to som skal leve lenge

Hurra for de to beste firbeinte i denne verden! To som har hatt hverandre siden de var veldig små og som aldri kommer til å klare seg uten hverandre  I dag blir Hugo 11 år og om bare 1 uke følger Ronaldo etter og blir 12 Disse to er bare så herlige – fortsatt lekne med hverandre og stadig usikre på hvem som faktisk er sjefen. Jeg tror de bytter på 😉 

Det er så herlig at Nelia får vokse opp med dem og jeg ber om at de lever såpass lenge til at Naia også får like mye glede av dem. Nå har jo endelig Hugo akseptert Nelia på ordentlig og han tillater faktisk at hun koser med ham – det er stort når det kommer til Hugo – verdens deiligste, rareste, mest kosete og herligste, men likevel særeste hund. De leker sammen og han logrer alltid når hun kommer hjem fra barnehagen, det smelter virkelig et mammahjerte. Naia får lov til mye mer enn hva Nelia fikk lov til på samme alder, så han har vel blitt vant med barna etter hvert, til tross for at jeg følte at han forsøkte å overse Nelia i ett år. Minst. Naia bryter ut «vovve» peker og gliser hver gang hundene nærmer seg, så det er tydelig at hun allerede er betatt ♥ 

Jeg vil ikke vite hvordan livet hadde vært uten disse to, de gir oss så mye ♥ 


I dag laget jeg, som dere sikkert ser, en litt annen hundebursdagskake enn jeg har gjort de siste årene. Den har alltid bestått av brødskiver med leverpostei og litt annen snadder, og så har jeg formet den som en kake og gjort rimelig snasen til kakeskiver å være. Men i år bakte jeg den rett og slett – og det var like populært 🙂 Og faktisk var det enklere for meg også. Tommel opp! Leverpostei som ingrediens er selvsagt med – det er tross alt favoritten. Oppskriften kommer! Hurra for mennesket beste venn ♥  De fortjener en bursdagsfeiring! 

10 kommentarer

 1. Gratulerer så masse med dagen til gutta dine! Jeg lurte på hva du har inni kaken?

  På forhånd takk <3

 2. Dear Caroline,
  Having animals is so enriching for the own life! I know what you mean and your pets are so cute. All the best to them!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Så skjønne, hurra for Hugo og Ronaldo som fyller 11 og 12 år med kort mellomrom 🙂 De er heldige som har dere som gjør stor stas på bursdags gutta 😉 Tenker kaka dere bakte til de smakte godt for de 🙂 Herlige bilder av hundene, måtte de leve lenge til, begge to!!

 4. Hei!

  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg så litt gjennom treningsarkivet ditt for litt inspirasjon, men du har ikke lagt ut så mye om trening på en stund.. før var du veldig flink til å legge ut øvelser og ukesprogrammene dine, og det savner jeg! Du er virkelig en stor motivasjon på treningsfronten, derfor hadde det vært gøy og se hva du trener 😉 håper du kan legge ut litt mer om trening fremover!

  Ha en fin dag! Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er notert, Marthe! Det kommer masse mer fremover, skal bare bli ferdig med det løpet til helgen :O <3

 5. Hurra for Hugo og Ronaldo!

 6. Lurer på hvordan det går med Hugo angående det at det virket som han ikke trivdes i det nye huset? Prøver han å stikke av fortsatt?

 7. Gratulerer med dagen Hugo og Ronaldo! <3 Kaken ser kjempefint ut – gleder meg til å lese oppskriften!!

 8. Ikke for å være slem, men 1 ts med leverpostei tilsvarer så mye som 2 (!) cupcakes med glasur for oss mennesker. altså kalorimessig for en hund. og ser også ut til at Ronaldo er overvektig, så kanskje ikke det lureste å gi dem så mye, tør ikke tenke på hvor mange cupcakes det er i et slikt kakestykke :O vet du bare vil dem det beste, samme vil jeg med mine. men verdt å tenke på <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er VELDIG mye, men de spiser ikke alt, kun et lite stykke 🙂 Ronaldo har forresten slanket seg kraftig! Han er i så mye bedre form 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *