prinsessekjole

Tusen takk for alle gratulasjoner i går, dere er en utrolig fin gjeng ♥ Vi hadde invitert den nærmeste familien på kake og kaffe, men bursdagsbarnet ble plutselig syk, så da måtte vi avlyse. Tenk å bli syk for første gang på bursdagen sin – stakkar liten! Vi får ta det igjen med en skikkelig feiring senere. Hun fikk selvfølgelig både gavedryss og sin første smak på kake likevel, så jeg tror hun var rimelig fornøyd med dagen tross alt 😉 Hun smilte i hvert fall fra øre til øre og hadde ingen tegn til feber da hun la seg – bare det var jo gave nok i seg selv ♥ 


Her er noen bilder av kjolen Nelia hadde på seg på bildene i går, den er virkelig helt nydelig og jeg fant den helt tilfeldig HER på søken etter noe helt annet. Egentlig synes jeg denne nettsiden så en smule sketchy ut, men bestemte meg for å gi den et forsøk og det angrer jeg ikke på – så da må jeg jo tipse flere 🙂 

Her har de virkelig alt mulig rart til rimelige priser, for eksempel tilbehør til barnebursdager – jeg har egentlig bare kikket på det og kjoler til jentene og fant blant annet noen kjempefine og varme vinterkjoler pluss bursdagskjolen hennes her 🙂 Kvaliteten er det ingenting å utsette på, denne er så gjennomført og utrolig fin – jeg hadde den i postkassen i løpet av en uke etter å ha valgt ekspresslevering 🙂 Tommel opp! 

27 kommentarer

 1. Gratulerer med gårsdagen og god bedring til Naia 🙂

 2. For en nydelig kjole! Datteren min hadde dåna. Hun vil helst gå med prinsessekjole hver eneste dag, og bukse har hun vel ikke brukt på to år Og hun er 4 1/2! Takk for tips til fin nettside! Denne skal sjekkes ut 🙂 Gratulerer med 1 åring i hus! Så nydelige bilder av de. Vakre jenter!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia ville gjerne ha denne på fotografering i barnehagen i dag, fikk snakket henne fra det 😉 De er så søte, da 🙂

   Tusen takk, Linda 🙂

 3. Haha, aliexpress er genial! Svigerfar tipset oss om den i sommer, og de har jo virkelig ALT! (I hvert fall ikke langt unna) 😉

  Nydelig kjole! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, så mye å titte på 🙂 Takk, den er nydelig 🙂

 4. Så fin kjole da. Hvordan er den i størrelsen?

 5. Solveig

  Det var en helt fantastisk kjole!! Skjønte ikke helt det med størrelsen. Hvis jeg skal bestille til ei på 2 1/2 år, hvilken størrelse burde jeg bestille?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer an på hva hun bruker ellers tenker jeg? Bruker hun for eks. 98, bestiller du kanskje 3T? Den var noe stor i størrelsen 🙂

 6. Gratulere så masse med overstått til prinsessen! Kjolen var helt fantastisk nydlig! Men klarer ikke å bli klok på str. Vil bestille en i str 2 å 8.

 7. Aliexpress er da globalt kjent som «Asias ebay».
  Handlet masse ræl der 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, fint at jeg endelig kom over dette også da 🙂

 8. Hei Caroline! Mitt navn er Henriette Tostensen og er ei jente på 19 år fra Sandnes. Skoleåret 2014/ 2015 var jeg utvekslingselev med AFS i Mexico. Der bodde jeg i en by kalt Ixtepec i staten Oaxaca. Oaxaca er en av Mexicos fattigste stater av totalt 30. Fredag den 8 september skjedde det en forferdelig hendelse; det sterkeste jordskjelvet Mexico har opplevd på hundre år. Det området som ble hardest rammet var mitt nabolag og landsbyene rundt. Menneskene er veldig fattige og har ikke penger til verken næring eller gjenoppbyggelse til et nytt hjem. Til nå har de gravd ut over 70 døde personer (bare nabolaget mitt) og over 1000 etterskjelv har skjedd siden fredags natt. For å forklare litt hvorfor jeg skriver til deg legger jeg til de innleggene jeg publiserte på Facebook (link: https://www.facebook.com/henriette.tostensen/posts/10210403777519287 ):

  Jeg skriver til deg fordi jeg er desperat etter å hjelpe de. Det å vite at små barn sitter på gata sammen med besteforeldre, foreldre og andre familiemedlemmer sårer så utrolig dypt. Alle donasjoner går rett til de menneskene jeg stoler aller mest på blant annet kjæresten min som jeg har vært sammen med i 3 år og min kjære vertsmor. Og jeg har allerede fått bilder og videoer av hvor første del av donasjon ble brukt. Jeg skrev i går (11 september) et annet innlegg på Facebook, hvor jeg viser til en innsamling jeg har startet. All hjelp har så mye å si selv om det er 1 kr, 5 kr, 20 kr, 100 kr eller 1000kr. Jeg håper du leser dette og at vi kan stå sammen om å dele litt av det vi har. (link: https://www.facebook.com/henriette.tostensen/posts/10210408206910019 ):

  ___________________________________________________________________________
  Første innlegg hvor jeg skriver om hva som har skjedd

  Hver dag prøver jeg å tenke på hvor heldig jeg er som bor i Norge. Hvor heldig jeg er som bor i et land hvor jeg har mer enn det jeg trenger av mat, klær og vann rett fra springen. Men det er ikke før nå jeg ser hvor heldig jeg faktisk er. Jeg bodde et år i Mexico, i en by kalt Ixtepec. Jeg lærte så mye der om både meg selv og mer. Ja, jeg sitter igjen med et nytt språk, nye venner, ny familie og mange opplevelser. Men det jeg sitter igjen med aller mest er hvor viktig det er å ta vare på hverandre i både godt og vondt.

  Natt til fredag den 8 september skjedde det noe helt forferdelig. Mitt andre hjem Ixtepec ble hardt rammet av det sterkeste jordskjelvet (målt 8,2 på richters skala) Mexico har opplevd på hundre år. Ixtepec og byene/landsbyene rundt ble uten dekning og elektrisitet, noe som gjorde at det tok flere timer å få tak i mine kjære. Mine har heldigvis livet i behold, men de finner stadig flere døde under ruinene. De materielle skadene er store og mange mennesker trenger hjelp. Siden da har det vært over 800 etterskjelv og de lever med et stort sjokk, flere er traumatiserte, folk oppholder seg i parker, gater og andre steder uten tak. Sykehusene er ødelagte og det er vanskelig å få tak i medisinsk hjelp. Barn får ikke gå på skolen fordi mange har kollapset eller har store skader. Da er det vanskelig å sitte i mitt hjemland, i et annet kontinent og tenke på mitt andre hjemland. De lever ikke i denne luksusen vi lever i. Nå sitter mange uten et hjem, uten jobb, uten skole, uten mat og vann.

  Nå skulle jeg ønske at jeg kunne dele ut all den luksusen jeg sitter på. For nå er det blitt en virkelig realitet hvor ufattelig godt vi har det med et system i ryggen som gir oss støtte økonomisk, gratis skolegang og ikke minst gratis medisiner. Barna, foreldrene, onklene, tantene og søskenbarnene i Istmo Tehuantepec trenger vår hjelp og støtte! Det å dele litt av det vi har, betyr så mye for dem som nå står igjen med ingenting.
  Ikke minst det å se at mexicanerne har samlet seg sammen med et felles mål: for å hjelpe hverandre, gleder meg enda mer! Skulle virkelig virkelig virkelig ønske jeg ikke bare kan hjelpe indirekte, men selv være der for å bidra direkte!

  Andre innlegg angående donasjon/ innsamling

  For de som ønsker å dele litt av sitt slik at flere får den trenger de hjelper, kan enten vippse til 48046935 eller sende til konto: 32603793721
  Som jeg skrev i går ble mitt nabolag hardest rammet i hele Mexico og dessverre er det mange som står igjen med ingenting.
  De som er tagget er min andre mor, kjæreste og to aller nærmeste venninner. De rykker ut i hjelpegrupper og menighetsgrupper med mat, vann, penger og leter etter mennesker i ruinene. Donasjonene vil gå direkte til dem ❤️
  På vegne av alle mexicanere i Istmo Tehuantepec; Ixtepec, Ixtaltepec, Juchitan, Espinal og resten av byene/ landsbyene, takker jeg deg/ dere! Det betyr så mye for de som har så lite

  PS: dette trenger ikke å være i kommentarfeltet på bloggen din, sendte og melding på facebook, men er veldig usikker på om det går an å få kontakt der

 9. Kristina

  Nydelig kjole! Tusen takk for tips:) Er det 12M du har til Naia?:)

 10. Hvorfor i alle dager krøller du håret på den lille jenta de? Det sliter ekstremt på håret. Er ikke det veldig tidlig å begynne med skjønnhetsprodukter? Er hun ikke perfekt nok fra før av? Lurer helt ærlig da jeg synes det er spesielt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg krøller håret hennes kun til spesielle anledninger, det er på ingen måte noe jeg gjør til vanlig. Hun har naturlige krøller, om du referer til bildene fra 1-årsdagene til Naia? Der er det ingen krølltang i bildet.

  2. Katrine

   Ja, jeg har også stussa litt ved dette… synes det er litt jålete, spesielt på en 4 åring. Men så lever jeg en helt annen hverdag enn det dere gjør. Og ville aldri kjøpt en sånn kjole til mine jenter eller prinsesseseng og div. Men så tenker jeg at det er bra vi er litt forskjellige så lenge vi ikke presser slike ting på barna våre så er det vel greit.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Nelia har naturlige krøller.. Hun har hatt det helt fra håret hennes startet å få litt lengde. Det er sjelden jeg bruker krølltang på håret hennes, jeg har ikke brukt krølltang på bildene i forbindelse med Naia sin 1-årsdag. Jeg har vel krøllet håret hennes 2 ganger i år som jeg kan huske 🙂

 11. Kan du linke til varme vinterkjoler? 🙂

 12. Madelen

  Jeg kom over Ali da jeg skulle ha skjerm til mobilen – betalte sånn 10 kroner for den. Det samme gjorde jeg med ordentlig skinncover til mobilen, og det har holdt i over 1 år. Ellers handler jeg små nyttige duppeditter der (passholder 40,-), og også ting som er til spesielle fester (hawaiithema, eks) Det som er så fint er at man kan bestille så mange ganger man vil, og få fri frakt. Og derfor risikerer man ikke toll om man handler en del. Minuset er jo lang leveringstid og at mye kommer rekommandert. En gang fikk jeg også beskjed om at min vare var stoppet i tollen, og den måtte da sendes på nytt!

  Litt imponerende at du kjøpte klær der som PASSET Nelia. Jeg har hørt at her må man ta størrelsene veldig med en klype salt, og gjerne gå opp en del for å passe. Kinesiske folk er små…

 13. The prices om Aliexpress are crazy.

  I don’t understand how a few dollars can cover the delivery guy for driving to my house, getting out of his car, opening the van, getting the package, and coming to my door or letter box. Let alone all the stuff that came before, like, actually manufacturing the item, wrapping it and flying it from China.

  But the prices are what they are, and when shipping is free it’s hard not to simply buy things and hope they’re okay.

  The downside is you become an environmental vandal, buying cheap Chinese rubbish. This is capitalist consumerism at its very worst…

 14. Tusen takk for tips om nettside. Der kan jeg se om jeg finner kjekke ting til barnebarna. Det er jo så gøy å overraske dem med noe fra tid til annen.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 15. Lagde julekalender til mamma i fjor, og planlegger det samme i år AliExpress ble flittig brukt, liker det bedre enn eBay siden man slipper å styre med paypal. Så lenge man aktivt går etter selgere med bra skussmål og stjerner funker denne nettsiden helt topp, jeg har fått alt jeg har bestilt i posten og faktisk enda ikke gjort et bomkjøp.

 16. Eva Veronika

  Å krølle håret på ett lite barn.. sjokka her jeg sitter… la håret hennes være som det er. Bruk heller å flette det for å få til ekstra krøll. Værcså snill… ikke ødelegg håret ved å krølle det med tang. Nelia er utrolig vakker uten…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å krølle det fire ganger i året ser jeg ikke helt sjokkfaktoren med 🙂 Hun har som sagt naturlige krøller 🙂

 17. Siv Marit

  Heisann!
  For en fantastisk kjole! Tusen takk for tips!
  Jeg skal være forlover i juli og datteren min på nå 6,5 mnd skal være brudepike. Hun blir da 16,5 mnd i bryllupet. Hvilken str tror du jeg burde gå for?

 18. Så fin kjole
  Kan jeg spørre deg hvor du kjøpte sen lille prinsesse vuggen fra? (Den hvor det henger kjolen opp i)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *