the perfect burgundy boots

– reklamelinker – 

Etter en veldig rolig og deilig lørdag i går, med leketid på Leos Lekeland på dagen og joggedresskveld med nachos, film og venner på kvelden, er det deilig med en litt mer effektiv søndag. I dag har vi hatt 1-årsfotoshoot i hagen med Naia – vi bestemte oss for å ta bildene selv denne gangen, vi har jo tross alt det som skal til for å få et bra resultat 🙂 Likevel er jeg litt skeptisk til å gjøre det selv, og det er egentlig mest fordi min erfaring er at det er lettere at barna er mer tolmodige når det er fremmede som tar bildene og forsøker å få dem til å le. Men det gikk helt fint og jeg tror vi fikk noen blinkskudd, selv om jeg gjerne skulle gjort enda mer ut av det. Vi har uansett en mulighet til når vi skal ha selskap for henne, og det er ikke satt til før mot slutten av måneden 🙂  Men vi skal selvfølgelig feire med kake og gaver i morgen på selve dagen også! 


Her kommer et antrekk med mine favorittfarger for denne sesongen – burgunder og dusrosa. Det er ikke for ingenting at jeg designet en veske i akkurat disse fargene, jeg synes kombinasjonen er helt nydelig! Og disse støvlene – de er helt rå! Jeg ventet på noe lignende da høstsesongen var over oss i fjor, men de kom aldri. Nå derimot, har jeg endelig fått tak i noen som jeg vet at jeg kommer til å bruke i stykker i tiden fremover 😉 

skjørt by magmalou / smykke hasla / (reklamelinker) boots HER / veske HER / bluse HER 


En annen ting Nelia og jeg har gjort i dag: bakt kake til hundene! Våre beste venner fyller 11 og 12 i dag og fortjener en skikkelig kake. Denne gangen har jeg gjort noe helt annet enn de foregående årene, det er på tide å teste ut noe nytt 😉 Deler resultatet på bloggen senere! 

29 kommentarer

 1. Hei Caroline 🙂 jeg lurte på om du kom til å legge ut en oppfordring før valget og oppfordre leserne dine til å bruke stemmeretten? Jeg mener ikke at du skal si hvilket parti du stemmer på, men tenkte du kan ha en fin påvirkning på å minne leserne dine på hvor viktig det er å bruke stemmeretten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg gjøre! Jeg håper virkelig alle stemmer 🙂

   1. rikke lie

    Dette er ikke ment som kritikk, men valglokalene stenger snart..Kommer det et innlegg om dette før de stenger? Godt valg:)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, ikke her på bloggen – men jeg har andre kanaler også 🙂

 2. Hvor er det blusen (hvit med blonder) fra dagens snap story fra? Er den nylig kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra mars / april :/ Fra h&m 🙂

 3. Kommentaren hører ikke hjemme under dette innlegget, men du er kopiert nesten ned til minste detalj av Det Glade Hjem ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sett det :O

  2. Caroline

   Nå ble jeg nysjerrig og måtte google hva Det Glade Hjem er for noe, hehe. Bladde meg raskt gjennom, og skjønner igrunn ikke helt hva du mener. Annet enn barnehageinnlegget så er det vel ikke så mye likt, eller? Og hvertfall ikke overskriftene, for der var det mye lokke-/lureoverskrifter..

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hun har kjøpt inn de samme klærne som jeg omtaler, og bildene er så og si like. Teksten har jeg ikke sett på enda :/

 4. Du ser utrolig stiv ut i maska, har du gjort noe ? Forøvrig er du uansett en nydelig person på innsiden og utsiden 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke gjort. Tusen takk, Mamo! 🙂

 5. Trodde det kanskje var bare jeg som syntes de så litt lilla ut, men npr jeg gikk in på linken så står de jo beskrevet med fargen «grape», noe som gir mening for burgunder er de ihvertall ikke i mine øyne.
  Jeg holdt på å skrive til deg tidligere i dag at jeg savnet antrekksposter på bloggen din og nå kom det jaggu meg en, takk for at du deler. Fint antrekk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 6. Du har en fantastisk fin blogg Caroline! Skulle ønske det var litt flere hverdagsinnlegg med bilder av f.eks bakinga som der gjorde. Har Naia begynt i barnehagen? Mener å huske du delte mer slike øyeblikk med Nelia og det var veldig hyggelig å lese og relatere seg til (for oss som har barn på samme alder) ❤.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Ada 🙂

 7. Du er så mye finere på håret uten extension:) det naturlige er alltid finest uansett hva det er:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ina 🙂

 8. Der døde jeg litt… De skoa var utrolig fine. Trur de havner på ønskelista mi.

  1. Caroline Berg Eriksen

   I know! Har ventet på et slikt par i garderoben 🙂

 9. Hvilke vipper har du på her? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har vippeextensions 🙂

 10. Hei! Bildene dere tar nå for tiden er helt rå! Tidligere hadde du en oppskrift på hvordan dere brukte kamera med tanke på innstillinger osv. Kan dere ta en update på den fronten? Og hva slags kamra + utstyr dere bruker? Både innendørs og utendørs? + gjerne hva slags endringer dere gjør på bildene i ettertid?

 11. Camilla

  Så fin du er!
  Hvilken leppestift bruker du? 🙂

  Klem Camilla

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror jeg har Velvet Teddy her, enten den eller kinda sexy 🙂 Fra Mac!

   Klem!

 12. Hei. Støvlettene var superlekre. Bestilte ett par i hver farge i går, men med ulik str. Bare for å sikre meg et par siden de snart var utsolgt. Hvordan er de i størrelsen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt normale i størrelsen 🙂

 13. Digger de støvlettene men prisen dreper!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *