ammestol blir lesestol

– reklame: sponset stol – 

Naia blir så stor! Lærte hun ikke nettopp å løfte hodet? Jeg synes ikke det er lenge siden vi satt i denne stolen og hadde verdens fineste ammestunder sammen, hun og jeg Nå er melk byttet ut med bøker, og selv om det ikke kan sammenlignes i det hele tatt, er det også utrolig koselig at hun har begynt å finne glede i det! Naia har ikke vært helt i form de siste dagene, så her har vi hatt mange fine lese- og kosestunder ♥ 


Jeg startet dagen med å løpe min siste økt før halvmaraton, det ble 5 kilometer i rolig tempo og nå skal jeg ikke gjøre noe annet på treningsfronten før løpet, enn å gå meg en tur i morgen. Det har vært elendig vær her hele uken, så jeg har ikke løpt ute siden lørdag. Eller var det torsdag? Jeg husker faktisk ikke. Uansett om jeg ikke føler meg klar, så er løpet bare to dager unna og nå tenker jeg – bring it! Jeg har selvfølgelig store sommerfugler i magen og er veldig spent, selv om jeg fortsatt er litt skremt av hele tanken på at jeg faktisk skal gjøre dette. Denne uken hadde jeg planer om å bli virkelig uthvilt, og det å få masse søvn er en viktig ingrediens akkurat der – det har ikke skjedd. Når du har syke barn med feber, så blir dessverre nettene mye preget av akkurat det, så vi er litt zoombier her hjemme begge to. Hun er heldigvis frisk igjen nå, så jeg satser på at denne natten og neste, som tross alt er natten før, blir gode for oss alle sammen 🙂 Det er ikke noe godt når de små ikke har det bra, vi vil jo bare alt deres beste  og jeg blir gjerne oppe hele natten for at hun skal føle seg trygg ♥ 


Vi har noen møter her hjemme i dag, først nå i 12-tiden og deretter et i 14-tiden. Så går det vel i ett frem til kvelden og da skal jeg pakke kofferten for Oslotur! Vi blir fra fredag til lørdag og denne gangen skal jeg kun ha med meg treningstøy pluss en joggedress som jeg reiser hjem i etter løpet 🙂 Uhu, nå braker det snart løs! Men ikke helt ennå 🙂 Ha en fin dag, dere! 

44 kommentarer

 1. Masse lykke til, løp i fjor og selv om jeg var lang fra så klar som jeg ønsket da vi også fikk syke barn like før så var det KJEMPE gøy å bare være med. Stemningen og alle menneskene får deg til å løpe fortere enn du tror du kan. Og klarer du å nyte det litt underveis blir dette garantert ikke ditt siste løp:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er litt godt å høre vi er flere 😉 Jeg håper jeg kommer til å elske det og se frem til neste løp allerede før jeg er ferdig 😉

 2. Dette klarer du med bravur! Pust med magen og husk at du elsker å løpe! Ikke la dine egne krav og forventninger ødelegge!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Katti! Jeg tror nok det kommer til å bli gøy også 🙂

 3. Dear Caroline, I see she really loves books, what is simply wonderful!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Hei Caroline! Jeg lurte på om stolen din er god å amme i? Kan du anbefale den? Jeg venter min første og tenker en god stol er viktig, men er litt rådvill mtp hvilken stol jeg skal kjøpe. Gleder meg til å høre din erfaring 🙂 og takk for en fantastisk blogg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, denne er så god å sitte i! Skulle ønske jeg fikk den på plass fra hun var helt nyfødt, for jeg fikk en del vondt i nakke og skuldre denne gangen pga. feil ammestillinger etc. Men da denne kom på plass ble alt lettere, da hadde jeg en fast plass og god støtte til beina. I tillegg er den jo så fin 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you sweetie <3

 5. Liker Naia virkelig å bli lest til eller er det mest å bla i bøkene ennå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun har glede av bøker på den måten at hun liker at vi peker, blar og forklarer 🙂 Å lese fortellinger har vi ikke startet med ennå, det blir nok en stund til hun vil høre på det 😉

 6. Masse lykke til!! Hilsen Cubakona
  cubakone.com

 7. Jannicke

  Kor er stolen din kjøpt? Sykt fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra https://wallebeck.no/ 🙂

 8. Lykke til på løpet! Mitt beste råd er å ikke tenke på prestasjon, men på at du skal kose deg! Og for all del, prøv å få til en negativ splitt. Hold igjen litt i starten og øk heller tempoet etter hvert. Du vil få en mye bedre opplevelse!

  På mitt siste halvmaraton var jeg i (mye) bedre form enn jeg selv trodde. Endte opp med ny pers på både 10 km og 5 km på den siste halvdelen! Det var jo veldig ekstremt, og kanskje ikke å anbefale, hehe. Poenget er at selv om jeg pushet meg selv, hadde høy puls og ble veldig sliten, slapp jeg stive og vonde ben. To venninner av meg startet for hardt og hadde en kjip og tung opplevelse siste halvdel.

 9. Hvor kjøper du alle de fine pannebåndene til Naia?

  1. Caroline Berg Eriksen

   h&m og litt forskjellige steder, har funnet hos både handlegaten.no og babyshop for eks. 🙂

 10. Klikket raskt innom unitedinfluencers og der står det «Our mission is to deliver authentic and meaningful relationships between consumers, influencers and marketers.»

  Autentisk? En blogg er sjeldent autentisk. Dere bloggere sier jo ofte selv også at vi lesere ikke kjenner dere, fordi det er ikke alt som kommer frem på bloggen. Da blir det jo i grunn ikke autentisk…

  Meningsfullt? Tja, til og med private innlegg som Naias bursdag er stelt i stand til det perfekte. Bare siden 7. september har du reklamert for stol, Kari Traa/Get Inspired, boots, veske og klær. I tillegg var det utrolig mye spons i utdrikningslaget som ble vist frem igjen denne uken. I tillegg til alle reklamebannerene på bloggen.

  Hva tenker du selv om dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anita 🙂

   En blogg kan da være autentisk selv om bloggeren ikke forteller alt ved livet sitt?

   Jeg ser heller ikke hvorfor de argumentene du lister opp skal ha noe å si for om en blogg er meningsfull?

   Det jeg tenker er at jeg egentlig ikke skjønner hva du mener.

   1. Det jeg mener er at jeg synes det er et veldig stort fokus på ting som egentlig ikke betyr noe (i alle fall for meg) på denne bloggen. Bokstavelig talt picture perfect, mye materialisme, nye ting og produkter hele tiden. Til og med i innlegg som handler om mennesker som betyr hele verden for deg, blir vi leserne eksponert for reklame og anbefalt et eller annet å kjøpe. Hvorfor skal vi kjøpe så mye egentlig?

    Autentisk er, for å bruke SNL sin definisjon, noe som er «Autentisk, betegner i dagligtale noe som er ekte, opprinnelig, originalt eller som har egenart». Bloggen din er ekte og har egenart, for all del. Men når for eksempel bildene er oppstilte og med poseringer, ikke «in the moment» er det tilgjort for bloggens del.

    Jeg forstår at du skal tjene penger på dette, men jeg synes vel egentlig det har begynt å overta helt her inne. Bloggen hadde mer humor, koselige bilder og glede for noen år siden synes jeg.

 11. Helt nydelig! 🙂 Kos deg masse med din vakre datter. Klem 🙂 Sonja

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 12. Nelia har blitt så stor! Himmel! Nå som hun har rundet et år tenker dere at hun skal begynne i barnehage snart, eller vil dere ha henne hjemme litt til? 🙂

  1. Jeg mente Naia såklart! Surrehue meg!

 13. Therese

  Hei.
  Klippet håret mitt i dag og lurer på hva du bruker for å lage krøllene i ditt? Jeg prøvde meg på rettetangen, men da får jeg bare fall helt nederst. Skulle gjerne hatt krøllene og fallet litt nærmere hårfestet..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker en krølltang fra GHD – video HER: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Uol74VmTs8I

   Klem 🙂

 14. Lesestunder er så koselig, datteren min elsker det!

  Må bare si at jeg gleder meg så mye til å se deg på kjendisresturanten neste uke, heia deg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det blir kjempespennende å se hvordan programmet har blitt 😀

 15. Ingvild

  Skal også delta på halvmaratonet i Oslo i helga! Sommerfuglene i magen minner mer om store fugler 😛 godt å høre at flere skal delta uten å være i toppform – fik en sønn i januar og løpegrunnlaget er deretter! Lykke til til deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare 4 mnd. etter meg – vi er jo superspreke 😉 Masse lykke til! Klemmer 🙂

 16. Hva heter boken med dyrene i? Leter så etter slike pekebøker med dyr osv i. Hvor har du kjøpt den ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi var medlem av Goboken da Nelia var liten, så det er en bok hun hadde derfra 🙂

 17. Lykke til med løpet! 🙂 Tenker du klarer deg bra!

 18. Hvor har du kjøpt den fine, hvite genseren?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Gina 🙂

 19. Hei Caroline:-)
  Driver å pakker fødebagen, men er så usikker på hvilke truser som er gode. Googlet fødebagen din og der ser jeg du pakket med hipstere ifra Kari Traa. Var disse gode på barsel? Og var de greie i størrelsen? (tenker at jeg ikke orker stramme ting)
  Du virker så herlig! Og du gjør en super god jobb, fine bilder og god tekst:-)
  Mvh Lene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg heier på dem! Synes de var gode – kjøp en strl. eller to større enn vanlig, de sitter til likevel men er desto mer behagelig å bruke med bind 🙂 Pierre Robert er også bra 🙂 Masse lykke til, søte deg!

 20. pants brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   These are from Zara 🙂

 21. Å amme er så positivt for barnets utvikling, så det er fint dere klarte det i underkant av ett år:) De små er jo mer utsatt for sykdom når de slutter å amme, og barnehagestart er jo også utfordrende for de fleste. God bedring:)

 22. Kjære Caroline, en masse lykke til med løpet! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen <3lig takk, Mia! 🙂

 23. Vel Caroline, jeg har vært, og er kritisk til mangt og mye i bloggen din. MEN: når jeg ser deg sitte der i ullgenser og bukse tenker jeg bare: takk og lov, så slipper vi nakenstunt og annet tull fra deg. Og det er jeg glad for 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Ada! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *