snart ullsesong og peiskos

– reklame –

Kall meg gjerne gal, men jeg har allerede startet å glede meg til vinter- og juletider. Sommeren er herlig, høsten er helt ok og vinteren er egentlig bare en eneste lang tid fylt med masse gøy og hygge, så lenge du kler deg riktig. Da jeg gikk på ungdomsskolen synes jeg vinteren var noe skikkelig dritt, men det hang nok sammen med trenden som bestod av treningstights med sleng og magekort-topp. Sånt holder du ikke på varmen av 😉 

Det var først i senere tid at jeg lærte meg gleden av å stå på ski og å faktisk utnytte minusgradene og snøen. Den tiden er ikke langt unna nå og jeg gleder meg til å være ute med jentene, til å se Nelia blir enda flinkere på ski, til å bli småfrossen på fingrene, ta av meg yttertøyet i gangen og krype sammen foran peisen i ulltøyet med en kopp kakao – eller enda bedre: gløgg! 

jeg har på meg roseull fra Kari Traa – genser HER / bukse HER 


Det fineste ullundertøyet får du hos Get Inspired, min favoritt er Kari Traa, det klør ikke og holder på varmen. Sjekk utvalget deres HER – frem til søndag får du 20 prosent rabatt med koden CAROULL20

19 kommentarer

 1. Benedicte

  Vet du hva? 🙂 Jeg gleder meg til du starter juleforberedelsene! Regner med at du skal ha en del nytt av julepynt til huset. Artig for oss lesere å følge med! Håper du starter tidlig 😉

 2. do you have all those colors? sock brand?:)

 3. Dear Caroline, in the cold seasons I swear on woolen underwear!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Ragnhild

  Takk for fin blogg, du er utrolig arbeidssom. Dvs det gjelder vel dere begge har jeg inntrykk av 🙂 Kan du si litt om peisen som vises på bildet, er den elektrisk? Hvor får man kjøpt den? Du må gjerne vise flere bilder av hus og hage, veldig lekkert og inspirerende 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en biopeis og går på rødsprit 🙂 Bare å fylle opp i «koppene» og tenne på! Det lukter litt rart, men du blir vant til det 🙂 Vi kjøpte vår på Ellos!

 5. Hei Caroline! Må bare fortelle deg at vi spiser den «Utradisjonelle fiskegratengen» som du skrev om for lenge siden titt og stadig. Den ER så god! Bruker laks istedet for torsk da, og bytter litt på grønnsakene. Mandag hadde vi squash oppi feks. Knallgod! Og varierer litt med hvilken smørost vi bruker også. Men nam nam, anbefaler den til alle:-) Ellers leser jeg trofast den flotte bloggen din, gjort det i mange år og syns du gjør en knalljobb! Ingen over, ingen ved siden av! Stor klem fra meg

 6. Flott bilde av deg i dagens se og hør og Jan Thomas har gitt deg terningkast…

 7. Elsk på det herlige rose ullsettet 🙂 Har to sett fra før, så nå bestilte jeg årets nykommer Åkle, teste ut det også 🙂 Takk for rabattkoden! Så kjempe gode ut de lange ull sokkene dine også, vil du si hvor de er fra? Fine bilder av deg 🙂

 8. Hei
  Har du ullundertøyet fra Kari Traa i alle fargene?

  Ja, fikk frostskade på leggene av å stå ute i friminuttene på ungdomsskolen, lærerne låste døra så vi var nødt til å være ute i lagfri, så skulle ønske man hadde hatt på seg litt varmere klær for 14 år siden også 😉

 9. Hahah åå jeg som investerte i mitt første roseull-sett bare noen dager før dette innlegget kom. Jaja, er superfornøyd og har bodd i settet siden, så det blir garantert mer på meg i fremtida!

 10. kan du lage en «housetour» video? 😀

 11. Jeanette

  jeg synes disse ullklærene til Kari Traa klør noe forferdelig! Rart så mange sier at de ikke gjør det,for jeg synes de klør!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er rart. Men det er jo alltid mulig å reagere forskjellig 🙂

 12. Ranveig

  Fine ullsett, har bare gensere fra før. Dynes buksen i satt ordentlig løst i livet, men trang i bena. Er det bare meg? Ha en fin dag Caroline.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hm, det har jeg ikke opplevd før :O Håper dagen din er fin, Ranveig! 🙂

 13. Hvilken størrelse bruker du i topp og underdel, Caroline? Jeg spør fordi jeg tror at vi har noenlunde samme kroppsfasong og størrelse. Jeg har sååå lyst på et sett med roseull fra Kari Traa, men jeg blir så forvirret av disse størrelsene! Noen sier at de er kjempesmå i størrelsen, og andre sier at de er helt normale.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har begge deler i small 🙂

   1. Takk for svar! Nå har jeg bestilt mitt første ullsett, iih 🙂

  2. De er ganske små i størrelsen synes jeg, og vet om flere som er enige. Jeg bruker vanligvis small, men måtte ha medium i underdelen (small i overdel). Du kan jo alltids dra å prøve størrelsene i en sportsbutikk før du kjøper? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *