥ mi gente – j blavin, willy william ♥ false alarm – matoma, becky hill ♥ will you be there – single version – michael jackson ♥ five more hours – deorro, chris brown 


14 kommentarer

 1. Hei. Hvor og hos hvem gjør du vippene og hvor mye koster første gang og for refil? Heter vippene noe spesielt, som feks volume, natural eller lignende. Takk for svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Jeg gjør vippene mine hos Anette som jobber hos Sara 🙂 https://www.facebook.com/sarasnailfashion/ Jeg har volume! 🙂

 2. Så bra lista! Tack! 🙂

 3. Kan ikke du poste ukesmenyer? Jeg synes å huske at du gjorde det før.

 4. Hehe, jeg leste min pilleliste, og ikke spilleliste.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 5. Hvordan er formen i dag, Caroline ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Formen i går var fin 😀 I dag er jeg helt bra igjen, bortsett fra at det kjennes ut som jeg brygger på noe helt annet – satser på at det bare er en følelse, kanskje stølhet i nakke / skuldre etter lørdagen :p

 6. Tusen takk – dette innlegget trengte jeg. Har vær på utkikk etter noen flere treningslåter å adde til spillelista mi. Skal si jeg fikk ny motivasjon under løpeturen min istad, i tillegg til at jeg tenkte på det siste sitatet mot slutten, for en effekt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så bra! Jeg vet! Skulle ønske jeg hadde tenkt på dette sitatet under halvmaraton – neste gang 😉

 7. kristine

  kan du plis legge ut en spotify liste? sånn at man kan spille av der:)???

 8. Hei. Hva slags hodetelefoner bruker du ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra dr. dre – trådløse 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *