Daniel Wellington Classic Petite Ashfield

– reklame –

Jeg har brukt klokker fra Daniel Wellington siden 2012 og har selvfølgelig fått en solid samling etter hvert. Utviklingen klokkekolleksjonene har hatt er rett og slett fantastisk, nå har jeg en blanding av sporty klokker, hverdagslige klokker, klokker til party og klokker til date nights – Daniel Wellington har noe for hver eneste anledningen og jeg er helt avhengig av å sjekke klokken min kontinuerlig i løpet av dagen, så vi er en perfekt match på dette området. 

Det nyeste tilskuddet til Daniel Wellington-familien er denne som heter Classic Petite Ashfield – frontet av Kendall Jenner. Denne er tidløs, klassisk og elegant med en tynn klokke og rem i matt, sort mesh. Denne kommer med detaljer i både rosegull eller sølv. Så lekker! 

Jeg har jobbet med Daniel Wellington i 5 år og derfor har jeg fått lov til å gi et helt spesielt tilbud til deg som leser bloggen min: dersom du kjøper en valgfri klokke får du armbåndet jeg har på meg på kjøpet, uten ekstra kostnad! Koden du bruker er  CBEsilver eller CBEgold – avhengig av hvilken farge du ønsker. Om du ønsker armbåndet i Large så er det bare å legge til en bak koden.

Koden varer frem til 15 oktober 🙂 

19 kommentarer

 1. Hei 🙂 Tenkte jeg skulle bestille, men ser at rabattkoden kun fungerer på armbåndet i S og ikke i L. Har tidligere prøvd det i S og tror mange vil slite med å få det på seg. Prisen er den samme, tror du det er mulig å få til å utvide den til det i L også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det høres rart ut :/ Jeg har sendt en mail og spurt 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Hei Amalie 🙂 Du kan bruke disse rabattkodene!

   CBEsilverL
   CBEgoldL

 2. Kommer det flere bilder av huset snart? Venter sånn i spenning på det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør det 😀 Vi har gjort litt endringer og jeg vil så gjerne vente til ting er litt på plass før jeg viser noe mer. Men tv-stuen er snart ferdig! Og soverommet er klart, venter bare på litt detaljer også videre – det er ikke langt unna 😀 I tillegg er snart hele kontoret klart og badet på soverommet vårt, så bilder kommer 😀 Må bare vente _litt_ til :p

   Stor klem!

   1. Lovise

    Å, tusen takk, da vet jeg det 😀 Skal smøre meg med tålmodighet, hehe :p Gleder meg veldig til å se <3

 3. Du bør si i fra til leserne dine om at det kommer toll i tillegg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke toll på klokker 🙂 Men det kommer mva i tillegg, men samtidig så trekkes dem svenske mva’en av prisen i nettbutikken.

   1. Gabrielle

    Kan være ryddig å nevne at det i tillegg tilkommer Postens tollbehandling. Er det 153 kroner nå montro?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er sant 🙂

   3. Det kommer toll i tillegg. Jeg brukte rabattkoden din før jul og fikk en overraskende regning på i overkant av 400kr ca 2 uker etter å ha mottatt klokken! Dette bør du som seriøs blogger opplyse om!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Om det kommer toll i tillegg må du ta kontakt med tollvesenet, for det er IKKE toll på klokker.

 4. Elsk på neglelakken!! (Og leppestiften!) Hvilket merke er de og hva heter de/hvilket nr er de? Sååååå fint om du kan svare

  1. Caroline Berg Eriksen

   Leppestiften er fra studiomakeup, en gammel klassiker 😀 Husker ikke helt hva den heter :/ Neglene er lakket med shellack i salong, skal høre med Sara hva den heter 🙂

   Klem!

 5. må innrømme at jeg akkurat kjøpte denne… i sølv da faktisk, men herrelii så flotte

 6. Mathilde

  Hei! Jeg benyttet meg av dette tilbudet og er veldig fornøyd med varen(e)! ☺️
  Men mottok nettopp en saftig regning fra tollen på over 500kr. Ser at du tidligere har skrevet at det ikke er toll på klokker, men jeg finner ikke noe som støtter det utsagnet? Hjelp mottas med takk.
  Håper det du sier stemmer, hvis ikke ble det plutselig litt dyrere enn jeg egentlig hadde råd til…

  1. Caroline Berg Eriksen

   https://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/ 🙂

   Ingen toll på klokker 🙂

   1. Mathilde

    Supert! Tusen takk 🙂 skal kontakte dem

   2. Mathilde

    Edit. Etter kontakt med tollen fikk jeg vite at det ikke var toll, men moms og leveringsfirmsets omkostninger… -som dessverre må betales. så du hadde delvis rett

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *