rosa sløyfe photoshoot – backstage

– reklame: dale garn – 

I dag har jeg, som jeg nevnte, vært på et helt nydelig sted for å gjøre en fotoshoot for Rosa Sløyfe og Line Langmo sitt samarbeid i denne nydelig, rosa genseren 🙂 Stedet vi var på heter Chitra House og jeg kunne seriøst flyttet rett inn. Alt var rett og slett perfekt – gulvet, tapeten, fargene, møblene. Helt nydelig! Chitra House er beskrevet som ett fotavtrykk, en drøm og en filosofi ♥ 

Nydelige genseren for en så viktig sak ♥ 


Nå sitter vi hjemme hos tante Vivi (Lars-Kristian sin tante) på Bogstad i Oslo, og når denne macen er klappet sammen, da skal jeg senke skuldrene, spise et digert måltid, drikke masse vann og så skal jeg legge meg. I natt håper jeg å få masse søvn på øyet og jeg håper at jeg kjenner meg uthvilt og fit for fight når jeg våkner i morgen. Startskuddet går rett før klokken to! Skulle ønske det var tidligere, jeg liker jo best å trene på morgen, men da rekker jeg kanskje å gå en tur først, for den planlagte turen i dag ble erstattet med posering foran kameraet 😉 Jeg har fått SÅ mange snapper av dere som også skal løpe i morgen, og det gleder meg! Nå har jeg startet å se frem til morgendagen, det kommer helt sikkert til å bli både gøy og slitsomt, men alt i alt kommer vi til å være så sinnsykt fornøyd med egen innsats når vi løper i mål. Tenk på den følelsen, da! Det er den følelsen jeg løper for 🙂 Masse lykke til til alle sammen – jeg håper vi sees i morgen! Heia oss 🙂 

75 kommentarer

 1. Er det mulig å få tak i denne genseren??? Vil ha!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan kjøpe garn og strikkeoppskrift kommer i anledning rosa sløyfe-aksjonen 🙂

 2. Pusinell

  Får man kjøpt den rosa genseren?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men man kan kjøpe garn og oppskrift kommer i anledning rosa sløyfe-aksjonen 🙂

 3. Christine

  OMG,denne genseren MÅ jeg ha. Støtter alltid brystkreftsaken,da jeg hadde en mormor som ble rammet av denne fryktelige sykdommen. Denne genseren ser perfekt ut for vinteren,også så flott at du fronter en så viktig sak.
  Lykke til i morgen,sikker på at det kommet til å gå bra.

 4. Camilla

  Hei Caroline !
  Kjempefine bilder og kult at de lager samarbeid om en så viktig sak!
  Vet du om det er mulig å få tak i oppskriften på den genseren? Evt hvor?

  Masse lykke til imorgen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det kommer oppskrift i anledning rosa sløyfe-aksjonen 🙂

 5. Hvor er den fantastiske genseren fra?? 🙂

 6. Blir så glad at du fronter rosa slöyfe kampanjen. Jeg har brystkreft med spredning. Og nå har vi ingen flere alternativer igjen. Jeg venter bare på å få dö. Men jeg håper mange kan gi penger til forskningen, så at noen andre slipper å gå gjennom det jeg gjör nå.. Når jeg leser din blogg så glemmer jeg virkligheten litt. Lykke til i morgen. Skal heie på deg her fra Stockholm

  1. Kjære deg. Sender deg alle varme tanker <3

  2. Karoline

   ❤️

  3. Christina

   ❤️

  4. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så leit å høre 🙁 Sender deg alle gode tanker, og tusen takk <3

 7. Mamma til 3

  For en nyyyydelig genser!! ELSK! Er det mulig å kjøpe den noen plass?

 8. Lykke til gode deg ‍♀️

 9. Elisabeth

  Finnes det mønster til den nydelige genseren?
  Og du, masse lykke til i morgen‍♀️‍♀️

 10. Du er bare dødsrå!! Heier på deg ! Tipper tid på godt under 2!
  1.47?? Bare finn flyten 🙂
  You go girl!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Not even close! Men jeg hadde mer å gå på, turte bare ikke presse meg for mye i tilfelle jeg skulle gå i kjelleren :/ Men 1.47, det har jeg ikke inne akkurat nå.

 11. Så fin genser, og for et bra formål! Hvor kan den kjøpes? ♡

 12. Kristin

  Hei 🙂 Har du forslag til et duftlys eller noen duftpinner som passer til å ha i stua nå på høsten/til jul? Ønsker meg noe med en duft som minner meg om høsten og jula, en litt sånn lun og deilig lukt 🙂 Ikke blomster liksom 😛 Håper på svar, ha en fin helg 🙂 Og lykke til på halv-maraton 😀

  1. sjekk rituals sine. Gjerne Dao serien. Nydelige både pinner og lys. Clean cotton sine er også verdt å sjekke. disse finnes på ellos bla.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Enig med Gina! Sjekk ut Rituals 🙂

 13. Angellica

  Ønsker deg masse lykke til!!
  You can do it! 😀

 14. Ingridhansen

  Hei,
  Jeg lurer på hvorfor du bruker rosa sløyfe som overskrift på blogginnlegget ditt, når du tydeligvis ikke er hyret inn av aksjonen under selv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi shooten er et samarbeid mellom Line Langmo, Dale Garn og Kreftforeningen (Rosa sløyfe) i anledning Rosa Sløyfe-aksjonen 🙂

 15. Camilla

  Hei Caroline!
  Jeg skrev en kommentar men tror den har forsvunnet! veldig kule bilder og kult sammarbeid for en så viktig sak!

  jeg bare lurte på om du vet om det er mulig å få tak i oppskriften på genseren du har på? evt hvor jeg kan få tak i den?

  lykke til på løpet idag!
  klem Camilla

 16. Kathrin

  Nydelig kose genser. Ha det gøy i dag og gjør ditt beste.

 17. You go girl!!

  Du kommer til å gjøre en helt rå innsats, det er jeg helt sikker på så sporty du er!!

  Heier på deg schnuppa!!

  Ps; vet du hvem som løp halvmaraton da jeg gjorde d for noen år siden? En gjeit, haha

  Fortell meg gjerne om geita var med når du har løpt halvmaraton

  Lykke lykke til, klem fra din faste leser Linn

 18. Hei, så på snap at du har kjøpt en mobilholder til å løpe med fra Nike. Vet du om denne passer til iPhone 7 mtp headsetutgang? Sliter med å finne noen som har hull på midten til headset istedenfor på sidene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den passer 🙂

   1. Hvor fikk du kjøpt den?

   2. Caroline Berg Eriksen

    G Sport på Amfi Borg 🙂

 19. Til alle dere som spør om genseren kan kjøpes…….det kan den dessverre ikke……den må strikkes. Mønster på denne og flere andre rosa gensere kommer i et hefte fra Dale garn og koster kr 69. Kan kjøpes hos de som forhandler garn fra Dale. Info også på nettet på http://dalegarn.no/rosasloyfe/. 5 kr av alle kjøpte rosasløyfenøster går til forskning av brystkreft.

  1. Margaretha Finseth

   Godt nytt til alle som kan strikke selv – eller er så heldig å ha noen som kan strikke vakker Rosa Sløyfe Design for seg. Man kan laste ned oppskriftene helt GRATIS fra nå og hele oktober som er aksjonsmåneden på: http://dalegarn.no/rosasloyfe/

 20. Ser på snap at du skriver annonse ifm løping i dag. Får du penger for å løpe ??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er med på Team Imsdal og får betalt for det 🙂

 21. Åh den genseren har jeg lyst på. Hvor kan jeg få kjøpt denne?

 22. Fikk lyst til å strikke denne! Men når jeg går inn på Dale Garn, ser rosafargene helt annerledes ut, og det kan jo variere veldig utifra kamera og hvilken skjerm man har. Men da lurer jeg veldig på hva fargen heter på den du har på deg her?

  1. Margaretha Finseth

   Det med foto og lys er en evig utfordring! Ta en titt på lookbook og oppskriftene som når ligger på landingssiden. Bildene der er fargekorrigert og skal være så riktig det går an. Men vær obs på at oppløsningen og kalibrerigen på din skjerm kan spille deg et lite farge-puss.

 23. Hva er vitsen med å ta inn så mange spørsmål om genseren, og med spøesmål hvor den kan skaffes og evt mønster, og så er det ikke er eneste svar om den?

  Det blir for dumt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Trude! Jeg var dessverre opptatt med å løpe halvmaraton i går, og fikk derfor ikke anledning til annet enn å godkjenne kommentarer :/ Genseren kan ikke kjøpes, men garn kan kjøpes og oppskrift kommer når rosa sløyfe aksjonen starter 🙂

   1. Ok, du er tilgitt :))))

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Takk! :p

 24. Hvorfor skriver du som om du har samarbeid med Rosa sløyfe? (Overskriften).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi dette prosjektet er et samarbeid mellom Line Langmo, Dale Garn og Kreftforeningen (Rosa sløyfe) 🙂

 25. Til dere som er så negative Hun stiller opp for en god sak,. Er det virkelig noe å sette spørsmål til på denne måten ? Selv om noen kritikere har sendt mail og sjekket med kreftforeningen/rosa sløyfe om det er samarbeid mellom bloggere og aksjonen. Dette er bare trist. Nydelige bilder, genser og tommel opp for at du stiller opp 🙂

  1. Veldig bra at Caroline fronter rosa-sløyfe aksjonen.
   Det kritikerne kanskje lurer på er vel om Kreftforeningen da har vært med på å betale Caroline for at hun stiller opp på photoshoot, fordi isåfall vil det si at pengene som blir samlet inn delvis går til bloggere, og ikke uavkortet til forskning innen brystkreft. Og det er kanskje ikke alle som ønsker at pengene som samles inn skal gå til noe annet enn nettop dette formålet.

   Men dette har jo kanskje Caroline et bedre svar på selv? 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg ville aldri tatt betalt av Kreftforeningen for å fronte Rosa Sløyfe 🙂 Om Dale Garn hadde betalt meg ville jeg for det første merket hele innlegge med annonse, og for det andre donert bort summen de betalte til Rosa Sløyfe.

    For å være helt ærlig så synes jeg det er skremmende og trist at en god sak skal få et sånt fokus, bare fordi noen kun er ute etter å lete etter feil som ikke eksisterer.

   2. Men hvis Dalegarn ikke betaler deg, så jobber du jo gratis for Dalegarn, som soler seg i glansen av rosa sløyfe. Hvorfor jobber du gratis for at de skal selge dyrt garn, og bare gi fem kroner nøstet til aksjonen?

   3. Caroline Berg Eriksen

    For å være helt ærlig så var jeg ikke klar over forbindelsen med Dale Garn før etter shooten. Jeg ble kun informert om at det var en fotoshoot for rosa sløyfe-aksjonen og trodde at all inntekt ville gå til dem.

 26. Så du hadde ikke løpt i går dersom du ikke fikk penger for det? Hvorfor svarer du ikke på det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ble utfordret av Team Imsdal i vår om å delta i Oslo Maraton på deres lag, dette har jeg skrevet flere innlegg om de siste månedene 🙂 Om jeg hadde løpt eller ikke er et hypotetisk spørsmål som er umulig å svare på.

 27. ragnhild

  Får du betalt for denne jobben?
  Forstår egentlig at noen blir litt skeptisk. Overskriften kan misforstås da det er Dale garn og Line Langmo du gjør en jobb for og ikke direkte Rosa sløyfe. Selv om alle monner drar, så tjener jo Dale garn ekstra på denne kampanjen. Rett burde være rett.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om jeg hadde fått betalt så hadde det som vanlig vært merket med annonse 🙂 Slik jeg har forstått det så er Line ambassadør for Rosa Sløyfe i år og har laget denne genseren hvor man så kan kjøpe garnet fra Dale Garn, samtidig som en liten del av summen går til Rosa Sløyfe. Alt kan misforstås, spesielt når man gjør sitt beste for gjøre akkurat det.

   1. ragnhild

    Nei Caroline, jeg gjør ikke mitt beste for å misforså. Jeg leste overskriften din. Selv om du forklarer hva du gjør, hvem du gjør det for så er det overskriften din jeg kikker på. Syns ikke du skal tilegne meg noe som ikke stemmer, og det må være lov å stille spørsmål. Jeg er på ingen måte ufin, slik jeg syns du var nå. Ha en fin deg videre.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er ingenting feil med overskriften, Ragnhild. Det var en shoot i forbindelse med Rosa Sløyfe, at du og noen andre forsøker å få den til å bety noe mer enn det kan ikke jeg gjøre noe med. Reaksjonen min er ikke utelukkende basert på din kommentar, som jeg for øvrig opplevde som helt grei, men på summen av alle kommentarer som har stilt spørsmål om dette. Det er et merkelig fokus, og overskygger det saken egentlig handler om, noe som er synd.

   3. Ingridhansen

    Nei, det er ikke så rart at du får spørsmål Caroline. Får du betalt for oppdraget eller får du ikke? Svaret på det sier alt om hvor mye man støtter saken eller i.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Du har helt rett, Ingrid! Det er ikke så rart at jeg får spørsmål om det. Når du kjenner litt til den lille gruppen mennesker som sitter rundt på anonyme forum og leter etter feil hos andre, så er det ikke så rart. Disse menneskene baserer seg på en alternativ virkelighet, langt unna den som faktisk eksisterer. Det finnes ikke et eneste argument som forsvarer oppførselen deres, og som du selv skriver, man må forvente hva som helst.

    Spørsmålet du stiller har jeg svart på for flere dager siden, og som alltid er annonseinnlegg merket på en eller annen måte. I dette tilfellet er det ikke merket, dvs. at jeg ikke får betalt!

    Ha en fin kveld, og så håper jeg du og dine likesinnede støtter opp om årets rosa sløyfe-aksjon 🙂

   5. Jeg skjønner ikke helt hvorfor du svarer så skarpt, Caroline?

    Du skrev jo selv at du ikke visste at dette var et samarbeid før etter shooten
    «For å være helt ærlig så var jeg ikke klar over forbindelsen med Dale Garn før etter shooten. Jeg ble kun informert om at det var en fotoshoot for rosa sløyfe-aksjonen og trodde at all inntekt ville gå til dem.»

    Jeg forstår det som at kritikken i kommentarfeltet her er rettet mot Line Langmo/House of Yarn, som det virker som tjener penger på at du og andre bloggere stiller opp gratis for det dere trodde var en god sak, men som kanskje er noe de tjener mye penger på. At de gir 5 kroner nøstet er greit, men det er jo ikke kommet frem hvor mye de tjener per nøste.

    Håper denne blir godkjent, for jeg tror faktisk du har misforstått kritikken. Og når du refererer til «anonyme fora», så gikk jeg nå inn der for å se hva som var skrevet om deg, og der virker det som at gjengs oppfatning er at du er uskyldig i denne saken og kritikken går på Line Langmo og House of yarn…

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes kritikken er bak mål. Hva jeg og andre er blitt fortalt er mellom oss og de som arrangerte shooten, så det kan vi holde utenfor. Når det gjelder Line Langmo og Dale Garn så er det full åpenhet om hvor pengene går og hvor mye som går til Rosa Sløyfe. Det er ingenting som skjules eller hemmeligholdes. Denne praksisen er helt vanlig og de er langt i fra de eneste som gjør det i forbindelse med f.eks Rosa Sløyfe.

    Det har vært rimelig mange kommentarer på hva jeg evt. får for å delta på shooten osv. Det er den kritikken jeg sikter til.

  2. Margaretha Finseth

   Caroline er en av mange andre flotte folk som stiller opp for Rosa sløyfe og Brystkreftsaken – helt gratis! Det bare så utrolig bra, og fortjener masse ros – ikke ris. Og bare så det er sagt; Rosa sløyfe-aksjonen og Brystkreftforeningen har aldri opplevd maken til engasjement fra Caroline og andre nydelige mennesker som virkelig kan bidra til å spre kunnskap om brystkreft og sensaker etter brystkreftbehandling. Den jobben hun gjør nå kan bidra til å redde liv! Kudos til fine deg, Caroline! 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Margaretha! 🙂

 28. Jeg synes det er så trist at så mange tydeligvis finner glede i å lete etter ting de kan mistenkeliggjøre ved andre, det er ikke bare her oss deg det skjer. Nok om det, genseren var utrolig fin, og fargen enda finere. Håper oppskrift og garn selger som hakka møkk, og skulle ønske jeg kunne strikke selv 🙂

 29. Så kvalmt at line Langmo og dale garn skal sko seg på dette. Hvor stor andel går til rosa sløyfe?! Det synes jeg burde komme fram her nå som du faktisk pre-promoterer dette!!!! Kjenner jeg blir skikkelig sint her nå !!!! Har null respekt for bedrifter som liksom bidrar mens det egentlige målet er å tjene penger på dette. Nei fy

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er full åpenhet rundt dette, Mari. 5 kroner per garn går til Rosa Sløyfe 🙂 Ingenting å hisse seg opp over.

   1. Hjelpes.. Dette er jo ikke noe nytt. Hvert år har de blomsterbuketter, sløyfer og diverse andre varer som selges til inntekt for Kreftforeningen. Det er jo ikke sånn at resten av pengene går rett I lomma på Line Langmo, Dale garn og de andre som er med på aksjonen. Det koster penger å produsere disse varene. Kreftforeningen får inn mange penger på denne måten og det er så trist og se at så mange tar dette I verste mening. Det er flere andre bloggere som var med på denne type shoot, men jeg ser ikke denne slags kommentarer på deres blogger. Jeg skal i hvertfall kjøpe oppskrift og garn og gi til min fine venninne som fikk brystkreftdiagnosen i sommer, det burde flere av dere andre også bruke energien på i stedet for å forsøke å «ta» Caroline på alt mulig.

  2. Mari. Det er da ikke uvanlig at bedrifter gir x antall kroner fra salg til rosa sløyfe ioktober. Det er det full åpenhet om. Det det er 0 respekt av er folk som henger seg opp i dette. Det samles inn så mye ekstra penger til en viktig sak på denne måten så dette er da virkelig en stor skam å henge seg opp i. Hva om de skulle droppet det da, eller at ingen frontet det ? Blir helt satt ut hva folk skal bruke tid og energi på og lage små kvalm om.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Lill: Samme kritikken som vi fikk angående julekalenderen vår i fjor hvor vi ga 20 prosent til Redd Barna :/ Et betydelig beløp, men mange var mer opptatt av å kritisere det at vi tjente penger i tillegg.

 30. Har blodkreft, å klarer ikke helt å holde kjeft nå!når jg leser alt dette, blir jg lei meg! Caroline gjør da en god jobb å fronter dette! Gode deg 🙂

 31. Herrefred altså. Hvorfor er dere så kritisk til det Caroline gjør. Her fronter hun Rosa Sløyfe-aksjonen og så leter dere med lys og lykter etter noe å kritisere.

  Istedet for å kritisere i øst og vest, vil jeg heller oppfordre dere til å gå ut og gjøre noe for høstens aksjon. Strikk gensere, luer, skjerf, votter eller lag et eller annet dere kan selge til inntekt for kreftsaken.

  Makan altså

 32. Christina Nilsson eriksen

  Viktig sak och stötta och en väldigt fin tröja på en fin tjej ☺️. Vet du om den tröjan som du har på dig är till salgs? Har prövat mig tidigare på och strikka en tröja och det tog lång tid(många pauser så ca 1 år). Jag har fibromyalgi och smärtorna i händer gör att jag ej klarar och strikka en hel tröja tyvärr.

 33. Pernille

  Har du noen anelse om hvor den blå sofaen er fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *